LG G3, Φωτογραφίζεται μαζί με θήκη

Μέσα από την ιστοσελίδα κατασκευαστή προστατευτικών θηκών έκανε εμφάνιση το LG G3 με το flat UI που διέρρευεσε πριν μερικές μέρες και τα πίσω πλήκτρα a la G2. Από τις εικόνες ξεχωρίζουν τα λεπτά bezzel, το διπλό LED flash και ένας αισθητήρας, μάλλον IR blaster.

Το LG G3 αναμένεται να έχει οθόνη αφής 5.5 ιντσών με ανάλυση 2560×1440 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, μνήνη RAM 3GB, κάμερα 16 Megapixel, μπαταρία 3000 mAh, να είναι αδιάβροχο και να έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

LG G3 protective case, LG G3, Φωτογραφίζεται μαζί με θήκη

LG G3 protective case, LG G3, Φωτογραφίζεται μαζί με θήκη

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χρηστος σαμ

Κ@@ΛΑ ΤΑ ΜΠΕΖΕΛ ΚΑΙ ΤΑ SPECS!!
Mε την μπαταρια μην απογοητευομαστε..το m8 με 2600 και εχει αριστη αυτονομια
μπορει με καποια νεα τεχνολογια να το επιτυχει αυτο η lg ακομα για QHD οθονες

tiamat

TIIII!!!!??????? ΘΑ’ΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΕΝΩ ΘΑ’ΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ BEZELS!!!!!?????????

τι εχετε να πειτε τωρα ρε ψευτες της samsung κατ ης sony(κυριως)που τοσο καιρο μας φλομωνετε στα ψεματα οτι δηθεν τα τεραστια bezels σας ειναι αποτελεσμα της αδιαβροχοποιησης!!!!!!!???????

ΕΕΕΕΕ!!!?????….

Λευτέρης

Κάτσε να βγει πρώτα tiamat!

τασος

Εντυπωσιακό και ίσως με κανει να αλλάξω γνώμη απο το να πάρω 930..Αν υποστηριζει και glove mode τοτε με ψήνει σοβαρά για το λογο που το θέλω..
Υ.Γ η θήκη μαμαει…

Lazaros

Κάτοχος G2 Και ενθουσιασμένος για τα value for money G series κινητά. Snapdragon 805 πότε θα δούμε?
Στο πίσω μέρος, κάτω αριστερά φαίνεται κάτι σαν αισθητήρας. Λέτε να είναι αυτό που επιτάσσει η μόδα? Αισθητήρας δακτυλικου αποτυπώματος δλδ?

tiamat

μαλιστα… αλλα ετσι και ειναι τελικα αδιαβροχο με μικρα bezel θα εκθεσει πολυ κοσμο εκει εξω κωστα.

και σ’αυτη τη περιπτωση θα ειναι και προσωπικη δικαιωση για σενα γιατι σε καποιο σχολιο σου ειχα διαβασει οτι ο μυθος οτι κατι εχει μεγαλα μπεζελς επειδη ειναι αδιαβροχο δε σε πειθει

Haris

ΛΟΙΠΟΝ το σχόλιο μου δεν τεριαζει με το αρθρο και το ξέρω μην με κραξετε.
νομίζω πως δεν πρεπει καποιος να δωσει πανω απο 400 euro για ενα κινητο.Προτινω μερικα τηλεφωνα για καποιους που ετοιμαζονται να δώσουν τοσα λεφτα.ειμαι κατοχος νοκια λουμια 920. μερικες προτάσεις ειναι το sony xperia Z-Z ULTRA-Z1 compact-ZL,nokia loumia 920-820-1020-925,LG G2-NEXUS 5-Optimus G Pro,Samsung Galaxy note 3 neo-s4 mini-s4active-s4 zoom.Apple δεν αναφέρω διοτι δεν αξιζουν τα λεφτα τους για αυτα που προσφέρουν.

spirios

Απλα μπομπα το κινητο…τι να λεμε..η lg παλι θα ξεχωρισει φετος…αρκει να μη χασει το παιχνιδι στη μπαταρια :-Ρ

Γιώργος Μ

Παιδιά εγω έχω το 32αρι g2 Και δεν φανταζόμουν ότι θα το άλλαζα..αν ισχύουν τα 3gb ραμ και το ότι είναι αδιάβροχο με αυτά τα μπαζελ έχω φύγει για το καινούργιο μωρό g3..Κακά τα ψέματα η lg έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι..ειδικά αν ισχύει το ότι είναι αδιάβροχο με αυτά τα μπαζελ θα ένιωθα προσωπικά άσχημα αν είχα κάποιο άλλο κινητό γκουμουτσα με τεράστια μπαζελ και με κορόιδευαν λέγοντάς μου ότι είναι έτσι επειδή είναι αδιάβροχο.well played lg

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

αντε να δουμε!
παντως η θηκη στο σημειο της καμερας ειναι λιγο προστυχη! δεν ξερω αν το προσεξατε!
χαχαχαχα

Genesis

οδυσσεα είναι υπονοούμενο για της άλλες ναυαρχίδες τον samsung,htc,sony 😀

η θήκη τα σπάει πάντως και το κινητό τρελαίνει

Sot11

Πολυ καλή δουλειά απο την lg, νομίζω το καλύτερο για το 2014 θα ειναι. Ο μόνος λογος που εμποδίζει να το πάρω ειναι το μέγεθος της οθόνης και το android :/

Nio

Αναμένουμε με αγωνία τον Βασιλιά…..

stamatis21

Ελα μωρη lg δωσε πονοοοοοο!!!!!!!!στις 25/5/14 θα γελασω πολυ ομως οταν με το καλο παρουσιαστει οταν ολοι ανταγωνιστες θα το βλεπουν σαν χανοι κ φυσικα με τα σχολια ορισμενων να δω τι λενε μετα που τοσο καιρο κραζουν οθονες αναλυσεις μπαταριες κ φυσικα οταν ολοι πλεον θα λενε για αγορα του να δω πως θα τους παρει ξανα τα λεφτα τους τα 500αρικα τοσο ανετα η lg.ετσι να κινηθει κ η αγορα το καλοκαιρακι.ετσι να δειξουμε οτι στην ελλαδα τι κριση κ βλακειες.εδω καθε χρονο δινουμε το παλιο τζαμπα κ αγοραζουμε καινουργιο στα 500 κ παει λεγοντας.ετσι μπραβο στην lg.ελα παμεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

k.boug

Note 3 εδω και ενα χρονο προσφερει ολα αυτα εκτος απο την qhd(αχρειαστη και μονο για λογους εντυπωσιασμου)..
πραγματικά η τωρινες ναυαρχιδες(5″-5,5″) δεν πανε πουθενα για μενα..

Sot11

K.boug αν δεν σε πειράζει μιλάμε για το lg τώρα αν μας ενδιέφερε η παντόφλα που αναφέρεις θα σχολιάσαμε σε άρθρο της samsung.

kostas

Παντόφλες για εμένα πάντως είναι ότι υπάρχει άνω των 5″.αν το έβγαζε στις 4.7 με αυτά τα χαρακτηριστικά θα ήταν σούπερ.

Φωτης

Sot 11 λενε οτι στις 5’5 ίντσες θα ειναι κ το note 4..Ξερεις τι σημαίνει αυτο;;Θα ειναι η καλυτερη επιλογή γιατι δεν θα ειναι πλέον σε (εισαγωγικά) παντόφλα κ όλη ξέρουμε οταν βγαινει note όλη κάθονται προσοχή απο τα specs κ.τ.λ.Εγω θα κάνω υπομονή μέχρι να βγει..Παντος πολυ δυνατο κ το g3!!!

John

Όλα τα κορυφαία κινητά πλέον βγαίνουν στις 5.5″-5.7″ -> One plus one , Oppo 7 , Note 3 , LG G3 κτλ. Φυσικά χρειάζονται και μεγάλα χέρια , για γυναίκες και άντρες με μικρά χέρια υπάρχουν και τα iphone 5s , Z1 compact κτλ.

nGavoun

απο εμφανιση και bezel τα σπαει αν τελικα ειναι ετσι ( που μαλλον ετσι θα ειναι ). Μπραβο στην lg !

minas

@ΟΔΥΣΣΕΑ +1 😀
@HARIS Κοίτα, υπάρχουν πολλοί που δίνουν και 1000 ευρώ για το χρυσαφί iphone 5s 64gb και το θεωρούν μια καλή αγορά. Και είναι…για αυτούς! Εκεί που συναντιέται η τιμή που θες να πληρώσεις με αυτή που προσφέρεται το προιόν αυτό είναι το γλυκό σημείο που εσύ προσωπικά θεωρείς δίκαιη τιμή. Άρα αυτό είναι διαφορετικό για τον καθένα.
Θα σου πω όμως οτι πάρα πολλοί μπορούν να δώσουν και 600 ευρώ για κινητό, που με δόσεις, επιδοτήσεις κλπ μετριάζεται το βάρος ώστε τελικά και αυτός με τα 500 να πει άντε ας κάνω την ζημιά!
Είναι πολύ σχετικό ποιά είναι η σωστή τιμή.

Boogey

Πάντως κακος η lg βγαζει το g3 τωρα και το παει και 5.5 ιντσες ενω εχει το lg g pro . Για μενα θα επρεπε να το κανει QHD αλλά να το αφήσει 5.2 που είναι οριακά και να περιμενε μεχρι τον αυγουστο για να εχει πάνο τον 805 να μπορει να στηριξει αυτη την ανάλυση τωρα με τον 801 aka 800 στα 3d θα κλανει πατατες. Τωρα το κανει 5.5 δηλαδη για να το δουλεψεις θα θες τα μουφο software της samsung που μικραινουν τον οθονη για το ένα χερι. Απο την στιγμη που χτυπάει στα ίσα ακομη το g2 τα καινουργια γιατι να βιαστεί η lg? Εκτος αν σκοπευει να βγαλει g4 τον Οκτώβρη, πιστευω οτι θα βγει καπου εκει το lg g3 pro που θα εχει τον 805 με 6″.

Νίκος Τσαχουρίδης

Μοιάζει πολύ με το nexus 5…

Nick77

Αντε να δουμε τι θα δουμε!!

Nick77

Αντε να δουμε!

κλεομενηςη

χερετε σε ολους θα ελεγα μιας και η ελλαδαρα ειναι φθυνη σε ολα θα ειθελα παρακαλω την αγορα σε αδιαβροχο-ανθεκτικο 5 ιτζων εως 150 ευρω ελαφρως στη μεταχειριση απο μαγαζι η απο ιδιοτι καινουργιο..υπαρχει κατι θα ειμαι αθηνα 2 οκτωμβριου ευχαριστω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.