LG G4: Αναλυτές θεωρούν ότι μπορεί να μην ξεπεράσει το LG G3

Το LG G4 θα ανακοινωθεί επίσημα σε περίπου 2 εβδομάδες, στις 28 Απριλίου και ήδη έχει αποκαλύψει πολλές πτυχές του για το design και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Μένει να μάθουμε τι επεξεργαστή θα φοράει και την τιμή του.

Το LG G4 είναι ο διάδοχος του LG G3 με το οποίο η LG είχε εντυπωσιάσει πέρσι χάρη στην QHD οθόνη και τα λεπτά bezel. Για την φετινή ναυαρχίδα οι αναλυτές μοιάζουν να μην είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι.

Σύμφωνα με αναλυτή της IBK Investment & Securities, το LG G4 είναι εντυπωσιακό προϊόν, αλλά οι πωλήσεις του μπορεί να μην ξεπεράσουν εκείνες του LG G3 το οποίο είχε φτάσει περίπου 10 εκατομμύρια. Όπως εξηγεί, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έρχεται μετά τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge τα οποία έχουν εντυπωσιάσει ήδη και οι συνθήκες της αγοράς δεν θα είναι υπέρ της LG.

Σύμφωνα με άλλο αναλυτή, το γεγονός ότι η LG θα χρησιμοποιήσει τον επεξεργαστή Snapdragon 808 αντί του Snapdragon 810, θα μπορούσε να λειτουργήσει κατά της. Ωστόσο εμείς πρέπει να πούμε ότι ο 808 δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια την LG και βασιζόμαστε μόνο σε διαρροές.

Αυτά που έχει επιβεβαιώσει η ίδια η LG είναι 5.5 ιντσών QHD οθόνη τεχνολογίας LCD IPS Quantum με 25% μεγαλύτερη φωτεινότητα και 20% χρωματικό εύρος σε σύγκριση με την οθόνη του LG G3, 16 Μegapixel κάμερα με άνοιγμα φακού f/1.8 και το νέο LG UX 4.0 που βασίζεται σε Android Lollipop.

Διαβάστε επίσης: LG G4 με Snapdragon 808 και Adreno 418 GPU;

lg g4, LG G4: Αναλυτές θεωρούν ότι μπορεί να μην ξεπεράσει το LG G3

lg g4, LG G4: Αναλυτές θεωρούν ότι μπορεί να μην ξεπεράσει το LG G3

lg g4, LG G4: Αναλυτές θεωρούν ότι μπορεί να μην ξεπεράσει το LG G3

lg g4, LG G4: Αναλυτές θεωρούν ότι μπορεί να μην ξεπεράσει το LG G3

lg g4, LG G4: Αναλυτές θεωρούν ότι μπορεί να μην ξεπεράσει το LG G3

lg g4, LG G4: Αναλυτές θεωρούν ότι μπορεί να μην ξεπεράσει το LG G3

lg g4, LG G4: Αναλυτές θεωρούν ότι μπορεί να μην ξεπεράσει το LG G3

lg g4, LG G4: Αναλυτές θεωρούν ότι μπορεί να μην ξεπεράσει το LG G3

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kalex1999

ποιο ωραιο το g3 μου παντως!!

Costas

Εμφανισιακά είναι υπέροχο. Αν έρθει με τον 808 που είναι κι αυτός μια χαρά, πιστεύω θα έχει χαμηλότερη τιμή από τις υπόλοιπες ναυαρχίδες με τον 810.

gt-i9506

καλα δεν το λες και ασχημο γιατι πολλοι πεσανε να το φανε το κινητο, Οκ για μενα αν ελειπε η ραφη και ειχε μεταλλικο σασι και P-OLED (κατι σαν την amoled της samsung) θα ηταν το επομενο μου κινητο 😀

koutsis

Παιδια μπορείτε να το πάρετε και με κανονικό πίσω καπάκι αν δεν σας αρέσει το δέρμα,μην κολλάτε σε αυτό.
Εγω βλέπω ότι αν η τιμή του είναι λίγο πιο κάτω απο samsung και htc που ειναι στα 769€
θα είναι παρα πολύ καλή περίπτωση για τα χαρακτηριστικά του …

JohnWave

Συμφωνώ με τους αναλυτές και τους έχουμε αρκετοί προλάβει στην παραπάνω ανάλυση. Πάντως αν βγει ένα G4 mini θα πιάσει ίσως στο γυναικείο πληθυσμό.

Αντώνης

Παιδιά ηρεμήστε ΛΊΓΩ το κηνητο είναι τέλειο και στο θέμα της ραφής γιατί πέστε να το φάτε όταν η Samsung στο νότε 3 είχε βγάλει πλαστηκη ραφή ζητούσατε κανονική τώρα σας την δηνουν και πάλι δεν σας αρέσει τι ακριβώς θέλετε κάποιοι δεν έχω καταλάβει

Πιστευω αμα βαλει το μαγικο χεακι η LG τρελες πωλησεις

9gag

τα greeklish έχουν καταστρέψει κόσμο. .. ( κολλάει σχεδόν σε όλα τα άρθρα του techblog.gr )

Αλεκος ο παραλίας

Επιτέλους θα βγει και μια “παντόφλα” δερμάτινη! ! Μπράβο στην Lg . Άντε κι έρχεται το καλοκαιράκι…!

Φώτης

Αν έπαιρνα φετος LG θα τσιμπαγα το flex 2!!!Το γουστάρω πιο πολυ..Εχει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ οθονη (μαύρα ,χρωματα κορυφαία)κ μια μοναδική κινηματογραφικοτητα..Εχω ακούσει οτι βγαζει κ παρα πολυ καλές φωτογραφιες..Αν κ φετος μαλλον για Z4 με βλεπω αλλα θα δούμε..

Γιώργος

Δεν το βλέπω να μπορεί να ανταγωνιστεί το S6 , έχει πολύ υποδεέστερο επεξεργαστή και υλικά κατασκευής ενώ και ο σχεδιασμός είναι σαφώς χειρότερος από το G2 και το G3…ΑΛΛΑ αν είναι ~200 ευρώ φτηνότερο απο το Samsung θα έχει καλές πωλήσεις λόγω value for money.

Tsarli

Εγω πάντως θεωρω οτι ακόμα και με τον 808 και μια καλή κοστολογιακη πολιτική,θα ειναι η πιο ωριμη και τίμια επιλογή ναυαρχίδας χωρίς φανφάρες και κινήσεις εντυπωσιασμού.

Γιάννης σε λέω

Πολύ σωστά εκτιμούν οι αναλυτές. Προσωπικά ενώ πέρυσι είχα ενθουσιαστεί με το G3 δεν μπορώ να πω το ίδιο φέτος για το G4. Ανήκω στην κατηγορία των καταναλωτών που δεν τους αρέσει το δέρμα στις συσκευές και φαντάζομαι υπάρχουν αρκετοί σαν κι εμένα.

Προσωπική γνώμη… Αν ήθελε η LG να κάνει σωστότερη δουλειά θα ήταν καλύτερα στο πίσω μέρος του G4 να είχε κάνει επένδυση από ξύλο όπως ένα Motorola που είχα δει και ήταν πολύ όμορφο.

χαρης

@Γιαννης σε λεω
Το καπακι απο πισω ειναι επιλογης.
Εαν θες βαζεις καποιο απο τα δερματινα καπακια εαν οχι τοτε καποιο απο τα αλλα καπακια που δεν ξερω εαν ειναι πλαστικα η οχι παντος ειναι ωραια, το εχει σε αρθρο ο Κωστας οπου δειχνει τα δερματινα με αυτο τυπου πλαστικου.

Γιάννης σε λέω

@χάρης

Και πάλι κάτι δεν μου αρέσει. Όντως το G4 θα επισκιαστεί από τα S6 και S6 edge φέτος. Μόνο αν η LG του δώσει μια περισσότερο δελεαστική τιμή, γύρω στα 600 €, έχει πιθανότητες να τα πάει καλύτερα.

Πάντως αν ρωτούσες αν έπαιρνα την απόφαση να αγοράσω καινούρια συσκευή αυτήν την χρονιά τι θα διάλεγα, θα σου απαντούσα Huawei P8 λόγω του συνδυασμού Σούπερ εμφάνιση-Ποιότητα κατασκευής-δελεαστική τιμή.

Το G4 (προσωπική γνώμη) δεν έχει την εμφάνιση που θα περίμενα, ούτε είναι φτιαγμένο από γυαλί ή μέταλλο.

χαρης

@Γιαννης σε λεω
Συμφωνω μαζι σου απο εμφανισει περιμενα κατι καλυτερο (the best) που λεμε.Εγω δεν ξερω το Ηuawei p8 αλλα νομιζω οτι ο Κωστας το ειχε βγαλει σε αρθρο παντος και ηταν καλο εγω ομως θα παραμεινω για καιρο ακομα με το g2 γιατι με την αναβαθμισει σε 5.0.2 το κινητο οπως λενε καποιοι εδω μετατρεπεται σε (αθανατο σαμουραϊ) και δεν βρηκω λογο να παρω ουτε g flex 2 ουτε s6 ουτε z4. Μολις βγει κινητο που πραγματικα αξηζει να δωσω 800 € τοτε ναι θα παω και θα το παρω. Για να μην ξεφυγουμε και απο το θεμα το g4 ας εχει απο μεσα ενα οπλοστασιο και να δουλεουν ολα ρολοϊ

PAP

@Γιαννης

Συμφωνω μαζι σου για και για το Huawei P8 και για το LG G4
ειμαι κατοχος LG G2(ισως το καλυτερο κινητο τα τελεθταια χρονια)…σκεφτομαι να επειδη ακομα τα πιανει τα λεφτα του να το “σκοτωσω” και να παω για P8..o συνδιασμος τιμης,ποιοτητας,hardware ειναι πολυ δυνατος….απο τις φτηνοτερες και καλες ναυρχιδες για φετος
Οσο για το lg G4 περιμεναμε ολοι κατι καλυτερο…μιας και ανακοινωθηκε αργοτερα απο το S6…
Ωστοσο νομιζω οτι αν η τιμη του LG G4 ειναι 150€ φτηνοτερα απο τo S6 θα σωσει την παρτιδα.!(μιας και θα εχει χειροτερο επεξεργαστη snapdragon 808 θα μπορουσε να δικαιολογηθει καπως η μειωμενη τιμη+οτι καθε χρονο η LG κραταει χαμηλες τις τιμες της)

Ηλιας

Τελικα η εξελιξη το ντιζαιν ειναι πολυ δυσκολο ζητημα,ειδικα αν εχεις προηγουμενως τεραστια επιτυχια,οπως ηταν η ΗΤC με το Μ8(το πιο ομορφο κινητο κατα την γνωμη μου ever) και η LG με τα G2-G3.Και οι δυο εταιριες αδυνατουν να συνεχισουν την επιτυχια τους(μιλαω παντα για ντιζαιν)!!

Νίκος

Παιδιά καλησπέρα. Έχω επιδοτηση και μου βγαινει το g3 220 ευρώ.αξιζει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.