LG G4 c: Αυτό θα είναι το G4 mini;

Σε γερμανικό ηλεκτρονικό κατάστημα ανέβηκαν πληροφορίες για ένα μοντέλο με κωδική ονομασία LG G4 c (Η525Ν) και ίσως πρόκειται για την mini έκδοση του LG G4. Εμφανίστηκε με οθόνη 5 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 και μνήμη RAM 1GB.

Το LG G4 c ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομάζεται ενσωματώνει μνήμη 8GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, κάμερα 8 Megapixel με LED flash, μπροστινή κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 2540 mAh. Τρέχει Android 5.0 Lollipop με LG UX 4.0 user interface. Η τιμή του εκεί, 279 ευρώ.

LG G4 c: Αυτό θα είναι το G4 mini;, LG G4 c: Αυτό θα είναι το G4 mini;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Το G3 Mini είχε Laser Focus κα αυτο δεν εχει Χμ..μπορει να ειναι fake

dBpanos

Πάντως για ακόμα μια φορά (φαίνεται να) είναι αρκετά πετσοκομμενο σε σύγκριση με το μεγάλο.

Έστω 1,5 gb ram αν όχι καλύτερο SoC

GEorge PAP

Tο ότι το μινι έχει 5 ιντ οθόνη δεν προβλημάτισε κανέναν έτσι?!

One

To Z3 Compact το ξεφτιλίζει για πλακα κι ας βγηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

alelo

Απλά απαράδεκτο. ούτε τα πιο φτηνά κινέζικα δεν έχουν τέτοια specs. Μήπως να βάλουμε και android 2.3 να πηγαίνει καλά. Ελπίζω να μην το πουν g4 mini ντροπιάζει το G4

Agnostos13

Ειμαι περιεργος να δω πως θα το τρεχει το Lollipop με 1GB ram, γιατι τα στανταρς ειναι τα 3GB πλεον…

Ευάγγελος

Άρα το LG MAGNA, θα είναι πιο φθηνό.
Έχουμε καμιά πληροφορία για το πότε θα έρθει;

alex

@george0pap και το lg g3 mini 5 inches ηταν γιατθ να μασ προβληματισει?

Ιωάννης jb

Απλα τραγικό αν το βγάλουν με τέτοια χαρακτηριστικά!!!!!
Θα μου άρεσε αν είχε 16gb μνήμη, οθόνη στις 4,5-4,7 ίντσες (με καλά περιθώρια και ποιοτική), ανάλυση τουλάχιστον 1280×720, μπαταρία τουλάχιστον 2600 και μνήμη ραμ τουλάχιστον 2gb…
Αλλά αν κρατήσει το στυλ του g4 και όλα τα παραπάνω να είχε θα μου ήταν αδιάφορο….
Οπως είπε και παραπάνω ο One…. το z3 compact το ξεφτυλίζει… εγω θα προσθέσω….
πως το ξεφτιλίζει για πλάκα και πως είναι έτη φωτός μπροστά!!!!

george

Και γω το clio θα το λέω laguna mini απο δω και περα..

Τσοπερ

Κλαίω με George και κλικ 😂😂

Genesis

το να ζητάμε 2gb ram από αυτό είναι πολύ πιστεύω 1.5 είναι καλύτερα, ο επεξεργαστής μου φαίνεται μια χαρά όπως και η οθόνη δεν βρίσκω το λόγο που θα έπρεπε να ήταν κάτω από 5′.
16gb μνήμη καλύτερα θα ήταν και να είχε καλύτερη μπαταριά.

με 1gb και 8gb μνήμη δεν μου αρέσει καθόλου.

IEAL

Αυτό το κινητό στην φώτο είναι το LG Spirit. Απλά το WinFuture.de που απεικονίζεται στην φωτογραφία αποφάσισε να γίνει διαφημιστεί (ξεφτιλιστεί) κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Οπότε ούτε τα specs πρέπει να ισχύουν…

Στυλιανός Βασίλης

που ειναι το LASER AUTO FOCUS το LG G3 s το μικρο ειχε το LG G4 γιατι δεν εχει αμα το μεγαλο εχει 3GB RAM ας το βαλει το μικρο με 2GB RAM περιμενω 15 Μαιου καπου εκει πανω κατω τον Κωστα Βλαχακη να παρουσιαση HAND ON REWIEV LG G4 μεγαλο

forneverarrow

@IEAL: όντως είναι ίδιο με το Spirit, αυτό είναι 4,7″…

Πάντως, λίγο άκυρα τα specs για mini flagship του 2015. Μάλλον fake είναι.

JohnWave

Eίμαι οπαδός των 4.7-5 ιντσών και θα ήθελα η LG να έβγαζε δυνατά κινητά σε αυτές τις ίντσες όπως η Samsung ( Alpha) και η Sony ( Z3 compact). Για μια ακόμη χρονιά όμως η LG δεν προχωρά σε αυτή την κίνηση και βγάζει ένα μέτριο mini σε τιμή κοντά πλέον σε εκείνη που έχει φτάσει το 8πύρηνο και ντιζαϊνάτο Alpha (305€). Eντωμεταξύ για κάποιον που δεν έχει πρόβλημα να πάει λίγο παραπάνω στις ίντσες , υπάρχει το G2 στα 240€.

Συμπέρασμα : Η μόνη λογική τιμή για αυτό το κινητό είναι τα 150€ στα σκρουτζομάγαζα. Λογικά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα πέσει εκεί η τιμή του. Το να το πάρει κάποιος από μεγάλο κατάστημα στα 280€ ή γενικά στα 200+ ευρώ , θα σημαίνει ότι δεν έχει καμία μα καμία απολύτως επαφή με την αγορά.

Nick

Mini στις 5″ όταν το M9 είναι επίσης στις 5″ και το S6 στις 5.1″. Μάλιστα. Μου φαίνεται και στις 6.5″ άμα βγάλει με μηδενικά bezels παντού θα βγουν κάποιοι να πουν ότι είναι compact συσκευή επειδή δεν έχει καθόλου περιθώρια. Alpha & Z3 compact είναι κατά πολύ ανώτερα, το δε Z3 compact με πολύ μικρα περιθώρια για το γεγονός ότι είναι αδιάβροχο και έχει και στερεοφωνικά ηχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.