LG G3 vs Galaxy S5 vs One M8 vs Xperia Z2 [Mega poll]

Λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του LG G3 και γνωρίζοντας αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχουμε ήδη αρχίσει όλοι να κάνουμε τις συγκρίσεις μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό, Samsung Galaxy S5, HTC One M8 και Sony Xperia Z2. Με την έλευση του G3 ξεκινάει και επίσημα η Τιτανομαχία για το καλύτερο Android smartphone του 2014. Ποιο είναι κατά τη γνωμη σας αυτό;

Ψηφίστε στο Mega poll του Techblog και πείτε τη γνώμη σας με ένα σχόλιο. Η τεχνολογία μας ενώνει!
Τα μοντέλα εμφανίζονται με τυχαία σειρά. Το poll “προστατεύεται” με cookies και IP.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

133 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ventura07

καλα g3 στο χαλαρο,
το θεμα ειναι τι θα γινει με την κυκλοφορια των prime…

kostadinos

lg g3 το μονο “σοβαρο” κινητο κατα την γνωμη μου

dimokritos

Ψηφίζω z1 compact.αυτο που εχω!

spirios

Ε Κωστα και συ τι περιμενες με διαφορα ολοι g3 θα καβατζωσουνε ;-Ρ

techblogakias

Δεν ψήφισα g3 γιατί φοβάμαι πολύ την αυτονομία που θα έχει με τέτοια οθόνη,όχι βέβαια ότι θα είναι τελείως απογοητευτικη απλά πιστεύω θα είναι κατώτερη από τον ανταγωνισμό…τώρα στην ακραία περίπτωση που διαψευσθω απλά για μένα η LG θα είναι κορυφή!!
(αν και δεν νομίζω να γίνει…)

Φώτης

Ψηφίζουμε lg g3 πριν καν βγει..Δεν ξέρω μπορει να ειναι φοβερο αλλα ακόμα ρε παιδια Γιαννάκη τον βαφτίσαμε..Htc m8 η συσκευή εχει την πιο γρηγορη απόκριση οθόνης κ φοβερη οθονη με φυσικα χρωματα..Δεν ξέρω την γουστάρω πολυ..Η καμερα το μελανό σημείο αν μπορείς να πεις..

greg

είναι το g3 μποστα που καν δεν εχει περασει ουτε ένα τεστ? που δεν ξερουμε πως θα είναι το τελικο αποτέλεσμα καταλαβα ότι σας πλασαρουν περνετε με κλειστα τα ματια επισης το z2 δευτερο με τοσα θεματα υπερθέρμανσης ελα τωτα ότι να ναι

Vaggelis

Σαν το S5… Κανένα! 😉

Αντρέας

παίζει σημαντικό ρόλο το ότι δεν ξέρουμε τα πάντα γιαυτό υποστηρίζω Ζ2

Aggelos Suli

Το πρωτό γιά μενα ειναι το ζ2 μετα το σ5 μετα γ3 τελος μ8

J

@greg τι κινητο έχεις; Γιατί αν έχεις samsung ή εισαι οπαδός της να σου θυμίσω πως σε περσινό poll το s4 που δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα παρόλα αυτά ήταν στη λίστα βγήκε πρώτο. Άρα δεν μπορείς να τους καταδικάζεις όταν είχε γίνει το ίδιο πράγμα με την εταιρία σου. Αν δεν εισαι τότε και μόνο τότε έχεις λίγο δίκιο, γιατί ο κόσμος ψηφίζει σύμφωνα με αυτά που ξέρει για το g3 και 90% θα βγουν αληθινά

Dimos

Ψηφίζω HTC ONE M8 γιατί είναι ήδη σε κυκλοφορία…Για το G3 κρατάω μια στάση γιατί δεν το είδαμε επίσημα ακόμα καθώς με τέτοια οθόνη η αυτονομία μάλλον θα πάει περίπατο…Αλλιώς αν έχει και αυτονομία λέω κι εγώ χαλαρά G3..Προς το παρών όμως..Μ8!

techblogakias

@greg το z2 το πρόβλημα με την υπερθέρμανση που έχει θα λυθεί μέσω update και αυτό είναι σίγουρο ενώ στο s5 ότι και να του κάνεις με TouchWiz μια ζωή αργό θα είναι… Καλύτερα να έπαιρνες moto e στα 120 € και να κραταγες τα άλλα 600 στην τσέπη να ήσουν άρχοντας

Zografos

Αιώνιοι αγοραστές/πρόβατα , ” φυσικα G3″ γιατι με τα τόσα reviews που είδαμε εχουμε σχηματίσει άποψη!
Τα εχω δει και δουλέψει ολα.Για μένα το Μ8.

Fotisbalopitas

Αν και έχω iPhone 5s εγώ είμαι με z2

Γιώργος

Nokia 930…!

Fotis Balopitas

αν και εχω iphone 5s ειμαι με z2

boomberman7

Πριν το g3 ψηφιζω Μ8 τωρα g3:3

Μιχάλης Φ.

Εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής M8 και Z2! Χαρακτηριστικά πάνω κάτω τα ίδια είναι. Οθόνη, S5 και G3. Φωτογραφία, Z2 και S5. Εμφάνιση Z2, G3, M8. Αλλά απορρίπτονται όλα λόγο της τιμής. Δεν αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για ένα smartphone, Όταν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με λιγότερα από τα μισά λεφτά.

greg

techblogakias καιj@ 1 όταν δίνεις 750 το κινητό σου πρέπει να λειτουργεί τέλεια και όχι να περιμένεις να φτιαχτεί εάν είναι δυνατόν είμαι κατά του ζ2 για αυτό και μόνο και 2 εγώ το g2 αλλά θα το δώσω για κάποιο άλλο όχι γιατί δεν μ κάνει απλά αλλάζω κάθε χρόνο

harris zavros

Σαν το S5… Κανένα! 😉

Νίκολας

Oppo Find 7 αλλά δεν είναι στην λίστα

γιαν

σίγουρα κάτι σε lumia.

andr

Nexus 5..

jonjon

Περιμέναμε των μεσσία!(g3) δεν μας έπεισε; Για το htc έχω κάποιες ενστάσεις , το Z2 δεν μ’αρέσει παρόλο που υπήρξα fanboy της Sony, αυτήν την στιγμή γράφω από note2 τα παιδιά βλέπουν YouTube μέσω chromecast από το τηλέφωνο τι άλλο πρέπει να κάνει το τηλέφωνο για να καλύψει τις ανάγκες μού; ψηφίζω s5 που για εμένα είναι το καλύτερο all round σε σχέση με τα άλλα.

jimmyssnet

G3 γιατι τα συνδυαζει ολααα!!
Αγαπαμε Techblog!!

Στελιος

ήθελα να ‘ξερα ο Zografos πως έχει δουλέψει το G3..O.o

manolinio7

NOTE 4 μαγκες..!!!!το μονο που θα ξεχωριζει πραγματικα… εκει που φτασανε οι ιντσες στις ναυαρχιδες πλεον μπαινουν στην ιδια κατηγορια (phablets) απο θεμα design: G3 kai M8 κορυφαια. S5-Z2 αδιαφορα…

j

Παράγονται και κάποιοι που λένε “σαν το s5 κανένα”. Ενα εχω να πω σαν το s5 (και καλύτερα) πολλα (κινεζικά και όχι- επώνυμα και μη)

Στελιος

Σκεφτε’ιτε η Motorolα να έβγαζε ένα κιν. τέτοις αξίας..εδώ με κιν. των 130 ευρώ ξεπερνάει το GS5..

νικ

@techblogakias +1

z2 & m8 τα αλλα είναι σκουπίδια !!

daniel

Η lg δεν θα χρειαστεί να πάει σε δεύτερη Κυριακή χαχχα .. πέρα από το χαβαλέ η lg με το g2 έδειξε ότι πλέον είναι πολύ πιο μπροστά από τα άλλα αλλά η Sony φέτος έκανε καλη δουλειά το είδα και απο κοντά το κινητό φυσάει …

Andreas

το Ζ2 για το οριακα λειτουργικο του μεγεθος,ειναι αδιαβροχο,εχει 3Gb Ram,καλυτερη καμερα και καλυτερη μπαταρια!

daniel

Η lg δεν θα πάει σε δεύτερη Κυριακή χαχαχα
Έχω Samsung,αλλά φέτος η Sony έκανε καλή δουλειά Z2

Chris

τα κινητα πλεον ειναι κατα 95% ιδια…εκει που διαφερουν ειναι στον τροπο λειτουργιας και πρακτηκα

Dimitis

S5 best!!! μπροστά από τα άλλα 💪

killbillgr

Οι περισσότεροι βάλατε g3 ? Να φανταστώ για θέμα ανάλυσης οθόνης μην τυχόν και πάθει τίποτα το μάτι και δεν βλέπει στα FHD και έτσι είπατε να πάμε στην ανάλυση QHD.

Dimitrinho

Περιμεντε μεχρι τις 2 ιουνιου

Αναστάσιος Γιαχαλής

Ψήφισα Z2. Έχω το Ζ και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Σαν δεύτερη επιλογή θα έλεγα το G3. Θετικό, κατά τη γνώμη μου είναι ότι το G3, σε αντίθεση με το G2, θα παίρνει και κάρτα μνήμης. Επέλεξα το Ζ2 γιατί είναι και αδιάβροχο. Προσωπική προτίμηση, μου αρέσει το λευκό χρώμα και εκείνο που μου αρέσει στο Ζ2 (όπως και το nexus5) είναι ότι το λευκό σταματάει στις άκρες. Δηλαδή δεν υπάρχει και στην μπροστινή όψη, όπως στο galaxy S5 π.χ.

athina

Θα έλεγα G3 αν είχε την κάμερα κ την μπαταρία του Z2 (το οποίο Z2 από εμφάνιση είναι κατώτερο του G3, αν θα είναι όντως έτσι) οπότε ψηφίζω Z2.

Loki

HTC ONE M8 και Nokia Lumia 930 και ας μην το βάλατε στο poll.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ψήφισα G3.. Αλλά σαν το OnePlus One που αν βγει η 64gb έκδοση στα 299€ κανένα δεν συγκρίνεται σε σχέση με την τιμή τους.

Chris

Ναι βγάλατε ένα κινητό που δεν το είδατε καν πρώτο. ¨Οντως σοβαρή ψηφοφορία. Ας μην ξέρατε πως σε 3 μήνες θα έχει πάει πιο κάτω και απο το S5 και ζήτημα να ήτανε πρότελευταίο. Μεταξύ μας σιγά το τηλέφωνο που ήτανε το G2 κοιτάω το NEXUS του ξαδέρφου μου και είναι μίλια μακριά Vanilla όχι εικονίδια και αισθητική απο πανηγυρτζίδικα. Κακή ποιότητα κατασκευής όσο καλή και να λέτε κάποιοι, του Nexus είναι μίλια μπροστά λόγος κάποιος να επέλεγε το G2 κανένας. Και μήν πείτε πως και το άλλο LG είναι, η εταιρία παραχώρησε με μίσθωση την παραγωγή της στην google και εκείνη ρυθμίζει την διαδικασία. Μόνο μην προσπαθείτε και να βγάλετε τα LG καλύτερα απο samsung, απαράδεκτη η δεύτερη αλλά η πρώτη ήτανε πρωταθλητής κακής αισθητικής και ανακύκλωσης συσκευών. Για κανά ψυγείο και πλυντήριο καλή είιναι.

dark_master

M8. Το G3 δεν το έχω δει,δεν το έχω πιάσει για να ξέρω. Τα υπόλοιπα τα είδα,τα έπιασα,τα δούλεψα αλλά κανένα δεν συγκρίνεται όπως το Μ8 σε εμπειρία χρήσης. Αν έπρεπε να τα βάλω σε σειρά θα ήταν Μ8,S5,Z2. Πάντως καλό θα ήταν το poll να γίνει αφότου παρουσιαστεί το κινητό. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να συμμετάσχουν τότε και τα S5 Prime, One M8 Prime, Note 4 που δεν έχουν παρουσιαστει.

fanis

1) lg g3 γιατι ειναι τουμπανο κ θα ειναι κ πιο φθηνο απ τα αλλα, 2) galaxy s5 γιατι τα αλλα 2 μου ειναι παντελως αδιαφορα!!! ειδικα το πλακακι της sony… (ειμαι κακος???)

chris

Προς το παρόν S5 με προοπτικές καλές το G3 πάντως

lorentzos

LG G3 καιρος για αλλαγη…..

Πανος

Είναι άδικο για τους ανταγωνιστές του g3 να είναι μέσα στο poll Ένα κινητό που δεν έχει κάν παρουσιαστεί ακόμα και ουσιαστικά οι μόνες ΕΠΙΣΗΜΕΣ πληροφορίες Που έχουμε για αυτό είναι 3 teaser βίντεο και η θήκη του. Στις 27 του μηνός Όταν παρουσιαστεί και έχουμε και κάνα review από g3 θα αποφασίσω.

τασος

Lumia 930 δαγκωτο ρεεεεε!!!!!Δεν το βαλατε γιατι ειναι εκτος συναγωνισμου βεβαια,οποτε οκ σας συγχωρω..

Manosp3

Htc one m8 για εμενα !

Αλεξανδρος

Ότι και να ψηφίσετε, πάλι το HTC θα βγει το κορυφαίο smartphone της χρονιάς.. Όπως είχε βγει το HTC m7.. το θυμάστε;;;

Antonis

Όποιος δεν έχει πιάσει στα χέρια του το M8 δεν μπορει καταλάβει το μεγαλείο αυτής της συσκευής. Τουλάχιστον μια κλάση πάνω από το z2.για τα άλλα δεν το συζητώ καν…

xristos

G3 δαγκωτό!!!

Ιωάννης

Εντάξει ακόμα δε κυκλοφόρησε και οι άλλοι το ψηφίζουν!!
Εκει στο techblog δε μπορουσατε να παριμένετε κανα 2 βδομαδες να κυκλοφορήσει κ μετά να το κάνατε αυτό το mega poll??

Jason Blackeye

Όπως είπε και κάποιος πιο πάνω πια τα κινητά είναι σχεδόν τα ίδια στα χαρακτηριστικά τους. Ο τρόπος επιλογής τους θα είναι η ομορφιά το οποίο πάει με το γούστο του καθένα. Μικρές πια οι καινοτομίες στην αγορά, πιστεύω οι επόμενες καινοτομίες θα είναι πάνω στο Software και όχι στο Hardware πχ Knock Code, ιδιότητες στις κάμερες, στόν ήχο κτλ. !

Φυσικά εγώ ψήφησα G3 για το λόγο ότι είναι του γούστου μου και γιατί έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος ως κάτοχος του G2 από τη Stock ROM που παρέχει η οποία δε σκαλώνει πουθένά με 100 εφαρμογές που έχω πάνω του.

Και όσο για τη μπαταρία που είδα πιο πάνω θα έλεγα ότι πια αν πραγματικα κατσεις και χρησιμοποιήσεις ένα Smartphone μιάμιση ώρα συνεχόμενα είσαι απλά τελειωμένος..

fotis

htc one m8 για το φανταστικό του σχεδιασμό, οθόνη και ήχο…

kostas80

Πριν ψηφίσουν τα στρατιωτάκιατης Samsung ας σκεφτούν ότι το g3 =5.5 in(qhd) και s5 =5.1(fhd)
και είναι το ίδιο μέγεθός …μπράβο LG !
Αν το πούλησει στην τιμή του g2 ειναι θα έχει ανταγωνισμό…αλλά και πάλι και να το πουλήσει στις τιμές των άλλων εταιριών πάλη κερδισμένη θα είναι
καθώς αντίστοιχα χαρακτηριστικά θα έχουν τα prime των άλλων εταιριών (+100ευρώ)

moutafis1924

S5 πρωτα και G3 τα αλλα απλως δεν υπαρχουν στο παγκοσμιο χαρτι των πωλησεων

john

Στο εξωτερικο αν ψηφιζαν τη θα εβγαινε πρωτο…?
Κατα 90% το s5 γιατι εκει ξερουν…

Dimitris

Λογικά η ψηφοφορία δεν ισχύ για το LG δεν έχει βγει ακόμη και όλα είναι κατά φαντασία που γράφονται τα υπόλοιπα ok φυσικά για όσους έχουν τα κινητά αυτά και τα έχουν δουλέψει για πολύ καιρό και όχι 2 λεπτά σε ένα μαγαζί.
Εγώ προσωπικά ψήφισα S5 Galaxy που το έχω και πραγματικά πηγαίνει σφαίρα και με όλες τις εφαρμογές που κουβαλάει που δεν νομίζω να υπάρχου σε αλλα κινητά. Τα υπόλοιπα τα έχω δουλέψει για πολύ λίγο και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα

Τομ

Ψηφισα HTC One Μ8 επειδη αυτο μου αρεσει περισσοτερο με την κλασικη εννοια του ωρα. Παρ’ ολ’ αυτα και το Z2 πολυ ωραιο και πολυ ολοκληρωμενο (και ειναι η πρωτη φορα που λεω κατι τετοιο για κινητο των ιαπωνων) και το S5 παρα μα παρα πολυ καλο. Το G3 δεν το ξερουμε και παρ’ ολ’ αυτα το ψηφισαν οι περισσοτεροι και γενικα το βρισκω αστειο σαν γεγονος. Ομως ειναι πολυ ομορφο απλα ειναι τεραστιο και δεν γνωριζουμε ακριβως τι παιζει ουτε καν το εχουμε δει ολοκληρωμενα και θα κανουμε και καιρο ακομα να το πιασουμε στα χερια μας.

Μιχάλης

Έπρεπε να μπει και ένα Nokia 930 . Εγω πάντως ψήφισα το g3

temasek

M8 ψηφισα λογο ποιότητας ήχου, build quality ,οθόνης και UI

βαγγελης

lg g3 με διαφορα

tasos

G3 γιατί σκοτώνει τρομερό πρέπει να ναι αντίπαλο δεν θα έχει

alex

Με κλειστά μάτια g

Bill

πήγα στα Public και τα έπιασα όλα, το HTC One M8 είναι το πιο όμορφο πιστεύω !!!

nikos

LG G3!Δεν είναι τέλειο όμως από αυτά που έχουμε δει είναι το καλύτερο με διαφορά!Και σταματήστε την καραμέλα με την μπαταρία!Ακόμη και αν δεν αλλάξει τίποτα στη διαχείρηση της(κάτι που αποκλείεται όχι μόνο γιατί θα κάνει καλύτερη δουλειά η LG αλλά και λόγο καλύτερου επεξεργαστή!)θα έχει 15% λιγότερη διάρκεια μπαταρίας από το g2 κάτι που το κατατάσει στα κορυφαία!Επίσης η γερμανικκή LG δήλωσε πριν λίγες μέρες ότι είναι μεταλλικό,οπότε και από θέμα ποιότητας αλλά και εμφάνισης είναι εξεραιτικό!

αντωνης

Ελατε ρε τωρα οχι να περαση η βλακεια το s5 το φοβερό m8 μην δουλευομαστε κατά την γνώμη μου η σειρα παι ωσ εξης
Lg g3
Sony xperia z2
Htc one m8
Samsung gakaxy s5

George E.

Βλέποντας τα αποτελέσματα της σχετικής ψηφοφορίας και από τα όσα έχουν γραφτεί τους τελευταίους 3 μήνες, από τότε παρουσιάστηκαν τα S5,Z2, καταλήγω στην προσωπική εκτίμηση ότι ο λόγος της μεγάλου ποσοστού του G3 οφείλεται στην δυσαρέσκεια του κόσμου που περίμενε κάτι το επαναστατικό όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές,την πολύ θετική εικόνα που είχαν οι χρήστες του G2 και τα fault των Samsung (design), Sony (κάμερα), HTC (specs έναντι των άλλων)… Θεωρώ την ψηφοφορία λίγο άκυρη γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να κρίνεις εκ του ασφαλούς αν δεν δοκιμάσεις… Αν έπρεπε να επιλέξω, τότε Z2 λόγω συνολικού πακέτου.

doc77

s5 samsung…

Γιαννης

Ψηφίζω το G3 γιατί συνδυάζει σχεδιασμό και κορυφαία χαρακτηριστικά. Τα υπόλοιπα υστερούν σε κάποιο τομέα πχ. το M8 σε κάμερα , το Z2 σε σχεδιασμό , και όλα σε ανάλυση και μέγεθος οθόνης. Αν έπρεπε να τα βαθμολογήσω η σειρά θα ήταν G3>S5>M8>Z2.

GiannisMix

50,98% το πρώτο τη στιγμή που γραφω! Βγάλαμε δήμαρχο! Τέλος!

Φωτης

Κ γω ψήφισα M8 γιατι βλέποντας κ τα τρία (το άλλο ακόμα δεν εχει βγει)το htc εχει κατα την γνώμη μου την καλυτερη εμφάνιση ,οθονη,UI κ ήχο..Ισως κ φέτος βγει το κορυφαίο της χρονιάς..

Τομ

Συμφωνω φωτη αλλα εκτος της οθονης. Για μενα το z2 και το galaxy εχουν πιο ωραια οθονη. Ολα τα αλλα ναι. UI ομορφια ηχος και γενικοτερη ποιοτητα ειναι μπροστα. Περιεργο που δεν ειναι δημοφιλες το κινητο. Ακομα και οταν πηγα να το δω ημουν ο μονος κανεις αλλος δεν ενδιαφεροταν.

techblogakias

Έστω ότι συμφωνώ πως το g3 μπορεί να είναι το καλύτερο κινητό φέτος με διαφορά,πιστεύω όμως ότι δεν έπρεπε να ψηφιστεί γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει… Περιμένετε να ανακοινωθεί, να κυκλοφορήσει,να το δούμε να δουλεύει και μετά εντάξει!!τώρα περισσότεροι από τους μισούς στηρίζεστε σε απλές αναφορές για το κινητό και βγάζετε συμπεράσματα όπως :LG με κλειστά τα μάτια και g3 δαγκωτό…το μόνο που καταφέρνετε είναι να αναδεικνυετε το διαφημιστικό τμήμα της LG που έχει καταφέρει με τον βέλτιστο τρόπο να ακυρώσει την κριτική σας σκέψη ώστε να το επιλέγετε πριν καν το δείτε να δουλεύει

nikos

Γιατί ρε παιδιά σε τι στερήτε το G3 σε ομορφιά?ειδικά τώρα που μάθαμε ότι θα είναι και μεταλλικό θα είναι super!Το μόνο που θα ήθελα από την LG αλλά μάλλον δεν θα γίνει είναι τον snapdragon 805.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

G3(A3)….Πυροβολεί!

panos pl

γνωριζοντας πως αρκετοι πιθανον να κραξουν την επιλογη μου η ακομα και την αιτιολογηση της θα πω την ναυαρχιδα της htc.και αυτο γιατι ποιοτικα η κατασκευη ειναι κορυφαια γνωριζοντας απο το Μ7 που εχω και κατα δευτερον και κυριον οτι εχει την δεουσα προσοχη απο την εταιρεια η εκαστοτε ναυαρχιδα (αρχικα το ονε και μετα το ονε μαχ) οσον αφορα τα updates και τις αναβαθμησεις στα επομενα λειτουργικα του αντροιντ. ειδικα την 4.4 την πηρε πολυ γρηγοροτερα αναλογικα απο αλλα κινητα. τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα κινητα ειναι ολα τους τελεια. οσο για το lg g3 καλο θα ειναι να σκεφτουμε πως ισως ανηκει στην prime κατηγορια αυτων των συσκευων μιας και το g2 στεκεται επαξια στα αλλα 3 που εχουν high end specs 2013. δικαιωτερη συγκριση του g3 θα ειναι με τις prime εκδοσεις αυτων.. βεβαια αυτες παιζει να εχουν τον νεο snapdragon 805 opote παλι δεν θα ειναι πολυ δικαιες οι οποιες συγκρισεις.. ο καθενας αποφασιζει με τα δικα του κριτηρια και πανω απο ολα με την τσεπη του..;)

Φωτης

Tom επειδη μπορει να με πεις ψείρα έβαλα ιδια βιντεακια στο gs5 κ M8 κ στα περισσότερα μου άρεσαν πιο πολυ στο htc..Είχε λιγο καλυτερη ευκρίνεια κ τα χρωματα ηταν πιο ζωντανά κ θερμά στο M8..Κ του gs5 η οθονη μ@μει αλλα στο m8 ρε συ είχαν πιο ζωντάνια οι εικόνες..Αν μπορείς τσεκαρετο..Κ στο gs4 με το htc one τα περσινά δηλαδή το ίδιο περίπου πράγμα έβλεπα..Το Σεπτέμβριο σκέφτομαι να το τσιμπησω εκτός κ αν τρελαθω με το νεο htc prime που λέει οτι θα βγάλει..Παντος να ξέρεις το m8 εχει την πιο σφαιρατη οθονη απο θέμα απόκρισης κ γενικα σε πολλα πράγματα..

Painkiller26

Τεχνικά να το δούμε το Θέμα (που ετσι συγκρίνουμε σε αυτό το challenge) το LG G3 χάνει μόνο 1)στην κάμερα,2)στο ο,τι δεν είναι αδιάβροχο,3)και στην μπαταρία (από το Z2). Γιατί και κάρτα μνήμης παίρνει και αποσπώμενη μπαταρία έχει. Φυσικά ως ιδιοκτήτης G2 έχω να πω πως τα “Knock On” και πίσω πλήκτρα ΜΕ έχουν βολέψει αφάνταστα, και το τονίζω πως έχουν βολέψει ΕΜΈΝΑ.

Νικος

Το καλύτερο κινητό του 2014 βγήκε το 2013 και είναι το Note 3. Απλά και ξάστερα.
Το S5 είναι ίδιο με έξτρας που δεν λένε και τίποτα σημαντικό και χειρότερη σχεδίαση. Τα υπόλοιπα φέτος έφτασαν στην κορυφή των σπεκς που πάτησε το ΝΟΤΕ, οπότε:
α) περιμένουμε το ΝΟΤΕ 4 για να ανακυρήξουμε νικητή και
β) νομίζω ότι φέτος είναι η χρονιά του Nokia Lumia 930 χωρίς πλάκα…….

Κατά τ άλλα LG G3 μάλλον από τα υπάρχοντα.

JohnWave

O ένας λέει ότι τα έχει δουλέψει όλα , ο άλλος ότι τα έπιασε όλα σε μεγάλο κατάστημα και κατέληξε…η δημοσκόπηση περιλαμβάνει το G3… και το G3 δεν έχει κυκλοφορήσει…μας βάρεσε η απότομη ζέστη στο κεφάλι μου φαίνεται…Προσωπικά δεν μπορώ να τα κατατάξω γιατί ούτε το G3 έχει κυκλοφορήσει ούτε έχω περιεργαστεί πολύ τα άλλα.

Αν τώρα το ερώτημα της δημοσκόπησης εννοεί “ποιο είναι καλύτερο σε εμφάνιση”, τότε θα επιλέξω το G3 γιατί πλέον το θέμα “bezels” το βάζω πάνω από όλα τα άλλα χαρακτηριστικά σχεδίασης/κατασκευής.

nikos

@Painkiller26 υπάρχει περίπτωση να είναι αδιάβροχο αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.Όσο για την μπαταρία εξαρτάται από τη διαχείριση αλλά μάλλον ναι θα έχει λίγο χειρότερη μπαταρία από το z2 αλλά όχι τίποτα τραγικό!Και για την κάμερα πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα υστερεί?Καταρχήν θα έχει βοηθητικό λέιζερ για τις νυχτερινές λήψεις οπότε σε αυτόν τον τομέα το πιο πιθανό είναι πως θα υπερτερεί!Τώρα αν το λες γιατί το z2 έχει 21mp camera είναι γνωστό πως τα megapixels δεν κάνουν την κάμερα.Το huawei ascend p7 έχει από τις καλύτερες κάμερες σύμφωνα με τεστ που έγινε και έχει 13 mp!

karesioua22

xiaomi mi3 oppo find 7 one plus one που ειναι

anergos13

Λοιπον μεχρι τωρα εχουν ψηφισει περι τα 2800 και η σειρα ειναι αυτη που βλεπουμε…στο ταμειο ποια θα ειναι ? γιατι μια ανωδυνη οικονομικα ψηφος ευκολα μπαινει, μηπως η σειρα στο ταμειο θα ειναι η ακόλουθη?

1.S5
2.G3
3.Z2
4.HTC M8

VasiliS4mini

Εγώ το S5 ψήφισα αλλά σήμερα δω ξέρω τι να ψηφίσω… anyway εγώ θα πω ότι το G3 είναι μπροστά σε χαρακτηριστηκα αλλά έτσι όπως το σκέφτομαι πάντα μπροστά ήταν η LG σε χαρακτηριστηκα αλλά, πάντα η Samsung βγαίνει πρώτη. Μήπως τελικά υπάρχει κάτι που είναι πιο ουσιαστικό; Το Marketing παίζει ρόλο αλλά πιστεύω ότι στην καθημερινοτητα οι συσκευές της Samsung είναι πιο χρηστικές. Επίσης οποίος θέλει custom Rom το σίγουρο είναι ότι θα βρει μεγαλύτερη υποστήριξη σε συσκευές με μεγάλες πωλήσεις. Τώρα HTC και Sony είναι εταιρίες που με το ζόρι προσπαθούν να πάρουν ένα μικρο μερίδιο σε μια πλέον κορεσμενη αγορά.

KAFROS

Αξιοπρόσεκτο το 18% που “πιάνει” το z2 στο poll, ενώ στην καθημερινότητα μου δεν έχω δει ούτε έναν συνάδελφο ή γνωστό με z1/z2, ούτε έναν με htc m7/m8 και μόνο έναν με g2.
Όλοι οι υπόλοιποι Apple και Samsung, αρκετοί από αυτούς μάλιστα με high end μοντέλα.
Η ανώδυνη οικονομικά ψήφος όπως πολύ σωστά ειπώθηκε.
Στο ταμείο όμως κρίνονται όλα.

Painkiller26

@nikos Όπως είδες έγραψα πως κρίνω σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτιρηστικά, το οποίο σημαίνει πως δεν έχω δει αποδόσεις για κάμερα σε tests (και όχι μόνο για κάμερα). Κατά τα άλλα έτσι όπως το θέτεις το G3 υπάρχει περίπτωση να είναι το καλύτερο.

Και για αυτούς που λένε πως το καλύτερο είναι το Note 3.Ρε παιδιά τa Νοτε είναι ΤΑΜΠΛΕΤΌΦΩΝΑ. Ναι ξέρω πως όλα τώρα πάνε να γίνουν phablets αλλά είναι spartphones ΌΧΙ PHABLETS. Γι’αυτό μην το αναφέρετε εδώ γιατί εδώ ανταγωνίζονται smartphones.

mageironi

Αν και funboy της samsung, ψηφίζω χαλαρά το g3 για το λόγο οτι είναι πιο ολοκληρομένο smartfone σε ολους τους τομείς. Μήπως το τέλειο κινητό ειναι αυτό;;;

χρηστος σαμ

Μέχρι στιγμής το καλύτερο στη αγορά είναι αδιαμφισβήτητα το Ζ2…Αλλά βάση σε οσων έχουν διαρρεύσει,το g3 φαίνεται να είναι πολύ μπροστά από άποψη αισθητικής και οθόνης..μένει φυσικά να δούμε πως θα τα πάει στη κάμερα και στη μπαταρία,γιατί από επιδόσεις πλέον όλα ίδια είναι. G3 ψήφισα και εγώ και ελπίζω η ψήφος μου να με ανταμείψει!:P

chris

Ας μπει λίγο διαφορετικά το ερώτημα αν είχαν όλα 750 ποιο θα παίρνατε; Η απάντηση είναι γνωστή όλοι Samsung θα παίρνανε ,όχι ότι είναι και αυτή κατι, αλλά για LG τόσα λεφτά δεν θα έδινε κανένας.Και μην πείτε για πρωτοπορία σιγά τις πρωτοπορίες περιθώρια και θήκη πλυντήριο δεν τα λέω πρωτοπορίες για την οθόνη δεν συζηταω καν. Ας μην τρελαθουμε μια από τις πλέον προχειροεταιριες ήτανε με τα πιο κακογραμενα UI και τα κινέζικα πιο ωραία ήταν.

Nio

Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Τον αρχηγό δεν τον φτάνουν όλοι μαζί.

Γιαννης

Όπως σωστά είπε και κάποιος παραπάνω πολλοί ψηφίζουν Ζ2 και M8 αλλά σε πωλήσεις και τα δύο μαζί δεν πουλάνε ούτε τα μισά από ότι το S5 γιατί Sony και HTC δεν είναι τόσο ολοκληρωμένα και έχουν και πιο αδύναμο brand name και άρα και μεταπώληση. Μπράβο πάντως στην LG γιατί έχει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία και όταν πέσει κάτω από τα 400 ευρώ (skroutz) θα πουλήσει αρκετά όπως πούλησε και το G2.

Nerve

LG G3 και iphone6. σε ένα απο τα 2 θα καταλήξω μόλις κυκλοφορήσουν.

Mimis

Δώσε Πόνο ρε LG!!!!
Μια ματιά στο poll τα ξεκαθαρίζει όλα.
@Nio +1
Τρεμε Sammy..
Μας κουρασες..
Τα λέμε.

JohnWave

@VasiliS4mini, η Samsung βγάζει καλά κινητά αλλά 1η στις πωλήσεις ήρθε και πέρυσι καθαρά γιατί έχει χτίσει το καλύτερο barnd name στο χώρο των android. Η Apple έβγαλε κάποτε το iphone, η Samsung έβγαλε κάποτε το πολύ καλό S2, έκαναν το μπαμ στην αγορά , δημιούργησαν όνομα και στη συνέχεια το μόνο που χρειάστηκε να κάνουν ήταν να συντηρήσουν την πρωτιά τους μέσω marketing χωρίς να σημειώσουν καμία ουσιαστική πρόοδο. Ο περισσότερος κόσμος παγκοσμίως που αγοράζει κινητά δεν μπαίνει σε sites τεχνολογίας ώστε να σχηματίσει άποψη γύρω από άλλα κινητά. Βλέπει διαφημίσεις , βλέπει ποιο είναι 1ο σε πωλήσεις, βλέπει brand name και αυτό αγοράζει. Σε αυτό οφείλεται και η μεγάλη διαφορά που βλέπεις μεταξύ των δημοσκοπήσεων των sites τεχνολογίας και των πωλήσεων των κινητών. Ότι συμβαίνει με την Αpple συμβαίνει και με τη Samsung. Πάντως εγώ φέτος έχω αρχίσει να βλέπω μια μεταστροφή στον δικό μου κοινωνικό περίγυρο , βλέπω μερικούς φίλους μου από S4 και iphone 4 ή 5 να μεταπηδούν σε G2 , να μένουν πολύ ικανοποιημένοι και να μου λένε “ποτέ ξανά iphone και Galaxy”. Σίγουρα ο κοινωνικός μου περίγυρος δεν αποτελεί με τίποτα στατιστικό δείγμα μεταστροφής αλλά ίσως σιγά σιγά η LG να δημιουργεί το… Συνέχεια »

rikos

Samsung Galaxy S5
Το SONY πως βρεθηκε να ειναι τοσο ψηλα ? Δεν εχει κατι το ιδιαιτερο.
Οσοι δεν το καταλαβατε ολοι οσοι θα ψηφιζαν το iphone διαλεξαν το lg.
Επρεπε να μπει και το iphone για καλυτερα αποτελεσματα

enki

s5 ειναι ενα κανονικο τηλεφωνο..απο 5.2 ξεφευγει το πραγμα..tv θα παρουμε δηλ?οι περισοτεροι λενε lg g3 λογω εμπειριας g2,bezels,κτλπ.το s5 σε επεξεργαστη ειναι το καλυτερο και σε καμερα..ας περιμενουμε λιγο και το prime s5?θα σαρωσει πολυ κοσμο….

Gblog_21

Για μενα το σχολιο που “επιασε ” το αποτελεσμα της δημοσκοπησης ηταν του @George E.Ειναι θεμα δυσαρεσκειας και απογοητευσης γι αυτα που ξερουμε ηδη και προσδοκιας κ ελπιδας για το G3 οτι θα ειναι καλυτερο.Εγω δεν ψηφιζω κανενα απο τα 4 γιατι ολα εχουν ενα βασικο χαρακτηριστικο που με χαλαει..Ειναι παντοφλες!

Sakis

Μου αρεσει το g3 λογω οθονης

Vaggelis

Ό,τι και να λέτε το S5 θα ξεπεράσει τα 70. εκατ. πωλήσεις, ενώ το g3 θα φτάσει οριακά τις 15-20 .. 🙂

Vaggelis

Βλέπε S4 και g2 πωλήσεις !!!

rikos

Τα αποτελεσματα πρεπει να τα δει η samsung ουτως ωστε να κανει θαυματα με το note 4 . Αν δεν κανει το μπαμ με s5 ισως το κανει με το note 4

dimitris

To s5 γιατι ειναι αδιάβροχο , εχει αναγνωστη δάχτυλου και καρδιακων παλμων !!!

nikos

Ότι κάτι πουλάει περισσότερο δεν το κάνει αυτομάτως καλύτερο!Πολύ απλά οι 7/10 παίρνουν brand name,γιατί αυτό βλέπουν,αυτό ξέρουν και αυτό εμπιστεύονται!Κάτι σαν την klinex ένα πάγμα!Το g3 θα είναι σαφώς ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά όταν βγει.Πολύ απλά είναι ότι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει.Συνδιάζει εμφάνιση(υπάρχει και πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι μεταλλικό)και δυνατό h/w.Όσο για κάποιον που είπε ότι το s5 έχει 5.1” οθόνη ενώ το g3 5,5” άρα παντόφλα ας δει λίγο τις διαστάσεις του g3 και θα καταλάβε ότι η LG χώρεσε σχεδόν στο ίδιο καλούπι 0.4” παραπάνω!Οπότε μόνο στα θετικά δεν είναι η μκρότερη οθόνη των ανταγωνιστών γιατί κανένας δεν κατάφερε να το κάνει μικρότερο από το g3.Ειδικά αν είναι αδιάβροχο με αυτά τα bezels θα βάλει τα γυαλιά σε όλους!Ας πουλάει το s5 παραπάνω,καλύτερα για εμάς που προτιμάμε την lg ώστε κάθε φορά να βγάζει κάτι καλύτερο!Μην νομίζετε ότι όλοι μπαίνουν σε τεχνολογικά sites και ξεστραβώνονται ώστε να ξέρουν τι είναι καλύτερο να πάρουν1Για αυτό πουλάει το iphone για αυτο και τα galaxy s που τα τελευταία χρόνια δεν έχουν τίποτα να μας δείξουν(πάλι καλά που υπάρχει και η σειρά Note).

nikos

@dimitris εκτός από το αδιάβροχο(που μπορεί να το χρειάζεσε για τη δουλειά σου,αλλά και πάλι σε πολλούς είναι αχρείαστο))δεν είναι σοβάρα επιχειρήματα αυτά που λες για να διαλέξεις ένα κινητό!Μα τον αναγνώστη δαχτυλικού αποτιπώματος και καρδιακών παλμών βρήκες να πεις?Αν είναι δυνατόν!Αυτό ακριβώς εννοούσα στο προηγούμενο σχόλιό μου…

karkavelas

Βλέπω τελευταία ότι το techblog προωθεί πολύ την LG και μου μυρίζει πληρωμή.
Anyway έχω το m8 και το έχω λατρέψει.
Έχω δοκιμάσει και τα άλλα κινητά ναυαρχίδες σε κατάστημα και τείνω πιο πολύ στο m8.
Βέβαια απόψεις είναι αυτές.
Σίγουρα και το LG g3 θα είναι δυνατό, αλλά πιστεύω ότι θα έχει θέμα με την μπαταρία λόγο οθόνης, μακάρι να βγω λάθος άσε που έχω χάσει Τον ενθουσιασμό που είχα για το συγκεκριμένο κινητό.

Φώτης

Κ γω ρε Karkavela@ το M8 θέλω να πάρω εκτός κ αν περιμένω το htc prime..Το πιο αστείο ειναι που οι περισσότεροι κοιτάνε το ποσο πουλάει ενα κινητο..Δηλαδή τα galaxy σε σχέση με τα htc για παράδειγμα..Ε και;τι σημαίνει οτι ειναι τα καλύτερα;Εγω δεν πάω με την μάζα..Κοιτάω για μενα πιο ειναι καλυτερο κ αυτο παίρνω..Δεν κοιτάω ποσα εχει πουλήσει κ αν το εχει η κουτσι Μαρία..Πέρυσι το κινητο της χρονιάς (το note 3 ειναι άπαιχτο αλλα ειναι phablet)παγκόσμιος βγήκε το htc one..Δεν πούλησε σχεδόν τιποτα σε σχέση με το galaxy s4..Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν ηταν το καλυτερο κινητο..Θελω να πω οτι οι πωλήσεις δεν μου λενε τιποτα..

nikos

@karkavelas+1,@Φώτης+1.Ο καθένας παίρνει αυτό που του αρέσει καλύτερα!Όμως άλλο μου αρέσει περισσότερο και για αυτό το παίρνω και άλλο το “σαν το s5 δεν είναι”αυτά δεν τα κάνανε ούτε τα fanboys της apple,αν είναι δυνατόν!Αντικειμενικά το g3 φαίνεται ότι έχει τα καλύτερα specs όμως αν δεν σου αρέσει παίρνεις κάτι άλλο,τόσο απλά!Στο μόνο που διαφωνώ μαζί σου @karkavelas είναι γα την μπαταρία του g3.Το έγραψα και πιο πάνω ότι ακόμη και αν δεν αλλάξει τίποτα στην διαχείρηση της μπαταρίας θα έχει 15%λιγότερη διάρκεια από το g2 οπότε και πάλι σημαίνει πολύ καλή αυτονομία!Αλλά αποκλείεται να μείνει ίδια η διαχείρηση και λόγο LG αλλά και καλύτερου επεξεργαστή!

Trinity

Ζ και πάλι Ζ

Σταύρος Παπαγεωργόπουλος

OnePlus One μόνο ρε! Το θέμα είναι να πάρουμε είτε invite, είτε να γίνει επιτέλους διαθέσιμο στο ευρύ κοινό! Πάντως από τα παραπάνω προτίμησα το z2 γιατί έχει φοβερά χαρακτηριστικά, φρέσκο design διαφορετικό από τα άλλα και ταυτόχρονα όμορφο και είναι αδιάβροχο 😉

Αγγελος τριγυρης

Lg G3 εχει ωραιο design και καλο μεγεθος οθονης κατα την γνωμη μου…

Σπύρος

Είδα το sony και μου άρεσε πολυ

Χρυσόστομος Οικονομίδης

Δε ξερω πως γινεται να βγει πρωτο καποιο κινητο που δεν εχει παρουσιαστει επισημα γι’αυτο και δεν ψηφιζω στο Poll αυτό. Προσωπικά πιστευω οτι θα ειναι το δυνατοτερο ολων το G3 αλλα και παλι, αν δε το δω , δε μπορω να ψηφισω!

sokinfragoul

αν επερνα android θα επερνα κατι που να μην θυμιζει ολα τα αλλα.γιατι se samsung ειναι ολα ιδια.
HTC λογω ποιοτητας
SONY λογω στεγανοτητας
Αν και τα SONY με τα ηχεια και τα ακουστικα εχουν ενα θεματακι μετα την βουτια!!1

b16bkostas

ειδα σημερα απο κοντα τα 3 το μ8 είναι μακραν καλυτερο σε εμφανηση και ποιοτητα… αλλα φοβάσαι ότι μην την πατησεις με το μαυρο της οθονης η με την καμερα αλλιως δαγκωτο εγω όμως αν επερνα τωρα κινητο θα επαιρνα lumia 930

basilis

Ζ2 από την sony είναι πολύ δυνατό με πολύ καλή κάμερα αλλά και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής

Vagelis

Ζ2>M8>S5
Για το G3 δεν ξέρω αφού δεν κυκλοφορεί ακόμα

giannis

το καλύτερο είναι το Ζ2 με απίστευτη κάμερα που έχει και υποβρύχιες λήψεις αλλά και σε χαρακτηριστικά που είναι ανώτερο από το άλλα

gio

Samsung S5 θα παιρνα με κλειστα ματια. Καλυτερη οθονη καμερα αυτονομιακαι ειναι το πιο ομορφο. Sony και htc τεραστια ασχημα αχρηστα μπεζελς lg gtp, 2 συσκευες lg που ειχα χαλασαν τριτη φορα δε την παταω.

γιωργος

Sony Xperia Z2 η καλύτερη επιλογή!

alex

Φτιάξτε ένα poll με περισσότερα κινητά.Βαλτε και ios και wp όπως είχε κάνει το gsmarena το χειμώνα

nikos

@gio συμφωνώ ότι το s5 έχει καλύτερη κάμερα και οθόνη από τα άλλα,αλλά ότι είναι το πιο όμορφο αρνούμαι να το δεκτώ όχι μόνο να το λέω εγώ αλλά και να το ακούω!Είναι το πιο κακάσχημο από όλες τις ναυαρχίδες που έχουν παρουσιαστεί και με διαφορά την χειρότερη ποιότητα κατασκευής!Όσο για την LG στο παρελθόν έκανε πολλά λάθη όμως τα τελευταία χρόνια έχει ωριμάσει και συγκεκριμένα τα 2 τελευταία μας παρουσιάζει συσκευές καλύτερες ή έστω ισάξιες του ανταγωνισμού σε καλύτερες τιμές απο sony.htc και φυσικά samsung που έχει καβαλήσει το καλάμι!Ας ελπίσουμε ότι η θα κοστολογήσει το g3 όπως και τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς G.

Someone

LG G3 χαλαρά…

zak91

G3 με διάφορα… Χωρίς αντίπαλο κατα τη γνώμη μου.

Panagiotis - Volos

Pull χωρίς το Huawei P7; Απαράδεκτο. Πρέπει να έχει πάνω από 700 Euros για να μπει;

Νωντας

Nokia 930 ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!The uncrowned king!!!!!!

Johnny

Εγώ δεν ψήφισα και επιτρέψτε μου να εκφράσω τη διαφωνία μου σχετικά με αυτό το poll.Δεν γίνεται να συγκρίνουμε smartphones που έχουν ανακοινωθεί ήδη με το G3 το οποίο δεν το έχουμε δει ακόμα επίσημα.

Μπορεί να ξέρουμε πάνω-κάτω τα specs του αλλά δεν έχουμε δει το νέο user interface της LG.Ούτε έχουμε δει δείγματα από την κάμερα. Επίσης δεν είμαστε σίγουροι για το υλικό κατασκευής και την ποιότητα του και ούτε το έχουμε πιάσει στο χέρι για να δούμε τι αίσθηση αφήνει.Μπορώ να συνεχίσω και με άλλα άγνωστα πράγματα για το G3 αλλά δεν θα το κάνω.

Δεν έχω σκοπό να ασκήσω κριτική ή να κράξω την ομάδα του techblog.Άλλωστε όσο καιρό είμαι επισκέπτης της σελίδας μόνο καλά έχω να πω.Απλά θεωρώ πως η ύπαρξη αυτού του poll τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι λανθασμένη.Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να περιμέναμε την επίσημη παρουσίαση του G3 πριν βγάλουμε συμπεράσματα για το ποιο είναι smartphone είναι το καλύτερο

george_X

Galaxy S5!
Κρατάει καλά ακόμα η κολόνια των Galaxy!!

mitsos

Το sony Z2 είναι καλύτερο smartphone από όλα τα παραπάνω με 20,7 mp κάμερα αδιάβροχο και προσφέρει την ίδια ποιότητα και επιδόσεις με μια πραγματική ψηφιακή κάμερα μικρού μεγέθους με πολύ καλή ευκρίνεια έχοντας ταχύτατο επεξεργαστή Qualcomm Snapdrago 800 και προσφέρει μέγιστες επιδόσεις και ταχύτητα χωρίς να εξαντλεί την μπαταρία .

Δημητρης

Σαν χρηστης που εστιαζει αποκλειστικα στο performance, UI και ποιοτητα κατασκευης, Ζ2 δαγκωτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.