LG G3, ετοιμάζεται για την παγκόσμια αγορά και την Ευρώπη από 27 Ιουνίου

Η LG ανακοίνωσε ότι η φετινή ναυαρχίδα της LG G3 ετοιμάζει βαλίτσες για να επισκεφθεί την παγκόσμια αγορά και φυσικά την Ευρώπη στις 27 Ιουνίου δηλαδή περίπου έναν μήνα μετά το επίσημο ντεμπούτο του στην Κορεάτικη αγορά. Πρώτα θα πάει Hong Kong, Σιγκαπούρη, Ινδονησία και Φιλιππίνες και στη συνέχεια Ευρώπη, Μέση ανατολή και άλλες αγορές. Το LG G3 είναι το πρώτο smartphone από μεγάλο κατασκευαστή που έρχεται με QHD οθόνη (1,440 x 2,560).

Εν συντομία να πούμε ότι έχει 5.5 ιντσών QHD οθόνη, quad-core 2.5GHz Snapdragon 801, 2GB / 3GB RAM με 16GB / 32GB ενσωματωμένη μνήμη αντίστοιχα ενώ φέρνει νέα features όπως Smart Notice και 13MP κάμερα με laser autofocus. Αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ καλή συσκευή τόσο από θέμα χαρακτηριστικών οσο και από θέμα κατασκευής καθώς μεταξύ άλλων έχει πολύ καλή αναλογία οθόνης-συσκευής με αποτέλεσμα τα πολύ μικρά bezels.

H LG έχει ποντάρει πάνω στις πωλήσεις του LG G3 το οποίο στην Κορέα δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά και έχει ενδιαφέρον αν δούμε πως θα τα πάει μέχρι το τέλος του έτους.

Όσο για την τιμή, όπως σας είχαμε πει και την ημέρα της παρουσίασής του, η έκδοση με 16GB ενσωματωμένη μνήμη, 2GB RAM θα είναι στα 599 ευρώ όσο και το LG G2 όταν κυκλοφόρησε πέρσι. Η δεύτερη έκδοση θα βγει με 32GB ενσωματωμένη μνήμη, 3GB RAM και τιμή στα 649 ευρώ.

, LG G3, ετοιμάζεται για την παγκόσμια αγορά και την Ευρώπη από 27 Ιουνίου

, LG G3, ετοιμάζεται για την παγκόσμια αγορά και την Ευρώπη από 27 Ιουνίου

, LG G3, ετοιμάζεται για την παγκόσμια αγορά και την Ευρώπη από 27 Ιουνίου

, LG G3, ετοιμάζεται για την παγκόσμια αγορά και την Ευρώπη από 27 Ιουνίου

, LG G3, ετοιμάζεται για την παγκόσμια αγορά και την Ευρώπη από 27 Ιουνίου

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
hlias

Αντε να ερθει και απο ελλαδα να το τσιμπησουμε!!!

George E.

Εγώ θα σταθώ στο θέμα της τιμής έναντι των ανταγωνιστών. Ας ελπίσουμε ότι θα συμπαρασύρει και τους άλλους σε μείωση τιμών… Κατά τ’άλλα πολύ καλή υλοποίηση (τουλάχιστον στα χαρτιά) από την LG. Θα περιμένουμε και το hands on του Βλαχάκη για μια πιο ουσιαστική και λεπτομερή εικόνα.

Panagiotis - Volos

Εγώ πάλι που δεν έχω λεφτά για να το τσιμπήσω μπορώ να τσιμπήσω αυτή που το κρατάει;

marios

με προβλημα υπερθερμανσης οθονης ? καλητερα μην ερθει ποτε

Ανδρέας

Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι. Οι φήμες υπάρχουν όμως επίσημα το g3 με τον 801 κάνει την εμφάνιση του παγκόσμια πριν την ανακοίνωση με τον 805 😊 Όλοι όσοι υποστήριζαν LG και έλεγαν ότι είναι πιο δίκαια η αντιμετώπιση της τι έχουν να πουν τώρα?

Ανδρέας

Λυπάμαι για το διπλό ποστ αλλα ξέχασα να αναφέρω..
Πως και η κοπέλα δεν είναι κορεάτισα? :p

Νωντας

Η οθονη ειναι για τα μπαζα..Ξεπλυμενα χρωματα,χαλια αντιθεση,υπερθερμαινεται,χαλια ορατοτητα στον ηλιο,υπεραναλυση που δεν την βλεπεις εκτος και αν κολλησεις τη μαπα σου στο κινητο και επισης κανει το κινητο να εχει χαμηλο σκορ με τοσα πιξελ που εχει να σπρωξει!!!Δε μιλαμε απλα για πατατα αλλαγια EPIC FAIL..Καλη αγορα προβατακια..κατοχος lg g flex ετσι για να μην λενε μερικοι..

nikos

@Νώντας να υποθέσω πως το έχεις πιάσει στα χέρια σου για να τα λες όλα αυτά,σωστά?
Μια ερώτηση για το “χαμηλά” σκορ (ας γελάσω) στο antutu τι ακριβώς εννοείς?
Τι θα μπορούσες να κάνεις με ένα κινητό και να μην το “άντεχε” το g3?Μήπως καταλαβαίνεις διαφορά σε μια συσκευή που πιάνει 33.000 στα benchmarks με μία άλλη που πιάνει 35.000 ή 37.000.Όχι!
Σταματήστε να κράζετε χωρίς να το έχετε δει!Περιμένετε να έρθει και μετά κρίνετε το.Τα ίδια λέγατε και για το σ5(έχει 2gb ram οπότε δεν θα έχει διαφορά με το s4,και είναι άχρηστο και… και… και…
ΤΙ να πεις…Του ανθρώπου η φύση…

Wrangler10

Παιδια να το πω αλλη μια φορα…μην είστε πρόβατα..μην τσιμπάτε το τυρακι…περιμένετε τον 805 ..η οθονη ψήνει αυγά και σβήνει ..χαλια η συσκευή..μην πατε να το πάρετε..δεν θελω να περιμένω στην ουρά λεμε…ασε που με βλεπω να περιμένω για διαθεσημα τεμάχια…

Νικος Χρονης

μπραβο πολυ ωραιο με πολυ δυνατα χαρακτηριστικα και ωραια οθονη,να ρωτησω τωρα κανενα κιν(μεχρι 4,5” το πολυ)ποτε θα βγαλουν???? γιατι αυτη η μοδα που ξεκινισαν η εταιριες του στιλ “το δικο μου πλειμομπιλ ειναι πιο μεγαλο απο το δικο σου” πρεπει να το σταματησουμε εμεις γιατι αυτοι θα το πανε εκει που θελουν και μετα θα τα ριξουν παλι στα μικρα οποτε λοιπον,ταμπλετς εχουμε πολλα μπορω να πω. και τελος ποτε θα κανουν κανενα αλμα στο θεμα της μπαταριας γιατι με τοσες χαζομαρες που βαζουν σε UI και app και με της FHD 5,5” τα κιν κρατανε το πολυ 1 μερα και εαν κρατησουν μια μερα κανουμε παρτυ.ευχαριστω (Νικος lg optimusGe975 4,7”)και αυτο το πηρα γιατι ηθελα ενα μικρο αλλα δυνατο κιν στις διαστασεις του πολυ 4,5” αλλα οι εταιριες σου λενε οχι πουτανακι εαν θες καλο κιν θα εχεις και τσαντακι ωμου για το κιν.

GiorgosM.

Το σίγουρο είναι πως με τέτοια αρχική list price, προβλέπω σύντομα “κατρακύλα”της τιμής του άμεσου ανταγωνιστή (βλ.S5).Συνεπώς κερδισμένοι οι υποψήφιοι αγοραστές όχι μόνο των δύο αυτών μοντέλων αλλά και των υπόλοιπων ναυαρχίδων όπου λογικά θα παρασυρθουν οι τιμές προς τα κάτω.

KOSTASG

Αν και όποτε ερθει με τον 805 ποια θα ειναι περιπου η τιμή του??

Ιωάννης

Νώντα νομίζω πως έχεις δίκιο στα περισσότερα που λες!!!
Αλλα αυτό το προβατάκια δε κατάλαβα.. δηλαδή εσυ με το g flex (απορώ πως το κυκλοφορείς αυτό το πράμα) δεν είσαι και αυτοί που θα πάρουν το g3 είναι?? (οχι ότι έχω σκοπό να το πάρω απλά δε μπορώ να καταλάβω κατι τέτοια σχόλια σε τι αποσκοπούν)
Panagiotis – Volos αμα τσιμπήσεις τέτοια γκόμενα, περισσότερο απ το κινητό θα σου έρθει ο λογαριασμός στο τέλος!! χιχιχιχιχι….
Επι του θέματος αυτά που κάνει η lg να βάζει δυο εκδόσεις με διαφορετική ram (τουλαχιστον αν και τα δυο είχαν 3gb δεν θα είχα προβλημα) πιθανότατα ετοιμάζει και εκδοση με τον snapdragon 805 συν του ότι βάζει λειτουργικό που δεν είναι του στυλ μου, (μου θυμίζει εκδοση android του 2011 και future phone του 2010) μετρια οθόνη (υπερβολική ανάλυση, ξεβαμένα χρώματα, μικρή φωτεινότητα – αντίθεση) σχεδίαση, (πισω κουμπιά, πλαστικό, άσχημο) και χωρίς αδιαβροχοποίηση και fingerprint (έστω να είχε το ένα απ’ τα 2) με ξενερώνει!!!! Μετα δεν είναι να αναρωτιέσαι πως ο κόσμος το ψήφισε κορυφαίο τι να πω ότι να ναι.. δηλαδή μόνο για την ανάλυση η το προκάτοχο του που στη τελική και αυτόν τον έχουν θεοποιήσει οι περισσότεροι..

Manos Vs

Φοβερή τιμολογιακή από της LG!!! Πολλά μπράβο και μακάρι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες.

Ανδρέας

@Ιωάννης πες τα φίλε. Ακριβώς για όλα τα πιο πάνω το σ5 είναι μακραν το πιο ολοκληρωμένο smartphone μέχρι σήμερα. Έχει τα πάντα σε μέγιστο βαθμό τελειότητας! Το μόνο που θα μπορούσε να ζηλέψει θα ήταν η QHD οθόνη αλλα απότι φένεται σε κακό βγήκε στην LG..! 😊

Υ.Γ@nikos είδες την απάντηση σε ερώτηση που μου έκανες?

Ιωάννης

thanks αντρίκο έτσι είναι τα πράγματα βέβαια εγώ θα διάλεγα z2 λόγο style πως να το κάνουμε σε αυτό το σημαντικό τομεα για μένα μου αρέσει περισσότερο απ όλα!!!! Πάντως θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι το s5 είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα απ’ την άλλη με χαλάει το στυλ-πλαστικό της συγκεκριμένης συσκευής και φυσικά θεωρώ πως το sony είναι εξίσου δυνατό χαρτί… Manos Vs.. Κάνει μπαμ απ’ τα 200 μέτρα ότι είσαι φαν τις lg και τις νέας συσκευής.. Ενα πράγμα θα σου πω μόνο… η διαφορά τις τιμής του g3 απο το z2 το ερχόμενο χειμώνα, δε θα είναι μεγάλη αυτό στο λέω απο τώρα και στο υπογράφω και άμα θες! Οπότε μην αρχιζεις εσυ και όλοι οι φαν τα τύπου.. πωωωω τι καλές τιμές, φοβερές, οχι σαν τα άλλα, θα το προτιμήσω κ.ο.κ. Ααααα και κάτι ακόμα θυμαμαι πριν 2 μήνες την τιμή του note 3 (οχι την σημερινή γιατί όλα τα samsung έχουν πάρει την ανηφόρα για γνωστούς λόγους) που ήταν 400 και του g2 που ήταν 320.. χρει’άζεται να πω τίποτα παραπάνω??? και για σημερινές τιμές διαφορά τιμής z1- g2, 30 διαφορά. Γι’ αυτό λεω μη κοιτάς τιμές! Αλλα αυτό το… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.