LG G4: Νέα press renders δείχνουν όλες τις πλευρές

Μετά το χθεσινό πρώιμο render του LG G4, σήμερα διέρρευσαν κι άλλα press renders που δείχνουν και τις δυο πλευρές της επερχόμενης ναυαρχίδας. Αν και δεν είναι η τελική συσκευή, δεν περιμένουμε να δούμε μεγάλες αλλαγές από αυτό που εμφανίζεται στις εικόνες. Παρατηρούμε κυρτό design το οποίο θα είναι λιγότερο έντονο από του LG G Flex 2.

Οι εικόνες δημοσιεύτηκαν από το γαλλικό Nowhereelse, το οποίο έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστο, αλλά όπως και να έχει δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε σίγουροι.

Το LG G4 το περιμένουμε με Snapdragon 810, κάμερα 20 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά. Η ανακοίνωση θα γίνει Απρίλιο με Μάιο.

lg g4 renders, LG G4: Νέα press renders δείχνουν όλες τις πλευρές

lg g4 renders, LG G4: Νέα press renders δείχνουν όλες τις πλευρές

lg g4 renders, LG G4: Νέα press renders δείχνουν όλες τις πλευρές

lg g4 renders, LG G4: Νέα press renders δείχνουν όλες τις πλευρές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Ωραιο φαινεται.

Εξαρταται και απο την τιμη που η lg ηταν παντα καλη σε αυτο το θεμα.

Αν ομως το exynos αποδειχθει καλυτερο τοτε μαλλον θα προτιμουσα το samsung.

KostasB

Φτιαγμένο στα πρότυπα του g flex 2. Αυτές οι έντονες γωνίες δεν μ’ αρέσουν εμφανισιακά. Θέλω να πιστεύω ότι θα φτιάξει κάτι καλύτερο μέχρι την παρουσίαση. Έχει προχωρήσει πολύ η lg από το g2 και μετά..

manos.d

Θα το ξανά πω…μούφα είναι το λογότυπο της lg είναι το παλιο…Δεν είναι όπως στο lg flex 2

Dimitris

Μονο εμένα δε μου αρέσει καθόλου εμφανησιακα? Κρίμα είναι να χαλασει την τόσο πετυχημένη σειρά, εκτός αν το φορτωσουν με πολλα καλουδια! Ειδομεν!

johntsia84

Καλό φαίνεται αλλά λίγο χοντρό δεν πιστεύω να είναι 5,3″ το κόβω για κανένα 5,7″ με της διαστάσεις που δώσανε.

vyron

Ουτε εμενα μ’αρεσει εμφανησιακα, ενω φαινεται ιδιο με το G3, η κυρτοτητα καπως το χαλαει.. ειμαι λατρεις του g3 και ελπιζω μεχρι το τελος να δω κατι καλυτερο

Dim

Εαν εχει και αυτο το lag του flex 2 θα παει απατο. Ενα smart εβγαλε η LG και ειναι το Nexus 5 ολα τα αλλα ειναι μονο φρου φρου και αρωματα

Τι εργαλειο εφτιαξε η LG ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΧΩ ΤΟ LG OPTIMUS L9ii ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

Tony Cool

@Στυλιανος Βασίλης Καρκαρης
Παρότι έχουμε Μαρτιο και έχει πολυ ψωμί η χρονιά, το σχόλιο σου ειναι εύκολα το κορυφαίο του 2015. Εύγε!

Dmak

Θα συμφωνήσω με τον φίλο Στυλιανό Βασίλη, και γω με ένα φιλαράκι στην αρχη ουτε καν θα θέλαμε το G4, ύστερα αφου μας ειπαν οτι δεν θα το θελαμε, μετα απ’ολα αυτά όμως εμείς τελικά δεν συμφωνήσαμε και δεν θα το θέλουμε. Αυτό ακριβώς.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Tony Cool ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΩΝ LG ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΜΑ KNOCK KNOCK DE ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ

Tolis

Τίποτα .. Απλά κ ωραία 20mp camera με το laizer auto focus που τα σπάει, 8πυρηνο 810 πάνω από 2ghz, 4gb ram, 32gb μνήμη με ή χωρίς microSD (και μεγαλύτερη ), Qhd οθόνη στις 5,3 ίντσες, και 3800mah μπαταρία έτσι ώστε να μην μεγαλώσει το μέγεθος, και φυσικά ΟΧΙ πλαστικό αλλά μεταλλικό τύπου HTC κ apple! Τις χαζομάρες με τα δακτυλικά δεν θα το χρησιμοποιήσει κανείς!!!! Βάλε όλα αυτά στα 599 αρχική τιμή και να δω ποιος ΔΕΝ θα το πάρει…

Και ας αφήσουμε τους σαμσουδάκιδες, τους αιφονάκιδες και τους φουρτουνάκιδες να μιλάνε για το S7 και το iphone 7!!!

παπαροκας tiamat

@στυλιανος @tony cool hi και απο μενα !!
Σαφως respect στον στυλιανος που σαν γνησιος lg ακιας εκφραζει την αγωνια του, εγω να πω απλως οτι μια ελαφρα (EΛΑΦΡΑ ΟΜΩΣ!) Κυρτοτητα θα εδινε στο g4 περισσοτερη εταιρικη ταυτοτητα και προσωπικοτητα.
θα το κανε να ξεχωριζει.

Μακαρι να μη πεσει στη λουμπα που επεσε η samsung, που στη προσπαθεια να μοιασει στο λεπτο iphone, λεπτυνε κιαλλο το σωμα του κινητου σε βαρος της μπαταριας!

Επισης αναμενω συνεχεια στη σωστη κατευθυνση που ξεκινησε με το g3 της καρτας micro sd και αποσπωμενης μπαταριας !

wrangler10

Δεν την ξαναπατάω..αυτή την φορά θα το περιμένω το note 5.Στο g3 δεν με βόλεψαν τα κουμπιά στην πλάτη και το ηχείο πίσω.Αν κρίνω από το S6 το νέο Note θα έχει το ηχείο κάτω και πιο ελαφρύ toutchwiz .Eλπιζω να διατηρήσει την sd και την απoσπωμενη μπαταρία ,ειδικά την αποσπωμενη μπαταρία

ΝΙΚΟΛΑΣ

παντοφλα…
τι ειναι αυτη η εμμονη τησ lg καθε χρονια να μεγαλωνει τις συσκευες της.
ελεος πια.
το lg g2 καλυτερο μου φαινεται..
σα βαρκα ειναι…
θα δινει και δωρο σχολικη τσαντα μεταφορας…!!!

JohnWave

Απογοήτευση.

Ερωτήσεις :
Το flex πούλησε τρελά; Η πλειοψηφία του κόσμου αποδέχτηκε την αλά μπανάνα κούρμπα; Για ποιο λόγο μια αποτυχημένη προσπάθεια υιοθετείται στη ναυαρχίδα;

cocous

Το flex δεν πουλησε λογω μεγεθους,τιμης και αναλυσης οθονης.
Αλλα πιστεψτε με οτι αν παρει λιγο κυρτοτητα το G3 δεν θα ειναι μειονεκτημα.
Εγω πρωιν κατοχος Gflex και μεν G3 μπορω να πω οτι η κυρτοτητα του Flex μου ειναι αξεχαστη και παρα πολυ εντυπωσιακη και στην αφη αλλα και στη προβολη.
Οποιος ειχε η εχει Flex θα καταλαβει τι εννοω

Κώστας Βλαχάκης

Συμφωνω με Cocous για την εμπειρια της κυρτης οθονης του G Flex.

KostasB

Κώστα πρέπει σιγά σιγά να προγραμματίζεις καμιά συνάντηση-καφέ Αθήνα με s6, one m9 και g flex 2. Σε κάνα μήνα δηλαδή να έχει έρθει και το s6…

Tolis

Ο άλλος λέει παντόφλα… Κλασικός Έλληνας που από μια φωτογραφία έχει καταλάβει τα πάντα για ένα προιον!!! Μετά τι να κάτσεις κ να συζητήσεις με αυτόν τον άνθρωπο που προφανώς όταν είδε σε φωτογραφία το iphone 6 plus είπε τι σουλουπωμένο κινητό είναι αυτό…

Χθες το βράδυ στο όνειρο μου εγώ είδα το G5 και προτείνω σε όλους να μην το αγοράσουν γιατί ζυγίζει 2 κιλά και έχει μέγεθος λαπτοπ!!!

Και τα μυαλά στα κάγκελα ΝΙΚΟΛΑ!!!

Enzo

Σέβομαι την LG και τις συσκευές της. Όμως αν δεν κάνει κάτι και αυτή με τα υλικά κατασκευής προβλέπω ότι θα μείνει πίσω.

Επίσης οι ±5,5 ίντσες ειναι πολλές για την βασική της ναυαρχίδα. Η τακτική του να έχεις μία συσκευή ~5 ίντσες και μία ~6 ειναι προτιμότερη κατά την γνώμη μου.

Panagiotis

Ωραίο κινητό εμένα μου αρέσει μακάρι να είχα τα λευτά και να μπορούσα και θα το έπερνα.
Προς το παρών θα μείνω με το ativ s μου και σε κανά χρώνο με επηδότιση μάλλον θα πάρω το G2

παπαροκας tiamat

Επειδη συμπαθω την lg θα της δωσω μια ιδεα.

Ενα g flex pro στις 12 ιντσες oled ,να δειτε μετα ποσο πορωση θα ναι η κουρμπα σε τετοιες διαστασεις…..

Γιάννης

Πολύ χειρότερο σχεδιαστικά από το G3 , ειδικά το πάχος σχεδόν 1 cm είναι αστείο για τα σημερινά δεδομένα. ΑΝ είναι αληθινές οι πληροφορίες βέβαια.

tolis

Φίλε Γιάννη άμα σου βάλει 4.000mah μπαταρία που θα κρατάει 2 μέρες φουλ χρήσης τύπου G2 με jelly Bean τότε το 1cm θα το βλέπεις 1mm!!! Εκτός άμα είσαι καθαρά της εμφάνισης να το έχεις πάνω στο τραπέζι να το βλέπει ο κόσμος και να το θαυμάζει… Τότε πάω πάσο και πάμε για το iphone6..

giannis13

το G2 μου ειναι 8.9mm νομιζω με 3000mah μπαταρια !!!

μια χαρα το θαυμαζει ο κοσμος , εχω το λευκο και ειναι τελειο και πολυ ομορφο !

πραγματικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με αυτο το κινητο της LG !

εχω βαλει και g3 ρομ και εχουν βελτιωθει και τα μικροπροβληματα με την καμερα το βραδυ και το φλας κλπ κλπ ! τελειο …

kostantinos

πότε θα βγεί στην αγορά ;

PAP

Ο/Η tolis το 1cm θα το βλέπεις 1mm.!!!!!εκλαψαααα……χαχαχαχαχαχα.!φοβερος.!ετσι ειναι.!ας αποφασισουμε τελικα τι θελουμε….απ την μια κλεγομαστε οτι δεν κραταει ι μπαταρια….απ την αλλη ειναι κουμουτσα….αν εχει παχος σαν το γ2 που εχω τοτε μαι χαρα..πολυ ομορφο θα ειναι.!

Ο/Η giannis13 τι εννοεις g3 rom?δεν σκαμπαζω και πολλα γι αυτο ρωταω.!

Γιώργος

Δίπλα στο S5 δεν πιάνει μια (ενώ μέχρι τώρα η LG έβγαζε πιο στιλάτες ναυαρχίδες απο την Samsung) , ούτε με το G3 δεν υπάρχει σύγκριση , δεν λέω να μην έχει καλή μπαταρία αλλά να μην είναι και σαν τούβλο.

χαρης

φιλε PAP το g3 rom που λεει ο giannis13 ειναι ενα λογισμικο οπου το περνας στο τηλ με root και το συγκε κριμενο εχει το ui του g3 με android 4.4.2 αν δεν κανω λαθος

cocous

Βασικα οσων αφορα το s5 θα πω οτι το ειχα για πολυ λιγο και το εδωσα διοτι αλλιως θα το πετουσα απο το μπαλκονι. Μεγαλη αποτυχια για μενα.
Ειδικα διπλα στο flex και κατοπιν του G3 δεν συκγρινεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.