Μάθε τα πάντα για την νέα κάμερα του LG G4

Η LG έδωσε μεγάλη σημασία στην κάμερα του νέου LG G4 και ήδη γίνεται μεγάλη συζήτηση σχετικά με την ποιότητα του αποτελέσματος που θα μπορεί να αποδώσει. Η κάμερα του νέου LG G4 έχει αισθητήρα μεγέθους 1/2.6-inch και ανάλυσης 16 Megapixels και φακό με μέγιστο διάφραγμα F/1.8 (επιτρέπει να περάσει 80% περισσότερο φως στον αισθητήρα).

Το μεγάλο αυτό μέγιστο διάφραγμα του φακού επιτρέπει να έχουμε καλύτερες εικόνες σε χαμηλό φωτισμό αλλά και μικρότερο βάθος πεδίου για πιο “καλλιτεχνικές” φωτογραφίες (ειδικά πορτραίτα), αφού αποδίδει πιο ελκυστικό θόλωμα του φόντου (bokeh).

Ο νέος οπτικός σταθεροποιητής εικόνας OIS 2.0 3 αξόνων εξασφαλίζει λιγότερες κουνημένες και θολές εικόνες ενώ το Laser σύστημα αυτόματης εστίασης, προσφέρει 9 σημεία εστίασης και επιτρέπει γρήγορη εστίαση για καθαρές εικόνες.

Το νέο LG G4 διαθέτει αισθητήρα Colour Spectrum, ο οποίος μετράει και αναλύει το διαθέσιμο φως σε μία σκηνή, εξασφαλίζοντας ότι τα χρώματα θα είναι φυσικά και ζωντανά ακόμα και όταν χρησιμοποιείται το LED flash ή έχουμε κακές συνθήκες φωτισμού.

Τα πολύ σημαντικά νέα για τους πιο “ψαγμένους” φωτογράφους είναι ότι το LG G4 επιτρέπει την λήψη RAW αρχείων καθώς και το γεγονός ότι επιτρέπει στον χρήστη του να κάνει manual ρυθμίσεις, όπως επιλογή της ταχύτητας του κλείστρου, ρύθμιση της αντιστάθμισης της έκθεσης, του ISO και της ισορροπίας λευκού, ενώ για τους πολύ προχωρημένους προσφέρει live ιστόγραμμα του κάδρου και manual εστίαση.

Ανάμεσα στα όσα μας προσφέρει το LG G4 είναι η δυνατότητα καταγραφής video σε ανάλυση 4K αλλά και δημιουργίας φωτογραφιών Light Trails. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι το νέο premium smartphone της LG διαθέτει μπροστά κάμερα ανάλυσης 8 Megapixels, με φακό f/2.0, η οποία ενεργοποιείται για λήψη selfies με διάφορες χειρονομίες.

Το LG G4 έρχεται οθόνη αφής 5.5 ιντσών LCD IPS Quantum 2560×1440 pixel, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Δέχεται κάρτες μνήμης micro SD, διαθέτει αποσπώμενη μπαταρία 3000 mAh και τρέχει το λειτουργικό Android 5.1 Lollipop. Το LG G4 αναμένουμε να κυκλοφορήσει στην χώρα μας στις αρχές Ιουνίου.

Μάθε τα πάντα για την νέα κάμερα του LG G4, Μάθε τα πάντα για την νέα κάμερα του LG G4

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Όμορφες και καλοδεχούμενες οι καινοτομίες της LG και προσωπικά δεν με ενοχλεί η τοποθέτηση του 808. Ποιος τη χαίρεται εξάλλου τόση επεξεργαστική ισχύ;
Σε σχέση με το G2 μου όμως, το G3 είναι αισθητά μεγαλύτερο και το G4 ακόμα μεγαλύτερο από το G3.
Τα κινητά μεγαλώνουν επικίνδυνα και η όποια πρόοδος, πάντα θα έρχεται με θυσίες σε τομείς που για κάποιους είναι σημαντικοί!

Στυλιανός Βασίλης

αμα δεν το δω στα χερια του Κωστα να το δοκιμασει HANS ON REVIEW ειναι τελειο LG εμπιστευωμαι ας παρουμε γνωμη απο τον ειδικο Κωστα Βλαχακη

stamatis21

Σουπερ η κινηταρα της lg για φετος κατα με.εφτιαξε αυτο που ειναι συμαντικο για μενα.δηλ η οθονη ακομα καλυτερη απο τη g3 κ καμερα πιστευω η καλυτερη του ανταγωνισμου που δεν θα εχει κανεναν να την εκθρονισει.αυτα τα δυο μενδιαφερουν σενα κινητο.τωρα αν εχει τον 808 δεν μου καιγεται καρφι γιαυτα που κανω κ επισης ετσι κ αλλιως κ δυνατος ειναι κ 64bit ειναι κ εξαπυρινος.μια χαρα ειναι..παιχνιδια κ 30 εφαρμογες ανοιχτες συνεχεια δεν εχω.οσο για το μεγεθος;ουτε καν αυτο μενδιαφερει γιατι ηδη εχω το g3 κ η μεταβαση στο g4 ειναι μιδαμινη.οποτε στανταρ αλλαγη του g3 με g4 που το θεωρω το ΚΙΝΗΤΟ γιαυτα που θελω κ θα το εχω πλεον για αρκετα χρονια πλεον στα χερια χωρις να μενδιαφερει ναλλαζω κινητα καθε χρονο.

Φώτης

Stamati 21@ έτσι ακριβώς..Ειναι το επόμενο κινητο μου..Η καραμέλα με τον 808 πρέπει να τελειώσει..Το flex 2 που εχει τον 810 εχει lag κ με οθονη fullhd..Το g4 με 2κ οθονη κ παει βούτυρο κ σε βιντεο που εχω δει δίπλα στο s6 δειχνει ακομα πιο σβελτο..Η καμερα καλα δεν υπαρχει αλλου..Η οθονη ειναι φοβερη κ για μενα η πιο εντυπωσιακή μετα του s6..Απο μπαταρια θέλω να δω μονο πως θα τα παει..Κινηταρα!!!!!!!

ακης

εχει δακτυλικο αποτυπομα?
το ηχειο στο δερματινο ειναι διαφορετικο απο αυτο στο πλαστικο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.