LG G4 Pro: Πλαστική κατασκευή και αποσπώμενη μπαταρία;

Απ όταν ανακοινώθηκε επίσημα το LG G4, γνωρίζαμε ότι δεν θα είναι η μόνη ναυαρχίδα που θα ανακοινωθεί φέτος. Περιμένουμε μια νέα «super-premium» συσκευή, όπως είχε πει ο επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της LG Electronics. Το κινητό έχει καθιερωθεί να αποκαλείται LG G4 Pro ή LG G4 Note, όμως ίσως να μην είναι premium με την κλασική έννοια.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται από την Κορέα, το μη ανακοινωμένο LG G4 Pro δεν θα είναι μεταλλικό, όπως θα περιμέναμε από ένα “premium” smartphone, αλλά η LG επιμένει να χρησιμοποιεί πλαστικό. Η χρήση πλαστικού αντί για μέταλλο φαίνεται πως γίνεται για χάρη της αποσπώμενης μπαταρίας.

Η LG φαίνεται να έχει ως προτεραιότητα την μπαταρία έναντι του design και πρέπει να σημειώσουμε ότι πλέον είναι το μόνο μεγάλο όνομα που επιμένει σε user-replaceable μπαταρίες στα high-end μοντέλα. Η Samsung τόσο στα Samsung Galaxy S6 όσο και στο Samsung Galaxy Note 5 επέλεξε να μην έχει αποσπώμενη μπαταριά.

Σύμφωνα με προηγούμενα leaks, λέγεται ότι το LG G4 Pro θα έρθει με οθόνη 5.8 ιντσών IPS-LCD ανάλυσης QHD, μνήμη RAM 4GB DDR4 και dual camera με την οποία θέλει να διαφοροποιηθεί από αντιπάλους όπως το Samsung Galaxy Note 5.

Update: Διέρρευσαν φωτογραφίες από την TENAA

LG G4 Pro: Πλαστική κατασκευή και αποσπώμενη μπαταρία;, LG G4 Pro: Πλαστική κατασκευή και αποσπώμενη μπαταρία;

LG G4 Pro: Πλαστική κατασκευή και αποσπώμενη μπαταρία;, LG G4 Pro: Πλαστική κατασκευή και αποσπώμενη μπαταρία;

LG G4 Pro: Πλαστική κατασκευή και αποσπώμενη μπαταρία;, LG G4 Pro: Πλαστική κατασκευή και αποσπώμενη μπαταρία;


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
theo

γιατί ο όρος “επιμένει να χρησιμοποιεί πλαστικό”? είναι αναγκαίο να χρησιμοποιήσει μέταλλο? ποιοι το κακό του πλαστικού δηλαδή? ο κάθε κατασκευαστής κάνει ότι θέλει. υπάρχουν και κάποιο απο εμάς που δεν θέλουμε μεταλλικές συσκευές. αν τώρα το πλαστικό είναι κακό κράξετε το όσο θέλετε.

peristeri

Μεταλλικη κατασκευη για να φορεσεις μετα πλαστικη θηκη? Γιατι αυτο συμβαινει στο τελος

NLS

Persistent αυτό ακριβώς. Μεγάλη πλάκα όλη η… αηδία που έπαθαν οι κατασκευάσε
κατασκευαστές και ο κόσμος όταν τελικά μπαίνει κατά 95% σε θήκη και είναι 95% πλαστική.

Ιωάννης jb

Φαίνεται ωραίο και το design είναι κάτι καινούργιο!!!
Βέβαια η lg σε αυτόν το τομέα συνεχώς ψάχνεται…
Στο g flex 2 φάνηκε ότι θα το γυρίσει σε μέταλλο σιγά σιγά σε αλουμίνιο ή σε γυαλί..
Τελικά στο g4 μας το πήγε σε κάτι περίεργο και ασχημο!! αυτό το είχε δοκιμάσει παλαιότερα και η samsung και φάνηκε ότι δε τραβάει…
Τωρα τι?? Πάλι πλαστικό με design απο πίσω που θυμίζει κάτι απο droid turbo!!
Ωραία όλα αυτά αλλά λιγάκι αλλοπρόσαλλα δεν είναι??
Ας κατασταλάξει κάπου διότι και η παροιμία λέει.. το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς!!
Δε μπορεί ρε lg σε λιγότερο απο ένα χρόνο να μου αλλάζεις στις ναυαρχίδες σου τόσα στοιχεία σε θέμα design!! Κρατα ένα σταθερό μοτίβο

Φώτης

Τα bazel παντος πάλι ειναι φοβερα απο την Lg!!!

NikosAr

Μπράβο στην LG ( μετανιωμένος κάτοχος S6) από εδώ και πέρα LG !!

Gvirginia

Είναι η ιδέα μου ή η μπροστινή κάμερα μαζί με το φλας (ή ότι και να’ναι αυτό), είναι “μέσα” στην οθόνη?

n3

Παλι καλα που βγηκε μια αποσπωμενη.Αυτο το δηθεν premium που το μονο που ανεβαζει ειναι η τιμη κ αυτο που ριχνει ειναι η ουσιαστικη ποιοτητα,θα καψει πολλες εταιριες,πχ htc..Μετα τη νιλα που επαθα με το m8 που το αλλαξα γιατι επεσε η μπαταρια του κ ηθελα service κ χωρις κινητο 2βδομαδες,αρχισα να εκτιμω τις αποσπωμενες.Ελεος με το αλουμινιο που λυγιζει κ το γυαλι που σοαει.Ακου premium…

zar3

Γιατί η επικεφαλίδα είναι διατυπωμενη έτσι, λες κ το πλαστικό είναι σώνει και καλά μειονεκτημα?Και πιο ανθεκτικό στις πτώσεις και δεν ανεβαζει θερμοκρασια σαν το μέταλλο και αφηνει χώρο για αποσπωμενη μπαταρία.Το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό και πρακτικό. ΜΕ 15 €αλλαζεις μπαταρία μόνος κ κρατάς το τηλέφωνο 1-2 χρόνια ακομα.Να γιατι δε βολεύει τις εταιρίες η αποσπωμενη.

Nickthegreek

Το υλικο πισω μου φαινεται σαν το μαλακο καουτσούκ που βαζουν στο ταμπλο ακριβα αυτοκινητα!!!!δεν ειναι κακοοοοο!!!και νομιζω ειναι αρκετα πρωτοτυπο!!!μ’αρέσει! !!!!!

Άκαρδος

Όντως η επικεφαλίδα δίνει εντύπωση πως είναι μειονέκτημα η χρήση πλαστικού σε συσκευή που ενδέχεται να πέσει κάτω που και που. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ η πίσω πλευρά γιατί θυμίζει πολύ το βαλλιστικό νάιλον που είχε χρησιμοποιήσει η Motorola στο Droid Turbo και είχε απίστευτη αίσθηση. Γενικά αυτή η “σαγρέ” επιφάνεια, βοηθάει να έχεις καλύτερο “γράπωμα” και δεν γλιστράει το κινητό από το χέρι καθώς το κρατάς.

Επίσης και από μένα ένα μπράβο στην LG που δεν θα πέσει πάλι στον πειρασμό για άλλο ένα fashion phone που τόσοι κατασκευαστές πλημμύρισαν την αγορά φέτος και προσφέρει απαραίτητα features που επιτρέπουν να χρησιμοποιηθεί η συσκευή για επαγγελματικούς σκοπούς και όχι μόνο μόστρα.

Aristos

Πιστευω πως το επιμενει το εννοει σε αντιθεση με τη μοδα των καιρων οχι πως ειναι κακο το πλαστικο.αλλωστε μην ξεχναμε οτι το κινητο της χρονιας κατα γενικη ομολογια ηταν το g4 μεχρι ν δουμε το heawei ..και τους αφησε ολους πισω .υστερογραφω (εγω) το βρηκα 500 ευρω πολυ χαμηλοτερο απο πολλες ναυαρχιδες

eleni

Κοίτα που από αλλού τα περιμέναμε και από αλλού θα μας έρθουν .

eleni
Dodol

Την μη αποσπωμενη μπαταρία την κατανοώ μονο στα αδιάβροχα της sony..αλλιως δεν καταλαβαίνω το λόγο..Οπότε ναι,καλά κανει η lg και επιμένει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.