LG G4: Τιμή από 670 ευρώ έως 720 ευρώ στο Expansys

Στις 4 Ιουνίου κυκλοφορεί στην Ελλάδα το LG G4 με επίσημη τιμή που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Μέσα όμως από το γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το ποια περίπου θα είναι η τιμή του G4.

Συγκεκριμένα στο Expansys το δερμάτινο LG G4 έχει τιμή 720 ευρώ και το πλαστικό 670 ευρώ. Φυικά και αναφερόμαστε στο πίσω καπάκι το οποίο θα διατεθεί με επένδυση αληθινού δέρματος ή σε κλασσικό πλαστικό.

To G4 έρχεται με οθόνη 5.5″ Quad-HD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 16 Megapixel, αποθηκευτικό χώρο 32GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, αποσπώμενη μπαταρία 3000 mAh, μπροστινή κάμερα 8 Megapixel με f/2.0 και τρέχει Android 5.1 Lollipop.

LG G4: Τιμή από 670 ευρώ έως 720 ευρώ στο Expansys, LG G4: Τιμή από 670 ευρώ έως 720 ευρώ στο Expansys

LG G4: Τιμή από 670 ευρώ έως 720 ευρώ στο Expansys, LG G4: Τιμή από 670 ευρώ έως 720 ευρώ στο Expansys

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στυλιανός Βασίλης

καλημέρα τέλειο το δέρμα και το χρώμα το γνήσιο και το μπλέ LG φαρμακείο είσαι ευτυχως σε 2-3 μηνες και σε 1 χρονο που θα το αγοράσω το επομενό μου κινητό θα έχει πέσει η τιμή του Ελλάδα θα ερθει σε αυτήν την τιμη η θα έρθει πιο πάνω Κώστα στην εκπομπη σου ειπες 15 Μαιου θα σε φερουν LG G4 για να πεξεις περιμενω να δω UNBOXING HANDS ON

luckeez

Στυλιανέ μια σειρά από το τέλοςτου πληκτρολογίου, 2 κλικ δίπλα από το γράμμα “Μ” ντε, είναι τα σημεία στίξης…ον-τοπικ.ακριβό.

alxgiann

+1 σε ότι είπε ο luckeez. ( και στα 2 θέματα…)

paul

Συγγνώμη αλλα κοντεύουμε να χάσουμε τα μάτια μας

Aris

ΑΠΑΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…..ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η LG OTI ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΞΗ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΔΙΟΩΡΘΟΘΕΙ ΒΛ. SAMSUNG. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ G5 ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ Ι PHONE. ΔEN EIMAI HATER ,ΚΑΤΟΧΟΣ G3 ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΓΓΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ RANDOM SHUTDOWNS ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ TO ANDROID …META ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ APPLE KAI I PHONE 6S ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η MHΛΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ….ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΙΩΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ…. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ…..

Cabalerro

Ριξτε μια ματια στο αγγλικο expansys η περιμεντε μονο μια βδομαδα στο skroutz(οπου η τιμη θα εχει πεσει πολυ)οπως επισης και στο best price(οπου και πριν απο το skroutz παιζει να το εχουν βαλει)

Βαγγος

Πες τα ρε luckeez γτ μ βγηκαν τα ματια με τα σχολια του…λοιπον οσον αφορα την τιμη η lg εκανε το λαθος να βαλει την τιμης της ναυαρχιδας της μαζι με αυτη των αλλων εταιριων….αυτο που ξεχωριζε στο g2 kai g3 ηταν το τι προσφερουν και σε Λογικη τιμη ….χαλαρωστε παντως σε κανα 6αμηνο το πολυ θα εχει πεσει πιστευω σε λογικα πλαισια

chris

H λογικη επειδη βαζω δερμα το πουλαω πιο ακριβο-και μαλιστα τουλαχιστον 50 ευρω πανω-ειναι δυστυχως ταφοπλακα για την lg.
Εκανε που εκανε φοβερα λαθη σε επιλογες της,οπως η μη βελτιωση της μπαταριας,ο ξεπερασμενος επεξεργαστης,η ελλειψη καποιας καινοτομιας κτλ,δεν μπορει να κοστολογει διαφορετικα και μαλιστα τοσο ακριβα το μοντελο με την,και καλα,premioum κατασκευη διοτι ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και ολες οι αλλες ναυαρχιδες εχουν πολυ καλυτερη κατασκευη σε μικροτερη τιμη:
Πχ,μπορεις να βρεις με 650 ευρω το samsung galaxy s6 με τα 32 gb.
Ειναι δυνατον να βρισκεις 720 ευρω το G4 που υστερει σημαντικα σε πολλους τομεις σε σχεση με το s6;;

Wolf

Chris είναι λάθος να συγκρίνεις την skroutzοτιμη του s6 με αυτή του g4. Το s6 στην φτηνότερη εκδοχή του έχει 760 οπότε είναι ακριβότερο από το g4…! Άσε που άμα πάρεις κάνα edge 64ρι η τιμή skroutz ξεskroutz φτάνει στον θεό, οπότε αυτομάτως το lg γίνεται πολύ πιο προσιτό αφού δέχεται και καρτουλες Micro sd..! Πέρα από αυτό όμως κατά την γνώμη το lg είναι αδιάφορο δίπλα στο s6.. !

Τέλης

+50 ευρώ για το δερμάτινο καπάκι , πάει καβάλησε το καλάμι και η LG.

Papi

Μακάρι να πάει απάτη, για να πέση η τιμή του να καταφέρουμε να το πάρουμε και εμείς!

Παύλος

Χμμμ μάλιστα, με τέτοιο ανταγωνισμό και με τέτοια τιμή περιμένει να πουλήσει; Να πούμε βέβαια πως μετά απο 1 μήνα στα σκρουτζομάγαζα θα ειναι 200 € κάτω τουλάχιστον, αλλά και πάλι… Αν δεν κάνω λάθος, είχε ακουστεί ότι θα κυκλοφορήσει ένα ακόμη high-end κινητό μέχρι το τέλος του έτους, όποτε μάλλον δεν θα είναι το g4 η πραγματική ναυαρχίδα της LG.. Αν και δεν έχει σημασία βέβαια αφού το galaxy s6 έχει κάνει τέτοιο πάταγο (δικαίως ή αδίκως είναι υποκειμενικό) που έχει σχεδόν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των android χρηστών..

kens

Το g4 δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα αλλα smart phones ισα ισα τα αλλα πρεπει να ζηλευουν 4κ αναλυση δεν εχει κανενα… Καμερες πολυ μπροστα τι να λεμε τωρα απλα υπαρχουν και κολλημενοι αν αντι για logo lg ειχε το μηλο θα ηταν το τελειο…. Το περιμενο πως και πως

LeoG3

Το G4 έχει να ζηλέψει αρκετά απο άλλα smartphones , συγκεκριμένα άλλα μοντέλα στην κατηγορία του έχουν AMOLED οθόνες και καλύτερους επεξεργαστές όπως το Galaxy S6 , άλλα έχουν μεταλλική κατασκευή όπως το Ηuawei P8 και το HTC M9 και όχι κιτς δερματα που έβαλε η LG, επίσης έχει αρκετά μεγάλο πάχος για κινητό του 2015 και γενικά σε σχέση με το G3 φαίνεται σαν μικρή αναβάθμιση όταν όλοι κάνουν μεγάλα βήματα μπροστά. Η κάμερα όντως είναι πολύ καλή.

kens

Ειναι θεμα γουστου λοιπον εσυ μπορει να θεωρεις κακογουστο, και κιτσ το δερμα τις πισω οψης εγω οταν το ειδα επαθα πλακα! 12 εβδομαδες κανει να φτιαχτει αυτο το κακογουστο για εσενα δερμα…. Οκ δεν εχει AMOLED οθονη, αλλα η αναλυση του φτανει στα 4κ! Επισεις το samsung δεν δεχεται επεκταση μνυμης ενω το g4 δεχεται…. Εχει δυο τρομερες καμερες, αλλα ειναι ενα κλικ πιο αργο απο το samsung. Αυτο που θελω τελικα να πω ειναι οτι αν μια συσκευη ειχε τα παντα ειτε αυτη λεγεται Apple ειτε LG ειτε Samsung θα μονοπωλουσε το ενδιαφερον και δεν θα καναμε εμεις αυτη την συζητηση τωρα! Καθε εταιρεια εκανε τις επιλογες τις και απο εκει και περα οι καταναλωτες κρινουν βασει των αναγκων τους

Nikos 77

Εγώ παρόλο που είμαι φαν της lg έχω κ το g2 k to g3 έχω απογοητευτεί τώρα τελευταια γιατι εκτός οτι δεν μου έχει πάρει κανένα απο τα 2 το lollipop, τώρα το g2 στα καλά καθουμενα μου έβγαλε προβλημα με το μικρόφωνο. Γι’αυτο τον λόγο κ οτι δεν με εντυπωσίασε το g4 σκέφτομαι να πάω samsung.

θανασης

Το lg g4 ειναι τελειο καλυτερο και ομορφοτερο απο το s6. Και οποιος δεν θελει να πλυρωσει περισσοτερο το δερμα να παρει την εκδοση με το πλαστικο. Αιντε επιδη δεν συμπαθητε μια εταιρια δεν σημαινει οτι ειναι χαλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.