LG G4: Εμφανίζεται μέσα σε προστατευτική θήκη

Το LG G4 διέρρευσε μέσα σε θήκη η οποία είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελίες μέσα από το Amazon. Οι κατασκευαστές θηκών είναι αυτοί που συνήθως μας δίνουν μια καλή εικόνα των smartphones πριν κυκλοφορήσουν και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτή είναι η Verus.

Οι εικόνες έρχονται σε συμφωνία με τα renders που είχαν διαρρεύσει πρόσφατα και δείχνουν ελαφρώς κυρτό design και τα κουμπιά στην πίσω πλευρά, όπως στο LG G3.

Το LG G4 σύμφωνα με τις προσκλήσεις της LG θα ανακοινωθεί επίσημα 28 Απριλίου, ενώ οι θήκες θα είναι διαθέσιμες 2 μέρες αργότερα, στις 30 Απριλίου.

Τέλος, από τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε Snapdragon 808, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, οθόνη 5.5 ιντσών QHD, κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel και για την κατασκευή του η LG έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα χρησιμοποιηθεί δέρμα.

lg g4 θήκη, LG G4: Εμφανίζεται μέσα σε προστατευτική θήκη

lg g4 θήκη, LG G4: Εμφανίζεται μέσα σε προστατευτική θήκη

lg g4 θήκη, LG G4: Εμφανίζεται μέσα σε προστατευτική θήκη

lg g4 θήκη, LG G4: Εμφανίζεται μέσα σε προστατευτική θήκη

lg g4 θήκη, LG G4: Εμφανίζεται μέσα σε προστατευτική θήκη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Καλο μηνα γιατι δεν εβαλε τον 810 η 820 οκταπιρυνος και εβαλε τον 808 εξαπιρονο μηποςωκυκλοφορει σε 2 εκδοσεις οπος τοLG G3 η φθηνη εκδοση με τον 808 και η ακριβη τον 810 RAM 4GB DDR4 μηπος ο 810 ζεστενετε αμα εχει αφερουμενη μπαταρια και καρτα μνημης υποδοχη μπορει να ειναι 1 θεση μετα η samsung και μετα apple

παπαροκας tiamat

Με Μικρα μπεζελς καιμε αποσπωμενη μπαταρια οπως το g3 ναιναι και ας ειναι οπως θελει

Αμπελαλε

Τουμπανο η κοκκινομαυρη !!

KostasB

Ωραίο αλλά φαίνεται να έχει μεγαλύτερα πλαίσια από του G3. Επίσης δεν φαίνεται να υπάρχει άνοιγμα για πενάκι όπως είχαν διαρρεύσει φωτο προηγουμένως.

Pikachukaki

Ενα G3 με διαφορετικα κουμπια και κατι που φαινεται στο powerkey σαν fingerprint scaner…εγω ειπα φτασαν στο οριο τους τα κινητα….

Αργυρης

Οτι και να κανει αυτη η lg παντα ασχημα κινητα φτιαχνει…

mpampis13

@Αργυρης και ποιο κινητο κατα την γνωμη σου ειναι ομορφο; Για μενα η sony με την lg βγαζουν τα ποιο ομορφα κινητα παντως…

χαρης

mpampis 13 @
Συμφωνω μαζι σου.Δεν νομιζω οτι το g3 ειναι ασχημο ουτε τα νεα mid-range κινητα της lg

Αργυρης

@ mpampis13 Και εμενα μ αρεσουν της sony αλλα δε με ξετρελαινουν κιολας πολυ τετραγωνισμενα και μεγαλα…προτιμω htc και iphone ειμαι πιο πολυ φαν των μεταλλικων κινητων και οχι του πλαστικου.

alexis touba

Εμενα καλο μου φενεται.Τωρα αν εχει χιλιοστο μεγαλυτερο μπεζελς δε με πηραζει.Αυτο που με ενδιαφερει ειναι ο φωτησμος οθονης που οπως λενε το φτιαξανε τα ξεθωριασμενα χρωματα σε συγκρηση με αλες ips.Η καμερα να ειναι καλυτερη η μπαταρια να μη πολυζεστενεται και να κραταει πιο πολυ η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ!!Μου τη σπαει γιατι γαμωτη μου σημερα υπαρχει η τεχνολογια να τα κανουν ολα ειδανηκοτατα!

φωτης πολυχρονοπουλος

Με 808 εαν σκεφτονται να το κυκλοφορησουν καλυτερα να μην το βγαλουν καθολου.πρεπει να ειναι ισοδυναμο με το g3 με τον 801 και ποιο αδυναμο απο το g3 με το 805 και θελουν και κανα 700αρι.για φετος η lg θα πρεπει το g4 να το δινει 500 το πολυ για να εχει ελπιδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.