LG G4: 12 εβδομάδες για να φτιαχτεί το δερμάτινο καπάκι

Η μεγάλη μέρα της ανακοίνωσης του LG G4 είναι αύριο 28 Απριλίου και συνεχίζουμε να παίρνουμε πληροφορίες για την πολυσυζητημένη ναυαρχίδα, από την ίδια την LG. Αυτό που είχε υποσχεθεί η LG ήταν ότι μέσω του design της θα διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.

Πράγματι το LG G4 με τον ελαφρώς κυρτό σχεδιασμό και την έκδοση με το δερμάτινο καπάκι, διαφέρει από τις mainstream ναυαρχίδες της αγοράς, άσχετα με το αν αυτό θα αρέσει σε όλους ή όχι.

Η LG έδωσε νέες πληροφορίες για την κατασκευή του LG G4, παραδέχεται ότι ένα δερμάτινο καπάκι για smartphone μοιάζει παράξενο, αλλά θέλει να κάνει έναν συνδυασμό της παράδοσης με την τελευταία τεχνολογία και αυτό θα είναι ένα από τα πιο ελκυστικά σημεία του LG G4:

“A smartphone in a leather cover might look a bit weird. But we want to add a kind of ‘analog feeling’ to the latest smartphone. The G4 is a combination of the latest technology and tradition. This will be one of the most exciting and attractive elements about the G4”.

Επιπλέον, μαθαίνουμε ότι για την επεξεργασία του δέρματος θα χρησιμοποιηθεί μια παραδοσιακή διαδικασία, φιλική προς το περιβάλλον χωρίς χρήση χημικών, η οποία ονομάζεται “vegetable tanning”. Η διαδικασία αυτή για να έρθει το δερμάτινο καπάκι στο επιθυμητό χρώμα, χρειάζεται 12 εβδομάδες, χρόνος τετραπλάσιος από αυτόν που θα χρειαζόταν ένα κανονικό καπάκι smartphone.

Η διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται από εταιρείες όπως Gucci, Prada και Louis Vuitton. Αυτό θα μπορούσε να δικαιολογήσει τις πληροφορίες που θέλουν το LG G4 να είναι πιο ακριβό από το Samsung Galaxy S6.

Περισσότερα θα μάθουμε αύριο για το LG G4 και το Techblog θα έχει όλες τις πληροφορίες από την επίσημη ανακοίνωση.

lg g4 δερμάτινο καπάκι, LG G4: 12 εβδομάδες για να φτιαχτεί το δερμάτινο καπάκι

lg g4 δερμάτινο καπάκι, LG G4: 12 εβδομάδες για να φτιαχτεί το δερμάτινο καπάκι

lg g4 δερμάτινο καπάκι, LG G4: 12 εβδομάδες για να φτιαχτεί το δερμάτινο καπάκι

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

δεν πιστευω πως το δερμα θα ειναι η σταθερη εκδοση του lg g4,λογικα θα βγαλει μια lux εκδοση με δερμα και μια με πλαστικο.διαφορετικα bye bye lg

Κώστας Βλαχάκης

kostas, Ναι θα υπάρχουν και τα κλασσικά πλαστικά καπάκια.
https://techblog.gr/mobile/lg-g4-leaked-pictures-1096

manolis

πιστεύω θα είναι το δέρμα του Note 3, δηλαδή απομίμιση της απομίμισης ψεύτικου δέρματος! :p

Γιάννης

Παιδιά γιατί θέλετε γνήσιο δέρμα; Και τι έγινε που θα ‘ναι δερματίνη και “η απομίμηση της απομίμησης”; Το feeling να φέρνει σε δέρμα και όλα τ’ άλλα περιττά.

Προσωπικά το θεωρώ πανέμορφο, ιδίως με τη βυσσινί απόχρωση, και πιστεύω πως για τον μέσο χρήστη δε θα βαρύνει τόσο πολύ την απόφασή του αν θα είναι ο snap 808 ή 810.

Τέλος, φυσικά και αν το βάλεις τιμολογιακά μαζί με το S6, να πέσει φωτιά να σε κάψει. Για ποιό λόγο μια εταιρεία να μη δώσει έμφαση στο κοινό που κράζει τις τιμές των κινητών 500+ €.
Δεν είναι λίγοι.

Βαγγέλης

Και τέσσερις βδομαδες θα δουλεύουν για να το ξεπληρώσουν οσοι το πάρουν τωρα.Πιστεύω οτι το R&D και marketing κοστίζουν πλέον στα κινητά περισσότερο παρά τα υλικα ή το κάπως εξελιγμένο hardware, τους γιαυτό και μετα απο μερικούς μήνες πέφτει η τιμη τους κοντά στο κόστος κατασκευής τους

JohnWave

Μετά τον ανθρώπινο αντίχειρα της Apple , έρχεται η 2η πιο γελοία ανακοίνωση στην ιστορία των smartphones. Ξεφτίλα πραγματικά για την LG και δεν το περίμενα μιας και το κοινό της έχει διαφορά από εκείνο της Apple.

Στυλιανός Βασίλης

εγω πιστεύω γνησιο δερμα ας κανω κανουμε υπομονη αυριο και κυριως την πεμπτη την εκμπομπη στο star.gr ολα θα μας τα πουνε

Wolf

Ωραίο το δερμάτινο καπάκι αλλά δεν παύει να είναι καπάκι…! Καμία σχέση με premium κατασκευές όπως s6,iPhone6,m9…!

Makis

Σε πέσιμο με την πλάτη θα αποροφά περισσότερους κραδασμούς και μπορεί να σωθεί γενικότερα…

johntsia84

Παιδιά ξέρει κανένας τι ώρα είναι η παρουσίαση για το G4.

Φωτης

Ρε παιδιά αν φύγει κανά πόντος στην ραφη κ ξηλώσει θα θελουμε μοδίστρα μετα;;;;;

Στυλιανός Βασίλης

@johntsia84 αυριο αμα θελεις να ενημερωθεις την Πεμπτη star.gr 9-10 η ωρα η τεχνολογια μας ενωνει θα εχει τα παντα για το LG G4 πρωι μεσημερι απογευμα δεν ξερω για αυριο μπες και στο site tis LG για περισοτερα αρχικη οθονη θα λει αυριο

kens

απλα μερικοι απο εσας δεν δεχεσται οτι η LG εχει αλλαξει επιπεδο και μερικοι ψαχνουν να βρουν κατι κακο να πουν…. πλεον μονο κοροιδο μπορεις να πιαστεις αν παρεις i phone με τιμες στα 800-900 ευρο και και δεν σου προσφερει ουτε καν μια καλη καμερα 16mpx πισω καμερα και 5 μπροστα το samsung και 16mpx πισω και 8! μπροστα το G4 γιατι να παρω i phone??? με πισω καμερα στα 8 και μπροστα 1.2? πιο μικρη οθονη και απο τα 2 προαναφερθεντα με μικροτερη αναλυση και 2 πυρηνο? γιατι? και στην τελικη αν θελετε να ανοιγετε 85 εφαρμογες παρτε υπολογιστη οχι κινητο

nikolas

προτινω κατι εντελως διαφορετικο, οποιος θελει αυτο το δερματινο πισω καπακι αντι να ειναι απο ζωο το δερμα να βαλει ο καθενας το δικο του, γδαρθειτς βρε παιδια να υπαρχει και κατι “δικο σας” στο κινητο :-))

Makis

@ Kens

Άσε την camera φίλε. Ο Α8 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε γραφικά και όχι μόνο. Δες τεστ ρίχνει ξύλο σε όλα. Δεν έχω iphone και ούτε πρόκειται ποτέ να πάρω.

retry

LG άσε τα δέρματα και λοιπά κακόγουστα πλαστικά καπάκια αλά SAMSUNG και βγάλε τηλέφωνο της αισθητικής του nexus 5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.