LG G3, διέρρευσαν screenshots με Android 5.0 Lollipop

Παρόλο που η LG είναι απασχολημένη με το Android 5.0 Lollipop για τις Nexus συσκευές της, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει παραμελήσει την φετινή της ναυαρχίδα, LG G3. Από ευρωπαϊκά τμήματα της LG μάθαμε συγκεκριμένα στην LG Ολλανδίας και LG Βελγίου, μάθαμε ότι το LG G3 θα λάβει το Android 5.0 Lollipop μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η LG Γερμανίας επίσης ανακοίνωσε το ίδιο, αλλά επιπλέον πρόσθεσε ότι το update για το LG G2 θα ακολουθήσει τις αρχές του 2015. Όλα αυτά φαίνεται να επιβεβαιώνονται, αφού μια λειτουργική έκδοση του Android 5.0 για το LG G3, έπεσε στα χέρια κάποιων blogger οι οποίοι πόσταραν αρκετά screenshots.

Σε αντίθεση με τις Nexus συσκευές, το LG G3 φέρνει ένα customized Optimus UI το οποίο δεν θα αλλάξει πολύ με την έλευση του Lollipop. Από τα screenshots βλέπουμε ότι υπάρχουν κάποιες αλλαγές στην στα notifications.

Στην πράξη το UI σύμφωνα με τις αναφορές λειτουργεί πολύ πιο ομαλά και γρήγορα και φέρνει κάποιες χαρακτηριστικές σκιές και animations του Material Design. Παρόλα αυτά το look φέρνει περισσότερο στο Optimus παρά στο Pure Android.

lg g3 lollipop leak, LG G3, διέρρευσαν screenshots με Android 5.0 Lollipop

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
wally

Μήπως γνωρίζουμε αν θα ερθει το UX UI του G3 και στο G2 όταν έρθει το 5.0?

gkoutsos

@wally με βαση αυτο το αρθρο θα ερθει! ( https://www.phonearena.com/news/The-LG-G2-to-receive-the-LG-G3s-new-interface-Android-L-Version-update_id59682 ) …και λογικα να το σκεφτεις, ειναι πολυ χαζο να δωσει ξεχωριστο ui με lollipop για το g3 και ξεχωριστο για το g2.

Lefteris T.

Απο οτι ξέρω όχι δεν θα πάρει το Ui..απλα βάλε cloudyg3 rom κ είσαι κομπλε ελπίζω να ερθει γρήγορα εκεί!

Αντώνης Μαρίνος

To UI του G3 ήταν ήδη προς αυτή τη κατεύθυνση (προφανώς ήξεραν κάτι παραπάνω στην LG, λόγω συνεργασίας με Google) άρα οι διαφορές δεν θα είναι -και δεν είναι, από ότι βλέπω- τρομερές και φοβερές. Το βασικό είναι να βελτιωθεί η απόκριση και ομαλότητα του UI, να εξαλειφθούν τα redraws, μικροlags και stutters, και γενικότερα να αποκτήσει πιο ομαλή (γιατί γρήγορη είναι ήδη) εμφάνιση το UI.

amolla

Εγώ πάντως ανακάλυψα ένα bug όταν είναι συνδεδεμένο το καλώδιο τροφοδοσίας και το καλώδιο των ακουστικών κάνει παράσιτα στον συνομιλητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.