LG G3, water-resistant test, είναι αδιάβροχο; [video]

Για το LG G3 δεν μένουν και πολλά να πούμε μιας και έχουμε ήδη πει πολλές φορές για την QHD οθόνη του, την πολύ καλή κατασκευή του και ότι η 5.5 ιντσών οθόνη δεν δίνει την αίσθηση μιας τόσο μεγάλης συσκευής στο χέρι χάρη στα ελάχιστα bezels.

Όμως σε αυτό που θα μπορούσε κανείς να πει ότι υστερεί έναντι του Samung Galaxy S5 είναι ότι δεν έχει IP67 πιστοποίηση, δεν είναι δηλαδή ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Τι γίνεται όμως αν μπει κάτω από το νερό για κάποια ώρα δεδομένου ότι δεν είναι αδιάβροχο;

Το LG G3 τελικά καταφέρνει να επιβιώσει και λειτουργεί κανονικά αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι στο video δεν αναφέρεται αν η θύρα USB και τα ηχεία λειτούργησαν κανονικά και βλέπουμε ότι στο καπάκι μπήκε νερό. Σε περίπτωση ατυχήματος η συσκευή δείχνει ότι μπορεί να επιβιώσει αλλά καλό θα ήταν από τη στιγμή που η ίδια η LG δεν εγγυάται ότι είναι αδιάβροχο, να το κρατήσετε μακριά από το νερό.

lg g3 αδιαβροχο, LG G3, water-resistant test, είναι αδιάβροχο; [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NICK

Xaxaxaxaxaxaxa IP67 και μ@λ@κιες….που να ειχε κι΄.ολας.Αυτα να τα βλεπει καμια sony στο ζ και ζ1 που ειναι αδιαβροχα.πηρε το φιλαρακι μου το κινητο και ειπαμε να κανουμε πλακα να το βαλουμε κατω απο την βρυση για 10 δευτερα.guess what….πηρε νερο η οθονη..και το καλο ηταν οτι η μαμα sony δεν δεχοταν να αλλαξει το κινητο που ηταν 4 ημερων…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i love rihanna

Ναι και τωρα δεν λειτουργεί ουτε ηχειο ουτε ακουστικο θα βγαλει 500 προβληματα καποια στιγμη και αστα να πανε…. Μπορει να μην παθαινει κτ απο μερικες σταγονες βροχης αλλα αν δεν εχει ip67 δεν εχει και πολλες ελπιδεςνα επιβιωσει παραπανω απο μηνα χωρις προβληματα μετα απο βουτια!

johnelefsina

Ρε παιδια το unboxing του lg g3 ποτε θα γινει απο το techblog….????

gkoutsos

καποια κινητα μεγαλων εταιριων, ειδικα ναυαρχιδες, πιστευω πως ειναι φτιαγμενα ετσι ωστε να ειναι προστατευμενα τα “ζωτικα” τους σημεια απο οτιδηποτε. νομιζω οτι ειχε βγει και ενα παρομοιο βιντεο με το htc one m8 που δεν εχει IP πιστοποιηση…

μου εκανε εντυπωση το g3! απ’οτι φαινεται ειναι ιδιαιτερα ανθεκτικο στο νερο, απλα η lg φανταζομαι για δικους της λογους δεν του εκανε αξιολογηση IP (αν θυμαμαι καλα κατι τετοιο ειχε πει)

nikos

τώρα unboxin??? Εδώ έχουμε δει 3-4 παρουσιάσεις το είδαμε και στα καταστήματα , το εξετάσαμε κιόλας απο κοντά διεξοδικά και πολλάπλώς

Αντώνης Μαρίνος

To G3 δεν έχει καμία πιστοποίηση, οπότε το όποιο test στεγανότητας έχει να κάνει περισσότερο με τύχη και την “προστασία” που μπορεί να έχουν τα ζωτικά σημεία του λόγω σχεδίασης και των κουμπωμάτων, παρά με την οποιαδήποτε στεγανοποίηση έχει γίνει για την πραγματική αδιαβροχοποίησή του.

Εν αντιθέσει με τον φίλο NICK, να πω ότι είδα live μπροστά μου ένα Ζ1 να τραβάει photos και video σε βουτιές, μακροβούτια, ακροβατικά και λοιπές ταρζανιές σε πισίνα, για συνολικά πάνω από μια ώρα, χωρίς να πάθει το παραμικρό. Ίσως είναι και αυτό θέμα -λίγης- τύχης, αλλά η δική μου εμπειρία δείχνει ότι αυτή η πιστοποίηση (και η υλοποίησή τους στο Ζ1) κάνει δουλειά…

nick2010

Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, είναι καλά το παλικάρι μας ο Κωστας ?? Ξέρει κανείς από δω ??

Πάντα να ναι καλά και δεν θέλουμε ούτε unboxing ούτε review !!!!

kwstascifi

Κάτι τέτοια άρθρα γράφετε, και μετά ο κόσμος κλαίει τα λεφτά του.
Το ότι άντεξε δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Ventura07

ρε μάγκες μην γράφετε μπούρδες,εδώ το παλιό μου evo 3d το χα σε τσέπη παντελονιού το οποίο είχε ξεραμένο λεκέ και το χα βάλει να μουλιασει σε λεκάνη με νερό,το πήρα είδηση στο πεντάλεπτο,το κινητό 8μήνες μετά που το άλλαξα για το g2 Μια χαρά την πάλευε….
φρόντισα βέβαια να το βάλω μια μέρα σε ρύζι προληπτικά δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο…

Theo

Για ποιο λογο πρεπει συνεχως να διαβαζω για την πολυ καλη κατασκευη του lg g3 ? Αυτο ειναι υποκειμενικο. Δλδ το s5 ειναι πλαστικουρα του κ****α επειδη δεν χωνευουμε την σαμσουνγκ ενω η lg εβγαλε το g3 με την ποιοτητα κατασκευης και δεν συμμαζευεται. Λιγο να προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα.

Φώτης

Όταν μιλάμε για ποιότητα κατασκευεις το htc m8 ειναι πάνω στην κορυφη κ βλέπει τα αλλα απο κάτω να σφάζονται για το πιο ειναι καλυτερο..Το μονο που με κρατάει κ δεν ξέρω αν πάρω το lg g3 έναντι του m8 ειναι η οθονη..Περα απο την κορυφαία ευκρίνεια ολα τα αλλα απο τεστ που έχουν γίνει ειναι μέτρια..Το μαύρο η αντίθεση κ η φωτεινότητα..Το είδα στο plasio κ οι ο οθόνες των m8 z2 κ gs5 μου φάνηκαν πιο ζωντανές..Πιστευω οτι το note 4 θα λύσει αυτο το προβλημα στις 2Κ οθόνες..

Χάρης

@NICK μια χαρα λειτουργει κάτω απο το νερό το Z1. προφανώς δεν είχες κλειστά τα κουμπώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.