LG G4: Πρώτα benchmarks από το κορεάτικο μοντέλο

Τα παιδιά από το GSMArena είχαν στα χέρια τους την κορεάτικη έκδοση του LG G4 (F500L) που κυκλοφορεί σήμερα στην χώρα παραγωγής του (Νότιο Κορέα) και πραγματοποίησαν κάποια πρώτα test με δημοφιλή λογισμικά benchmarks.

Το LG G4 τρέχει Android 5.1 και ενσωματώνει εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAM 3GB και οθόνη 5.5 ιντσών 1440×2560 pixels.

Το G4 αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές Ιουνίου.

LG G4 Benchmarks
• GeekBench 3: 2532
• AnTuTu 5: 49777
• Kraken 1.1: 7842

LG G4 benchmarks, LG G4: Πρώτα benchmarks από το κορεάτικο μοντέλο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης σε λέω

Το G Flex 2 με snap 810 είναι πιο κάτω από το G4 με snap 808 στο Antutu. Και ύστερα μου λέτε να πιστέψω ότι αυτά τα τεστ είναι αξιόπιστα.

Όπως και να χει, αν σκόπευα να αγοράσω φέτος κάποια ναυαρχίδα εταιρίας θα έβαζα τα smartphone ως εξής κατά σειρά προτίμησης.

1. Huawei P8
2. Samsung Galaxy S6
3. LG G4
4. HTC one M9

Τη Sony δεν τη βάζω μέσα στη λίστα, γιατί δε μας παρουσίασε ακόμα την πρότασή της.

PAP

@ΓΙΑΝΝΗΣ θεος.!

Με αυτη τη σειρα θα τα εβαζα κι εγω.!φετος κατα 90% θα παω για Ηuawei P8(το κινητακι δεν υπαρχει….συνδιαζει τιμη,specs και απο design δεν το λες κακο…ισα,ισα.!).! Πρεπει οι εταιριες να καταλαβουν αν θελουν να δινουμε τοσα λεφτα….να μαθουν να κανουν και την διαφορα….δεν ειναι λιγα 600€+
Κατοχος LG G2

eddy

@Γιαννης @PAP…….υπαρχουν επισης και τa VERO….BITMORE….DOOGDE….THL…..TURBO X……iNEW…iCLOW….SIMSUNG…SEWSUNG……..μας δουλευετ μωρε εδω μιλαμε για κινητα οχι για φθηνα coopy cloneκινεζηκα!!

Doxakis

@ΓΙΑΝΝΗΣ
Τα benchmarks δεν εξετάζουν μόνο την επεξεργαστική ισχύ.

Γιάννης σε λέω

@eddy

Φαντάζομαι δε γνωρίζεις ποια είναι η Huawei, γι αυτό μιλάς! Δε συγκρίνεται με τις ανύπαρκτες κινεζιές που αναφέρεις.

stavros

χθες πηρα lolipop στο G2 μου και εχει αλλαξει ολο το κινητο..ωστοσο τα android γενικα σαν κινητα με εχουν απογοητευσει(σε θεμα αναβαθμισεων,και διαφορων lag) γιαυτο λοιπον τον λογο σκεφτομαι να παω σε iphone απο τα χριστουγεννα και να περιμενονω μεγαλυτερη εξελιξη απο τα WP ωστε στο τελος να καταλειξω σε αυτα.

vasilist

Απλά το αναφέρω για μερικούς που νομίζουν ότι ξέρουν απο cpu, ο 810 είναι αποτυχία προς το παρόν μπορεί σε μελοντική έκδοση να είναι καλύτερος αλλα τώρα έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης και για να μην πάρει φωτιά το τηλέφωνο πέφτει η απόδοση του πολύ.
Tώρα αν θέλετε το τηλέφωνο για κλήσεις και email Μόνο δεν θα καταλάβεις διαφορά απο τον top exynos γιατί δεν θα προλαβαίνει να ανεβάσει θερμοκρασία αν το κρατάς ανοιχτό και το πεδέυεις τότε θα πέσει η απόδοση του σε χαμηλότερα απίπεδα απο το τον 808.
Θέλουμε δεν θέλουμε προς το παρόν το έχασε το παιχνίδι η qualcom απο την samsung απο του χρόνου βλέπουμε.

kristoferlado

@stavros
Χθες αναβαθμισα κι εγω…πως σε φαινεται? Αλλαξε προς το καλυτερο εννοεις? (Ηδη πετουσε το G2)
Σε πρωτη φαση εμεινα ευχαριστημενος…η χρηση θα δειξει.

eddy

Ωραια θες να μου πεις δηλαδη οτι η ποιοτητα του S6-EDGE,NOTE4,iPhone 6,LG G2-3-4,LENOVO VIBE,Motorola…μπορει να συγκρινθει H HUAWEI και ZTE επειδη ειναι κολοση στην KINA!!! βρε πατε καλα…!! Μιλαμε για ποιτητα με iso σε καθε κοματακι,πλαστικου η πλακετας,που θα χρησιμοποιηθει!!

trelosgiapoiotita

Παρτε iso εργοστασια που οι εργάτες κοιμούνται όρθιοι
(Apple) https://www.bbc.com/news/business-30540538.
Πάρτε ποιότητα που τη συναρμολογούν ανήλικοι
(Samsung) https://www.chinalaborwatch.org/report/64#2

Γιάννης σε λέω

@eddy

Και η Lenovo Κινέζικη είναι… Δε σε βρίσκω σωστά διαβασμένο τελικά. Αν θες να ξέρεις η Huawei είναι τρίτη εταιρία σε πωλήσεις smartphone στον κόσμο. Μόνο η Samsung και η Apple την ξεπερνούν. Μην κρίνεις από τις πωλήσεις που σημειώνει στην Ελλάδα που είναι Ουγκάντα στην τεχνολογική ενημέρωση.

Αν ο Έλληνας ήταν σωστά τεχνολογικά ενημερωμένος, λιγότερο ψώνιο και ακομπλεξάριστος θα την είχε σε μεγαλύτερη εκτίμηση τη συγκεκριμένη εταιρία. Αν και ευτυχώς απ όσο γνωρίζω τα τελευταία 2 χρόνια όλο και περισσότεροι την προτιμούν και εδώ.

Επίσης αν πιάσεις ποτέ στα χέρια σου κάποιο Huawei P6, P7 και Mate 7 θα καταλάβεις ότι κάνει σκόνη τη Samsung και κάποιες άλλες εταιρίες στο θέμα εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής.

panos

Δέν είναι μόνο η samsung και η apple με τους εργαζόμενους δυστυχώς είναι σχεδόν ολοι μην το γενικεύουμε….

ELEONORA

Γιαννης θα συνιστουσα να χαλαρωσεις λιγο με τους χαρακτηρισμους.Μονο ουγκαντα δεν ειναι η Ελλαδα,απο αποψη τεχνολογικης ενημερωσης.Οσο για τη huawei ειναι τριτη στο κοσμο,κυριως λογω των πωλησεων σε Κινα και ασιατικες χωρες.Οσο για τα p6,p7,mate 7 που αναφερες ειχαν τιμες πανω απο 400ευρω,δηλαδη παρομοιες τιμες με αυτη του xperia z3,z2,lg g3,galaxy s5,lumia 930,κτλ …που πολυ απλα δεν συγκρινονται ουτε σε specs,ουτε σε ποιοτητα.Η φοβερη και τρομερη huawei λοιπον,ακομα να αναβαθμισει το p7 σε android 5.0,οταν η samsung εχει ηδη αναβαθμισει το galaxy s4,και η sony το xperia Z,που κυκλοφορησαν ενα χρονο πριν το p7.Οποτε καλο ειναι να μην λεμε και μεγαλες κουβεντες.

Ante_geia

Αποτυχία το LG G4 … Κρίμα πάντως. Προσωπικά άμα είναι να πάρω κινητό σε αυτά τα λεφτά με κλειστά μάτια galaxy S6. Αλλά θα περιμένω πρώτα το Note 5. Σε πιο χαμηλή τιμή Huawei P8 με κλειστά μάτια επίσης.

Γιάννης σε λέω

@ELEONORA

Ούτε εσύ είσαι καλά διαβασμένη… Άκου λοιπόν να μαθαίνεις

Όταν είχε κυκλοφορήσει το περσινό Huawei P7, κατασκευή από γυαλί πανέμορφο και μόνο σε θέμα επεξεργαστικής ισχύος ήταν λίγο πιο πίσω συγκριτικά με το πλαστικό και άσχημο Samsung S5 και τις υπόλοιπες ναυαρχίδες. Δες επίσημες τιμές στην Ελλάδα πέρυσι

Huawei P7: 399 €
Samsung Galaxy S5: 759 €
Sony Xperia Z3: 749 €
HTC one M8: 749 €
LG G3: 600 €

Το πανίσχυρο από την άλλη Huawei Mate 7 που ήταν ολοκληρωμένο 100% σε όλα (τέλεια εμφάνιση, ποιότητα κατασκευής, πανίσχυρος επεξεργαστής) κυκλοφόρησε με επίσημη τιμή 499 €, πάλι 260 € φθηνότερα από το κακάσχημο Samsung S5, το οποίο και έκανε σκόνη στα πάντα.

Αυτά για να ενημερωνόμαστε σωστά…

Γιάννης σε λέω

@ELEONORA

Εσύ στην ουσία συγκρίνεις τιμές Skroutz για τις υπόλοιπες ναυαρχίδες με επίσημες τιμές της Huawei. Πράγμα άκυρο 100%. Ορθό είναι να συγκρίνεις τιμές Skroutz σε όλα ή επίσημες τιμές σε όλα.

ELEONORA

Γιαννη αυτα που λες δεν εχουν καν ουσια..πραγμα ακυρο να συγκρινω τις τιμες απο skroutz;;;Γιατι επειδη σε συμφερει:;;;;;Σοβαρεψου….το p7 δεν επιανε μια μπροστα στο s5 και στο z3…ο επεξεργαστης του ηταν κλασης snapdragon 400 το πολυ…η καμερα μετριοτητα…μεχρι και το galaxy s4 που κυκλοφορησε ενα χρονο νωριτερα απο το p7 καλυτερο ηταν….

ster

Θα συμφωνησω με τον γιαννη πως οι Ελληνες ειναι κομπλεξικοι. Δηλαδη να βγω με φιλους φιλες για καφε με Huawei ,ενω και η κουτση μαρια εχει iphone???
ενω για μενα το “κινεζικο” ειναι πολυ μπροστα χανει απο θεμα μαρκετινκ και επισημης υποστηριξης.
και στην τελικη αν ειναι να δωσουμε 800-900ε για κινητο θα επρεπε να κανει παπαδες..και η αληθεια ειναι οτι δεν αξιζουν τα λεφτα τους αυτες οι ναυαρχιδες..

Γιάννης σε λέω

@ELEONORA

Κόψε το παραμύθι. Συγκρίνεις τιμές Skroutz με επίσημες τιμές της Huawei. Τόσο κόμπλεξ από που πηγάζει ήθελα να ξερα. Συγκρίνεις μετά την πλαστικουρα το S4 με το Huawei P7, που είναι διαμάντι σε ποιότητα κατασκευής και υλικών. Επίσης ο επεξεργαστής του P7 είναι στα επίπεδα του snapdragon 600 και όχι του 400. Το P6 είχε παρόμοιας ισχύς επεξεργαστή με τον snap 400.

Αυτά… Το να μην προτιμάς μια εταιρία είναι δικαίωμα σου. Δικαίωμα μας επίσης να σε βάζουμε στη θέση σου όταν παρουσιάζεις ψεύτικα επιχειρήματα και στοιχεία.

Genesis

γιατί να μην συγκρίνει τιμές με skroytz? τέλος πάντων. μιλάμε για τιμή αγοράς που μπορείς να το βρεις μην συγκρίνετε τιμές επίσημες και τέτοια πλέον αυτά παγκοσμίως ισχύουν για της πρώτες μέρες μετά όλα πέφτουν μην κοιτάτε την Ελλάδα.

δεν ξέρω από huawei δεν έχω ασχοληθεί καθόλου οπότε δεν μπορώ να πω πέρα ότι είναι πολύ όμορφα κινητά. ήθελα σε κάποια φάση να πάρω αλλά άλλαξα γνώμη γιατί όταν έκανα ένα search στο internet τα σχόλια για αυτά τα κινητά δεν ήτανε και καλά δυστυχώς οπότε…αλλά αιτώ ήταν πριν 1-2 χρονιά τώρα δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει. αλλά πάντα προτιμώ σε ένα κινητό με snapdragon και όχι κάτι άκυρο,snapdragon και exynos. για μένα προσωπικά πάντα.

Γιάννης σε λέω

@ster

Έτσι ακριβώς φίλε μου! Επίσης από θέμα υποστήριξης η Huawei δεν υστερεί συγκριτικά με τις άλλες εταιρίες. Στο P6 είχε δώσει την αναβάθμιση σε KitKat από την 4.2.2 έκδοση που είχε το κινητό όταν κυκλοφόρησε. Επίσης λογικα θα δώσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) Lollipop στο P7 ώστε να αναβαθμιστεί και αυτό. Το Mate 7 απ όσο γνωρίζω υποστηρίζεται ως εκεί που δεν πάει από την Huawei.

Τι παραπάνω να κάνει η εταιρία δηλαδή? Ούτος ή άλλος η πλειονότητα των χρηστών αλλάζει συσκευή κάθε 2 χρόνια, οπότε καλύπτεται μια χαρά από τις αναβαθμίσεις.

Ας θυμηθούμε ότι αναβάθμιση δεν σημαίνει απαραίτητα βελτίωση της λειτουργίας του κινητού, απεναντίας καμιά φορά είναι ότι χειρότερο για την συσκευή. Ας θυμηθούμε την περίπτωση του Galaxy S3 που η Samsung έκανε το λάθος να το αναβαθμίσει 3 φορές αν θυμάμαι καλά… την τρίτη φορά όταν το κινητό πήρε την 4.3 έκδοση του Android, γονάτισε, με αποτέλεσμα ο χρήστης να χρειάζεται απαραίτητα καινούρια συσκευή ώστε να κάνει γρήγορα και σωστά τη δουλειά του.

Γιάννης σε λέω

@Genesis

Αν διαβάσεις προσεχτικά τα σχόλια θα καταλάβεις ότι η ELEONORA σύγκρινες τιμές Skroutz των άλλων εταιριών με τις επίσημες της Huawei. To σωστό είναι να συγκρίνουμε τις επίσημες τιμές όλων των εταιριών ή τις τιμές Skroutz για όλες τις εταιρίες, χωρίς να εξαιρούμε την Huawei από το Skroutz.

Δηλαδή αν μου πεις ότι στο Skroutz το S5 στοιχίζει 369 €, θα σου πω ότι το Huawei P7 στοιχίζει 250 €. Αν μου πεις επίσημη σημερινή τιμή για το S5 στη Wind 549 €, θα σου πω για το P7 299 €.

Genesis

Γιαννης

αυτό δεν το πρόσεξα αν είναι έτσι δεν πάει οι τιμές πρέπει να συγκρίνονται σωστά.

Τελης

@Γιάννης σε λέω
Φίλε μου μην κάθεσαι να ασχολείσαι με τεχνολογικά αναλφάβητους , ο μέσος Έλληνας προτιμάει να κυκλοφορεί με iphone με 8 Mp κάμερα και HD οθόνη παρά με Huawei και ας είναι 2 φορές ανώτερο , νομίζει ότι με αυτό τον τρόπο θα καλύψει την γύμνια του σε επίπεδο παιδείας και εκπαίδευσής. Όσο πιο αγράμματος κάποιος τόσο θέλει να έχει “μάρκες”.

Genesis

Τελης

Όντως ισχύει ξέρω πολλά άτομα που πέρα από το iphone δεν κοιτάνε άλλο κινητό, τα μειώνουν όλα τα άλλα.

giannisanag

@ELEONORA
Το πρωτο μου tablet το πηρα το 2012 και ηταν Huawei s7. 160 ευρω κοστιζε. Ολο κι ολο. Η κατασκευη του ηταν χοντρο πλαστικο, μεταλλο Και γυαλι. Βαρυ, με σταντ αναδιπλουμενο, ομορφο. Το εβαζες στο γραφειο και το στολιζες κι απο ποιοτητα ; κλασεις ανωτερο απο κατι πλαστικουρες των 200 ευρω σημερα. Κλικ κλικ η συσκευη που λεει κι βλαχακης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.