LG G4: Θήκες επιβεβαιώνουν κυρτότητα στην οθόνη;

Ενώ οι διαρροές για το ανερχόμενο LG G4 γίνονται ολοένα και περισσότερες το τελευταίο διάστημα, ακούγεται έντονα η ύπαρξη μιας μικρής κυρτότητας στην οθόνη, σαφώς μικρότερη από του LG G Flex 2, αλλά παρόμοια με το LG Magna και LG Spirit που είδαμε φέτος στην έκθεση MWC 2015.

Κάτι τέτοιο έρχονται να επιβεβαιώσει μια Κινέζικη ιστοσελίδα καθώς ήρθαν στην επιφάνεια φωτογραφίες που μας απεικονίζουν κάποιες θήκες πιθανότατα για το LG G4. Οι θήκες οι οποίες φαίνονται στις φωτογραφίες, παρουσιάζουν μια μικρή κυρτότητα κατά μήκος της συσκευής. Δυστυχώς οι διαστάσεις δεν αναγράφονται, αλλά φημολογείται ότι η συσκευή θα είναι μεγέθους 148.9 Χ 76.5 Χ 9.9. Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G4 εξακολουθούν να μην είναι διαθέσιμα, αλλά περιμένουμε από την νέα ναυαρχίδα της LG αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω κεντρικό κουμπί, και φήμες επίσης αναφέρουν και την ύπαρξη γραφίδας, μια κίνηση που ουσιαστικά θα προκαλέσει εντύπωση.

Το μέγεθος της οθόνης είναι ακόμα άγνωστο, αλλά αναμένεται μεταξύ 5.3″ και 5.7″ ανάλυσης 1440 Χ 2560 ή 1620 Χ 2880 pixels. Η κάμερα επίσης αναμένεται να αναβαθμιστεί από 16 megapixel σε 20 megapixel, ενώ ο επεξεργαστής κατά πάσα πιθανότητα να είναι ο Snapdragon 810.

LG G4, LG G4: Θήκες επιβεβαιώνουν κυρτότητα στην οθόνη;

LG G4, LG G4: Θήκες επιβεβαιώνουν κυρτότητα στην οθόνη;

LG G4, LG G4: Θήκες επιβεβαιώνουν κυρτότητα στην οθόνη;

LG G4, LG G4: Θήκες επιβεβαιώνουν κυρτότητα στην οθόνη;

LG G4, LG G4: Θήκες επιβεβαιώνουν κυρτότητα στην οθόνη;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
princegr

Επίσης επιβεβαιώνουν και πολύ Πάχος …..??????

Γιάννης

Έφαγε όλο το φαι του το G4.

aek4ever

Παιδια οχι απο 16 σε 20 megapixel. Απο 13 σε 20

George Mat

Καλυτερα χοντρο με μεγαλη μπαταρια παρα λεπτο και 1 μερα μπαταρια!κλασικοι κομπλεξικοι που τους νοιαζει το παχος και θυσιαζουν μπαταρια…

Σωτήρης

Παιδιά έχω μπροστά μου την ίδια θήκη για G3 και οι μόνες ορατές διαφορές που εντόπισα από αυτή του G4 είναι στην κάμερα(το G3 έχει μικρότερο φακό) και κάτω αριστερά το ηχείο(η σχισμή στο G3 είναι λίγο μικρότερη).

mithril

Αν είναι να έχει κυρτότητα το G4, η οθόνη θα πρέπει να είναι p-oled και δεν νομίζω η LG να χρησιμοποιήσει τέτοια οθόνη για τόσο ανεπαίσθητη κυρτότητα. Συν ότι δεν ξέρω αν έχουν καταφέρει να βγάλουν ανάλυση άνω της hd απο p-oled ακόμα…

χαρης

τιποτα νεο για lg g2 σε lollipop

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.