LG G4: Διέρρευσε πρώιμο press render με κυρτό design

Μέσα στον Απρίλιο με Μάιο περιμένουμε να γίνει η ανακοίνωση του LG G4 το οποίο όπως έχει υποσχεθεί η LG θα είναι ριζικά αλλαγμένο σε σχέση με το περσινό LG G3, ενώ οι αναφορές λένε ότι η LG περιμένει να πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια κομμάτια. Σήμερα διέρρευσε ένα πρώιμο press render του LG G4.

Αυτό σημαίνει ότι στην τελική έκδοση που θα ανακοινωθεί μπορεί να δούμε αλλαγές. Βλέπουμε την πίσω πλευρά του LG G4 η οποία διέρρευσε από τον @OnLeaks σε μαύρο χρώμα και κυρτό design. Αν εξαιρέσουμε την κάμερα η οποία είναι αλλαγμένη, έχοντας περισσότερο όγκο, η πίσω πλευρά δεν μοιάζει να είναι ιδιαίτερα αλλαγμένη από το LG G3.

Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι έχει διαστάσεις 148.9×76.5×9.9 χιλιοστά, λίγο πιο ψηλό και παχύ από το LG G3 που είναι στα 146.3×74.6×8.9 χλστ. και φαίνεται ότι η LG δεν θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί ονόματα όπως Apple και Samsung που κάνουν τις συσκευές τους όσο πιο λεπτές γίνεται. Κατά τα άλλα το LG G4 αναμένεται με Snapdragon 810 SoC, 16 Megapixel κάμερα, QHD οθόνη και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

lg g4 press render, LG G4: Διέρρευσε πρώιμο press render με κυρτό design

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fotis

Wreo fenete

princegr

Αν είναι έτσι, αδιάφορο τελείως μία από τα ίδια και επιπλέον αρκετά παχύ και παντόφλα. Τελικά φέτος μονόδρομος μάλλον το S6 μιας και απογοήτευσε το Μ9.

KostasB

Και με αποσπώμενο καπάκι βλέπω…

Φωτης

αμα πας απο lg και htc σε samsung και χρησιμοποιεις την απλη δικαιολογια με απογοητευσε η εμφανιση.. (σορρυ κιολας αλλα το κανονικο s6 ειναι σχεδον το ιδιο με τα αλλα 3 προηγουμενα) και μου καταληγεις στο s6 στην τελικη, τοτε τι να σ πω..
μεινε εσυ με το ιδιο ανδροιδ μετα απο 2 χρονια και περιμενε 2-3 μηνες παραπανω απο αυτους π εχουν lg, htc, nexus κτλ…

Peter Giankls

Παιδιά το πίσω μου θυμίζει το LG G2. Λογικά η LG θα μεγάλωσε το μέγεθος της οθόνης για να ανέβηκε και άλλο στις διαστάσεις!!! Αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Προσωπικά το χέρι μου μπορεί να διαχειριστεί άνετα 5,5 ίντσες!!!

Nikos

Δεν ξέρω πως θα είναι στο χέρι αλλά δεν θα μου άρεσε να έχω κινητό τραμπάλα!

A-lex

Βερι ναϊς!Στανταρντ βάλιου φρομ ελ τζι…

(sorry for the engreek)

manos.d

Μουφα ειναι…Αμα δειτε το λογοτυπο της lg στο πισω καπακι ειναι το παλιο…Δεν ειναι οπως στο lg flex 2…

vladimiros

Εγω το βλεπω να ειναι σαν το g flex 2 το G4, απο πισω ειναι ολοιδιο,στην αρχη ελεγαν για 5,3 ιντσες αλλα ετσι οπως φαινεται 5,5 κ πανω θα ειναι.Επισης ειπαν αρκετες αλλαγες εγω δεν το βλεπω ομως αυτο..αφου δεν εχει ουτε μεταλλο ουτε αλουμινιο τη αλλαγες να εχει.( απο εμφανιση ετσι ) κατι αλλο το παχος απο 8,9 το πανε 9,9 τη μπαταρια θα βαλουν 5.000??,απο την στιγμη που οι αλλες εταιριες τα κανουν οσο πιο λεπτα γινεται,αν και εμενα δεν μαρεσει αυτο,αλλα τουλαχιστον να ειναι το παχος 8,2 8,5 καπου εκει..και με το g flex 2 το παρακανανε 9,4 παχος..που το κινητο που κατεχω τωρα 2 χρονον ειναι στο 9,2.

blacksir

Αν οπως λεγανε δεν μεγαλωσουν την οθονη αποκλειεται να αυξησουν το μεγεθος . Ασε που σε αυτη τη φωτο ειναι το φλεξ 2 , η μονη διαφορα ειναι το power button . Μοιαζει και αρκετα με τον προκατοχο του οποτε δεν βλεπω τις ριζικες αλλαγες που λεγανε .

φωτης lgg3

ΜΕΤΑ ΤΟ 3 ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΕ PRINCE GT ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GALAXY6 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΚΟΛΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.