LG G3, screenshots επιβεβαιώνουν QHD οθόνη και Optimus UI

Screenshots τα οποία κυκλοφόρησαν σήμερα από το LG G3 μας επιβεβαιώνουν την οθόνη QHD ανάλυσης (2560×1440 πίξελ) και επιπλέον μας δίνουν μια γεύση για το πως θα είναι το νέο UI με ονομασία Optimus. Το γενικό look του τελευταίου Optimus UI (βασισμένο πάνω στο Android 4.4 KitKat) είναι πολύ καθαρό και επίπεδο, μια εμφάνιση που φαίνεται να υιοθετούν οι κατασκευαστές.

Τα πάντα από τα εικονίδια έως τον launcher και τα notifications μοιάζουν πιο ωραία και περισσότερο τακτοποιημένα. Τα quick settings έχουν στρογγυλεμένα εικονίδια που μοιάζουν με αυτά του Samsung Galaxy S5. Η θέση των QSlide Apps παραμένει ίδια.

Στο πρώτο screenshot βλέπουμε να λέει «You may want to take an umbrella since rain is expected during this afternoon» πράγμα που μας δείχνει ένα νέο feature το οποίο συνδυάζει τις καθημερινές συνήθειες του χρήστη καθώς και την πρόβλεψη καιρού για να δώσει συμβουλές.

Εχθές είδαμε το LG isai FL πάνω στο οποίο λέγεται ότι θα βασιστεί το LG G3. Το αποκλειστικό για την Ιαπωνία κινητό, θα έχει τετραπύρηνο Snapdragon 801 SoC στα 2.5 Ghz, 5.5 ιντσών οθόνη με 2560×1440 πίξελ, 2Gb Ram, 32 Gb εσωτερική μνήμη και υποστήριξη microSD, 3000mAh μπαταρία και IPX7 που σημαίνει ότι θα είναι αδιάβροχο.
, LG G3, screenshots επιβεβαιώνουν QHD οθόνη και Optimus UI
, LG G3, screenshots επιβεβαιώνουν QHD οθόνη και Optimus UI
, LG G3, screenshots επιβεβαιώνουν QHD οθόνη και Optimus UI
, LG G3, screenshots επιβεβαιώνουν QHD οθόνη και Optimus UI
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gmis

Ιδεα μου ειναι , ή στο πρωτο κ στο δευτερο Screenshot υπαρχει μια σελιδα με το logo της σειρας ‘G’ ???

antreas

Αν δεν έχει 3 gb ram και 4000mha μπαταρία

jonjon

Πολύ παστέλ αποχρώσεις έχουν πέσει τελευταία! Άντε να το δούμε και αυτό ,γιατί κάποιοι το περιμένουν ως των μεσια των κινητών!

Μιχάλης

Άρα πάει και αυτό το κινητό . Μια από τα ίδια μην πω χειρότερο με αυτήν την ανάλυση της οθόνης . Πάμε για note 4 που λένε θα έχει άλλο form factor και τιυμπανα χαρακτηριστικά

Costas

@ antreas βάλε 6000mha μπαταρία και καμιά 30αριά Ram να είσαι μέσα, όχι τίποτα να μην λαγγάρει στα sms που στέλνουν ορισμένοι. Φαίνεται πως δεν έχεις πιάσει πότε στα χέρια σου Nexus συσκευή και για αυτό αποζητάς πολύ Ram.

Με δύο λέξεις:
Απλά, Έλεος!

Ωραίο smartphone ετοιμάζεται να βγάλει πάλι η LG, μυρίζομαι best seller όπως τον προκάτοχο του.

wrangler

Εμένα πάντως αυτό το επίπεδο στιλ με τα ξεβαμμένα χρώματα που υιοθετούν οι κατασκευαστές δεν μου αρέσει καθόλου

Nio

Αυτο το τιρκουαζ χρωματακι τωρα τελευταια πολυ με τρελαινει. Ευτυχως που το φοντο αλλαζει για πλακα…. Εμφανιση θελει να δει ο λαος γιατι ειμαστε και στυλατοι, δεν θελουμε ασχημα κινητα σαν το S5.

MANOS

Κι άλλη αντιγραφή από Samsung? :p

nGavoun

το UI φαίνεται πολύ ωραίο μπράβο στην lg.

iou

Πάρα πολύ όμορφο! Ελπίζω σύντομα να έρθει και στο G2 🙂

giannis s.

Επισης παιδια εχει αντικατασταθει το menu button με το multitasking button?λετε να ερθει και στο g2?

Τομ

Ωραιο το UI φαινεται. Το κινητο με 5,5 ιντσες ομως τρωει ακυρο απο τωρα

costas

τομ γιατι τρωει ακυρο;

τασος_μιχ

costas τρωει ακυρο γτ ακομα και να καταφερουν παλι να φτιαξουν κινητο με πολυ μικρα μπεζελ οπως το g2 ,η οθονη πλεον δε θα ειναι 5,2 αλλα 5,5..ουσιαστικα δλδ εστω οτι η συσκευη μεγαλωνει ελαχιστα…η οθονη ομως παραμενει οθονη και θα ειναι αρκετα μεγαλη..

Ventura07

@costas θεωρει μεγαλες τις διαστασεις του,
οποτε ειναι στην κατηγορια που απο φετος δεν θα ξαναπαρει ναυαρχιδα,
γτ το κινητο θα ειναι ιδιο σε διαστασεις με s5,one,z2

Ζόρζ

Αρκετά όμορφο, αν και μου θυμίζει λίγο το UI του Meizu MX3. Μπράβο στην LG που φτιάχνει μια καλή συνεργασία με την Google. Μετά το G2, πιθανολογώ πως έρχεται να ταράξει τα νερά το G3.

costas

Ε στο κατω κατω δεν ειναι η lg που θα ξεφυγει σε θεμα μεγεθους…εγω πιστευω πως παλι λογω μπεζελ παλι πιο μαζεμενο θα ειναι το g3 απο s5,z2

Φωκίων

πάλι με κουμπιά στην οθόνη…..
ελπίζω μην βγει πατάτα και αυτό σαν το G2! (είμαι κάτοχος του G2)

Chris

Λυπάμαι iou που θα στο πω αλλά αν κρίνω απο την μεταπωλητική υποστήριξη της LG είναι αρκετά πιθανό να μείνεις με την επιθυμία.Φιλικά πάντα.

Darth

@costas όσο και να το συμμαζέψει 5.5 ίντσες είναι 5.5 ίντσες και αυτό δεν αλλάζει και δεν είναι πλέον κινιτο αλλα phablet και δεν είναι καθόλου μικρο το g2 είναι τελείως οριακό το z2 είναι υπερβολικά μεγάλο πλέον………. κοινός πλέον σχεδόν όλα τα high end συσκευές είναι σανίδες serf

Darth

@Chris τους περισσότερους δεν τους νοιάζει μεταπολιτική αξία……….. αγοράζουν μια συσκευη σαν συσκευη και όχι σαν μερικούς που νομίζουν ότι κανουν επένδυση (φιλικό πάντα)

spirios

+1 darth, what he said exactly…να δουμε που θα καταληξει αυτη η μανια…καποια στιγμη λογικα θα σταματησει σε ενα ορισμενο μεγεθος

Chris

@Darth είπα υποστήριξη όχι αξία εννοώ πως η lg είναι μέχρι να σου πουλήσει συσκευή απο κεί και πέρα οι αναβαθμίσεις είναι με το κυάλι.Προσωπικά θα καλόβλεπα ένα G3 google play το g2 ήταν το καλύτερο σχεδιαστικά android που χω δεί. Ήμουν έτοιμος να το πάρω λόγω και της φοβερής τιμής που έχει άλλα όταν είδα απο κοντά το UI του πραγματικά μου θύμισε παλιό κινεζικο κινητό δεν είχα ξαναδεί πιο κακόγουστο UI. Έτσι η εταιρία αδίκησε μια κατα τ άλλα συσκευή “δολοφόνο” και εγώ έμεινα με το xperia x8 μου.

Darth

Ε καλά σε αυτό δεν έχεις και άδικο… Από μεγάλους κατασκευαστες LG αργεί, Samsung και Sony στης 98% περιπτώσεων δίνουν σκάρτα update, η ίδια η Google τελευταίο καιρό δίνει σκάρτα στο nexus…

Tom

Καλα ενταξει οχι 98% darth. Μπορει η sony αλλα οχι η samsung. Και η apple δινει σκαρτα καμια φορα. Γενικα τις περισσοτερες φορες ολοι ειναι κομπλε απλα οσες περιπτωσεις ειναι σκαρτες ακουγονται ηχηρα και καμια φορα δημιουργειτε εσφλαμενα η εντυπωση οτι το Update ειναι επικινδυνο πραγμα. Ασε που με ενα reset του κινητου και ξαναπερασμα εφαρμογων κλπ ολα ειναι κομπλε.

jacob5396

@Tom, τι λες?
Να σου θυμισω το 4.3? που εβγαινε και ζηταγε συγγνωμη η Samsung που κατεστρεψε του κοσμου τα κινητα?
Η Sony παντως στις αναβαθμισεις του Ζ & SP (προσωπικη πειρα) και τις οθονες+wifi+καμερες+widget+μπαταρια βελτιωσε…
Νταξει ξερουμε ποια εταιρεια αγαπας, αλλα μη λες και οτι θες. (φιλικα)

Τομ

Τι να σου πω ρε Jacob. Σε λιγο καιρο θα ειμαι χωρις καθολου samsung συσκευη μεσα στο σπιτι αλλα παρ’ ολα αυτα εσυ ξερεις ποια εταιρια αγαπω. Αυτο που λες μπορει να ειναι σωστο αλλα πες μου μια εταιρια που εχει βγαλει αναβαθμισεις που ηταν κακες. Ακομα και η apple ακομα και η google και η samsung και η Sony. Το οτι βγηκε η samsung και το πε ενω οι αλλες οχι δεν λεει και πολλα. Αν δεν με απατα η μνημη μου μετα την 4.3 βγηκε και αλλο ενα μικρο Update διορθωτικο. Αν επισης δεν με απατα η μνημη μου η sony εχει πολλες αφορες αφησει κοσμο με τα προβληματικα Updates χωρις να τα διορθωσει.

Και γω με προσωπικη πειρα λεω τα παραπανω. Απο LG δεν γνωριζω για την ποιοτητα των αναβαθμισεων μονο οτι κανει λιγες και για αυτο δεν την αναφερω καθολου.

katsas

Αυτες οι αναλυσεις ειναι αχρειαστες… Οπως και οι οθονες. Με 5ιντσες και panel οπως της xiaomi (αυτο που φοραει το mi3) πραγματικα υπαρχει οπτικη τελειοτητα. Να πεσουν τα bezels και να μπει μπαταρια 3.500Mha και ειμαστε κομλε…. Θα φτασουμε να μην υπαρχει κινητο κατω απο 6 ιντσεσ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.