LG G4: Τα νέα teaser video για οθόνη, κάμερα και δερμάτινη κατασκευή

Μέχρι να κάνει την επίσημη ανακοίνωση του LG G4 στις 28 Απριλίου, η LG θέλει σε καθημερινή βάση να προωθεί την επερχόμενη ναυαρχίδα της μέσα από μικρά teaser videos. Η LG Κορέας ανέβασε 3 teaser για την οθόνη, την δερμάτινη κατασκευή και την κάμερα, ενώ υπάρχει ένα ακόμη για το UX 4.0).

Στο πρώτο βιντεάκι δείχνει το user interface (UX 4.0) του LG G4 το οποίο έχει αποκαλύψει ήδη, αλλά επικεντρώνεται σε χαρακτηριστικά όπως QuickShot, Gesture Interval Shot, QuickMemo+ και Ringtone ID.

Τα επόμενα προμοτάρουν την δερμάτινη κατασκευή την οποία έχουμε δει ήδη από προηγούμενο τεράστιο leak, την οθόνη και την κάμερα.

Για μια ακόμη φορά να πούμε ότι το LG G4 αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 που σημαίνει 534ppi, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808 (ή 810), Adreno 418 GPU, μνήμη RAM 3GB, μπαταρία 3000mAh, κάμερα 16 Megapixel με άνοιγμα φακού f/1.8 για καλές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και δεύτερη κάμερα 8 Megapixel.

lg g4 teaser videos, LG G4: Τα νέα teaser video για οθόνη, κάμερα και δερμάτινη κατασκευή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stelios

Δεν ξέρω τι έμεινε να παρουσιάσει την Τρίτη η lg, πάντως φαίνεται ωραίο

devforge

@stelios την τιμη 🙂

ωραιο οντως.. ελπιζω η καμερα να ειναι σε επιπεδα s6 η ακομη καλυτερη σε φωτογραφιες χαμηλου φωτος..
βαση τιμης θα το σκεφτω να το αγορασω αν δεν εχει πεσει η τιμη του s6, αν και εκει με προβληματιζει η μπαταρια (touchwiz + high res screen)

Πολυ ωραιο ειναι να βαλει RAM DDR4 4GB

Nickolas

Δερμάτινα καπάκια που εναλλάσονται, κάρτα μνήμης, εξαιρετική (απ’οτι φαίνεται) κάμερα, πολύ ωραία οθόνη. Αν βάλει και μια καλή τιμή το έχω τσιμπήσει 🙂

man-gus

Πολυ ωραιο, “ψηθηκα” ηδη…

Miko

Πραγματικά φαίνεται πολύ ωραίο, μακάρι η τιμή να μείνει χαμηλή, αν και δεν το βλέπω δυστυχώς.

Στυλιανός Βασίλης

αμα βαλει καλη τιμη το τσιμπαω τελειο να βαλει RAM DDR4 4GB ο 810 σηκωνει σηκωνει και LTE CA9 450MBITS DONWLOADER που εχει το LG G FLEX 2 να βαλει στο LG G4 και πιστευω να ρθουν καποτε αυτες οι ταχητητες ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ 2G σημα δεν πιανει με μεγαλα πακετα GB KAI TB

giannaras

Ρε παιδιά τι ωραίο επειδή είχα το g3 σχεδιαστικά εκτός από το δέρμα δηλαδή τι διαφορά βλέπετε .κραζαμε την Samsung αλλά με το 6 και ειδικά το edge μας έδωσε κάτι άλλο αν κάποιος έχει το g3 θα είναι σαν να έχει το ίδιο τηλέφωνο στα χέρια του όπως εγώ από το note 3 που πήρα το 4 καλύτερο αλλά στο μάτι το ίδιο

NLS

Με αυτόν τον ανταγωνισμό ο 808 το σκοτώνει πάντως.
Οι διαφορές ΔΕΝ είναι μικρές.
– 2 δυνατοί πυρήνες + 4 μικροί αντί 4 + 4.
– Πολύ πιο αργή DDR3 (933) αντί DDR4 (1600).
– Πολύ πιο αργό GPU (ο 430 είναι άνετα 40% γρηγορότερος από τον 418).

Αυτές τις διαφορές τις νιώθεις, δεν κρύβονται.
Από εκεί και πέρα έχει και διαφορές για τους… πιο ψαγμένους.
– Ο 808 υποστηρίζει την ανάλυση του G4 και λίιιιγο παραπάνω, ο 810 full 4K (αυτό βέβαια δεν θα φανεί αφού η οθόνη δεν αλλάζει).
– H.265 encoding ο μεγάλος, μόνο H.264 ο μικρός.
– 12 bit camera ISP (image signal processor) vs 14 bit.

Μου αρέσει το τηλέφωνο, ΑΛΛΑ.

…ερώτηση: Ότι αλλάζουν οι πλάτες που το ξέρουμε;

Sotiris

Ωραίος ο Nls. Από την απέχθεια τους ορισμένοι προς την αιχμή δόρατος του Android δεν βλέπουν μπροστά τους. Αν η Samsung έβγαζε συσκευή με τα χαρακτηριστικά του G4 θα έτρωγε ακόμα μεγαλύτερο κράξιμο. Το καλό είναι οτι η τιμή των G3 θα καταρρεύσει κι άλλο και το G4 σε λιγότερο από μήνα θα πωλείται κάτω από 500 ευρώ στο skroutz.

dim

Πολύ όμορφο τηλέφωνο αλλά όπως λέει και ο φίλος με αυτά τα specs Samsung και Sony θα τρωγανε πολύ κράξιμο

Nickolas

@NLS
Από παλαιότερες φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει και εδώ στο techblog και δείχνουν το εσωτερικό του κινητού με τη μπαταρία και ακριβώς δίπλα τη δερμάτινη πλάτη.

alexis touba

Ειχα και το lg g3 32gb δε τρελαθηκα κιολας.Ωραια ευκρηνεια σε λεπτομεριες μαπα χρωματα ξεθοριασμενα.Το mate7 που εχω τωρα πολυ καλυτερο σε χρωματα ταχυτητα και μπαταρια.Κατι αλλο που δε μαρεσε στο lg g3 ειναι πως μετα απο λιγο ερηχνε το φωτησμο λογο υπερθερμανσης και οικονομιας λογο QHD.Δε μαρεσει ναχω πανω οθοναρα η οτι αλλο και να μη μπορω να το ευχαρηστηθω λογο μπαταριας η οτι αλλο.Κανονηκα για μενα θαπρεπε να βελτιωσουν αυτα που υποληποτανε το προηγουμενο μοντελο.Χρωματα φωτησμο μπαταρια γρηγοραδα κ ram.Αποτι βλεπω στα βιντεο θαναι κροτηδα.Μακαρι δηλαδη να μην εχει κοληματα ουτε λαγκ οχι οτι ειχε πολλα.Σα σχεδιο το g3 μαρεσε πολυ δε θα με χαλουσε να μοιαζει και το 4αρι σαν το3.Αλλα με ενδιαφερουν οπως παραπανω ειπα.Τι να το κανω ναναι εμφανησιμο και σε αλλα πιο σοβαρα πραματα και ναχει προβλημα.Ας ειναι μετριο εξωτερηκα αλλα να ειναι αψογο σε ολα ταλα διαχειρηση μπαταριας υπερθερμανση γρηγοραδα καμερα οθονη χρωματα κτλπ

Στυλιανός Βασίλης

https://www.concept-phones.com/lg/lg-g4-fresh-2w-speakers-upfront-touchpad/ απο οτι λεγανε στο ιντερνετ ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΡΘΕΙ ΣΕ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ 810 RAM DDR4 4GB

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.