LG G3, Με οθόνη QHD και το οκταπύρηνο τέρας της MediaTek;

Μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα το LG G3 έχουμε να διαβάσουμε και να υποθέσουμε πολλά. Η επόμενη ναυαρχίδα της LG προσελκύει από σήμερα το ενδιαφέρον και η προσμονή για κάτι ακόμα ανώτερο από το πολύ καλό LG G2 είναι μεγάλη. Μέχρι σήμερα οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες καταλήγουν σε οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης QHD (2560×1440 pixels), τι επεξεργαστή θα φοράει όμως;

Αν επιβεβαιωθούν οι νέες πληροφορίες που κάνουν σήμερα το γύρο του διαδικτύου το LG G3 θα φοράει το νέο οκταπύρηνο τέρας MT6595 της MediaTek με 4 πυρήνες Cortex-A7 2.2-2.5GHz και 4 πυρήνες Cortex-A7 1.7GHz με GPU PowerVR Series6, ο οποίος λέγεται ότι θα είναι ισάξιος του Snapdragon 805.

To LG G3 είναι το αμέσως πολυαναμενόμενο Android smartphone μετά το HTC One (2014) που θα γνωρίσουμε σε μερικές ημέρες, μιας και τα Samsung Galaxy S5 και Sony Xperia Z2 έχουν ήδη αποκαλυφθεί.

LG G3 specs leaked, LG G3,  Με οθόνη QHD και το οκταπύρηνο τέρας της MediaTek;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Qwerty

Οχι MediaTek ρε LG

True

Δεν νομιζω να βαλει mediatek.Δοκιμες κανει τωρα με τους επεξεργαστες και στο τελικο προιον θα βαλει τον καταλληλο.Αλλα και να βαλει τον mediatek ειναι ο ανωτερος και πιο καινουργιος επεξεργαστης mediatek μεχρι στιγμης!

dark_master

Οι επεξεργαστές της Mediatek είναι μια χαρά. Το κακό είναι πως δεν διαθέτει άμεσα όσο οι Qualcomm τους drivers στους developers. Αν δεν κάνω λάθος ακόμα δεν έχει διαθέσει τους drivers για 4.4 ούτε στους κατασκευαστές για τα υπάρχον προϊόντα της.
Αν λοιπον η LG (που δεν φημίζεται για την υποστηριξη των μοντέλων της) βάλει Mediatek και καθυστερει να βγάλει updates περισσότερο θα πλήξει παρά θα ωφελήσει την εικόνα της μακροχρόνια, όσο τούμπανο κ αν είναι το κινητό που θα παρουσιάσει.
Δυστυχώς μέχρι τώρα η Qualcomm είναι μονόδρομος στη high end κατηγορία.

Dimitrinho

Επιτελους ρε lg καιρος ηταν να φυγεις απο την qualcomm μπραβο αλλη μια φοβερη κινηση μετα το lg g2.

Nio

Δεν θα βαλει δικο της επεξεργαστη που θα σχεδιασει η ιδια κ θα παραγγειλει απο την mediatek?? Κατι τετοιο δεν ακουγοταν???

antonis

γιατι κραξιμο στην mediatec? εδω εγω εχω ταμπλετ με τετραπυρινο στο 1.2Ghrz και πραγματικα πεταει ειδικα στα απαιτητικα games και εχει σουπερ καταναλωση ενεργειας.. φαντασου το τερας που λεει και ο βλαχακης.. οι Α7 πρεπει να ειναι οι πιο οικονομικοι σε μπαταρια cores.. μπραβο στην lg αμα εχει και οθοναρα οπως λεγεται μικρα bezels ala g2 3ραμ καλη μπαταρια και επιτελους microsd δεν θα χει αντιπαλο μαγκες.. ειδικα απεναντι σε s5 z2 htcone2 ktl.. ασε που μαρεσει και το ui της πολυ.. μακαρι να χει και καλη ποιοτητα κατασκευης και τιμη ανθρωπινη.. αναμενουμε..

jimo

εχθεσ μολισ παρελαβα κινεζικο αντιγραφο του galaxy note 3 με 235 ευρω με τον 8πυρηνο της mediateck με 2 γιγα ραμ και FHD SUPERAMOLED στις 5.7 ιντσες !!

Μην περιμενετε και κανενα θαυμα απο το <> δεν εχει τιποτα το ιδιεταιρο να προσφερει το προβλημα δεν ειναι στουσ πυρηνες ειναι στο λειτουργικο συντομα θα το τεσταρω με Iphone 5 που εχω στην καθημερινη χρηση και στο ανοιγμα εφαρμογων για να δω ποσα φιδια εχει ο σακος !!

nikos

Ο φίλος jimo Θα συγκρίνει κινητό 235 ευρώ με ένα 735 πολύ ενδιαφέρων…αναμένω το αποτέλεσμα…

manolis

@nikos και μάντεψε ποιο θα είναι καλύτερο….

andrew

αντε να δουμε

stamatis21

Δεν ξερω αν εχει τον οκτα αλλα κ με805 ειμαι οκ αρκει να εχει τετοια οθονη με αυτη την αναλυση καλυτερη φωτογρ.κ οκ.ηδη το g2 στο ακουσμα που θαρθει το g3 εχει πεσει αρκετα για να δωσουν οσα μπορουν τα μαγαζια γιατι ξερουν οταν θαρθει μετα το g2 θα παει ακλαυτο.γιατι θαναι ΚΙΝΗΤΑΡΑ.την περιμενω πως κ πως γιατι αυτη θαναι η αγορα μου θα τα επομενα χρονια

Χρήστος

+1 stamatis21

alxgiann

Ναι βρε Σταμάτη, μόλις έρθει το G3, πρός το τέλος του χρόνου δηλαδή, τρέξε να το πάρεις και σκάσε την 700άρα.Και καλά θα κάνεις βέβαια αλλά… Εν τω μεταξύ εγώ θα απολαμβάνω ήδη το G2 ένα χρόνο νωρίτερα και προς το επόμενο καλοκαίρι που θα πέσει η τιμούλα του G3, θα το τσιμπίσω (λίγο καθυστερημένα) και εγώ. Αλλά στάσου, μήπως να περιμένω για το G4;
Χωρίς πλάκα τώρα, δεν γίνεται να καθόμαστε και να περιμένουμε το εκάστοτε κάθε νέο μοντέλο κινητού κάθε φορά, για μήνες.Και το G3 δεν έχει καν ανακοινωθεί ακόμα. Ούτως ή άλλως, με την ποιότητα κατασκευής ΟΛΩΝ των νέων κινητών, δεν νομίζω να βγάζει κανείς πλέον πάνω από διετία (με κανονική χρήση…) 100% κάτι θα σου πάθει μέσα σε αυτό το διάστημα.
Εγώ απλά, όταν έρχεται η στιγμή για νέα αγορά κινητού, διαλέγω από ότι είναι διαθέσιμο κατά την στιγμή αυτή – κοιτάζω όμως να το κάνω πρός το τέλος του έτους, τότε που αρχίζει η διάθεση των νέων μοντέλων (που ανακοινώνονται την άνοιξη-καλοκαίρι).

stamatis21

Alxgiann φιλε κοιτα να δεις οταν φτασεις σε μια ηλικια κ σε τι φαση βρισκεσαι δεν σκεφτεσαι καθε χρονο να πετας γιατι για μενα προσωπικα ειναι πεταμα χρηματων καθε χρονο για κινητο εστω οπως λες προς το τελος καθε χρονου που το λιγοτερο που θα κοστιζει ειναι 350κατοσταρικα.για μενα ειναι πολλα για κατι που οπως λες ειναι αναλωσιμο.αρα εμενα η επιλογη μου ειναι ενα κινητο οσα χρονια αντεξει.αρα η επιλογη μου ειναι να με καλυπτει σε αυτα που θελω σε μεγαλο βαθμο.σκεψου οτι εχω ηδη ενα lg εδω κ τρια χρονια κ δεν εχει παθει τιποτα.θες να με πεις τυχερο οκ αλλα δεν παω με την λογικη οτι θα το παρω κ του χρονου θα το αλλαξω.κ εξαλλου τι να τα κανω τοσα κινητα;να τα βαλω βιτρινα;εσυ δηλ τι τα κανεις τα κινητα οταν αλλαζεις τοσο συχνα;εμενα προσωπικα το g2 εκανε κατι ανατρεπτικο αλλα οταν το ειδα απο κοντα δεν μου εκανε το κλικ σε αυτα που θελω ωστε να δωσω εστω κ τωρα 330 ευρω για να το παρω.κ ενα ευρω να κανει αυριο αφου δεν με καλυπτει σε αυτα που θελω δεν αγοραζω.κ να σου πω μπορει να ειμαι αισιοδοξος για το g3 αλλα αμα το δω κ… Συνέχεια »

alxgiann

Σταμάτη, το ίδιο πράγμα λέμε. Απλά, εγώ το πήρα το G2, αντί να περιμένω κάτι καλύτερο. Κανείς δεν θέλει να πετάει λεφτά σήμερα, δοκίμασα και πιο φτηνά κινητά τα προηγούμενα χρόνια αλλά έπρεπε να τα αλλάζω πιό συχνά με όλη την φασαρία που αυτό συμεπάγεται, έτσι επέστρεψα στην λογική του “ένα καλό και όσο αντέξει” , όπως λές και εσύ. Απλά για μένα αυτό είναι το G2 το οποίο και θα κρατήσω για 18-24 μήνες εκτός και αν συμβεί κάποιο “ατύχημα”. Το G2 βασικά ήταν η μόνη μου επιλογή γιατί το πρώτο που κοιτάω είναι η μπαταρία,δεν έχω δοκιμάσει άλλο κινητό που να βγάζει πάνω από 36ωρο μετη χρήση που κάνω εγώ. Θα ήθελα βέβαια λίγο μεγαλύτερη οθόνη και SD, αν το G3 τα έχει και κρατήσει/βελτιώσει την μπαταρία, μένω LG αν όχι, τότε θα δω τι θα κάνω. Δεν είμαι fanboy καμιάς εταιρείας.

Ventura07

Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρόνια της Lg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.