LG G3 Prime, με Snapdragon 805 και LTE-A, ανακοινώνεται 25 Ιουλίου;

Αν και δεν έχουμε προλάβει να δούμε καλά το LG G3 οι φήμες θέλουν τον κορεάτικο γίγαντα να ετοιμάζει βελτιωμένη έκδοση της ναυαρχίδας του. Το LG G3 Prime λέγεται ότι θα έρθει με Snapdragon 805 και LTE-A συνδεσιμότητα.

Η κίνηση αυτή ακολουθεί τα βήματα της Samsung η οποία ανακοίνωσε το Samsung S5 LTE-A αλλά αποκλειστικά για την αγορά της Κορέας.

Αν και εκπρόσωπος της LG κατά την παρουσίαση του LG G3 στην Ελλάδα ανέφερε ότι για τους επόμενους 3 μήνες δεν θα δούμε βελτιωμένη έκδοση του LG G3, τα κορεάτικα media αναφέρουν σήμερα ότι το το LG G3 Prime Category 6 LTE-Advanced με ταχύτητες πάνω από 225 Mbps θα ανακοινωθεί στις 25 Ιουλίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την κανονική έκδοση του LG G3 5.5 ιντσών οθόνη Quad HD (1440 x 2560), 3GB RAM, 13MP κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, 3000 mAh μπαταρία.

Αυτό που αλλάζει είναι ο επεξεργαστής ο οποίος θα είναι ο Snapdragon 805 αντί του 801 και ο οποίος θα επιτρέπει τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες δεδομένων και την καλύτερη απόδοση της συσκευής. Δεδομένου ότι η οθόνη του G3 έχει εκατομμύρια περισσότερα pixels από τις παραδοσιακές οθόνες, σίγουρα ο 805 θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμος.

Ωστόσο το πιο πιθανό είναι να δούμε τη συσκευή να κυκλοφορεί μόνο για την αγορά της Κορέας όπως έκανε και η Samsung.
lg g3 prime, LG G3 Prime, με Snapdragon 805 και LTE-A, ανακοινώνεται 25 Ιουλίου;


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tom

Οταν ολοκληρωσουν τις κινησεις τους samsung, LG και apple για φετος βλεπουμε προς το παρον βγαζουν καθε μηνα κινητο

Notis

Η apple δεν βγάζει κάθε μήνα κινητό μια φορα το χρόνο το κάνει.

Tom

Τωρα οντως πιστεψες οτι εννοουσα την apple η απλα ηθελες να μου πεις κατι;

Notis

Όχι φίλε μου φυσικά δεν το πίστεψα αλλα έτσι που το διατυπωσες ήταν σαν το τελικό σου συμπερασμα να αφορούσε και τις τρεις.

Notis

Όχι φυσικά και δεν το πίστεψα αλλα ο τροπος που το διατυπωσες ήταν σαν το τελικό σου συμπερασμα να αφορούσε και τις τρεις. Μη ξεχνάς οτι τα σχόλια μπορεί να διαβάζονται και από άτομα που δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα. Φιλικα

geia sou

Γεια σου ρε notis που γνωριζεις τα παντα παντογνωστη. Να σου πω θα μας δωσεις λιγο απο αυτο που κρυβεις καλα μεσα σου. Και δεβ καταλαβα γιατι μαλωνετε εδω κοπελιες τι εγινε

Notis

Κάτι εγινε με το σχολιο και κόπηκε στη μεση

nick2010

Πάντως, αν έρθει κατά δω, σίγουρα θα ναι σημαντικός διεκδικητής του κεφαλαίου που προτίθεμαι ν’ δαπανήσω, πριν αλλάξει ο χρόνος, για αλλαγή συσκευής…

Theodore.

Δε βλεπω επιθεσεις τωρα.Τι παθαμε,επειδη δεν ειναι Samsung,εχει ασυλια;

jonjon

On Samsung footsteps!!!

Notis

Πάντως για να τα βγάζουν όλα πρώτα προς Κορέα μεριά πρέπει να πέφτουν κεφάλια. Και δεν νομίζω οτι το κάνουν για καμία apple πρέπει να χάνουν πολύ μεγάλο μερίδιο από εταιρίες όπως xiaomi οποτε προσπαθουν να επικρατήσουν. Πολεμοςςς ωρεεεε στα χαρακωματαααα

giannis13

απαραδεκτη η LG αν το φερει ευρωπη …. στην Κορεα ας κανουν ο,τι θελουν

και δεν θα ειναι καν μεταλλικο … αντε να δουμε σε 4 μερες

ΔΩΣΤΕ ΤΟ UI TOY G3 STO G2 ….ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

vik

@φιλε γιαννη δε θελω να σε απογοητευσω αλλα πιστευω ουτε ui g3 θα δουμε ποτε στο g2 ουτε τη τελευταια αναβαθμιση L του android- ισως αυτη σε κανα χρονο οπως τα optimus g κ g pro….

βλεπω κ g3 με 805 κατα οκτωβρη στας ευρωπας…

ΜΑΝΟΣ

+1234567890 στον giannis13!!!!!!!!!!!!

mitsaras

Δεν φτάνει που έβγαλαν το G3 σε δύο εκδόσεις με 2 και 3gb ram τώρα θα το βγάλουν και σε τρίτη. Δεν πάνε καθόλου καλά..

Christos

Δηλαδη στην Ευρωπη ειμαστε πελατες δευτερης κατηγοριας;

Nio

Όχι christos απλά στην Κορέα είναι τα πειραματόζωα τους. Δεν μπορούν να κάνουν τα ίδια στην Ευρώπη. Όπως και εμάς μας έχουν φτάσει να δουλεύουμε κάθε μέρα και όλες τις Κυριακές 15 ώρες την μέρα για 515 ευρώ και δεν βγάζουν αχνα. Μας βλέπουν οι Κινέζοι και γελάνε. Μην σου πω οι χιμπατζήδες περνάνε καλύτερα στην ζούγκλα.

Christos

@Nio δηλαδη καλα κανουν και τα βγαζουν πρωτα στην Κορεα! Καποτε τα πραγματα θα ξαναγινουν οπως ηταν παλια!

Φώτης

Παιδιά δεν μπορω να καταλάβω γιατι τρελενεστε.. Οταν βγει το Note 4 θα ηρεμήσουμε όλοι..Απλα τα πράγματα..

ins2

Το 2012 παρουσιασε το optimus g, το 2013 το g2 και φετος το g3, δεν ειναι καθε μηνα ειναι καθε χρονο. Εκδοσεις με διαφοροποιησεις υπαρχουν παντα, κυριως οι κορεατες τιμουν την χωρα τους με premium εκδοσεις, δεν θα τις δουμε εδω ποτε, μην σκατε. Το κινητο δεν εχει ουτε lag, ουτε χαλια μπαταρια, εχει overkill οθονη

Το καλο ειναι οτι το g3 συντομα θα κανει 350ε, αυτο να περιμενετε, τπτ αλλο, το note 4 αργει και θα ειναι πανακριβο για καιρο, οσο για το iphone των 5”+ που πολυ περιμενουν, ετοιμαστειτε για 4 ψηφιο νουμερο ή για κατωτερα specs αν το πανε για τα 749ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.