LG G3, θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας που θα ξεπεράσει τα 10 εκατ.

Το LG G3 είναι η φετινή ναυαρχίδα της εταιρείας και ήρθε για να κάνει εντύπωση με την πρώτη QHD οθόνη από μεγάλο κατασκευαστή και την πολύ καλή αναλογία οθόνης-συσκευής που έχει ως αποτέλεσμα τα πολύ λεπτά bezels. Η LG λάνσαρε το G3 τον Μάιο και έχει ποντάρει πολλά επάνω του.

Το LG G3 είναι διαθέσιμο ανά τον κόσμο εδώ και καιρό και σύμφωνα με την Korea Times η LG επιβεβαιώνει ότι θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις και θα γίνει το πρώτο κινητό της εταιρείας που φτάνει τόσο ψηλά σε πωλήσεις.

Το LG G3 βοήθησε την LG να φτάσει στα 14.5 εκατομμύρια πωλήσεις στο δεύτερο τρίμηνο του έτους και η LG κυκλοφόρησε ήδη τα φθηνότερα LG G3 Beat και LG G3 Stylus.

LG G3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

lg g3, LG G3, θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας που θα ξεπεράσει τα 10 εκατ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aris

Ρε μαγκες σκεφτομαι να το αγορασω το g3 αλλ καπου κολλαω με αυτα που ακούω για προβληματακμε υπερθερμανση και επανεκινησεις ακουσα οτι με την τελευται αναβαθμιση λύθηκαν. Το εχει κανεις να βοηθησει αξιζει?κωστα εσυ τι λες? (Ασ μιλήσουν ατομα που το εχουν)

Στεφ

Έχω το g2 αλλά μπορώ να πω οτι εκτός του ότι είναι σφαίρα το κινητό και η μπαταρία η καλύτερη ίσως σε κινητό που έχω δει, αυτά που λένε για υπερθέρμανση τα γράφουν κάτι παιδάκια που παίζουν όλη μέρα παιχνίδια και δεν έχει να κάνει με το κινητό αλλά με τον επεξεργαστή αυτόν καθ αυτόν, επειδή είναι πολύ ισχυρός. Όσο για προβλήματα στο firmware (σε μένα δεν υπάρχουν) αλλά και να υπάρχουν θα τα λύσουν. Με λίγα λόγια αν θες να ξεχωρίζεις και να έχεις ένα ψαγμένο κινητό δαγκωτό g3.

Γιάννης σε λέω

@Aris μην πιστεύεις την προπαγάνδα κάποιων κομπλεξικών που ενδεχομένως έχουν και κάποιο συμφέρον να θάψουν τη συσκευή. Ένα θα σου πω, ανάλυση οθόνης 2600 επί 1500 pixel έχει και το Samsung Galaxy Tab Pro που φοράει τον snapdragon 800 και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το LG G3 φοράει τον snapdragon 801, ακόμα καλύτερα δηλαδή, και αυτό που λένε κάποιοι κακόβουλοι υπερθέρμανση είναι στην πραγματικότητα ένα φυσιολογικό ζέσταμα της συσκευής όταν τρέχεις βαριές εφαρμογές, όπως λόγου χάρη ένα βαρύ παιχνίδι, πράγμα το οποίο βλέπουμε σε αρκετές συσκευές.

GiorgosM.

Φοβερό, χορταστικό κινητό, αν δεν είχα βάλει στο μάτι μια 50άρα tv, θα το χτύπαγα

JimK

η lg αξιζει αυτη την ανοδο που εχει ως εταιρια και με το παραπανω! βγαζει καλες συσκευες (και δεν μιλαω μονο για ναυαρχιδες μιλαω για mid, low range συσκευες οπως l70, l40 κτλ. που αν τις πιασει καποιος στα χερια του θα δει οτι ειναι καλοφτιαγμενες), εχει σε πολλες συσκευες της, καλυτερες τιμες απο τον ανταγωνισμο, φερνει μερικες καινοτομιες και εχει πολυ καλο after sales service (το καλυτερο που εχω συναντησει στην ελλαδα)

@aris συμφωνω 100% με τους @στεφ και @γιαννης σε λεω, για ολα αυτα που λεγονται απο διαφορους κακοβουλους και την γκρινια που υπαρχει για το g3. προσωπικα εγω δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα στον 1 μηνα που το εχω και καποια θεματακια που ειχαν καποιοι (π.χ. επανεκκινησεις κτλ.) απ’οτι εχω διαβασει εχουν διορθωθει μεσω των update. η θερμοκρασια του ανεβανει σε λογικα επιπεδα οπως στα περισσοτερα smartphones με τοσο δυνατο επεξεργαστη, μετα απο ενα βαρυ παιχνιδι. η μπαταρια του μπορει να μην κραταει σαν του g2, αλλα βγαζει ανετα μια μερα βαριας χρησης πραγμα που ειναι εξαιρετικο, ειδικα με αυτα που πρσφερει. συμφωνω πως θα ηταν ακομη καλυτερα αν ειχε τον 805 αλλα με τον 801 τα παει τελεια. γενικα ειναι τοπ smartphone για μενα

Χρήστος Σαμ

παιδια η εταιρια κανει οντως την διαφορα -καινοτομει- και σε συναρτηση τις παντα καλες τιμες και αξιοπρεπεστατα προιοντα αξιζει την ανοδο
αν και φοβαμαι μη το καβαλησει κ αυτη το καλαμι οπως η sammy..ας ελπιζω πως οχι

Παναγιώτης

Φίλε Άρης Έχω το κινητό εδώ και 2 μήνες είναι το lg g3 32giga η αλήθεια ειναι ότι Στο πίσω μέρος ζεσταίνετε στην περιοχή της καμερασ.δεν είναι όμως κάτι σοβαρό που να σε αποτρέψει από το να το αγορασεις.το κινητό πάει σφερα δεν έχω δει κάποιο σοβαρό κόλλημα μέχρι τωρα. Κάτι μικρά lags θα τα δεις και αυτά στα γκατζετακια στυλ καιρού που μπορεί να έχεις στην αρχική οθόνη του κινιτου κ αυτό όταν είναι σε sleep και το ανοίγεις .μιλάμε για lags λιγότερο του δευτερελεπτου. Πιστεύω ότι είναι πολύ Καλό κινητό και δύσκολα θα το αλλαζα. ( Για την Ιστορία ειμαι χρόνια χρήστης τον τηλεφώνων της Apple. Το lg g3 με έκανε να αφήσω στην άκρη το iPhone 5)

κωστας

Εχω το κινητο 2 βδομαδες το 32gb μου ηρθαν με το που το ανοιξα 2 αναβαθμισεις στις οποιες εξαφανιστηκαν τα οποια κολληματα ειχε….απλα το κινητο παει σφαιρα σε ολα η οθονη ειναι ολα τα λεφτα οσο αφορα γιατι θερμοτητα οντως ζεσταινεται πολυ και ριχνει τη φωτηνοτητα σε 90% και 80% αλλα πραγματικα δεν με ενοχλει καθολου ακομα καιστην παραλια τη φωτηνοτητα την εχω στο 60%.. Αυτα εγω το προτεινο.

Aris

Δεν εχω θεμα με μερικα bugs αλλωστε ποιον αντροιντ smartph δεν εχει ακομα και τον καλυτρρο επεξεργαστη να φοραει κολλημα θα τρωει δεν ειναι ios εχω σ4 και πραγματικα δεν θελω να παλι samsung το εχω βαρεθει. Ειδα πολλα σχολια στο σκρουτζ αλλα αυτο που διαπιστωνω ειναι οτι αυτοι που γραφουν τα αρνητικα δεν εχουν το τηλ απλα τα εχουν ακουσει αυτα που λενε πιο πολυ με ανυσηχει αυτο που διαβασα οτι το πρωι το βρισκουν κλειστο!

Γιάννης σε λέω

@κωστας έξυπνο σχόλιο για να αποτρέψεις κάποιον… 😉 το θέμα είναι όντως έχεις το κινητό ή μας δουλεύεις? το πήρε πριν 2 βδομάδες φίλος και το κινητό ζεσταίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα όταν παίζεις παιχνίδια ή όταν το περιεργάζεσαι συνεχόμενα πολύ ώρα. Επίσης είσαι ο μόνος που αναφέρει ότι η φωτεινότητα πέφτει στο 80%. Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό?

Παναγιώτης

Φίλε Άρης που το διάβασες αυτό ότι κλείνει το πρωι;;; σε πληροφορώ ότι τόσο καιρό που το Έχω δε μου έχει κλείσει ποτε.πάρε το άφοβα αγόρι μου. Ο φίλος Κώστας έχει ένα δίκαιο ζεσταίνεται το κινητό κ χωρίς να παίζεις παιχνιδια. Απλά δεν είναι ενοχλητικό.

Γιάννης σε λέω

Ρε Παναγιώτη ρίχνει την φωτεινότητα στο 80%..?? Τι λέει ο άλλος?

Alexis

Μακάρι η LG να φτασει πολύ ψηλά επίπεδα και να πλησιάσει και την Sammy και την Apple. Το αξίζει. Εμένα το μόνο μου παράπονο είναι Ξ οθόνη των 5,5 ιντσών. Θα προτιμούσα 5.2 πάλι και ακόμα πιο μικρά bezels με 1080p οθόνη.

Παναγιώτης

Χαχαχαχα όχι με τιποτα. Μάλλον το παιδί θα ήθελε να πει ότι η φωτεινότητα του κινιτου όταν ζεσταίνεται από το 100% πέφτει στο 80 με 90% μικρό το κακο.εγώ εξάλλου ποτε δεν το Έχω στο 100%.

Aris

Ειχα μπει σε ενα φορουμ του my phone και ολοι ελεγαν εμενα μου εκλεισε 3 φορες σημερα ο αλλος ελεγε 4 και εκραζαν βεβαια τα σχολια ηταν αρχες του καλοκαιριου πριν τις αναβαθμισεις!!! Θα το τολμήσω γιατι την γουσταρω την lg σαν εταιρια τολμαει και πιστευω οτι εχει αλλαξει και φιλοσοφια και στις αναβαθμισεις ειδικα τωρα που οι ναυαρχιδες πουλανε και κατι που δεν το αναφερουν ποτε ειναι οτι το g3 ειχει μονο 0,2 sar!

dark_master

@Γιάννης σε λέω είναι γνωστό το πρόβλημα. Η φωτεινότητα πέφτει μετά από λίγο στο 90%. Και πριν πεις hater κτλ (μιας που με έχεις κατηγορήσει στο παρελθόν ανοιχτά) το τηλέφωνο το είχα για λίγο καιρό και το έδωσα στις αρχές του μήνα.
Το θέμα είναι εσύ το έχεις το κινητό ή μόνο να κατηγορείς εμάς ότι κραζουμε ξέρεις?

@Alexis μακάρι να συμβεί αυτό όχι μόνο με την LG αλλά και με άλλες εταιρείες έτσι ώστε να βγαίνουμε κερδισμένοι οι καταναλωτές. Το κακό με την LG και το έχω ξαναπεί είναι ότι η ίδια κανιβαλιζει τα ίδια της τα προϊόντα. Έβγαλε το G3 με διαφορετικές RAM ανάλογα με την χωρητικότητα, έβγαλε μετά από ένα μήνα τον 805 στη Κορέα (και πριν Καλά Καλά κυκλοφορήσει στον υπόλοιπο κόσμο με τον 801) και Επίσης κανιβαλιζει το ίδιο της το προϊόν με προϊόντα κατώτερα της ναυαρχίδας της, χρησιμοποιωντας το όνομα του G3,μπερδευοντας ηθελημένα τους καταναλωτές, ακολουθώντας πρακτικές της Samsung.

Γιάννης σε λέω

Ξέρω ότι πέφτει στο 90% όταν αρχίσει να ζεσταίνεται, αλλά για 80 πρώτη φορά τ ακούω και δεν το πιστεύω. Ούτως ή άλλως ελάχιστοι έχουν την φωτεινότητα στο τέρμα, οπότε την πτώση κατά 10% ελάχιστοι θα την αντιληφθούν.

Γιάννης σε λέω

@Aris μην πιστεύεις ότι διαβάζεις στο internet. Νόμος! Το τι κόμπλεξ κυκλοφορεί, το τι ψέμα και υπερβολή δεν περιγράφεται. Ανώριμα παιδαρέλια που δεν έχουν τι να κάνουν και κράζουν χωρίς λόγο πολλές φορές.

Παναγιώτης

Φίλε Γιάννης έχει δίκαιο παίζει να είναι και 90% Προσωπικά το Έχω πάντα στην αυτόματη ρύθμιση οθόνης οπότε δεν Έχω καταλάβει κάτι ος τωρα. Φίλε μου @Άρη προφανώς τα παιδιά λέγανε βλακείες ποτέ δ μου έχει κλείσει το κινιτο.τωρα δε ξέρω τι σκοπό έχουν με το να γράφουν τέτοιες ανακρίβειες.σε διαβεβαιώνω ότι το κινιτο ρολαρι πολυ καλά καλά.εγώ ειναι πολυ ευχαριστημενος.

Γιάννης σε λέω

@dark_master θε θέλω να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Διάβασε όλων μας τα σχόλια και τότε ίσως καταλάβεις ποιος υπερέβαλε όλον αυτόν τον καιρό.

tiamat

oντως πιλυ εξυπνο σχολιο @κωστας… και καλα το εχεις το κινητο και ειχε κολληματα οντως αλλα ψιλο..εστρωσαν αφου κατι λαγκ θα τα δεις ,και παραμενει το θεμα με τη φωτεινοτητα που πεφτει λογω υπερθερμανσης στο 80%…

και
αντε μετα να το παρει κανεις με αυτα που διαβαζει..!

Aris

Συγνωμη αλλα εγω ποτε δεν εχω το κινητο μου πανω απο 50% εκτος και αν ειμαι εξω που το βαζω στο auto.

Tom

Και γω οσο πιο χαμηλα γινεται το εχω το κινητο μου και γενικα δεν κανει και καλο στα ματια να ειναι πολυ φωτεινη η οθονη του κινητου και ας φαινεται πιο εντυπωσιακη καταυτο τον τροπο.

hic_et_nunc

Μάλλον κοροιδευομαστε! Η συσκευη εχει τρελα θέματα. Υπερθέρμανση, κλείνει στα ξαφνικά, η οθόνη ειναι αρκετά σκοτεινη (συγκριτικα με αλλες ναυαρχίδες του 2013/2014) ενω πεφτει ακομα περισσοτερο μολις θερμανθει. Τελος αφηνω το αρκετα εντονο lag χωρις να υπαρχουν βαριες εφαρμογές να τρέχουν.

Αν και θαυμασα την LG με το G2, το G3 απο που κι αν το πιασεις ειναι απογοήτευση

sosimple

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=395789 Διαβαστε το link όπου εχει γκαλοπ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ και οχι άσχετων, hater και λοιπων που γραφουν οι αλλοι παραπάνω. Περισσότεροι απο το 50% ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ εχουν θεματα με σβήσιμο του κινητου ανεφ λογου. Τα update το μονο που καταφεραν ειναι το κλείσιμο να το κανουνε restart και ετσι πολοι δεν το καταλαβαινουν. Πριν με πειτε και εμενα hater, το g2 εχω και με εχετε (αδίκως) χαρακτηρισει lg fanboy κάποιοι στο παρελθόν. Πιθανων βέβαια να εχει διορθωθεί το θεμα στις νεεε παρτιδες. Κανείς δε σου εγγυάται οτι δε θα σου τυχει καποιο με πρόβλημα παντως. Επισης το κινητο σε σχεση με τον ανταγωνισμό εχει ενα σωρο θεματα. Τωρα οτι καποιοι ειναι τοσο newbei που κινητο και των 100€ να επαιρναν δε θα παιρναν χαμπαρι και θα γραφανε τα καλυτερα. Αμα δε μπορεις να δεις το lag, τη χαμηλη φωτεινότητα, που πεφτει ακομα παρακάτω λογω υπερθέρμανσης, τη χαμηλοτερη μπαταρια σε σχεση με g2 και σχεδον ολα τα ανταγωνιστικα, τότε κακως γραφεις και προτεινεις γιατι εισαι ασχετος ή εχεις λογο να λες παραμυθια. Τελος απο μενα, δε θα επανέλθω για να το κάνουμε μπάχαλο. Οτι ειχα να γραψω το εγραψα. Καθενας με το μυαλο το… Συνέχεια »

Aris

Μαγκες κατι ασχετο το g2 το 32 το καλυπτει η lg hellas για service πηρα και ρωτησα αλλαξε πριν λιγες μερες κανονισμος της εταιριας και καλυπτει αν ειναι απο europe απλα θελουν να υπαρχει αποδειξη αγορας. Το μονο που δεν κανουν ειναι αντίκατάσταση της συσκευης επειδη δεν το εκδίδουν αυτοι και το doa 7 ημερων καλυπτεται απο το καταστημα κανονικα!και γενικα οποιο μοντελο ειναι απο eu και ας μην εχει ερθει επισημα στην ελλαδα!

κωστας

Φιλε γιαννη δν υπαρχει λογος να πω ψεματα οτι πηρα το κινητο αποδειξη αγορας 14 αυγουστου απο τον κοτσοβολο για την θερμοτητα ηθελα να πω οτι οταν ξεστενεται πεφτει στο 90%και αν ζεσταθει ακομα περισσοτερο πεφτει και στο 80% αυτοματα και δν σε αφηνει να την ανεβασεις μεχρι να κρυωσει…τωρα για το τι σβηνει απο μονο του πραγματικα δεν μου το εχει κανει καμια φορα….

George

@sosimple
Δηλαδη για εσενα αποδεδειγμενα αγορασμενο ειναι να το βαλουν ως avatar;
Οι περισσοτεροι ειναι fanboys της samsung η hater διοτι εχουν htc που ποτε δεν θα γινει mainstream.

John

@ hic_et_nunc
Aν εχει τοσα θεμματα το g3 μη το αγορασεις ασε εμας να το χαιρομαστε και μεινε με το note σου.
Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω μερικους; Κερδιζετε τιποτα δυσφγμωντας την LG η την καθε Lg;

hic_et_nunc

@John Πέρυσι ολοι μιλησαμε για το G2 με τα καλύτερα. Γιατι φέτος να κάνουμε τα στραβά μάτια αφου η συσκευή εχει αρκετά προβλήματα;;;

Το S4 οταν πρωτοκυκλοφόρησε ειχε μεγαλύτερη υπερθέρμανση απ το G3,έντονο lag στην αρχη και το πρόβλημα με το φούσκωμα των μπαταριών και ολοι το θάψανε και καλα έκαναν.

Η Samsung ομως πλακωθηκε στα updates και καπου τον Αύγουστο η συσκευή ηταν αγνωριστη (προς το καλύτερο).

Την LG δεν την βρισκω τοσο ενεργητικη στο θεμα των updates. Ηδη καποια θεματα θα επρεπε να είχαν λυθεί.

Akis83

Προς ενημέρωση αυτών που “δεν πιστεύουν ότι πέφτει στο 80 % η φωτεινότητα” . Έλεος μάγκες !!! Από που τοβγάζετε το συμπέρασμα ??? Μάλλον έτσι απλά για να πείτε κάτι προφανώς . ΝΑΙ η θερμοκρασία πέφτει κ στο 80 % αυτόματα αν ζεσταθεί αρκετά (κάτοχος g3 32 gb κ galaxy s4 ) . Το έχω στην κατοχή μου 20 μέρες κ η αλήθεια είναι ότι ήμουν έτοιμος να το δώσω στην αρχή , αλλά μετά από 2 απανωτά updates η συσκευή έστρωσε κ είναι αισθητά γρηγορότερη του s4. Λίγο με την οθόνη έχω ένα θεματάκι επειδή έχω συνηθίσει τις S-amoled της samsung ,αλλά το g3 με κερδίζει όλο κ περισσότερο μέρα με τη μέρα κ πιστεύω θα βελτιωθεί κ άλλο με τα updates. συμβουλη : αλλαξτε σε χρήση art όσοι έχετε θέμα με lag , μπορεί να έχετε 2000 λιγότερα στο antutu αλλά τέρμα τα lag κ εγκαταστείστε nova launcher . το κντ είναι πολύ γρήγορο κ με πολύ ιδιαίτερη οθόνη με ταθετικά της κ τα αρνητικά της . Συγγνώμη για το μεγάλο post

Akis83

Y.Γ . Ακόμα κ τώρα σκέφτομαι να το δώσω για το s5 δεν είμαι 100 % πεπεισμένος να το κρατήσω. Κ οι 2 βασικοί λόγοι εν συντομία είναι το αυξημένο πλάτος της συσκευής που τοκάνει οριακά εύχρηστο κ η οθόνη ! Ναι η οθόνη !!! Γιατί αν έχεις συνηθίσει σε τέλεια μαύρα που είναι ζωτικής σημασίας στην παρακολούθηση ταινιών στο σκοτάδι , παιδιά έχει πολύ μεγάλη διαφορά

JimK

@hic_et_nunc αν δεν εχεις αγορασει το κινητο να αποκτησεις μια εμπειρια μερας+, δεν μπορεις να τα λες με τετοια σιγουρια ολα αυτα! αυτο ειναι το θεμα με το g3, διαβαζει καποιος καπου οτι ενος του εκανε π.χ. επανεκκινηση (πριν κανα μηνα πριν τα updates) και μεγαλοποιει το θεμα στο μυαλο του και διαδιδει οτι ολα τα g3 εχουν θεματα, ειτε γιατι ειναι hater, ειτε συμβουλευτικα, ειτε για οποιοδηποτε λογο (δεν απευθυνομαι συγκεκριμενα σε σενα) ετσι οπως το περιγραφεται καποιοι, ή εγω ειμαι τοοoοοσο τυχερος και μου ετυχε απροβληματιστη συσκευη ή κοροιδευομαστε… η θερμοκρασια ανεβαινει σε λογικα επιπεδα, λιγοτερο απο το s4 για παραδειγμα, και δειτε και αυτο το βιντεο για να παρετε μια ιδεα: https://www.youtube.com/watch?v=wXsyK5YCid8 η οθονη συμφωνω οτι ειναι λιγοτερο φωτεινη απο π.χ. του s5 και του htc one m8, αλλα προσωπικα δεν ξερω ατομο που να βαζει την φωτεινοτητα του πανω απο 80% max (εμενα με 75% max μου ειναι αρκετο για εξωτερικο χωρο), γι’αυτο και το πεσιμο της φωτεινοτητας στο 90% δεν νομιζω να ενοχλησει τους περισσοτερους. επανεκκινηση δεν ετυχε ποτε να μου κανει. σε αντιστοιχα forum στο xda, απ’ο,τι διαβαζω, στην πλειοψηφια αυτων που ειχαν τετοιο θεμα το προβλημα εχει λυθει με τα updates. τωρα για… Συνέχεια »

hic_et_nunc

@jimk Συμφωνώ, ισως δεν θα έπρεπε να εκφέρω άποψη καθως την συσκευή την δουλεψα πολυ λιγο. Δεν το συνηθιζω παντως, συνήθως δανειζομαι καποιες συσκευές για 2-3 μερες απο φιλους μου οπως συνεβη με τις περισσότερες ναυαρχιδες του 2014. Το G3 δεν το πηρε κανείς γνωστος/φιλος για το δω εκτενώς οποτε αρκέστηκα σ οτι ειδα σε καταστηματα και η αποψη που σχηματισα δεν ηταν ιδιαίτερα θετική.

Μπορεί να κανω λαθος αλλα αυτά που διαβαζω απο κατοχους δεν ειναι ιδιαίτερα θετικά.

JohnWave

Είμαι σίγουρος πως αν η LG φέτος είχε βγάλει ως ναυαρχίδα ένα μεταλλικό G2 με υποδοχή κάρτας μνήμης και χωρίς καμία μα καμία άλλη διαφορά τότε ο τίτλος του άρθρου θα ήταν :

“LG G3, θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας που θα ξεπεράσει τα 30 εκατ.”

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Όταν είναι άδεια η μπαταρία του lg g3 πόση ώρα κάνει να φόρτιση πλήρης? Ξέρει κάνεις πόση ώρα κάνει?

κωστας

@νεκταριε εμενεοταν ειναι σχεδον αδεια γυρω στο 10% κανει περιπου μιαμιση ωρα…….πραγματικα παρα πολυ γρηγορα….

κοστας κοστας

καλησπέρα παιδιά θέλω τα φώτα σας , είμαι κάτοχος lgg2 32gb και σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή θέλω ποιο μεγάλη οθόνη, είμαι αναμασά σε note 3 lgg3 για note 4 δεν το συζητώ δεν έχω τόσα λεφτά για να το πάρω , και θέλω να σα ρωτήσω το εξής αξίζει να δώσω το lgg2 32gb για το note 3 η gia to lgg3 τι παραπάνω θετικά έχουν, το note 3 και το lgg3 σας παρακαλώ τα φώτα σας, ας πούμε σε κάμερα το νοτε 3 είναι καλύτερο από το lgg2 ο lgg3 είναι καλύτερο σε κάμερα από το lgg2;se θέμα ταχύτητας το νοτε 3 είναι καλύτερο από το lgg2 , το lgg3 16gb οχι ο 32gb που δεν το βρίσκω είναι καλύτερο σε θέμα ταχύτητας από το lgg2;;;

Αντώνης Μαρίνος

@κοστας κοστας: Σαν συσκευή, σαν specs, σαν σχεδίαση (συν τα extra features, όπως mSD, αποσπώμενη μπαταρία κλπ), το G3 είναι συνολικά καλύτερη συσκευή από το G2. Έχει καλύτερη και ταχύτερη κάμερα (αφού το ρωτάς), ενώ με τα updates που έχουν βγει έχουν επιλυθεί και τα 2-3 “βρεφικά” λαθάκια που είχε. Σαν συνολική πρόταση (τεχνικά, σχεδιαστικά κλπ) είναι καλύτερο από το G2, αλλά αν το δεις σε σχέση τιμής/απόδοσης (δηλαδή ως vfm), το G2 είναι ο βασιλιάς αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Και αυτό γιατί κυρίως θα σου πρότεινα να συγκρίνεις το 32αρι G2 με το 32αρι G3 (το οποίο έχει 3GB RAM αντί για 2GB του 16αριου). Για το Note3, το έχει κολλητός και το έχω δουλέψει ουκ ολίγες φορές, πολύ δυνατό, σφαιράτο, δεν κολλάει και δεν κολώνει πουθενά. Απλώς είναι τεράστιο (ακόμα και σε σχέση με το G3), ενώ εμένα προσωπικά με χαλάει η όλη αισθητική και τα υλικά που χρησιμοποιεί η Samsung. Πάντως είναι οι καλύτερες συνολικά προτάσεις που υπάρχουν. Αν θες οπωσδήποτε να πάρεις κάτι καινούριο (γιατί και να μείνεις με το G2 είναι πολύ καλή λύση) και θες φορητότητα με τα καλύτερα specs, τότε G3. Αν θες να κάνεις και περισσότερη δουλειά, τότε Note3 (κυρίως λόγω… Συνέχεια »

κοστας κοστας

Αντώνης Μαρίνος κοίτα επαγγελματικά πράγματα δεν θέλω , αυτά που με ενδιαφέρουν ποιο πολύ είναι να έχει καλύτερη κάμερα και να είναι λίγο ποιο γρήγορο οπότε εσύ μου προτείνεις lgg3 εε , κοίτα το g3 δεν το βρίσκω στα 32gb στα λευτα που θέλω δηλαδή στο 430 αρι σε μεταχειρισμένο πάντα μιλάω εε βρίσκω μόνο to 16 gb . το note 3 έχει καλύτερη καμερα απο το g2;; το g3 έχει καλύτερη κάμερα από g2 όπως μου είπες για τι τo g2 έχει μια αδυναμία το βράδυ το g3 τόση αδυναμία εε άρα και καλύτερη κάμερα γένηκα

Αντώνης Μαρίνος

Καλύτερη κάμερα συνολικά πρέπει να έχει το G3. Δεν έχω κάνει αναλυτικά tests :-), αλλά αυτό βλέπω ως γενικότερο συμπέρασμα από ειδικά sites. Από πλευράς ταχύτητας (μάλλον εννοείς UI), το ταχύτερο πλέον είναι το G2, με δεύτερο το Note και τελευταίο το G3. Δηλαδή πιο γρήγορο, πιο smooth, πιο άνετο. Όπως επίσης ότι, λόγω της QHD, σε μερικά benchmarks το G3 βγάζει χειρότερα νούμερα από ότι το G2. Αλλά σε CPU, μνήμη, LTE/internet κλπ είναι καλύτερο και γρηγορότερο.

Σε κάθε περίπτωση θα σου πρότεινα να πας π.χ. σε ένα Πλαίσιο με το G2 σου ανά χείρας, και να κάνεις συγκρίσεις με τα κινητά αυτά δίπλα-δίπλα. Έτσι μόνο θα καταλάβεις ποιο είναι το καλύτερο για σένα και τις δικές σου προτεραιότητες. Αυτό έκανα εγώ για το G3, αφού το συνέκρινα με όλα τα υπόλοιπα (M8, S5, Z2, Note και το δικό μου G2).

κοστας κοστας

και κατεληξες στο g3;εισια κατοχος g3;;

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Παιδια ποια είναι η διαφορά στο lg g3 2GB RAM με την 3GB RAM? Τι κάνει παραπάνω 3GB RAM απο την 2GB RAM?

κοστας κοστας

νεκταριε και εγω αυτο πρυμενω να μαθω για να παω να το αγορασω!!!!!!

παναγιωτης

Παιδιά δεν ξέρω πώς δουλεύει το κινιτο με τα 2 γιγα ραμ.Εγώ έχω με τα 3 και πάει μια χαρά.εξάλλου η διάφορα στα λεφτά ειναι 50 ευρο.Μην το σκέφτεται πάρτε με τα 3

κοστας κοστας

παιδια δεν ειναι 50 ευρο διαφορα το g3 στα skroutz μαγαζια εχει 385 το 16 και 500 το 32

Aris88

Παιδιά εγώ είμαι ανάμεσα στο lgg3 και το galaxy s5. Νομιζω οτι μου αρέσει περισσότερο το skin του g3 και κλείνω προς τα εκεί. Εχει πιο ωραία χρώματα. Συμφωνώ σε αυτό που μόνο ένας είπε και ποτέ δεν σκεφτόμαστε. Έχει έναν απο τους χαμηλότερους δείκτες sar όλων των κινητών που κυκλοφορούν. Κατι που με ωθεί παραπανω να το παρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.