LG G4: Η μπαταρία του διαρκεί λιγότερο από του Galaxy S6

Το LG G4 ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες μέρες και σύμφωνα με την LG είναι η πιο εντυπωσιακή συσκευή που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Έχει ελαφρώς κυρτό design, δέρμα, οθόνη 5.5 ιντσών Quad HD IPS Quantum, κάμερα 16 Megapixel με φακό f/1.8 και OIS 2.0 και Snapdragon 808.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του που τόνισε η LG είναι η 3000mAh μπαταρία του που είναι αποσπώμενη και μπορεί να αντικατασταθεί από τον χρήστη. Το μέγεθος και η αποσπώμενη μπαταρία είναι κάτι που συζητήθηκε αρκετά σε αντιπαράθεση με την μη αποσπώμενη 2550 mAh μπαταρία των Samsung Galaxy S6.

Κατά πόσο είναι καλύτερη η απόδοση της μπαταρίας του όμως; Την απάντηση δίνει το PhoneArena με Benchmarks που πραγματοποίησε και έδειξε ότι τα αποτελέσματα κάθε άλλο παρά εντυπωσιακά είναι.

Σχεδόν όπως και ο προκάτοχός του LG G3, η μπαταρία του LG G4 διαρκεί 6 ώρες και 6 λεπτά με την οθόνη ανοιχτή. Αντίστοιχα το Samsung Galaxy S6 δίνει 7 ώρες και 14 λεπτά, ενώ πρώτο είναι το Sony Xperia Z3 με διάρκεια μπαταρίας 9 ώρες και 29 λεπτά.

Όσο για την διάρκεια της φόρτισης το LG G4 χρειάζεται λίγο περισσότερο από 2 ώρες, το πιο γρήγορο είναι το Samsung Galaxy S6 που φορτίζει πλήρως στα 78 λεπτά, ακολουθεί το HTC One M9 στα 106 λεπτά ενώ αυτό που χρειάζεται τον περισσότερο χρόνο είναι το Sony Xperia Z3.

lg g4 μπαταρία, LG G4: Η μπαταρία του διαρκεί λιγότερο από του Galaxy S6

lg g4 μπαταρία, LG G4: Η μπαταρία του διαρκεί λιγότερο από του Galaxy S6

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

55 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιορδανίς

Τι να το κάνω το κινητό αν δεν μπορώ να το έχω όλη μέρα να αντέχει δλδ έλεος αν δε μπορώ να το δείξω στην καφετέρια πάνω όλο μορφές. Τελικά μόνο iphon που είναι και ποιότητα παντα

peristeri

Βηματα πισω δηλαδη με την μπαταρια. Πριν αρχισουν να λενε για την φοβερη μπαταρια του z3 κοιταχτε ποσυ ωρα θελει ομως για να φορτισει ενω το s6 δειχνει να ειναι καλυτερο, παντα μιλωντας για την μπαταρια.

Antonis

Το περίμενα πως και πως….τελικά η μια απογοήτευση με την άλλη, ντροπή. @Ιορδανίς, το iPhone 6 plus (δίνω αυτό ως παράδειγμα λόγο διαστάσεων) στο ίδιο τεστ δίνει 6 ώρες και 32 λεπτά. Το iPhone 6 (λόγο τιμής) δίνει 5 ώρες και 22 λεπτά…δε το λες και καλύτερο.

chris

Η LG απ’οτι φαινεται δεν εμαθε απο τα λαθη της:
-εβαλε μπαταρια ιδιας χωρητικοτητας με τα προηγουμενα δυο κινητα της και απ’οτι φαινεται δεν εκανε καμια προσπαθεια βελτιωσης τη αποδοσης της απο την πολυ κακη μπαταρια του lg g3.Οι 6 ωρες ειναι πραγματικα απογοητευτικες.
-Αυξησε ελαχιστα τα bezels της,ενω μπορουσε να τα κρατησει στο ιδιο χαμηλο επιπεδο με τα προηγομενα μοντελα,χανοντας λιγο ενα μεγαλο της ατου.
-Η μοδα απαιτει γρηγορη φορτιση του κινητου με πολλους τροπους,η lg εμεινε πισω και σ’αυτο.
-Εβαλε εναν snapdragon 808 που υστερειται σε επιδοσεις απο ολες τις αλλες ναυαρχιδες.Μενει να δουμε αν αυτο εχει προβληματα υπερθερμανσης οπως ειχε το lg g3 και οπως εχει ο 810.
-Στα συν μπορουμε να βαλουμε την βελτιωμενη καμερα και οθονη.Το desing ειναι υποκειμενικο οποτε δεν μπορει να ακουμπα μονο εκει.Η ελλειψη premium υλικων γενικα,πλην του δερματος,ειναι αρνητικο επισης.

Wolf

Και που νόμιζα ότι είναι σε κάτι καλύτερο από το s6….! Πάει και αυτό… τζίφος…!

ELEONORA

@peristeri,το z3 κανει τοση ωρα να φορτισει γιατι ο φορτιστης που εχει στη συσκευασια φορτιζει πιο αργα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.Αν χρησιμοποιησεις πιο δυνατο φορτιστη,φορτιζει πιο γρηγορα.

Φώτης

Λιγο με χάλασε αλλα δεν σημαινει οτι δεν θα το παρω τελικά..Για μενα ειναι κινηταρα!!!Στη μπαταρια μας τα χάλασε αλλα δεν κρατάει κ πολυ περισσότερο του s6..Για μενα ο βασιλιάς ειναι το Z3 τελος…9 ωριτσες!!!Κ μετα τα note3,4..Η γρηγορη φόρτιση κατι 30′ στο 50% για παράδειγμα της μπαταρίας εχω ακούσει οτι ειναι λαθος κ μαμαει την μπαταρια ετσι..

Costas

Αυτοί που θα το προτιμήσουν, θα το αγοράσουν διότι έχει αποσπώμενη μπαταρία και υποδοχή για κάρτες SD. Ας έχουν και κάνα δυο στην τσέπη δεν χάλασε και ο κόσμος. Άσε που σε λίγο καιρό θα είναι πιο φθηνό από όλες τις ναυαρχίδες του ανταγωνισμού!

Darth

ο κύριος λόγος που έδωσα το g3 ήταν η μπαταρία του (δεύτερος η οθόνη του), στο g4 όχι απλά δεν έβαλαν καλύτερη μπαταρία αλλά χειροτερεψαν την αυτονομία από μένα άκυρο με βλέπω να μένω άλλον ένα χρόνο με το mate 7 dual

alex

ρε παιδια ποσο αξιοπιστα ειναι αυτα τα τεστ?το g2 που ολοι ξερουμε για την αυτονομια του το χει κατω απο το s6 …πως ειναι δυνατον

Don

Γι’αυτό G2 και ξερό ψωμί. Ακόμα και με lollipop η αυτονομία του είναι εντυπωσιακή και δεν μου πάει η καρδιά να το αλλάξω σχεδόν 2 χρόνια μετά… Α κι η φόρτισή του κρατάει κάτι λιγότετο από 2 ώρες.

eptanisioz_

Ε εντάξει σου δίνει τη δυνατότητα με αφαιρούμενη μπαταρία μόλις αδειάσει η κανονική , βάζεις τη δεύτερη

Σε ένα προηγούμενο άρθρο στο Techblog, που είχε το εξής τίτλο “LG G4, μπορεί να θεωρηθεί καλύτερο από το S6”, αναφερόταν για την καλύτερη κάμερα που έχει το G4 από το S6, και σχολίασα πως μία κάμερα δεν την κάνει τα πόσα Megapixel θα έχει ή ακόμα και το διάφραγμα, το πιο βασικό είναι το software, που σε αυτό θέλει πολύ δουλεία η LG για να φτάσει την Sammy.
Επίσης για την μπαταρία, που είχα πει ότι την μπαταρία δεν την κάνουν τα πολλά mAh αλλά και η διαχείριση που γίνεται σε αυτή.
Και προφανώς έτρεξαν κάποια τυπάκια να το παίξουν έξυπνοι, αλλά δεν συνέχισα την συζήτηση γιατί ήταν χάσιμο χρόνου.

Αα και να μην ξεχάσω μπορείτε να δείτε αυτό το βιντεάκι για την κάμερα! 😉

Μετά από την όχι και τόσο καλή κάμερα, έχει και συνέχεια!
https://www.youtube.com/watch?v=PsAt_o8zxGw

Δημήτρης

σονυ και παλι σονυ ρε!!!και οσοι δεν θελουν το z4 και θελουν z3 τα sevenspot(δεν ξερω αν εχετε κοντα σας)το εχουν στα 369!!!!(οχι το z3 compact…)

παναγιωτης

Τελικά φέτος the king is… Γαλαξίας Νο 6

jim

Σε ποιον πλανήτη ακριβώς χρειάζεται το ζ3 235 λεπτά για να φορτίσει; Μας δουλεύετε;
Ζ3 έχω και δεν μου πήρε ποτε πάνω απο 2 ώρες και 30 λεπτα για να φορτίσει απο το 0.

apostolos

Πώς είναι το g2 με lollipop? Αξίζει το κόπο να το περάσω?

Στυλιανός Βασίλης

καλη εβδομαδα εγραφε η LG 1 μερα η μπαταρια διαρκει να το δουμε στην πραξη Κωστα HAND ON REVIEW να μας πεις

George PAP

Κοιτατε τα bezel εσεις στο Ζ3 και κράξτετο!!μπεεε και αφήστε εμένα να έχω κινητό με 2-3 μέρες μπαταρία!

alexandros k

σαλονικιός σε λέω και πάω “χαλαρά” 2 μέρες με πολύ πείραγμα το mate 7 μου. για το g4 τώρα προσωπικά θεωρώ τεράστιο λάθος αυτές τις αναλύσεις σε αυτές τις διαστάσεις.το mate 7 μου έχει fhd και δίπλα στο g3 ενός φίλου δεν είχε καμία απολύτως διαφορά.να μιλούσαμε για 40″ τηλεοράσεις να το καταλάβω.στις 5,5-6 ίντσες ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ????μόνο κατανάλωση μπαταρίας σε ένα ήδη ενεργοβόρο επεξεργαστή.το καλό είναι ότι είναι αποσπώμενη η μπαταρία και μπορείς τουλάχιστον να την αλλάξεις.το s6 από την άλλη που είχε τρελάνει στο trollάρισμα την apple για τη μπαταρία το θυμάται κανένας????σε κάτι αεροδρόμια νομίζω ε?συμπέρασμα ότι όταν κάνεις αναβάθμιση σαν εταιρία τη ναυαρχίδα σού την κάνεις παντού (ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ).πώς θα δουλέψουν τέτοιοι επεξεργαστές?

μιχαλιες

εγω δεν ειδα κατι για z3 στα seven σε αυτη την τιμη που αναφερεις..που ακριβως το ειδες φιλε δημητρη ;;;;

inblx

Όταν θέλω να αγοράσω μία συσκευή, παντα ακολουθώ μια πολύ απλή μέθοδο. Βάζω με μια σειρα τα “features” που θέλω να έχει μια συσκευή και ψάχνω ποιες συσκευές τηρούν αυτά τα features.

Με την σειρα πάνε κάπως έτσι:
1) Οθόνη
2) Μπαταρία
3) SoC και RAM
4) Ποιότητα κατασκευής
5) Κάμερα

Το LG τηρούσε 4/5, που θα το χαρακτήριζα ως πολύ καλό. Όμως με τα τελευταια νέα, πέφτει στα 3/5 που για μένα τα 3/5 είναι λιγα. Αν αναλογιστούμε πως θα δώσω αρκετά χρήματα για να το αποκτήσω. Οποτε οι συσκευές που τηρούν 4/5 ή 5/5 ειναι οι έξεις:
-Samsung Galaxy Note 4 (5/5)
-Samsung Galaxy S6 / S6 Edge (5/5)
-Nexus 6 (4/5)
-HTC One M9 (4/5)
((( Τουλάχιστον στις συσκευές νεας γενιάς )))

Τώρα ποια νέα συσκευή θα πάρω μετα, θα δειξει. Λογικά θα ειναι το Ζ4, όμως αν έχει κανένα σοβαρό θεμα με υπερθέρμανση ή μπαταρία, πάλι θα πάω άλλου…
Περιμένω να δω κιόλας το επόμενο Moto X….

((( Όλα αυτά αφορούν κινητά με Android πάντα )))

Κώστας Ν.

Χαχαχχα. inblx εισαι ο μεγαλυτερος κολοτουμπας που εχω δει φιλε !! αλλα λες εδω αλλα στο αλλο ποστ περι g4vs ανταγωνισμο.!ειδες τελικα ποσα λιγα ξερεις =) Στα λέγα !
Πιο κατω για την LG δεν γινεται… καθε χρονο και χειροτερα…50% πτώση τιμής για το G4 σε ενα διμηνο χαλαρο =)

Nick

Συγγνώμη για το κάπως άκυρο post, αλλά μια και υπάρχουν πολλοί με γνώσεις παραπάνω από τις δικές μου σε θέματα τεχνολογίας θα ήθελα να ρωτήσω το εξής όσον αφορά την φόρτιση κινητών τηλεφώνων: Πρόκειται να αγοράσω το Xperia Ζ3 λίαν συντόμως (προσπαθώ ακόμα να αποφασίσω ποιό χρώμα λες και πάω για αγορά αυτοκινήτου, λίγο γραφικός I know) και επειδή πραγματικά θέλω να εκμεταλλευτώ την αδιαβροχοποίησή του λέω να μην του κάνω ποτέ “κανονική” φόρτιση ανοίγοντας την θύρα usb παρά μόνο με το dock ή το Qi charging. Θα ήθελα να μου πει κάποιος που πραγματικά όμως γνωρίζει αν υφίσταται κανένα θέμα με την μπαταρία του αν φορτίζεται αυστηρά και μόνο μαγνητικά, από την πρώτη κιόλας πλήρη φόρτισή του, αν δηλαδή μακροπρόθεσμα μπορεί να πέσει η απόδοσή της ή εν τέλει αν γενικώς η μαγνητική φόρτιση συσκευών δεν είναι εξίσου καλή γρήγορη και αποτελεσματική (με μή προφανή τρόπο, προφανώς). Ζητώ συγγνώμη και πάλι για το κάπως άσχετο ερώτημα .Ευχαριστώ απριόρι όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει.

Superuser

Το ότι αν στην πηγή του άρθρου πατήσετε όλα και δείτε ότι π.χ το ipad air με 8600 mAh μπαταρία βγάζει λιγότερο από το lumia 830 με 2200 mAh και lumia 635 με 1830 mAa μπαταρία και εσείς συνεχίζετε να σχολιάζετε σοβαρά τα αναξιόπιστα αποτελέσματα, με ξεπερνάει

One

Κι εγω με το Z3 Compact γυρω στις 2,5 ωρες κανω αλλα υπαρχει και ο ταχυφορτιστης της Sony για οσους θελουν πιο γρήγορα αλλα εγω ειμαι κατά της ταχειας φόρτισης γιατι καταστρέφει πιο γρήγορα τη μπαταρία.

Οποτε καθημερινές φορτίσεις και με γρήγορο φορτιστή οπως εχει το Galaxy S6 σημαίνει οτι η μπαταρία σε ενα 6μηνο θα θέλει άλλαγμα δηλαδή επιπλέον έξοδα για τον πελάτη. Μακάρι να βγω ψευτης.

Vangelis

Προσωπικα πιστευω οτι το παραπανω τεστ δεν ανταποκρινεται σε καθημερινες συνθηκες,ποτε δεν θυμαμαι να ειχα αφησει την οθονη του smartphone μου για 6 η 7 συνεχομενες ωρες ανοιχτη.Έχει να κανει με την χρηση που κανει ο καθένας.Κανένα smartphone δεν νομιζω να μπορει να αντεξει μια μερα με φουλ παιχνιδια,browsing,1080p βιντεο στο youtube, 3g κλπ κλπ.Ολες οι ναυαρχιδες που ειναι στο παραπνω στο τεστ μπορουν να βγαλουν ανετα μια και δυο μερες μετριας χρησεις.Τι δυο τι τρεις μερες χωρις να το βαλεις στον φορτιστη,το θεμα ειναι να σου βγαλει την μερα,το βραδυ πολυ απλα το βαζεις και φορτιζει.

Φιλικα παντα

tony angelou

@nick θα χρειαστουν παρα πολυ κυκλοι φωρτισης για να υπαρξει καποιο προβλημα στην αποδοση της μπαταριας μην ανυσηχεις

George

@inblx συμφωνω με τον τροπο σκεψης σου αλλα το note 4 νομιζω δεν συγκρινεται με το s6/edge, οποτε δεν θα εδινα 5/5 στο s6/edge, αλλιως μαλλον τωρα θα ειχα αλλαξει και εγω το s4 μου με το s6 edge!

Nick

@tony angelou, ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Δηλαδή αν κατάλαβα σωστά δεν υπάρχει καμία διαφορά και να μην φορτιστεί καθόλου το τηλέφωνο μέσω καλωδίου. Ξέρω ότι σε πολλούς θα φαίνεται κάπως υπερβολικό αλλά όσο καλή ποιότητα και να έχει το συγκεκριμένο μοντέλο με μεταλλικό frame (νομίζω και τα καλύμματα είναι από αλουμίνιο) , μακροπρόθεσμα από το πολύ άνοιξε κλείσε λογικά θα λασκάρει κάπως και θα πάρει υγρασία μέσα αν βραχεί στο νερό.

tony angelou

@nick ειναι καπως υπερβολικο αν και δεν ισχυει εχει κατασκευαστει ετσι ωστε να μην υπαρχουν χαλαρωματα δεν μιλαω φυσικα για κανενα χαλασμενο μοντελο αλλα αμα θες να το φορτιζεις ετσι δεν υπαρχει προβλημα για οτι αλλο θεσ πεσ μ

Darth

@inblx εσένα mate 7 (32/3 version) θα σε κάλυπτε…… οθονη άψογη, μπαταρία αιώνια…… ποιότητα κατασκευής άψογη, ram με το κιλό…. soc αρκετά καλό, camera επίπεδου s5/z3

george

Στο θεμα μπαταριας*

giannis13

αφου το λεει το phonearena , ετσι θα ναι .. χαχαχαχαχα

αληθεια το G2 που το εχουν ; το καλυτερο κινητο απο αποψη μπαταριας ! 9 ωρες το Ζ3 ; ναι σιγουρα

ναι αποστολε , αξιζει να περασεις λολλιποπ στο G2 …σφαιρα το κινητο και δεν χανει σε τιποτα … πχ μπαταρια ή κατι αλλο , ακομα και η καμερα ββελτιωνεται αν ειχες καποια στοκ ρομ προηγουμενως και οχι πειραγμενη απο cloudyfa κλπ !

Dimitrinho

Οτι να ναι τα καινουργια κινητα κανενα δεν μαρεσει ειμαι υπερηφανος κατοχος των iphone 5s και lg g2 και πραγματικα δεν τα αλλαζω με τιποτα

Νικος Z1

@Nick. Αν σε ενδιαφέρει υπάρχουν και ανταπτορακια (ένα τέτοιο έχω και εγώ για το Z1 μου) από eBay στα 2-3 ευρώ (ψάξε magnetic charging adaptor for xperia Z1,2,3) το οποίο κάνει μια χχαρά τη δουλειά του όπως και πριν και χωρίς κάποιο dockstation η μαγνητικό φορτιστή Και πάνω απολα χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις το καπάκι και να έχεις το άγχος αν ποτέ χαλάσει και πάρει νερό.

Δημήτρης

@μιχαλιες στο καταστημα που εχω κοντα μου το εχουν στα 369…δεν ξερω αν το δινουν μονο εκεινοι τοσο..

apostolos

φιλε γιαννη cloudyfa εχω αυτη του g3 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος
απλα ψαχνω μια αλλαγη γιατι το βαρεθηκα το ιδιο συνεχεια

Tsaki

@Μιχάλης Μπαρναμπά
Αν είδες τι βίντεο λέει τα εξης αποτελέσματα.
Front facing camera (selfie) Lg G4
Rear facing camera Draw
Auto focus Lg G4
Audio S6
Που είναι η οχι και τόσο καλη κάμερα δηλαδή φίλε;Πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;

Οσον αναφορά την μπαταρία θεωρώ οτι ειναι νωρίς ακόμα για αποτελέσματα,σίγουρα τα 3000mAh δεν ειναι λίγα…απλα μια κακή διαχείριση ενέργειας μπορεί να τα κάνει να φαίνονται λίγα.

STRADIVARIUS

SAMSUNG GALAXY S6 VS LG G4 Δεν θα γράψω ούτε για ποιότητες,ούτε για benchmarks. https://www.phonearena.com/news/Korean-analyst-the-LG-G4-might-not-sell-better-than-the-G3_id68386 και Simona phonearena:”Do yourself a favor and buy the Samsung GS6. Phenomenal device.” Yung Lie Korean TechDev:”LG G4 has terrible SOC management and battery life worse than G3,average screen,good camera but not good enough. LG’s advantages?:removable battery,sd card.” XDA developers:”GS6 is superior devise.Period._” https://www.xda-developers.com/internat.moderatorTeam Και ειδικότερα η κάμερα που με ενδιαφέρει: Το SuperSaf TV να μην μακρηγορώ: Καλύτερη πίσω κάμερα το GS6 ..sharper video,better mic,better AM saturation!,better AM low light performance. Καλύτερη selfie κάμερα το LG ..αν και η πίσω έχει γρηγορότερο auto focus,οξύτερο HDR,και πληρέστερο manual mode. Ετυμηγορία-personal statement Safwan Ahmedmia: GS6 CAMERA IS STILL TO BEAT! https://youtu.be/PsAt_o8zxGw Και άλλοι: Δείτε τί γράφει κάτω από τις φωτογραφίες https://gavinsgadgets.com/2015/04/28/my-hands-on-with-the-lg-g4-plus-first-impressions/ Δείτε τί γράφει για το “fail” low light demo https://phandroid.com/2015/04/28/lg-g4-camera-demo-low-light-color-sensor/ Forbes:”The Galaxy S6 has a game changing camera” https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2015/04/27/samsung-galaxy-s6-vs-galaxy-s5-review/ Παμε Κορέα: From the GiantKorean website https://mlbpark.donga.com/mbs/articleV.php?mbsC=bullpen2&mbsIdx=2370935 The upper one is G4. The lower one is S6. Πρώτη φώτο.Η μόνη που υπερέχει το G4,αν και όπου υπάρχει πηγή φωτός χάνονται οι σκιές.Ευθεία στο μονοπάτι και ελαφρώς δεξιά στο γρασίδι. Δεύτερη φώτο:Στο GS6 είναι sharper ο θάμνος,δεξιά το δρομάκι με το σαμαράκι,αριστερά το χώμα,τα μώβ λουλούδια πάνω στον… Συνέχεια »

inblx

@Κώστας Ν

Φίλε, πες με κολοτούμπα, πες με οτι θες, άσχετος δεν είμαι, λιγα δεν ξέρω…

inblx

Δεν ανέβηκε όλο το σχόλιο (tr)LOL @Κώστας Ν Φίλε, πες με κολοτούμπα, πες με οτι θες, άσχετος δεν είμαι, λιγα δεν ξέρω…😊😊😊 Πολλά χρόνια ασχολούμε με το άθλημα εις βάθος. Τρελένομαι να διαβάζω καθημερινά με τις ώρες για νέες συσκευές, benchmark επεξεργαστών κτλ, κυρίως για PC, αλλά απο την στιγμή που είδα την ARM αρχιτεκτονική να μεγαλώνει αρκετά, τοτε έπιασα να ασχολούμε βαθιά, απο τον καιρό του Tegra 2 περιπου… Είχα μεγάλες προσδοκίες για το G4. Δεν λέω πως δεν είναι καλό, αλλά για μένα, αν είχε καλη μπαταρία τουλάχιστον (καλη είναι, αλλα λογο συνήθειας με το Ζ3 δεν θα με καλύψει), θα το αγόραζα. Όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά. Όπως είπα στο προηγούμενο σχόλιο, απο τα 5 features που θέλω να έχω, το G4 καλύπτει τα 3. Απλα δεν αγοράζω S6 γιατί χάνει (λογο γούστου) στα σημεία. Λίγο το Software, λίγο η έλειψη κάρτας μνήμης, λίγο τα κουμπιά που δεν θέλω, απο εκεί χάνει πολύ, για μένα. Απλα αν δεις τα 5 features, με καλύπτει… Όπως και το Note 4 με καλύπτει, αλλά δεν μπορω το Software… Τώρα για το G4, οτι θα έχει την καλύτερη κάμερα, θα την έχει. Την καλύτερη οθόνη, μπορεί. Θα είναι smooth, σίγουρα,… Συνέχεια »

nikos7

εγω παντως αν ηταν να επιλεξω σαμμυ αυτο που θα επερνα θα ηταν το νοτε 4 και οχι το σ6 απλο/edge στα 64++ gb καθως για τα 32 δεν κανω καν κουβεντα.. πολλα τα 300 ευρω διαφορα και το νοτε εχει καμποσες ωρες μπαταριας και gb παραπανω απο το σ6..

Rizo

Οπως είπαν και μερικά παιδια πιο πανω που έχουν το Ζ3 όπως κι εγω, δεν υπάρχει η αυτονομία λέμε!! 😀 και με φωτεινότητα όμως! όχι σκοτάδια..
Με νορμάλ χρήση βγάζει μέρα με πάνω απο 50% και νορμάλ μιλάω για τηλέφωνα, ίντερνετ, φβ, και όχι παιχνίδια.
Επίσης το ότι αργεί να φορτίσει έχει τα πλεονεκτήματά του.
Οι Ιάπωνες βλέπετε κοιτάνε και την αξιοπιστία (Toyota, Honda :P) και κοιτάνε να προστατέψουν την μπαταρία επειδή μια γρήγορη φόρτηση καταπονεί την μπαταρία, ειδικά μετά το 80% όπου το Ζ3 έχει σύστημα να ρίχνει τον ρυθμό φόρτησης απο εκει και πάνω. Γιαυτό αργεί στα τεστ. Ας το κανουν και μέχρι το 50% να δείτε την διαφορά. (εντάξει, δεν θα είναι και quick charge, αλλα οκ)
@
Και το Sony laptop που έχω, έχει σύστημα προστασίας της μπαταρίας. Είτε να σταματάει την φόρτιση στο 80% είτε στο 50% για μέγιστη διάρκεια.
Και μετά θα λένε οι άλλοι στα 2 χρόνια οτι χάλασε η μπαταρία…

PAP

Νομιζω στη λιστα θα μπορουσε να προστεθει και το P8…εκτος οτι ειναι ενα πολυ φτηνο high end κινητο η μπαταρια του(μιας και το αρθρο αναφερεται εκει)…ειναι μολις 2min λιγοτερο απο το S6(με βαση το phone arena παντα).!

LeoG3

Τελικά ούτε από την LG θα έχει ανταγωνισμό η Samsung φέτος , Note 4 και S6 είναι στην κορυφή. Κρίμα και κοιτούσα το G4 για να αλλάζω το G3 που έχω αλλά τα έκαναν χάλια με τον 808 και την μπαταρία.

radiohead

Δέν καταλαβαίνω το νόημα της QuadHD ανάλυσης σε μιά πεντάιντση οθόνη. Τα ppi είναι τόσα που το ανθρώπινο μάτι σχεδόν δέν μπορεί να καταλάβει την διαφορά απο μια FullHD, και δέν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό πέρα απ’το να επιβαρύνει τον επεξεργαστή και την GPU περιορίζοντας πολύ την αυτονομία της μπαταρίας. Ο ανταγωνισμός στα specs των κορυφαίων smartphones έχει ξεφύγει και υπονομεύει το βασικότερο χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ενα τηλέφωνο: μια αξιοπρεπή αυτονομία. Είναι γελοίο να χρειάζεται να ψάχνεις πρίζα όπου πάς ή κουβαλάς 2 power banks για να βγάλεις τη μέρα.

Superuser

@STRADIVARIUS

Αφού το λένε όλα τα site, να το πάρεις..είναι καλύτερο

Να σου θυμίσω όμως ότι η Samsung ρίχνει τρέλα λεφτά για promotion και μπορεί εύκολα να κατευθύνει γνώμες και απόψεις..

STRADIVARIUS

Οχι καλέ μου φίλε @Superuser.Δεν έχω λεφτά ούτε για το ένα ούτε για το άλλο!
Το παιδί μου και η μόρφωσή του είναι η επένδυσή μου.
Θα μείνω με το τίμιο sony.
Συμφωνώ με αυτό που λες,φυσικά, αλλά είναι πολλά τα sites που κάνουν αναλυτικό comparison και εν τέλει νικητής αναδυκνείεται το GS6.
Και εδώ απλά εγώ τα μεταφέρω,προς γνώση,στα πλαίσια του “Η Τεχνολογία μας Ενώνει”…
Μερικά ακόμα λοιπόν.Σημερινά:
https://www.androidcentral.com/camera-showdown-lg-g4-vs-samsung-galaxy-s6-vs-iphone-6

https://youtu.be/z2po5oIR5Ck

Βαγγέλας

Μαλιστα τα s6/s6 edge με την 5.1.1 που ηδη πηρανε καποια Tmobile εχουν ακομα καλυτερη κάμερα =) Αρα το G4 στο μοναδικο σημειο που ισως υπερτερουσε το χασε και αυτο ! =) 0/5 Καληνύχτα lG

naxxxman

Αν και εμένα μου αρέσει πολύ το LG G4, λογο σχεδιασμού περισότερο και κάμερας, δεν μου αρκεί αυτό μόνο για να το επιλέξω φέτος. Θα μείνω λίγο ακόμα με το first gen Moto X, και βλέπουμε τι θα άλλο βγει.
Τα τύπου “Έχει μεγαλύτερα bezel απο το G3” ή “Είναι πιο παχύ”, αυτά είναι ανοησίες… Το κινητό τα σπάει σχετικα με το G3, απλα όπως λέμε εδώ στην Μυτιλήνη ” έμαθε η γρια στα σύκα”.

Tsaki

Το benchmark αν και με λιγότερο σκορ μια χαρά το τρέχει σε σχέση με το τερας S6…και δείχνει και ελαφρός πιο γρήγορο.Βέβαια αυτό γίνεται λόγο πιο αργού ¨throttling¨ της cpu του G4 οπότε δεν πέφτει η απόδοση του γρηγορα.

Tsarli

sorry για το διπλό post

https://www.youtube.com/watch?v=QGMeH5jSLo4

Το benchmark αν και με λιγότερο σκορ μια χαρά το τρέχει σε σχέση με το τερας S6…και δείχνει και ελαφρώς πιο γρήγορο.Βέβαια αυτό γίνεται λόγο πιο αργού ¨throttling¨ της cpu του G4 οπότε δεν πέφτει η απόδοση του γρηγορα.

Ramnoz

Για μπαταρία το κορυφαίο ειναι το iphone 6 plus!
Μιλάμε για αρκετά βαρια χρήση και με push notifications και πολύ ιντερνετ κλπ κλπ, 2 εικοσιτετράωρα ή 36 ώρες ακατέβατα. Πουθενά δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Και μηλάμε για 5,5 ιντσες !
Καλησπέρα σας!
Και καληνύχτα!…

alexis touba

Ωραια συσκευη δε λεω αλα ρε φηλε βαλε καλυτερη μπαταρια κιασε τα φτιασηδια και την εικονα για καμια πασαρελα ρουχων.Ακουω και για τα iψων και λεω ειναι δυνατον να δηνει καποιος για παραδειγμα μπαταριας τις πιο απογοητευτηκες συσκευες στον κοσμο??!@Huawei honor6 plus και περημενω mate8.Και ειμαι ικανοποιημενος τουλαχηστον σε ολα τα θεματα .Αυτονομια καλη καμερα λιγο πησω απο ς6 και g4 αλλα σε μπαταρια δε καταλαβαινει τιποτα 5.5 ιντσες 3600!!@Και ειμαι ανετος ολη μερα χωρης νασχολουμαι και νανχονομαι και να κουβαλαω φορτηστες μαζι μου.Ειχα iphone5 και ηταν πραγματικα για πεταμα στο τομεα μπαταρια μετα galaxys5 αξιοπρεπεστατη για τα κιλα της μετα lg g3 32gb ψηλοαπογοητευση σε αρκετη χρηση ερηχνε φωτεινοτητες και τα γνωστα μετα Huawei mate7 πρωτη φορα κηνεζικο και ημουν στην αρχη διστακτικος αλα δουλευονταςτο καταλαβα τι συσκευη ειναι.Ηταν λιγο πησω σε οθονη απο s6 η σε φωτεινοτητα και καμερα αλα σε γρηγοραδα σε μουλτιτασκ σε παιχνιδια πολυ καλυτερο απολα αυτα που ανεφερα και απο note4 σε παιχνιδια και σε λαγκ πολυ σπανια σε συγγρηση με αυτα που ανεφερα.Παρολο μεταλο δε ζεστενοταν σα ταλα που ηταν και πλαστικα .Φετος πηστευω με το mate8 θα κανει τη διαφορα ο κηνεζος που πλεον ειναι 3ος σε παγκοσμιες πωλησεις σμαρτφοουν @#&.Εβγαλε και… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.