LG G4 (Note?): Διέρρευσαν live φωτογραφίες

Το LG G4 περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα την περίοδο Απριλίου – Μαΐου, όπως ο προκάτοχός του LG G3 και όσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε όλο και περισσότερα leaks. Σήμερα διέρρευσαν live φωτογραφίες του LG G4 (Note?) και ανέβηκαν στο XDA Developers.

Αυτό που εμφανίζεται μπορεί να μην είναι η τελική έκδοση, αλλά μας δίνει μια πολύ καλή πρώτη εικόνα, αν οι φωτογραφίες είναι πράγματι από το LG G4. Μοιάζει αρκετά με το LG G3 αλλά θα έχει πιο premium design, τα κουμπιά στην πίσω πλευρά παραμένουν αλλά είναι ελαφρώς αλλαγμένα και τα περιθώρια γύρω από την οθόνη είναι αρκετά λεπτά.

Το πιο σημαντικό που παρατηρούμε είναι το stylus στην πάνω πλευρά, αν και θα μπορούσε να είναι κεραία τηλεόρασης για την Κορεάτικη έκδοση. Να πούμε ότι περιμένουμε μετά το καλοκαίρι να ανακοινωθεί και το LG G4 Note και μπορεί να είναι αυτό που εμφανίζεται στις φωτογραφίες.

Τέλος, βλέπουμε ότι τρέχει Android 5.0 Lollipop ενώ από προηγούμενες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, αναμένεται με επεξεργαστή Snapdragon 810 SoC, κάμερα 16 Megapixel και οθόνη QHD.

Όπως πάντα κρατάμε επιφυλάξεις για ότι διαρρέει και μέχρι να δούμε την επίσημη ανακοίνωση δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Την πρώτη φωτογραφία του LG G3 είχε πέρισυ και σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το Techblog, φέτος παίρνει άλλος το kudos!

lg g4 φωτογραφίες, LG G4 (Note?): Διέρρευσαν live φωτογραφίες

lg g4 φωτογραφίες, LG G4 (Note?): Διέρρευσαν live φωτογραφίες

lg g4 φωτογραφίες, LG G4 (Note?): Διέρρευσαν live φωτογραφίες

lg g4 φωτογραφίες, LG G4 (Note?): Διέρρευσαν live φωτογραφίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis Charp

Μάλλον το G4 Note είναι.Στο άρθρο τους οι xda έχουν τίτλο LG G4 Note Leaks.Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις…
Για Note κάτι λέει.Τώρα αν είναι το G4 εκεί αλλάζουν όλα και μένω με την ελπίδα του One Plus 2 ή το G2 μου θα πάρει level αθάνατου σαμουράι 🙂

Κώστας Βλαχάκης

Giannis Charp, Αυτό είδα τώρα και εγώ. Το προσθέσαμε σε παρένθεση. Και μάλλον το φημολογούμενο G4 Note πρέπει να είναι. Το λέω αυτό γιατι με προβληματίζουν αυτά τα bezzel. Φαντάζομαι ότι από το G2 στο G3 και μετά στο G4, τα bezzel δεν θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν. Τουλάχιστον ας παραμείνουν ίδια με του G3.

Giannis Charp

Ακριβώς Κώστα! Με το που είδα τις φωτο κάτι δεν μου κολλούσε στα πλαϊνά.Κι αυτό το ui (3η φωτο) πάλι ποιος το σκέφτηκε…

kristoferlado

Μακαρι να ‘ναι το Note γιατι για G4 απογοητευτηκα απ την 1η φωτο!

@Giannis Charp συμφωνω με το σχολιο για G2!

jimeco

Παιδιά δεν είναι το G4 note είναι το κανονικό στην κορεατική έκδοση με την κεραία ….Παρόμοια έκδοση είχε κ τ G3 …

Κώστας Βλαχάκης

Jimeco, Η κεραια πανω αριστερα δεν ειναι ο αποκλειστικος λογος για να μην ειναι το G4 Note.

giannis13

καποιος απο την LG βγηκε και ειπε οτι και το G4 θα ειναι πλαστικο !
και απο το Note θα αρχισουν να χρησιμοποιουν premium υλικα !
στο G4 λεει δεν προλαβαινουν ! χαχαχ

τελος παντων , καλο να ειναι κι ας ειναι και πλαστικο ! το G2 μου μια χαρα ειναι , πανεμορφο
και εχει τελεια αισθηση στο χερι ….

kostas

Πιο πολύ για lg g3 note μου κάνει πάρα g4

Giannis Charp

@giannis13 χίλιες φορές πλαστικό και σε λογική τιμή παρά αυτό το χάλι του και καλά premium και τιμή 200-300€ πάνω.Έλεος δηλαδή 200-300€ δεν μου κόστισε ένα παράθυρο αλουμινίου στο σπίτι 😀
Οπότε όπως τα λες,πλαστικό και πάλι πλαστικό με καλά specs και λογική τιμή.Στην τελική τι να το κάνουμε το αλουμίνιο αφού έτσι κι αλλιώς πάλι θήκη θα του βάλουμε 🙂

Λαερτης

Το συγκεκριμενο στο baseband γραφει m8936 αρα εχει τον sd610… Αρα g4 δεν ειναι…

Rosyps

To LG G3 έχει ακριβώς τα ίδια πλαϊνά bezel με το G2 (6,1 mm) και λίγο μεγαλύτερα πάνω-κάτω (περίπου 1 mm διαφορά). Αυτό εδώ μου φαίνεται να έχει μεγαλύτερα απ’ όλες τις πλευρές. Επιπλέον, όσο υποκειμενική κι αν είναι η “ομορφιά”, νομίζω οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν πως το G3 είναι πολύ πιο ωραίο από το παρόν. Συνεπώς, δε νομίζω αυτό να είναι ούτε το G4 Note, ούτε το απλό G4. Δε νομίζω, στο θέμα σχεδίασης τουλάχιστον, να μας “απογοητεύσουν” τόσο από την LG.

gkoutsos

οπως λεει και ο @Λαερτης το M8936 δειχνει οτι φοραει τον sd610. οποτε ειναι καποιο midrange της lg. ισως καποιο variant του g4… παντως οχι το ιδιο το g4.

Αλέξανδρος

Να υποθέσουμε ότι είναι το g4 mini/s? κάτι ανάλογο;

παπαροκας tiamat

Tα μπεζελς οντως δειχνουν ναναι μεγαλυτερα αυτη τη φορα ,αλλα και παλι παραμενουν μικροτερα απο εκεινα του ανταγωνισμου.
Δυστυχως τα μεγαλα μπεζελς εγιναν μοδα, βλεπε s6 και note 4 που μεγαλωσαν πολυ χωρις ναναι αδιαβροχα τα κινητα

Στυλιανός Βασίλης

Λογιικα ειναι το LG G4 NOTE το αππλο LG G4 πιο ομορφο αυτο τι μπεζελςεχει αυτο που λει και ο Κωστας Βλαχακης να μηνουν τα μπεζελς οπος του G3 αν δεν βαλει η LG για το LG G4 αναφερομαι αφαιρουενη μπαταρια και να δεχετε καρτα μνημης εγω τα κινητα τα θελω με αφαιρουμενη μπαταρια και να δεχονται καρτες μνημης δεν με πειραζει το πλαστικο να ειναι γρηγορο SNAPDRAGON 810 I SNAPDRAGON 820 να δουλεευουνε καιοι 8 πυρηνες 3.0GHZ RAM4GB DDR4 5.1 LOLLIPOP και χαμηλη ακτινοβολια SAR στο κεφαλι και σωμα πιο πολυ στο κεφαλι να εχει λιγοτερη ακτινοβολια

Rosyps

@παπαροκας tiamat
Για το S6, όσον αφορά τα πλαϊνά bezel, μια χαρά είναι. Όσον αφορά τα πάνω-κάτω, έχει διαφορετικής “τεχνολογίας” firgerprint scanner (αντι για swype απλό άγγιγμα), για το οποίο ήταν απαραίτητο μεγαλύτερο κεντρικό πλήκτρο. Θα μπορούσε βέβαια να κάνει το πάνω μικρότερο, αλλά (τουλάχιστον στα τελευταία μοντέλα) ακολουθεί μια διαφορετική φιλοσοφία από την LG (συμμετρικά bezel). Επιπλέον, με το πάχος που έχει (6.8 mm), κάπου έπρεπε να χωρέσει η 2.500 mah μπαταρία (σ.σ. πόσο πιο καλά θα ήταν άμα δεν έμπαινε και η samsung στον αγώνα “ποιος το έχει λεπτότερο”, και το έκανε λίγο πιο παχύ, με μεγαλύτερη μπαταρία και χωρίς εξόγκωμα στην κάμερα;)

vladimiros

παπαροκας tiamat…..το Νοτε 4 εχει 74.2% στην οθονη δεν μπορεις να πεις οτι εχει και μεγαλα μπεζελ δεστο πρωτα πριν σχολιασεις..δεν το περιμενα αυτο απο σενα που γνωριζεις καπια πραγματα..αυτοι που δεν ασχολουνται οκ..αντε για το σ6 ναι εχει μερικα μπεζελ..το οποιο εχει 70.7%

gkoutsos

@vladimiros μην κοιτας αποκλειστικα το ποσοστο σχεσης οθονης-σασι. απο μονο του δεν λεει τοσα πολλα… οσο πιο μεγαλο ειναι ενα κινητο, τοσο πιο “ευκολο” ειναι να επιτυχει ενα μεγαλο ποσοστο. θελω να πω, πως το 70% για ενα 5-ιντσο κινητο ειναι καλο ποσοστο, για ενα 4,7-ιντσο ειναι πολυ καλο, για ενα 5,7-ιντσο κινητο-φαμπλετ ειναι μετριο και σημαινει σχετικα μεγαλα μπεζελς.
ενα παραδειγμα που δειχνει οτι το screen-to-body ratio απο μονο του δεν ειναι τοσο σημαντικο, ειναι το xperia z3 εχει ελαχιστα μεγαλυτερο ποσοστο απο το s6 (70,9 vs 70,7), ομως ολοι κραζουν την sony για τα μπεζελς (κυριως λογω της εμφανισης/αξιοποιησης των μπεζελ).

steve

Ελπίζω να μην είναι το G4 με τέτοια bezel και τετραγωνισμένο αλλιώς θα είναι πισωγύρισμα από την LG. To G3 είναι πολύ πιο ωραίο από αυτό.

vladimiros

gkoutsos συμφωνω με αυτα που λες..αλλα καποιοι και για το Ζ3 κραζανε με 70.9% που λες….να πω το Ζ1 οκ εχουν δικιο αλλα οχι και για το Ζ3,οσο για το Νοτε 4 το εχω δει και πιστευω ειναι μια χαρα ετσι πως ειναι..δηλαδη πως να το κανουμε να μην εχει καθολου το κινητο μας κουμπια απο κατω..ο παπαροκας tiamat επρεπε να αναφερει για τα htc m8-m9 για μπεζελ οχι για Νοτε4,μαλλον βιαστηκε!

Ιωάννης jb

Κάποιοι μιλάνε για περιθώρια στα smartphones αλλά αν δει κανείς το πράγμα λογικά (μη κοιτάτε μερικούς ψυχωτικούς εδώ μέσα σαν τον παπαροκας tiamat) και όχι με την λογική του παραλόγου, θα δει ότι τους περισσότερους το συγκεκριμένο θέμα δεν τους ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου…
τι να λέει δλδ αν το κινητό μου είναι μισό πόντο πιο μακρύ ή πιο κοντό..
θεωρώ πως αν κάποιος δίνει μεγάλη βαρύτητα στα περιθώρια που έχει το smartphone του, ανάλογη βαρύτητα θα πρέπει να δίνει και στο πόσο παχύ είναι το smartphone του!!!!
Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η lg εντάξει με τα g2, g3… βάζει πολύ μικρά πλαϊνά περιθώρια, αλλά στο πάχος είναι πίσω από apple, sony αλλά και άλλες εταιρίες…
vladimiros… Σωστές οι παρατηρήσεις σου απλώς και για τα m8-9 που αναφέρεσαι, θα ήθελα να πω ότι παρόλο που και περιθώρια μεγάλα έχουν και πάχος μεγάλο έχουν, αυτήν η αισθητική τους πραγματικά είναι σήμα κατατεθέν και τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα κινητά πράγμα πολύ σημαντικό για κάποιους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.