LG G4 ελληνικό hands-on video

Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε στα χέρια μας το LG G4 και μέσα από αυτό το πρώτο γρήγορο hands-on video μπορείτε να γνωρίσετε το μοντέλο με το δερμάτινο καφέ (ταμπά) χρώμα. Μαζί με το μαύρο δερμάτινο θα είναι τα πρώτα δύο χρώματα που θα κυκλοφορήσουν στις 4 Ιουνίου στην Ελλάδα με τιμή συσκευής τα 769 ευρώ. Στη συσκευασία θα περιλαμβάνεται ένα ακόμα πλαστικό καπάκι ασημί-χρυσό.

To LG G4 ενσωματώνει οθόνη 5.5″ Quad-HD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 16 Megapixel, αποθηκευτικό χώρο 32GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, αποσπώμενη μπαταρία 3000 mAh, μπροστινή κάμερα 8 Megapixel με f/2.0 και τρέχει Android 5.1 Lollipop.

LG G4 ελληνικό hands-on video, LG G4 ελληνικό hands-on video

LG G4 ελληνικό hands-on video, LG G4 ελληνικό hands-on video

LG G4 ελληνικό hands-on video, LG G4 ελληνικό hands-on video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Κώστα καλημέρα, το σημάδι στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης τι είναι?

Theo Thunder

@Κώστας Βλαχάκης Χα χα χα!

Antonio

Στυλιανε Βασίλη
LG G4 hans on review 3gbram 2015 ddr

Giorgos

Που είσαι ρε Στυλιανός Βασίλης να μας πείς ότι υποστιρίζει Χ10 LTE CAT 9 UP 450 MBITS DOWNLOADER.

peristeri

Οχι ο Στυλιανος!!! Θα μας βγουν τα ματια παλι μεχρι να το διαβασουμε!!!

Γιάννης σε λέω

Μου αρέσει το G4, θα μου άρεσε όμως περισσότερο χωρίς το δέρμα πίσω. Πάντως σαν σχεδίαση θεωρώ το περσινό G3 καλύτερο.

Παρακολούθησα επίσης τη σύγκριση ανάμεσα στα Galaxy S6, LG G4, HTC M9 που έκανε ο Κώστας σε βίντεο και εμπιστεύομαι την κριτική του όσον αφορά την οθόνη, που λέει γενικά ότι του LG G4 είναι καλύτερη. Για να είμαι ειλικρινής όμως φοβάμαι μήπως μελλοντικά έχει το συγκεκριμένο smartphone θεματάκια με lag, όπως ο προκάτοχός του.

Ίσως η LG θα πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στο θέμα ομαλή λειτουργία software και να κάνει σωστότερη δουλειά με την παραμετροποίηση του Android στις ναυαρχίδες της.

raf

Μου θυμίζει hands on note 4,
Μαγκες δεν το κόβω να βλέπουμε πλήρη hands on…χεχε

dark_master

Ρε Κώστα αυτό δεν είναι τρίχα. Δεν παίζει! Εκτός και αν είναι από δεινόσαυρο ή εσύ έπιασες να το τεστάρεις όσον αφορά τις αντοχές του σε πτώσεις. 😛

Στυλιανέ που είσαι? Μας έλειψες… αλλά βάλε και καμία τελεία σε παρακαλώ. Να μην μας πιαστεί πάλι η ανάσα μέχρι να το διαβάσουμε….

Βαγγος

Εμενα σαν tempered glass μου ρθε αλλα δεν πρεπει κανονικα να χει ανοιγμα εκει…τελος παντων παιδια ηρεμα με τον στυλιανο θα θυμωσει και θα αρχισει να γραφει και ποιος τον σταματαειιι

Στυλιανός Βασίλης

το X10 LTE TE CAT9 το λεει εδω https://www.youtube.com/watch?v=cALoU61_BN4 .Πέμπτη 4 Ιουνίου ανακοινωνετε το LG G4. ΠΛΉΡΕΣ UNBOXING HANS ON REVIEW θα δουμε Κώστα ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ … ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ 2015 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΗΤΥΚΟ HANS ON REVIEW UNBOXING LG G4 2015 TOP 1 ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

Βαγγος

Γιααααααα τοςςς ο βασιλης^^

dark_master

Στυλιανε επειδή το λέει εκεί δεν σημαίνει ότι ισχύει κ στη πραγματικότητα. Ο καθένας μπορεί να λέει οτιδήποτε. Επίσης τα εδώ δίκτυα δεν υποστηρίζουν αυτές τις ταχύτητες στην Ευρώπη. Οπότε κ να τις υποστήριζε δεν θα τις έπιανε.

Υγ το κινητό έχει ήδη ανακοινωθεί. Τι 4 Ιουνίου λες?

Στυλιανός Βασίλης

ευχαριστω dark_master επειδη χθες εβλεπα στο site της LG LG G4 ανακοινωνετε 4 Ιουνιου και ξαφνικα βλεπω σημερα στο site του πλαισιου οτι ανακοινωθηκε

Στυλιανός Βασίλης

ΠΕΡΙΜΕΝΩ… UNBOXING HANS ON REVIEW LG G4

Δημήτρης

καλησπερα σε ολους,θελω να αγορασω κινητο και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2(μπορει και στην σονυ αμα βγαλει κατι της προκοπης..ειμαι κατοχος z1 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος μεχρι που εβαλα το λολιποπ..),κωστα θα μου συνιστουσες g4(για καποιο λογο μου αρεσει το design) η το s6?το s6 ειναι πιο γρηγορο η και τα δυο δεν εχουν κολληματα?η μπαταρια του s6 ειναι προβλημα?εχω διαβασει οτι τελειωνει γρηγορα αλλα φορτιζει επισης γρηγορα…πες μου..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.