LG G4: Ελλάδα κυκλοφορεί 4 Ιουνίου

Το LG G4 κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά την Πέμπτη 4 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η COSMOTE. Η τιμή του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή και μόλις μάθουμε θα σας ενημερώσουμε άμεσα. To G4 έρχεται με οθόνη 5.5″ Quad-HD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808 και RAM 3GB.

Το LG G4 ενσωματώνει κάμερα 16 Megapixel, αποθηκευτικό χώρο 32GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, αποσπώμενη μπαταρία 3000 mAh, μπροστινή κάμερα 8 Megapixel με f/2.0 και τρέχει Android 5.1 Lollipop. Οι διαστάσεις του είναι 148.9×76.1×9.8 χλστ. και το βάρος του 155 γρ.

LG G4: Ελλάδα κυκλοφορεί 4 Ιουνίου, LG G4: Ελλάδα κυκλοφορεί 4 Ιουνίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στυλιανός Βασίλης

ΓΙΟΥΠΗ Κωστα περιμενω HANDS ON REVIEW ΝΑ ερθει σε λογικη τιμη

alex

Τρελενομαι με τον μεσο ελληνα π μολις βγει κατι καινουργιο κινητο tablet κτλπ θα τρεξει να το παρει κατευθειαν ενω ξερει οτι σε 2 με 3 μηνες θα το παρει σιγουρα αρκετα πιο φτηνα. Κοροιδευουμε τα αμερικανακια π στεκονται στις ουρες αλλα κ εμεις το ιδιο κανουμε. Τοση ματαιοδοξια εχουμε!!!

vasilist

Δεν το έχω κάνει αλλα πιστέυω πως όποιος έχει τα λεφτά δικαίομα του να περιμένει και να τα ξωδέψει.
Τώρα αυτόν που δεν έχει λεφτά για βενζίνα αλλα κρατάει για να πάρει Top model phone ώστε να το δείχνει στο τραπεζάκι του καφέ… Ναι, για αυτόν κράξε.

alex

Ε ναι για τον μεσο ελληνα λεω π δεν εχει πληρωσει το ενοικιο την δεη δεν εχει καρτα στο κιν αλλα παει κ το παιρνει με δοσεις. Κ μετα μας φταει το δντ τεσπα. Ωραιο ειναι να εχεις κατι καινουργιο αλλα ολα με μετρο

tsekboy

Για μένα υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα, αν φτουρίσει μέχρι τότε το Nexus 5 που δεν μου τα λέει καλά τελευταία..κι εννοείται απο “σκρουτζομάγαζο”.

Στυλιανός Βασίλης

υποστηριζει LTE X10 up 450 MBITS DONWLOADER

aris30

Tsekboy αν επιτρέπεται γιατί δεν στα λέει καλά το nexus?έχω την custom 5.1 και δεν μου έχει παρουσιασει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.Δεν με λες και hardcore χρήστη αλλά δεν έχω κάποιο παράπονο απο το τηλέφωνο

Φώτης

Για μένα το κινητό τα σπάει!!!Αν δεν το παρω μετα για μενα τα note ειναι μονόδρομος..4η 5!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.