LG G4 με δερμάτινη πλάτη και περίεργο διπλό LED flash;

H LG Electronics Hellas ανέβασε ένα micro site αποκλειστικά αφιερωμένο στο επερχόμενο LG G4. Η παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια με teaser video και φωτογραφίες ξεκίνησε σήμερα και θα κορυφωθεί στις 28 Απριλίου στο Λονδίνο όπου και θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του LG G4.

Στο micro site αυτή τη στιγμή εμφανίζεται για πρώτη φορά η δερμάτινη πλάτη του LG G4 με την κάμερα (θα έχει φακό με διάφραγμα f/1.8), το Laser Autofocus, το διπλό LED flash αλλά και το έξυπνο πίσω πλήκτρο.

Δεν είμαστε σίγουροι αν αυτό είναι διπλό LED flash ή ένα μονό και κάτι άλλο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτή τη στιγμή από την φωτογραφία.

Μέσα στο κώδικα του micro site αναφέρεται ‘Ανακαλύψτε το Quad HD Smartphone – LG G4’, επιβεβαιώνοντας ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, ότι δηλαδή η οθόνη του G4 θα έχει ανάλυση 2560×1440 pixels.

Σε κάποιο άλλο σημείο αναφέρονται οι κωδικοί ‘g4m’ αλλά και ‘LG P1’. Μήπως LG G4M θα ονομάζεται κάποιο μοντέλο με δερμάτινη πίσω πλάτη και θα παρουσιαστεί και “κανονικό” G4 με πλαστικό;

Δείτε το micro site της LG Electronics Hellas εδώ.

LG G4 με δερμάτινη πλάτη;, LG G4 με δερμάτινη πλάτη και περίεργο διπλό LED flash;

LG G4 με δερμάτινη πλάτη;, LG G4 με δερμάτινη πλάτη και περίεργο διπλό LED flash;

LG G4 με δερμάτινη πλάτη;, LG G4 με δερμάτινη πλάτη και περίεργο διπλό LED flash;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας tiamat

Φαινεται να ειναι απιστευτο!!!!!
Απλα φοβαμαι να μην εχει αποσπωμενη μπαταρια λογω δερματινης ,η οποια παρεπιπτοντως φαινεται ναναι απιστευτα premium στη φωτογραφια!!!

Το δερμα σε κινητο πρεπει να ειναι η καλυτερη επιλογη αφου η αισθηση του δε συγκρίνεται με τιποτε αλλο! Εδω το note3 πουχω με αυτου του τυπου πλαστικο δερμα και δε χορταίνω να το χαιδευω και να το γρατσουναω απαλα καθε φορα που του πιανω τη πλατη!

Μας ειπε σημερα και για τη καμερα με f1.8 που δεν εχει ξαναμπεί σε κινητο και το τερματησε!!

χαρης

Κωστα θα εισαι στην πρεμιερα για να μας δωσεις ενα πρωτο hand on

kostas

KOREA RULES THIS YEAR !!

φωτης lgg3

Κι οσο κι αν σας φανει περιεργο,θα ηθελα πιο κορεσμενα χρωματα,λιγοτερο θαμπα απο το δικο μου δλδ κ πραγματικα καλη μπαταρια.

nonos04

Α ρε sammNOTE ζημια που εκανες,εχουν να χαλασει δερμα και δερμα!!!
Μια φορα ΝΟΤΕ για παντα ΝΟΤΕ!!!!

rose

Τελικα τα χανζαπλαστ και τα πλαστικά καπάκια αναβαθμίστηκαν το 2015 και έγινε μεγάλο θέμα. Δηλαδή κατι που η Apple το χει κάνει εδώ και 5 χρονια .

stamatis21

Ετσι ρε lg δωσε για ακομα μια φορα πονοοοοοοοο.το καλυτερο κινητο ever θα εισαι.οθονη;μετα απο το g3 που ολοι εκραζαν αρα θαυμαζαν κ μετα ολοι εβαλαν βαζεις ακομα καλυτερη qhd οθονη.καμερα f/1.8.κ 16ααρα.δηλ τι αλλο να κανει;ξεφτιλα τους κανει ολους.κ καλα εκαναν το edge δηλ αντι να κανει μικρα τα bezzel για να μην την κραξουν για αντιγραφη εβαλε αυτο το κολπακι για να κανει οτι η lg με τα bezzel.γιατι ουτε λειτουργικοτητα εχουν ουτε τιποτα.απλα ενας τροπος να ξεγελασει τον κοσμο οτι ειναι απο ακρη σε ακρη η οθονη που κατι τετοιο δεν ισχυει.κ σιγα σιγα θα σκανε ολα τα καλουδια το g4.ελα k αντε γεια ολοι κ παω για πουλημα g3 κ παω χαλαρα για g4.οπως λεει το σλογκαν FEEL THE GREAT SEE THE GREAT

αρης

Δέχομαι ότι η έμπνευση έχει προέλθει από το νοτε αλλά μέχρι τώρα η lg έχει δείξει πως ότι ιδέες έχει πάρει από άλλους και τις έχει βάλει σε προϊόντα της τις έχει κάνει καλύτερες και πιο εντυπωσιακές….εύχομαι και εδω να γίνει το ίδιο γιατι το πλαστικό της Samsung που θύμιζε δερμα στο νοτε ήταν λίγο χάλια…….για να δούμε…..

Antonis

Good news.. Ας γδαρουμε ακόμα περισσότερα ζώα.. Να κοσμούν τα κινητά μας. Καταπληκτική ιδέα

mech.al.

Και παλι (μετα τα οικονομικα μας) ειμαστε στο διεθνη τυπο… 😛
https://www.phonearena.com/news/LG-Hellas-Greece-posts-timer-counting-down-toward-April-28th-event_id68029

Antonis

Πάντως δεν είναι διπλό φλας το από κάτω κάτι σαν καθρευτακι μου κάνει υπήρχαν και παλιά κάτι τέτοια αν θυμάστε.. Να βλέπεις που τραβάς περίπου όταν τραβάς με την πίσω κάμερα δηλαδή

chris

Πιστευω οτι εαν το κινητο ειναι απο δερμα και ενσωματωνει μια σωστη καμερα με ois 16 με 20MP με το διαφραγμα που εχει θα ειναι ενα πολυ καλο κινητο και τοτε ναι θα μπορει να ανταγωνιστει το s6.
Θα πρεπει ομως να ξεπερασει και τα θεματα του με την υπερθερμανση του 810-εφοσον εχει αυτον-και γενικα της υπερθερμανσης διοτι τα δυο προηγουμενα μοντελα της ειχαν αξιοσημειωτα προβληματα με αυτην που επηρρεαζαν μαλιστα την λειτουργεια τους.Επιπλεον,να προσεξει την μπαταρια:το lg g3 ηταν η χειροτερη ναυαρχιδα σε θεμα μπαταριας και αν δεν βελτιωσει αυτο,τοτε οι κριτικες θα ειναι σκληρες,διοτι δεν θα εμφανισει βελτιωση απο το προηγουμενο.
Πραγματικα πιστευω οτι εχει ολα τα φοντα να σπασει τα ρεκορ πωλησεων της lg αυτη η επερχομενη συσκευη,το μονο που χρειαζεται ειναι καποιες διορθωσεις απο τα προηγουμενα..

Να εχει αφαιρουμενη μπαταρια και υποδοχη καρτα μνημης TURBO χαρακτηριστικα χαμηλη ακτινοβολια κεφαλι

ΚΚώστας

Ρε παιδια ωραίο το δέρμα καλό χρυσό όμορφο premium αλλά δεν θα λερωνει αν ακουμπήσει πουθενά και κατά δεύτερον αν ξυστει κάπου δεν θα ξεφλουδισει

petrakis george

Ποιος θα ελεγε στον…. αρουραιο (κανα τετοιο ζωο φανταζομαι λογω κοστους) οτι θα κατεληγε πλατη σε smartphone !!!!!

haris

Ευτυχης κατοχος του εκπληκτικου g2.
Ψαχνω να βρω λογο να το αντικαταστησω
και μεχρι τωρα δεν βρισκω.
Ελπιζω να μου τους δωσει το g4.

aik

Εγω νομιζω οτι το κατω μερος του φλας ειναι υπερυθρο λαμπακι για νυχτερινη ληψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.