LG G4: Με “επαναστατική” κάμερα 16MP και 8MP selfie κάμερα

Εν όψει της επίσημης ανακοίνωσης του LG G4 στις 28 Απριλίου, η LG έχει ξεκινήσει να παρουσιάζει ένα ένα τα κομμάτια του παζλ της νέας ναυαρχίδας. Σήμερα μαθαίνουμε ότι το LG G4 θα έχει 16 Megapixel κάμερα φτιαγμένη από την LG Innotek.

Σύμφωνα με την LG η νέα κάμερα είναι “επαναστατική” χάρη στο άνοιγμα φακού f/1.8, όπως είχαμε δει πριν από λίγες μέρες σε teaser video. Το νέο module της κάμερας θα λαμβάνει 80% περισσότερο φως συγκριτικά με την επίσης πολύ καλή κάμερα του LG G3. Άρα το LG G4 θα μπορεί να τραβήξει πολύ καλές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και αντικείμενα σε κίνηση.

Πέρα από την κάμερα στην πίσω πλευρά, η LG θέλει να ανταποκριθεί και στην μανία των selfies βάζοντας στην μπροστινή πλευρά κάμερα 8 Megapixel, η υψηλότερη ανάλυση σε μπροστινή κάμερα που έχουμε δει μέχρι σήμερα από την LG. Η κάμερα έχει ultra-thin IR φίλτρο που εμποδίζει το υπέρυθρο φως να μπει στον φακό, οπότε η νέα selfie κάμερα θα δίνει φωτογραφίες με πιο φυσικά και ακριβή χρώματα.

Συνοψίζοντας, από το LG G4 περιμένουμε οθόνη 5.5 ιντσών Quad HD IPS, η οποία έχει ανακοινωθεί ήδη από την LG, κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel και Android 5.0 Lollipop με LG UX 4.0.

Διαβάστε επίσης: LG G4 με δερμάτινη πλάτη και περίεργο διπλό LED flash;

lg g4 16mp camera, LG G4: Με “επαναστατική” κάμερα 16MP και 8MP selfie κάμερα

lg g4 16mp camera, LG G4: Με “επαναστατική” κάμερα 16MP και 8MP selfie κάμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vtag

Αναμένεται πολύ δυνατό! Για να δούμε θα κάνει και πάλι τα μαγικά της LG να τους αποστομώσει όλους για άλλη μια φορά;;;

Tom

Το παιχνίδι παίζεται ανάμεσα στους Κορεάτες όσον αφορά το κομμάτι της τεχνολογίας

Miko

Μου φαίνεται ότι θα τα πάει πολύ καλά, αρκεί να μην μεγαλώσει τρελά την τιμή του

keysmith

ο φακός και το f του βοηθάει αλλα μετράνε και άλλα πράγματα στο τελικό αποτέλεσμα. Και το sony Z1c είχε 20mp αλλα η ποιότητα ήταν μάλλον κακή για τις προσδοκίες ακόμα και σε scaling στα 8mp (ο φακός έχει θέματα οξύτητας στις άκρες και ο sensor φτιάχνει artifacts).

Το τελικό αποτέλεσμα μετράει και εκεί θα κριθεί το εν λόγω κινητό..

Ανυπομονω να κανει η LG το θαυμα της να ειναι 1 να βγει δευτερη SAMSUNG 3 APPLE ειμαι φαν της LG για να κανει τρελλα νουμερα στης πολησεις να εχει αφαιρουμενη μπαταρια και υποδοχη καρτα μνημης χαμηλη ακτινοβολια προπαντος στο κεφαλι και στο σωμα πιο χαμηλη ακτινοβολια να εχει στο κεφαλι και χαμηλη τημη οπος μας εχει συνηθησει η LG TURBO επιδοσεις οκταπυρινος 4GB RAM DDR4 αμα βαλει το χερακι της η LG κανει ενα τελειο smarthone ναυαρχιδα 2015=LG G4

peristeri

Ειχα απογοητευτει με τα πρωτα leaks για το g4 αλλα οσο περισσοτερο διαβαζω τοσο καλυτερο το βλεπω να γινεται. Η καμερα του g3 ειναι φοβερη αλλα ειχε θεμα με τον χαμηλο φωτισμο, το διορθωσανε. Επισης ειχε θεμα με την ζωντανια των χρωματων, φτιαξανε καινουριο panel με με καλυτερη γκαμα χρωματων. Τωρα μενει να δουμε για την μπαταρια αν θα εχει βελτιωση

δημήτρης

κανει δουλεια η lg…πρεπει να αλλαξει ομως αυτο το απαισιο ui!!!!

JohnWave

Aν και δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσω το G4 ( όπως και οποιοδήποτε phablet οποιασδήποτε εταιρίας ) , θεωρώ πως αυτή η βελτίωση της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι ένα πολύ καλό νέο για όσους σκοπεύουν να το αγοράσουν. Γενικά πιστεύω πως όλες οι εταιρίες πρέπει να αφήσουν την ανούσια μάχη για υπερεπεξεργαστές και υπεραναλύσεις οθόνης και να επικεντρωθούν σε άλλα θέματα όπου πραγματικά υπάρχει πολύς χώρος ουσιαστικής βελτίωσης όπως ακριβώς το θέμα της κάμερας σε χαμηλό φωτισμό.

Αποστόλης Ρόδος

Ενδιαφέρουσα κάμερα και πολλά υποσχόμενη, και μπράβο τους…. αλλά αυτές οι 5,5 ίντσες, μου κάθονται στον λαιμό…. ΕΛΕΟΣ!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.