LG G4 με τιμή 769 ευρώ για το δερμάτινο στην Ελλάδα

Λύθηκε το μυστήριο με την τιμή του LG G4 στην Ελλάδα και επίσημα ο συνήθης leaker – τα καταστήματα Public – το έχουν ανεβάσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα με τιμή 769 ευρώ για την δερμάτινη έκδοση σε καφέ και μαύρο χρώμα. Θα υπάρξουν και χρωματιστές εκδόσεις με πλαστικό καπάκι για τις οποίες όμως δεν έχουμε ακόμα τιμή.

Λογικά, τα “πλαστικά” LG G4 θα είναι 50 ευρώ πιο οικονομικά και αυτό μπορούμε να το συμπεράνουμε από την διαφορά τιμής δερμάτινου και πλαστικού που δίνει το ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys.

To LG G4 ενσωματώνει οθόνη 5.5″ Quad-HD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 16 Megapixel, αποθηκευτικό χώρο 32GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, αποσπώμενη μπαταρία 3000 mAh, μπροστινή κάμερα 8 Megapixel με f/2.0 και τρέχει Android 5.1 Lollipop.

Το G4 κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 4 Ιουνίου.

LG G4 με τιμή 769 ευρώ για το δερμάτινο στην Ελλάδα, LG G4 με τιμή 769 ευρώ για το δερμάτινο στην Ελλάδα

LG G4 με τιμή 769 ευρώ για το δερμάτινο στην Ελλάδα, LG G4 με τιμή 769 ευρώ για το δερμάτινο στην Ελλάδα

LG G4 με τιμή 769 ευρώ για το δερμάτινο στην Ελλάδα, LG G4 με τιμή 769 ευρώ για το δερμάτινο στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

Τα Χριστούγεννα στα σκρουντζομαγαζα θα έχουν 350€!τότε θα είναι καλή επιλογή κ ίσως αλλάξω το g2 μου… Αλλά περίμενα απ την LG καλύτερες τιμές για να χτυπήσει τους άλλους σε πωλήσεις… Κακό του κεφαλιού τους…

dialteo

Μια LG είχε μείνει…χάλασε κι αυτή. Από τα 599 του G3 πήγαμε στα 769 (ή 719) του G4

Δημήτρης

Σε κάνα 2μηνο θα ναι σίγουρα 100-200 € κάτω στο skroutz..

Christos

Παιδια επειδη εγω ειμαι απο Κυπρο, τι ειναι τα σκρουτζ?

kleovis

Μηχανή αναζήτησης προϊόντων είναι φίλος https://www.skroutz.gr

Stavros

Την ψωνισε και η LG…
Πραγματικά απορώ γιατι δεν το έβαλε 100Ε κάτω για να χτυπήσει λίγο τους μεγάλους!

Στυλιανός Βασίλης

είναι γνησιο δέρμα καινουριο ειναι ειναι ακριβό η τιμη του θα πεσει Στη συσκευασία περιλαμβάνεται έξτρα κάλυμμα μεταλλικής υφής σε φωτεινό χρυσό χρώμα! δεν το λεω εγω αυτο το site της LG https://www.lg.com/gr/mobile-phones/g4/feature.jsp?name=section2 X10 LTE ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ LTE CAT 9 UP 450MBTIS DONWLOADER

peristeri

Γνωμη μου αλλα το προτιμω απο το s6 που το ειδα απο κοντα στα public.

παπαροκάς tiamat

Εχει τη τιμη του flex2. Ενταξη μη φρικαρουμε απο Σεπτέμβρη και μετα θα το βρίσκεις σε καλη τιμη, παντως ειναι πολυ καλο κινητο οταν θα παει 499 ,πολυ σωστη επιλογη!

chris

Με τα ιδια λεφτα-βσκ λιγο λιγοτερα κιολας-παιρνεις samsung galaxy s6 32GB και εχεις πολυ καλυτερο επεξεργαστη και μαλιστα χωρiς υπερθερμανσεις,με καλυτερα γραφικα,την καλυτερη οθονη σε smartphone,απιστευτη καμερα και τα καλουδια του touchwiz.Για να μην μιλησω για την ανωτεροτητα σαν κατασκευη συσκευης,αισθηση και τεχνολογιες οπως αυτη του αποτυπωματος,του heart rate monitor και της γρηγορης φορτισης.
Mου αρεσει η lg,αλλα το εχασε τελευταια.Γι αυτα που προσφερει στην ναυαρχιδα της,επρεπε η τιμη να ειναι τουλαχιστον 100 ευρω λιγοτερα.

Γιάννης σε λέω

Ακριβή χωρίς λόγο η LG φέτος! Προφανώς ποντάρει στο γεγονός ότι προσφέρει δυνατότητα επέκτασης μνήμης, όπως επίσης και αποσπώμενη μπαταρία έναντι του Galaxy S6. Το δεύτερο όμως κερδίζει σε εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής έναντι του πρώτου και διαθέτει επίσης λίγο καλύτερο επεξεργαστή.

Άκυρη κοστολόγηση από την LG κατά τη γνώμη μου. 100 € τουλάχιστον πιο κάτω έπρεπε να ήταν η συσκευή.

Ανεκπλήρωτος

Πάντως , εντελώς κιτς αυτό το δέρμα. Το πιο άσχημο κινητό που έχω δει.

nikos7

@chris εισαι λαθος στη συγκριση σου γιατι το σ6 32γβ εκανε 769 στα μαγαζια, οσο κανει το ακριβο g4 τωρα στα μαγαζια. εγω θα διαλεγα το γ4 ή το μ9 σε μια τετοια συγκριση επειδη προσφερουν επεκταση μνημης που η σαμμυ στη χρεωνει +100 ευρω και αποσπομενη μπαταρια το γ4. επισης εισαι απο τους λιγους που αναφερονται στο lagwiz με καλα λογια..για επεξεργαστες και κατασκευη δεν θα μιλησω οτι αρεσει στον καθενα.για καμερα τα σπεκς τουλαχιστον δειχνουν lg..οποτε στην ουσια στο δινει 100 ευρω λιγοτερα αν τα 32 Gb δεν σε ικανοποιουν..

Παναγιώτης

Η έκδοση με το δερμάτινο καπάκι γιατί θα έρθει μόνο σε μαύρο και καφε??Στα υπόλοιπα χρώματα (πχ. Κίτρινο,μπορντό,γαλάζιο κλπ) δεν θα ερθει?

sakis

Πολυ ακριβό χωρις ιδιαίτερο λογο.Αν το έδιναν 600 το απλο και 650 το δερματινο, θα ξεπουλαγε παντου. Σχετικα με S6,εχει θεμα με την υπερθέρμανση,δειτε το review των uunboxholics. Θα περιμενω να δω και το iphone 6s ή οπως αλλιως το ονομασουν και επειτα θα αποφασίσω ή να συνεχίσω με αναβαθμιση απο το G3 που εχω ή να αλλαξω οικοσύστημα πηγαίνοντας στo iOS.
Αγαπητε συνtechblogίτη @Στυλιανος Βασιλης, θα ηταν πολυ πιο ανετο για ολους μας να διαβαζουμε τα σχολια σου αν χρησιμοποιούσες σημεια στίξης. Φιλικα.

kens

και απαντω σε σε αυτους που λενε οτι ειναι πολυ ακριβο χωρις λογο! 16 mgp με φακο f 1,8 και οχι 2,0 οπως γραφει λαθος επανειλημμενα το site! καμερα πισω, 8! μπροστα,! 4κ αναλυση! και απαντω στο γιατι δεν ριχνει τις τιμες η Lg 100 ευρο για να χτυπησει τους μεγαλους… Γιατι η LG ειναι μια απο τους μεγαλους! το s6 μπροστα στο g4 δεν λεει και τιποτα ενα ακομα τετραγωνο κινητο style iphone το edge ανταγωνιζεται το g4 λογο desing αυτο και μονο! το ενα επελεξε μεταλο και γυαλι το αλλο επελεξε δερμα και γυαλι το δερμα και το γυαλι ειναι φθηνο? ενω το μεταλο και το γυαλι ακριβο?? απλα σας χαλαει η επωνυμια γιατι τοσα χρονια εχετε (και εγω μαζι με εσας) μαθει να ακολουθειτε πιστα 3 εταιριες SONY SAMSUNG APPLE και τωρα η LG σας χαλαει…..

LeoG3

Ποια Sony? Πλάκα μας κάνεις? Αυτή έχει πιάσει πάτο εδώ και καιρό , το κακό με την LG είναι ότι μπροστά στο S6 το G4 φαίνεται “φτηνιάρικο” (χωρίς να σημαίνει ότι είναι σαν κατασκευή) , έπρεπε να το κάνουν λίγο πιο premium σε υλικά (το δέρμα το θεωρώ κιτς).

zois

φιλε leog3 και εγω αυτην την χρονικη περιοδο samsung εχω αλα την ιστορια που εχει η sony και της 3 μαζι να εωοσης samsung apple kai lg δεν την πιανουν οσο και αν εχει πεσει τωρα τελευταια στα smartphones εχουμε ολοι το δικαιωμα να μην την προτιμουμε για διαφορους λογους αλα κανεις δεν εχει το δικαιωμα να μην την σεβεται σαν εταιρεια και αυτο δεν το επιβαλω εγω αλα η ιδια της η πορεια ολα αυτα τα χρονια με το οτιδηποτε εχει ασχωλιθη με κορυφαια προιοντα και παντα με καλη αναλογια ποιοτητας τιμης αυτη ειναι η μεγαλη sony και εκει θα παραμεινει.

sakis

@kens Συμφωνώ οτι η LG ειναι μια απο τους μεγάλους. Αγοράζω LG κινητα απο το LG cookie μεχρι σημερα που εχω το G3 και ενδεχομένως να παω στο G4 σε λιγο καιρο. Ωστόσο εξακολουθώ να βρισκω την τιμη ιδιαιτερα υψηλή. Ποτε δεν θα αγοραζα Samsung και ποσο μάλλον Sony. Επιπλεον,καλο θα ηταν να μην κραζεις τις γνωμες των αλλων. Πες αυτο που θες χωρις πολλα πολλα για αλλα σχολια. Το ΑΡΘΡΟ σχολιαζουμε οχι ο ενας τον αλλο.

zois

Μονο που οι αλλοι βγηκαν εκτος θεματος εγω απλα απαντησα θα πρεπει να εισαι αντικιμενικος οχι επειδη εσει δεν γουσταρεις την sony να ειμαι εγω εκτος θεματος

LeoG3

H Sony έκανε τον κύκλο της και ότι είχε να δώσει το έδωσε , δες το G3 τι τεχνολογίες ενσωματώνει (OIS , laser autofocus , QHD οθόνη κτλ) που δεν τις έχουν δει ούτε στον ύπνο τους οι κάτοχοι Z2 ή Ζ3 (το Ζ προέρχεται από το Zero sales). Γι’ αυτό και εγώ κοιτάω τα καλύτερα κινητά από το δικό μου όπως το S6 και το G4 και όχι τα χειρότερα.

Ιωάννης jb

LeoG3.. Δε παλεύεσαι ρε φίλε ποιο άκυρος πεθαίνεις!!!!!
Πρώτoν… χωρίς ois το z2 έχει τρεις φορες καλύτερη κάμερα απ το g3
Δεύτερον… η λέξη μάρκετινγκ σου λέει κάτι???? αχρείαστο!!! (είναι σαν το πουράκι του hummer στο iron man 2)
Τρίτον… πάλι αχρείαστη…. σε ποιότητα απεικόνισης, αντίθεση και φωτεινότητα που είναι τα ουσιώδη πράγματα είναι πολύ πίσω….
Κυρίε βλαχάκη να με συγχωρείται για το off topic

Wolf

Καλά το ότι έχει δερμάτινο καπάκι δεν σημαίνει κάτι…! Πλαστική κατασκευή παραμένει..! Άμα είναι έτσι κοτσαρω ένα μεταλλικό καπάκι από το ebay στο s5 και το κάνω premium…! Για μένα μόνο το s6 αξίζει φέτος…! Απλά άμα έχεις λεφτά το αγοράζεις, αν όχι κάθεσαι στο pc σου και το κραζεις(θαυμαζεις) περιμένοντας να πέσει η τιμή του g4…!

sakis

@Wolf +1. Ωστόσο θα προτιμησω το G4(αφού δω το καινούργιο iPhone)
@Ιωαννης jb Τι παει να πει χωρίς ois? Εφόσον το έχει όλα τα υπολοιπα είναι άκυρα. Επιπλέον, όταν μιλάς για marketing θα αναφερεσε λογικά μονο στην apple μιας και έχει το καλυτερο marketing ever. Η Sony ηταν μια τεράστια εταιρία με φοβερά προϊόντα,ωστόσο το τμήμα mobile είναι γτπ. Για ‘υτο άλλωστε έχει πατωσει. Το G3 ΕΙΝΑΙ το κινητό του 2014 όπως το G2 ηταν το κινητό του 2013,δεν ξέρω αν το κινητό του 15 είναι το s6 η το G4,αυτό που ξέρω είναι οτι η Sony μπορεί με κυάλια να δει τον ανταγωνισμό. Σε παραπεμπω στο hand’s on του Κώστα για το G3. Κάτι άλλο θα ηταν όπως λες και συ…Άκυρο!

nikos7

@wolf καλα δεν το λες και υπερακριβο.. το σ6 32γβ στα σκρουτζομαγαζα στη δευτερη βδομαδα κυκλοφοριας του ειχε φτασει τα 570 ευρω.. πτωση 200 ευρω.. λιγο ακομα και θα το βλεπαμε και στις λαϊκές να το πουλανε..
@sakis νομιζεις οτι η σαμμυ παει πισω στο θεμα μαρκετινγκ? τα μονα stand, με logo κλπ στα μαγαζια για εταιριες τηλεφωνων ειναι της απλ και της σαμμυ. το σ6 εχει φτασει να διαφημιζεται μεχρι και στη πιο καμενη μεσημεριανη εκπομπη..
@LeoG3 ο πιο χαζος/λανθασμενος τροπος για να καταλαβεις αν ενα προϊον ειναι καλο ή οχι, ειναι οι πωλησεις του.. και εσυ επελεξες αυτον.. να φανταστω ξερεις το ανεκδοτο που πετυχαινει στο φαναρι ενας με golfaki εναν αλλον με μια φεραρι και τον ρωταει “φιλε ειναι καλο αυτο το αμαξι, γιατι δεν το εχω δει να κυκλοφορει πολυ..”

sakis

@nikos7 Σε σχεση με τις υπόλοιπες εταιρίες εννοούσα. Σχετικα με τις πωλησεις που ανεφερες, δεν νομιζω ότι δειχνουν 100% το ποσο καλό είναι ενα προϊόν αλλά το ποσο καλά έχει χτιστεί γύρω του ενα όνομα. Και θα μπορουσα να πω και μια ψευδαίσθηση…

Ιωάννης jb

sakis είσαι εκτός τόπου και χρόνου…
Tο ξαναείπα και σε άλλο μου σχόλιο… συμβιβάσου εκεί με το g3 και μη παίρνεις στο στόμα σου εταιρίες σαν τη sony!!!!!
Όταν δε καταλαβαίνεις τι θέλει να πει κάποιος μη σχολιάζεις και λες γενικότητες για εταιρίες που σέβονται τον πελάτη και του δίνουν τη πιο ολοκληρωμένη συσκευή που υπάρχει στην αγορά.
Κινητά τις χρονιάς είναι τα xperia z… ψαξτο και θα δεις ότι έχουν μαζέψει τα περισσότερα βραβεία

kens

@sakis την γνωμη μου ειπα πανω σε αυτο που ειπαν οι αλλοι δεν εκραξα κανεναν αντιθετος ατακες τυπου ασε τα πολλα πολλα δεν ταιριαζουν σε μια νορμαλ συζητηση που δεν παει σε καβγα και προφανος δεν θα καθησω να μαλωσω με κανεναν γιατι απλα εχει διαφορετικη γνωμη απο την δικια μου η απλα δεν γουσταρει το gl η το καθε lg οποτε οποτε θα σε παρακαλουσε την επομενη φορα που θα μου απευθυνθεις να προσεχεις το υφος σου…. καποιος φιλος πιο πανω ειπε οτι το θεωρει ακριβο ναι ειναι συμφωνω αλλα οποις εχει τα χρηματα και την διαθεση τα δινει οπως σε ολα τα πραγματα φυσικα οποις παλι δεν εχει τα χρηματα η επιλεγει κατι αλλο η περιμενει μεχρι να πεσει η τιμη

kens

@zois αγαπαμε SONY μου εχει χαρισει ατελειωτες ωρες gaming οταν δεν ειχα pc! (ασχετο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.