LG G4: Πόσο αντέχει η μπαταρία του

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην επιλογή ενός smartphone είναι η διάρκεια της μπαταρίας, η οποία πολλές φορές θυσιάζεται για χάρη του design ενώ και οι QHD οθόνες παίζουν σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση ενέργειας. Το LG G4 έχει κρατήσει την ίδια μπαταρία (3000mAh) με τα προηγούμενα LG G3 και G2, αλλά υπόσχεται καλύτερη διάρκεια χάρη στις βελτιώσεις σε οθόνη και chipset.

Το GSMArena πήρε την ναυαρχίδα της LG και την δοκίμασε για να δει τι βελτιώσεις έχουν γίνει. Ένας τομέας στον οποίο δεν κατάφερε να βελτιωθεί το LG G4 σε σύγκριση με το LG G3 είναι ο χρόνος ομιλίας ο οποίος είναι στις 16 ώρες και 40 λεπτά ενώ το G3 έδινε 23 ώρες.

LG G4: Πόσο αντέχει η μπαταρία του, LG G4: Πόσο αντέχει η μπαταρία του

To web browsing βελτιώθηκε και δίνει διάρκεια 8 ωρών στο LG G4, περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά περισσότερο από τον προκάτοχό του. Ωστόσο και πάλι τα αποτελέσματα δεν θεωρούνται εντυπωσιακά καθώς η φωτεινότητα ήταν στο 50%.

LG G4: Πόσο αντέχει η μπαταρία του, LG G4: Πόσο αντέχει η μπαταρία του

Στο video playback ο χρόνος δεν βελτιώθηκε, αλλά είναι μια ώρα λιγότερο από το LG G3.

LG G4: Πόσο αντέχει η μπαταρία του, LG G4: Πόσο αντέχει η μπαταρία του

Συνολικά η αντοχή του LG G4 ήταν 54 ώρες, που χαρακτηρίζεται ως μέτρια, είναι κάτω από το Samsung Galaxy S6.

LG G4: Πόσο αντέχει η μπαταρία του, LG G4: Πόσο αντέχει η μπαταρία του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας tiamat

ρε συ κωστα δε ξερω τι λεει το gsm arena αλλα στο test drive που του κανες ,νομιζω ειναι στο βιντεακι που συγκρινες τις οθονες, ηταν 27λεπτα και κατι δευτερα ανοιχτο στο 100% φωτεινοτητας χωρις να πεσει ουτε 1% η μπαρα μπαταριας!!!!!

δεν εχω ξαναματαδει κατι τετοιο!!!

Λευτέρης

Όσο περνούν οι μήνες, οι εταιρείες ανακοινώνουν όλο και λιγότερο ουσιώδη τηλέφωνα. Στρέφονται σε μαρκετινίστικα χαρακτηριστικά που “πουλάνε” και αγνοούν άλλα πιο αναγκαία.
π.χ. στο G4 -> κάμερα + δέρμα + qhd οθόνη VS stamina + λεπτά bezels που είχε το G2

Έχω ένα G2 από το Νοέμβρη του 2014 και ειλικρινά νιώθω ότι πρόλαβα το τελευταίο καλό τηλέφωνο, ή αν θέλετε την τελευταία καλή σειρά τηλεφώνων (G2 + ό,τι κυκλοφόρησε στη χρονιά του).

Τα τηλέφωνα μεγαλώνουν διαρκώς, είναι πλέον, άτυπα, όλα phablets, οι μπαταρίες μένουν στάσιμες, με εξαίρεση κάτι Κινέζικα “no name” και παράλληλα οι “μεγάλοι” προσπαθούν να μας πείσουν με τριπάκια τύπου “καλύτερη διαχείριση ενέργειας”, “super fast charging (λέγε με samsung)” ότι δεν πειράζει που το κινητό μας έχει ένα φτωχαδάκι για μπαταρία!

φωτης lgg3

Κι εγω ετσι νοιωθω.Αν κ γενικα ειναι καλο,Τελικα το g2 ειναι σε κσποια σημεια καλυτερο απο g3 g4.Οσο για τη μπατ,εγω ειχα χοντρο θεμα κ αλλαξα την πρωτη στο διμηνο.Σκεψου να ηταν αυτο το ηλιθιο unibody,που δε μπορεις να σλλαξεις μονος.θα υο ειχα πεταξει απο το μπαλκονι

alexis touba

Καλο το g4 και το g3. Αλα ρε φηλε αν δε μπορω να ευχαρηστηθω και να το πιο το αιμα με λιγα λογια το κηνητο τη να το κανω.Ειδικα το θεμα μπαταρια θαπρεπε να ειναι πρωτεραιοτητα σε ολα τα κηνητα.Ειχα το lg3 κλαιν μαιν.iphone5 ηταν για κλαματα galaxys5 αξιοπρεπεστατο σε μπαταρια kai τωρα με το mate7 huawei δε μασαω τιποτα!!Το κηνητο ειδικα στο θεμα μπαταριας ειναι αψογο

forneverarrow

Εμένα με ικανοποιεί η μπαταρία του G3 απόλυτα. Βγάζω μιάμιση μερα με φωτεινότητα στο 50%, gps ενεργό και λίγο YouTube στο τέλος της ημέρας. Σίγουρα θα με βόλευε αν διαρκούσε άλλες 6 ωρες αλλα οκ. Το G4 φαίνεται μια χαρα.

Για το G2 δεν θα συμφωνήσω. Εφόσον μπορείς να αποκτήσεις G3 σε τιμή χώμα, το G2 δεν αξίζει σήμερα. Άσε που σχεδιαστικα το βρήκα αδιάφορο. Το G4 ειναι το πιο πλήρες αυτή τη στιγμή.

Darth

μια χαρα πιστεύω ειναι η αυτονομία ,, και γενικός καλά κάνουν και δεν στοχεύουν εκεί , κινιτο πλέον είναι μεσο εντυπωσιασμού και social media digger δεν χρειάζεται πολλά πολλά

παπαροκάς tiamat

Αγαπητε darth σαν να συγχαιεις τις αναγκες των isheeps με τους average ή heavy users!!!..

thanoik34

Μπαταρία,πονεμένη ιστορία..

Δημήτρης

ε τουλαχιστον μπορεις να αλλαζεις μπαταρια οποτε θελεις…samsung my ass!

inblx

Έχει καταντήσει αηδία το θέμα της μπαταρίας, σε όλα τα κινητά και τα Tablets. Αν αναλογιστούμε πως οι νέες ναυαρχίδες αντέχουν όσο και οι παλιότερες, με όλες τις καινούριες τεχνολογίες όπως λιγότερα νανόμετρα, LP-DDR4 μνήμες, οθόνες που καταναλώνουν λιγοτερο και Software κόλπα για να μην εξαντλείται η μπαταρία, plus το γεγονός οτι οι μπαταορες στα νέα κινητα είναι μεγαλύτερες απο τις παλιές. Και όμως, η διάρκεια ζωής με μια φόρτιση είναι η ίδια με παλιά. Η μπαταρία να ξέρετε παντα θα είναι η ίδια γιατί όλοι οι κατασκευαστές επεξεργαστών, οθονών και κινητών γενικότερα θέλουν να είναι ενα βήμα μπροστά. Όμως τι γίνονται όλες οι νέες τεχνολογίες; Πρωτα, το παιχνίδι της της μπαταρίας ενος κινητού χωρίζεται σε 3 κατηγορίες. – Κατανάλωση – Διάρκεια – Απόδοση Όταν μια συσκευή φοράει εναν νεο επεξεργαστη, υπόσχεται η εταιρία του επεξεργαστή μικρότερη κατανάλωση. Εννοώντας παντα με την ίδια αποδώση. Οι εταιρίες όμως θέλουν οι νέες ναυαρχίδες να είναι ενα βήμα μπροστά απο την προηγούμενη, έτσι ανεβάζουν την συχνότητα του επεξεργαστή, κρατώντας την ίδια κατανάλωση, αρα και την ίδια διαρξεια ζωής. Ενα παράδειγμα, οι Exynos που φοράν τα Note 4 και S6. Είναι ακριβός οι ίδιοι επεξεργαστής, απλα στο S6 είναι στα 14nm και όχι στα… Συνέχεια »

Οταν εκανες Κωστα συγκρισει με τα 3 κινητα SAMSUNG GALAXY S6 HTC ONE M9 LG G4 ΤΟ LG G4 μεχρι το τελος ειχε 100% μπαταρια και δεν αδειασε γρηγορα ειχε 93% τα υπολοιπα ειχανε 83% και 78% μια χαρα μπαταρια εχει το LG G4 Περιμενω UNBOXING HANS. ON REVIEW LG G4 ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

kostasmpl

εγω απορω γιατι βλεπετε μονο οτι θελετε να δειτε! λογικο ειναι να ειναι 100% αφου δεν εχει καρτα σιμ μεσα και ειναι σε flight mode θα μας τρεανετε και να μας βγαζετε εξω απο τα ρουχα μας με αυτα που λετε!!!! το σ6 εχει καρτα σιμ μεσα και δουλευει κανονικα δεν εχει καθολου καλο σημα πιανει μια γραμμη και καμια και λετε γιατι επεσε πλακα μας κανατε! ξερετε ποσο ρουφαει την μπαταρια η αναζητηση σηματος ειδικα αμα πιανει τοσο λιγο! και ποσο καταναλωνη παλι αντιστοιχα αμα δεν εχει ουτε καρτα μεσα και το εχει σε flight mode………….

χαρης

@kostasmpl
Και το m9 εχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία πτήσης αλλα κατέβηκε η μπαταρία

παπαροκάς tiamat

Μαλιστα στο m9 κατεβηκε περισσοτερο ,ενω χρησιμοποιηθηκε λιγοτερο απο τα αλλα. Μαλλον ο 810 δε κανει κ τη καλύτερη διαχειρηση ενέργειας τελικα.

geofak

Και δεν μας λες tiamat (αθλιο συγκροτημα και μουσικοι παρεμπιπτοντως)

Ποιοι ειναι οι heavy users του android? Με τι ασχολουνται σοβαρο?

Skype, messengers διαφορων ειδων και κανα παιχνιδακι ειναι που στραγγιζουν την μπαταρια

ddr2

@geofak
Τι ερωτήσεις είναι αυτές? Οι heavy users ασχολούνται με φλασαρίσματα και ρομς.
Δηλαδή ασχολούνται με το ίδιο το τηλέφωνο, όχι με τη χρήση για την οποία αυτό προορίζεται.

Φώτης

Huawei mate 7 απλα ο βασιλιάς στον τομέα μπαταρια!!!!

nikos7

κλαιωωωω!!! χαχαχαχαχα!! τι endurance rating ειναι αυτο? και που πιστευα οτι κατω απο 60 σε flagship δεν προκειται να πεσει.. λεω δεν μας εχουν για τοοσο ζωα.. αλλα τελικα βγηκα λαθος και οσο παει και χειροτερευει το θεμα της μπαταριας.. ειδα τα ratings του σ6 με τον “οικονομικο” επεξεργαστη του, του μ9 + φλεξ2 με τον 810 και του γ4 με τον 808 και ολα ειναι κατω στην αυτονομια απο τα προηγουμενα μοντελα.. και μιλαμε για μοντελα που αφησανε εποχη με την αυτονομια τους οπως το γ2, φλεξ 1 ,σ5 και το μ8 λιγο χειροτερο αλλα και παλι καλη αυτονομια. το τελευταιο που περιμενω ειναι και ο βασιλιας στο θεμα αυτονομιας σονυ σειρα Ζ αν και απο αυτο που ειδα και αυτο το βλεπω να πεφτει δραματικα και κατω απο τις 70 ωρες, αλλα τουλαχιστον οχι 54!! Δεν ξερω αν το καταλαβατε, αλλα μιλαμε για κινητα που ο πρωταρχικος ρολος τους ειναι να μιλας μεσω αυτων με τον κοσμο και το κινητο των 700 ευρω γ4 σε περιοριζει στο να μιλας 14 ωρες οταν τα πιο πολλα εχουν σαν στανταρ τις 18-20 ωρες.. πιστευω με αυτο το τεστ μ9 και flex 2 πηραν ενα μπονους αν σε ενδιαφερει μνημη και… Συνέχεια »

alexis touba

Δεν υπαρχουν δικαιολογιες απο καμια εταιρια σε οποιοδηποτε τομεα πανω σενα κηνητου μπαταρια cpu κτλπ.Απτη στιγμη που δεινουμε τοσα λεφτα απαιτουμε ολα πανω του να φτανουν στο καλυτερο και υψηλοτερο ποσοστο σε ολα τα σπεκς ειδικα στη μπαταρια.Εχουν τη τεχνολογια αλα τη δεινουν με το σταγονομετρο.Τουλαχηστον καπιες εταιριες εχουν power saving mode π.χ samsung sony Huawei και κερδηζεις καποιες ωρες ειδικα στο galaxy s5 και s6 εχει πολυ δυνατο ultra power saving mode.Οταν λενε havy user εγω ενοω πολες ωρες wifi broswer παιχνιδια videos αναβαθμησεις πειραγμα του κηνητου φωτο να βγαζεις ραδιοφωνο να αλαζω τις λειτουργιες του κηνητου κτλπ.Παντος με το mate7 ειμαι ευχαρηστημενος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.