LG G4: Mε Snapdragon 808, έμφαση σε design και φωτογραφία

Το LG G4 ανακοινώθηκε επίσημα από το Λονδίνο και έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης Quad-HD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, κάμερα 16 Megapixel με αισθητήρας φάσματος χρωμάτων και ιδιαίτερο σχεδιασμό με επιλογή από δερμάτινα καπάκια σε διαφορετικά χρώματα.

Snapdragon 808
Με τον 64-bit εξαπύρηνο Snapdragon 808 LG και Qualcomm ενσωματώνουν XLTE υποστήριξη για μεγαλύτερη ταχύτητα δεδομένων, καλή απόδοση σε συνδυασμό με σωστή διαχείριση της 3000mAh μπαταρίας η οποία αντέχει πάνω από μια ολόκληρη μέρα.

Η LG ανέφερε ότι εργάστηκε με την Qualcomm για να παραμετροποιήσουν το SoC το οποίο έχει πετύχει απόδοση υψηλότερη του Exynos 7420 σε καθημερινές εργασίες. Επιπλέον έχουμε 3GB μνήμη RAM και ενσωματωμένη μνήμη 32GB η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD.
Όπως τόνισε η LG, με την αποσπώμενη μπαταρία και την επέκταση μνήμης θέλει να προσφέρει ελευθερία στους χρήστες της και όχι να τους περιορίσει για να κερδίσει λίγα χιλιοστά.

Κάμερα
Η η 16 Megapixel κάμερα του LG G4 με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας είναι ένα κομμάτι της ναυαρχίδας με το οποίο θέλει να ξεχωρίσει η LG. Με άνοιγμα φακού f1.8 η κάμερα έχει νέο manual mode με το οποίο μπορείς να ρυθμίσεις ακόμη και την ταχύτητα κλείστρου, ενώ πατώντας δυο φορές το volume button ενεργοποιείται η κάμερα. Δίπλα στο flash υπάρχει ένας αισθητήρας φάσματος χρωμάτων που βοηθά στην καλύτερη και πιο ακριβή απεικόνιση των χρωμάτων. Η μπροστινή κάμερα είναι 8 Megapixel.

Design
Η LG κάνει στροφή στο design με τη χρήση retro-chic δέρματος το οποίο χρησιμοποιείται σε υψηλής ποιότητας τσάντες. Το συγκεκριμένο δέρμα για να επεξεργαστεί χρειάζεται 12 εβδομάδες και χρησιμοποιεί φυσικές μεθόδους χωρίς χημικά. Χρησιμοποιείται από προϊόντα πολυτελείας και βρίσκεται μόλις στο 10% των δερμάτινων ειδών στην αγορά.

Ωστόσο, δεν βγαίνουν όλα τα μοντέλα του LG G4 με δερμάτινο καπάκι, αλλά υπάρχει και η επιλογή για πλαστικό καπάκι το οποίο βγαίνει αν θέλεις να αλλάξεις την μπαταρία. Τα καπάκια είναι κεραμικό λευκό, γκρι, γυαλιστερό χρυσό, το δερμάτινο καπάκι έρχεται σε μαύρο, καφέ, κόκκινο, γαλάζιο, μπεζ και κίτρινο.

Επίσης, υπάρχει μια ελαφριά κυρτότητα η οποία σύμφωνα με την LG βοηθά στο καλύτερο κράτημα του κινητού και αυξάνει κατά 20% την ακαμψία του.

Οθόνη
Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε οθόνη 5.5 ιντσών QHD στα 538ppi, η LG τόνισε ιδιαίτερα το Quantum LCD panel το οποίο δίνει πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια χρωμάτων, 20% καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων, 25% βελτίωση της φωτεινότητας και 50% μεγαλύτερο contrast σε σχέση με το LG G3.

Το LG G4 έχει την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης,κάτι που βλέπουμε να υιοθετείται από τους κατασκευαστές σιγά σιγά, αλλά χρειάζεται ειδικό καπάκι για να φορτίσει η αποσπώμενη μπαταρία.

Τρέχει Android 5.1 Lollipop out of the box με UX 4.0, έχει διαστάσεις από 148.9×76.1×6.3 χλστ. (στο πιο λεπτό σημείο) έως και 9.8 χιλιοστά το πιο παχύ σημείο, ενώ ζυγίζει 155 γραμμάρια.

Το νέο LG G4 θα ξεκινήσει την παγκόσμιά του διάθεση στις 29 Απριλίου στην Κορέα και σταδιακά θα διατεθεί από περίπου 180 παρόχους ανά τον κόσμο. Λεπτομέρειες για την τιμή και τη διάθεσή του θα ανακοινώνονται σε κάθε αγορά ξεχωριστά. Στην ελληνική αγορά το LG G4 αναμένεται να είναι διαθέσιμο από τις αρχές του Ιουνίου.

lg g4 επίσημα, LG G4: Mε Snapdragon 808, έμφαση σε design και φωτογραφία

lg g4 επίσημα, LG G4: Mε Snapdragon 808, έμφαση σε design και φωτογραφία

lg g4 επίσημα, LG G4: Mε Snapdragon 808, έμφαση σε design και φωτογραφία

lg g4 επίσημα, LG G4: Mε Snapdragon 808, έμφαση σε design και φωτογραφία

lg g4 επίσημα, LG G4: Mε Snapdragon 808, έμφαση σε design και φωτογραφία

lg g4 επίσημα, LG G4: Mε Snapdragon 808, έμφαση σε design και φωτογραφία

lg g4 επίσημα, LG G4: Mε Snapdragon 808, έμφαση σε design και φωτογραφία

lg g4 επίσημα, LG G4: Mε Snapdragon 808, έμφαση σε design και φωτογραφία

lg g4 επίσημα, LG G4: Mε Snapdragon 808, έμφαση σε design και φωτογραφία

lg g4 επίσημα, LG G4: Mε Snapdragon 808, έμφαση σε design και φωτογραφία

lg g4 επίσημα, LG G4: Mε Snapdragon 808, έμφαση σε design και φωτογραφία

lg g4 επίσημα, LG G4: Mε Snapdragon 808, έμφαση σε design και φωτογραφία

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

73 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
popeye

Διακρίνω μέταλλο γυρω γυρω ή μπα?

Φώτης

Μαλλον θα το τσιμπησω κ το θετικό ειναι κ η μπαταρια!!!!Γουσταρω μεγαλες οθόνες Οποτε φετος μαλλον θα παρω αυτο..Εκτος κ αν τσιμπησω κανά Ζ4;Ζ5;αν βγει φετος..

Στυλιανός Βασίλης

μέταλλο ειναι το γυρω γυρω; XLTE υποστήριξη για μεγαλύτερη ταχύτητα δεδομένων γιατί ταχύττες μηλάμε 450mbits donwoloader lte cat9 επρεπε να εχει τον 810 RAM DDR4 4GB

toroman

μιλαμε για πολυ ασχημια μπροστα !!!

giannis13

μαπα ….

μεγαλα περιθωρια μπροστα ..παλι 5.5″ πανελ , οπως και το flex 2 !

ιδια μπαταρια εδω και 2 χρονια … και QHD οθονη !!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑ G2 ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΧ SD 810 , 4GB RAM , ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΚΙ ΕΔΩ Ή ME ΕΧΥΝΟΣ AKOMA KALYTERA !!
KAI NA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ LG G !!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ !

G3 KAI G4 EPIC FAILS … την ειδαν καπως οι κορεατες ! ωρα να φανε φαπα …
να στρωσουν … και την ειδαν μετα απο μια επιτυχια , φαντασου να ειχαν την επιτυχια
της σαμσουνγκ τι θα εκαναν

ειδικα το μπροστινο μερος ειναι οπως στα φθηνα μοντελα της LG …. eleos

Στυλιανός Βασίλης

μέταλλο ειναι το γυρω γυρω; XLTE υποστήριξη για μεγαλύτερη ταχύτητα δεδομένων γιατί ταχύττες μηλάμε 450mbits donwoloader lte cat9 επρεπε να εχει τον 810 RAM DDR4 4GB η δευτερη εκδοση να εχει SNAPDRAGON 810 RAM DDR4 4GB 64 ή 128GB LG G3 32 3GB RAM να κανει στο LG G4 SNAPDRAGON 810 RAM DDR4 4GB 64 ή 128GB θα το τσιμπησω με την πλουσια εκδοση μακαεη να το βγαλουν με πλουσια εκδοχη SNAPDRAGON 810 RAM DDR4 4GB 64 ή 128GB με καπακι δερμα ΤΕΛΕΙΟ το επομενο μου κινητο

chaos

Οτι ποιο κακογουστο εχει κυκλοφορισει το 2015.
Ευτυχως που εδωσαν εμφαση στο design.

TechGeek

Αν είδες την παρουσίαση Βασίλη θα ήξερες ότι είναι 3GB DDR3 ram

Geo

Για μένα πάντως η είδηση είναι η χρήση του 808 αντί του 810 στη νέα της ναυαρχίδα. Και λιμπιζόμουν αρκετά από τα κινητά με τον 810 που βγήκαν πλέον αρκετά (πχ m9) αλλά με κρατάει πίσω αυτή η επαλήθευση για τον επεξεργαστή του G4. Δεν επαληθεύει αυτό δηλαδή ότι ο 810 έχει προβλήματα;;
Ποια είναι η επίσημη απάντηση που δίνουν γιατί προτίμησαν αυτόν; Δε μπορεί να είναι το κόστος (αμελητέα διαφορά και μάλιστα σε ναυαρχίδα).

παπαροκας tiamat

ειδα τη παρουσιαση.. θελω να τη ξαναδω για πιο σαφη συμπερασματα καθως προκειται απο τις πιο controversial devices ever με δυνατα υπερ αλλα και μειον.. σιγουρα premium ,φανταστικο θα ελεγα εγω το δερματινο πισω μερος .. αλλα το μπροστα υστερει συγκρινοντας το με την ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-η προσοψη του G3. οκ πες αυτο ειναι λιγο υποκειμενικο.. στο αντικειμενικο μερος της κουβεντας κανεις δε μπορει να αμφισβητησει οτι εχουμε μεγαλυτερα bezels απο τα G2 και G3 γιατι τετοιο πισωγυρισμα??? ο 808 τωρα.. δεν ειναι ευκολο να διακρινω τι ακριβως τους οδηγησε να μη χρησιμοποιησουν τον ακομα πιο high end 810. εχει πραγματι προβλημα το εν λογω soc?? . o 808 μοιαζει να ειναι υπεραρκετος -δε λεω οχι- αλλωστε οι επεξεργαστες με τον snapdragon 800 φτασανε στο maximum του τι μπορει μπορει να αποκομισει ο χρηστης απο αυτους. μη ξεχναμε το software ειναι ετη φωτος πισω απο το hardware και καμια εφαρμογη του playstore δεν αξιοποιει τις δυνατοτητες των συγχρονων επεξεργαστων στο επακρω. επι της ουσιας λοιπον 801 808 η’ 810 δε κανει καμια διαφορα…ισως ομως και να κανει στη διαχειριση της QHD ..αυτο ειναι κατι που μενει να αποδειχτει! στο ηθικο μερος της υποθεσης οταν βγαζεις ναυαρχηδα και εχεις να ανταγωνιστεις τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ… Συνέχεια »

Στυλιανός Βασίλης

TechGeek την ειδα την παρουσιαση λεω μηπως κανει με το LG G3 σε 2 εκδοσεις και βαλει 810 RAM DDR4 4GB

Κωστας

Μαλιστα κυριε giannis13 Εσας περιμεναμε να μας κρινετε αυτο που αγορασαμε, Τεραστια περιθωρια??? το ΕΣΥ εχει και οφθαλμιατρους γιαβρουμ ,αντε κοιταξε τα ματακια σου τα μπιρμπιλωτα που κανουν πουλακια. Αλλα επειδη το σχολιο σου ειναι ΓΤΠ σε κοβω κανα Iphone-ακια που μολις ανακαλυψε τι κανει το κουμπι wifi -on και αφου εβαλες το γκαρσονι να σου περασει το κωδικο (εσυ δεν σε κοβω να ξερεις) ειπες να το γλεντησεις δεοντως κανοντας ασχετα σχολια!

Κώστας

@Toroman Μια χαρα είναι ρε συ. Έχει δικο της design αν το θέλεις ίδιο με το iphone η το s6 πάρε ενα απο αυτά. Συγκρίνουμε κινητά σε σχέση με το iphone και το αλουμίνιο, οτιδήποτε άλλο το λέμε άθλιο. Περα απο την κυρτότητα δεν βλέπω και μεγάλη διάφορα με το g3 (δεν ειναι απαραίτητα κακό) . Ωραίο είναι, το δέρμα είναι υψηλής ποιότητας. Το ενα με δέρμα το άλλο αλουμίνιο και το αλλο με γυαλί πίσω(apple-samsung-htc/sony). Δεν ξέρω αν το αλουμίνιο είναι ποιό όμορφο από το πλαστικό ούτε ποιό ποιοτικό. Σκεφτείτε να σας πέσει το αλουμίνιο δεν θα κάνει βαθούλωμα; Η και το ίδιο με πλαστικό και εκεί θα υποστεί ζημιά. Η Samsung αντιγράψε την apple και ξαφνικά έγινε θεός γιατί αν θυμάμαι καλά όλοι κραζανε το s5. Φανταστείτε και το lg με αλουμίνιο. Δεν χρειάζεται να είναι όλα ίδια ρε παιδιά δεν νομίζεται; Και κάτι τελευταίο το ότι φοράει εξαπυρηνο δεν σημαίνει τίποτα σας το λέω εγω που εχω δυπυρνο (iphone 6) .Ισως στα benchmarks να είναι χαμηλά αλλα μην πέφτετε θύμα του μάρκετινγκ. Σκεφτείτε λίγο κινητά διετίας πού ενώ έχουν παλιό hardware τρέχουν τέλεια (htc m7) το ui του ειναι το κατι άλλο ακόμη το έχω σαν 2ο.… Συνέχεια »

Στυλιανός Βασίλης

Ναυαρχιδα 2015 LG G4 να μην εχει 810 ή τουλαχιστον RAM DDR4 4GB θα τα δουμε αναλυτηκα την Πεμπτη στην εκπομπη το LG G FELX 2 γιατι εκει εβαλε τον 810 αλλα εχει 2GB DDR4 ειναι πιο γρηγορη ram APO DDR3 I DDR4 EINAI πολυ πιο γρηγορη περιμενω hans on review Κωστα

Στυλιανός Βασίλης

αρχες ιουνιου τιμη; XLTE υποστήριξη για μεγαλύτερη ταχύτητα δεδομένων γιατί ταχύττες μηλάμε 450mbits donwoloader lte cat9 επρεπε να εχει τον 810 RAM DDR4 4GB η δευτερη εκδοση να εχει SNAPDRAGON 810 RAM DDR4 4GB 64 ή 128GB LG G3 32 3GB RAM να κανει στο LG G4 SNAPDRAGON 810 RAM DDR4 4GB 64 ή 128GB θα το τσιμπησω με την πλουσια εκδοση μακαεη να το βγαλουν με πλουσια εκδοχη SNAPDRAGON 810 RAM DDR4 4GB 64 ή 128GB με καπακι δερμα ΤΕΛΕΙΟ το επομενο μου κινητο Ναυαρχιδα 2015 LG G4 να μην εχει 810 ή τουλαχιστον RAM DDR4 4GB θα τα δουμε αναλυτηκα την Πεμπτη στην εκπομπη το LG G FELX 2 γιατι εκει εβαλε τον 810 αλλα εχει 2GB DDR4 ειναι πιο γρηγορη ram APO DDR3 I DDR4 EINAI πολυ πιο γρηγορη περιμενω hans on review Κωστα αμα εχει χαμηλη τιμη θα πουλησει περισσοτερο

παπαροκας tiamat

στυλιανε βασιλης πολυ καιρια και ευστοχη η παραμετρος που βαζεις!!!!!

στο gflex2 εχουμε OLED panel, snapdagon 810 και RAM DDR4 … στο G4 ΤΙ ΚΑΝΕΙ ,ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΕΤΑΙ!?

Theo

@Στυλιανος Βασίλης Μάθε να γράφεις σε παρακαλώ. Μην γράφεις κεφαλαία διότι είναι σαν να φωνάζεις και δεν είναι ωραίο. Κι επιτέλους μάθε να βάζεις κόμμα, τελεία κι άλλα σημεία στίξης. Μας κουράζεις έτσι όπως γράφεις, ένα-ένα !!

κωστας

Εγω νομιζω αν ειναι βελτιστο χωρις τα χαζολαγκ κ υπερθερμανσεις με καλη μπαταρια, καμερα σε συνδιασμο με τη συνεχως πτωτικη τιμη θα παει πολυ καλα.

Kostas K.

Υπάρχει πρόβλημα με τον 810 όσο και αν δεν το παραδέχονται μερικοί γι αυτό και η LG προτίμησε τον υποδεέστερο 808 για τη ναυαρχίδα της.

Theo

Παιδιά είδα κάποια βιντεάκια στο youtube κι αυτό που βλέπω είναι ότι έφτιαξε ένα βέλτιστο και σμουθ λογισμικό. Σφαίρα είναι, δεν πάει το s6 να φοράει 14nm εεξεργαστή και DDR4 μνήμη RAM; Πολλοί δεν λένε τα καλύτερα για τη μπαταρία του. Οπότε αυτο μας έφαγε τόσα χρόνια στο android. Να μας δίνουν χαρακτηριστικά και να μην κοιτάμε αν μπορεί να τρέχει βούτυρο το λογισμικό χωρίς κολλήματα.

δημήτρης

ειναι λιγο φλεξ η ειναι ιδεα μου?αν ναι το μεγαλη μαπα..!!αν οχι τοτε z4 h g4 🙂

Αντρεας

Αδιάφορο πραγματικά ( πρώην κάτοχος lg g2 και lg g3 32 gb) τρώει ήττα από τα αποδυτήρια το g4 με αυτο τον επεξεργαστή ,σε σχέση με το galaxy s6 (το οποίο δεν το παίρνω λόγω μη αποσπαμενης μπαταρίας) ναι μια χαρά θα είναι ο 808 ,αλλά ο ανταγωνισμός γαμά σε αυτό το τομέα ειναι φανερά πιο μπροστά.

JohnWave

Α ρε LG κάποτε σε θαύμαζα. Μου τα χάλασες μετά με το μέγεθος και τώρα ήρθες να μου προσθέσεις άσχημα δέρματα και ένα σκεύρωμα. Sorry προς όσους τους αρέσουν αυτά τα δέρματα αντί μετάλλου , προς όσους τους αρέσουν οι κούρμπες και προς όσους τους αρέσουν τα phablets. Προσωπικό γούστο εκφράζω.

Θα περιμένω μαζί με πολλούς άλλους μήπως του χρόνου γίνει το θαύμα και δούμε το πολυπόθητο μεταλλικό G2. Mε τη Samsung έγινε αυτό που περίμενα χάρη στην αποτυχία των πωλήσεων του S5. Μακάρι να αποτύχει και το G4 γιατί αλλιώς δεν βλέπω φως.

Νικος

Διαβάζω εδω μεσα με οτι λέτε και γελάω, αντι να δείτε τα ωραια καινούργια πραγματα που έβαλε σε σχεση με τον ανταγωνισμό σας πειραζει που δεν εχει 4 gb ram η 2 cpu cores παραπάνω λες και το έχετε δοκιμάσει.
Για την Οθοναρα Δεν μιλάει ομως κανεις

Χρυσόστομος Οικονομίδης

https://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_arc_s-pictures-4134.php

Λεω και εγω τι μου θυμιζει ο σχεδιασμος…

VasilisA3

Η σχεδίαση επικεντρωθηκε στο πίσω μέρος. Το μπροστά το ξέχασαν. Καλό αλλά δεν κάνει την διαφορά που κάνει το S6 Edge.

Φώτης

Καθίστε να δούμε το G4 οταν βγει κανονικα κ μετα λέμε οτι λέμε..Το flex 2 που εχει θεωρητικά πάντα καλυτερα specs εχει lag..Το g4 μπορει να ειναι πιο smooth η καμερα μαλλον θα ειναι απο τις καλύτερες της αγοράς μαζι με το s6 κ η μπαταρια μπορει να εχει παρα πολυ καλή αυτονομία..Η οθονη ειναι κατα πολυ βελτιωμένη σε σχεση με το g3..Σε λιγο καιρο θα ξέρουμε..Εγω Παντος το ζαχαρωνω!!!!!!

Λευτερης

Και γιατι να μην παρει καποιος το GS6 και να παρει αυτο? Δεν ειμαι φαν της Samsung αλλα το G4 εμεινε πισω. Το G2 οταν παρουσιαστηκε, παλι 2 μηνες μετα τις υπολοιπες ναυαρχιδες, ηταν πολυ μπροστα. Κριμα αλλα νομιζω η Samsung θα παιζει μονη της φετος…

john john

Περίμενα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και όχι σχεδόν 10 χιλιοστά πάχος.
Η κάμερα είναι καλή,το soc καλό,η ραμ λίγη για τόσο χρήμα,και πισωγύρισμα στα περιθώρια. Τουλάχιστον ας έβαζαν τα 3 πλήκτρα εκτός οθόνης. Αλλά τόσα χιλιοστά (πιο πολλά από g3) και πλήκτρα να πιάνουν χώρο από την οθόνη,δεν… πάμε για άλλα!

giannis13

εκτος απο προκλητικος Κωστα, πρεπει να αρπαζεσαι κι ευκολα ..δεν εξηγειται αλλιως

εχω πει 1000 φορες εδω μεσα οτι εχω το LG G2 , κι αν διαβαζες ηρεμα το μηνυμα μου θα το καταλαβαινες .. ακου αιφον ..χαχαχαχαχα

και στο G2 ειχα την cloudy g3 rom , και τον τελευταιο μηνα περασα την λολιποπ μεσω flashtool …

μου αρεσε το G λογω κατασκευης , το G2 το λατρευω και θα το εχω για πολυ καιρο ακομα αλλα απο κει και περα κανει ανοησιες η LG …τι να κανουμε ; να μην το πουμε ; δεν ειμαστε αιφονακηδες να λεμε wow σε ο,τι κι αν βγαζει μια εταιρεια !

Andrew

Ωραίο, δυνατό και ικανό, αλλα έλεος με της παντόφλες.. Πάλι 5,5” οθόνη. Χάθηκε μια 4-4,5” με πιο μικρη αναλυση για να μπει και σε καμια τσέπη? Όσο ελκυστικά τα κάνουν με όλα τους τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές του, τόσο απωθούν με το τεράστιο μεγεθός τους…

doc77

Ρε παιδιά μόνο σε μένα φαίνεται άσχημο…πολυτέλεια η πίσω πλευρά και αδιάφορη η μπροστινη!!!δεν ταιριαζει πουθενά λες και είναι δύο διαφορετικά κινητά!!!δεν ξέρω ίσως υπερβάλλω!!!

kostas

G2 εχω παιδια. Και απο οτι βλεπω δε θα αλλαξω για καιρο ακομα!!!??

στεφ

με αναδρομο που ερχετε θα πατωσει

Ιωάννης jb

Ποιός κακόγουστος θα πάει να το πάρει ήθελα να ήξερα!! Καλά design είναι αυτό τώρα πλάκα μας κάνουν?? Οταν λέω πως είναι τραγική εταιρία η lg δεν ακούει κανείς!! μα είναι δυνατόν ρε παιδιά αυτην η ραφη στη μέση στο μπεζ χρωμα είναι το πιο άσχημο πράγμα που έχω δει!!! Ας ελπίσω απο κοντά να δείχνει καλύτερα και να είναι ένα απο τα πιο άσχημα που έχω δει και όχι το ασχημότερο!! Δε λεω σαν κινητό θα έχει δυνατότητες αλλά απο εκεί και πέρα τίποτα!!!! Τα τέλεια περιθώρια που οι περισσότεροι τα θέλουν λεπτά και είχαν ως αγαπημένη την lg καλά θα κάνουν να βρουν καμιά άλλη εταιρία να θαυμαζουν γιατί αυτήν μας τέλειωσε g4 5.5 inches (~72.5% screen-to-body ratio). Τα κουμπιά συνεχίζουν να βρίσκονται πίσω!! Ποτε θα καταλάβουν εκει στην lg οτι αυτό είναι χαζομάρα?? Καμία άλλη εταιρία δεν το έχει βάλει στα κινητά τις!!!! Το πάχος αν δε κάνω λάθος είναι 1cm. Ρε τραγικοί που πάτε εν έτη 2015 που όλοι φτιάχνουν λεπτα κινητά με πάχος λίγα χιλιοστα?? Τουλαχιστον αν είχε 3500 μπαταρία θα έλεγα εντάξει αλλά και εκεί είναι ότι να ναι 3000 του βάλανε!! Τελος αυτό το κόλημα με τα ελαφρως κυρτα κινητά δε μπορώ να… Συνέχεια »

Dimitris

Lg G2 Τώρα που κατέφθασε και η lollipop άλλος ένας χρόνος μαζί του θα βγει!

Πέραν αυτού, ας περιμένουμε λίγο τα πρώτα reviews Και το feedback των χρηστών για να βγάλουμε συμπεράσματα! Εμένα προσωπικά μου άρεσε το δέρμα στην πίσω πλευρά του.

zona8

@Ιωάννης jb

Είναι απόλυτα κατανοητό να μη σου αρέσει το G4 και κάθε G4, αλλά ηρέμησε λίγο, δε ανάγκασε κανείς ούτε εσένα ούτε και κανέναν άλλον να το αγοράσει.Συμφωνώ σε αρκετά από αυτά που λες (bezels, μπαταρία, εμφάνιση – μου αρέσουν τα δερμάτινα καπάκια, αλλά τη μπροστινή πλευρά τη θεωρώ από εντελώς αδιάφορη ως άσχημη), αλλά σε αυτό που λες για τα πλήκτρα που είναι τοποθετημένα στην πίσω πλευρά δεν έχεις δίκιο. Έχω το G2 και μπορώ να σου πω πως βολεύουν απίστευτα. Για καμιά εβδομάδα μόνο τα θεωρούσα παράξενα – μέχρι να τα συνηθίσω. Από εκείνη τη στιγμή και πέρα, δεν τα αλλάζω με τίποτα, ιδιαίτερα όταν πλέον έχουμε να κάνουμε με κινητά τόσο μεγάλων διαστάσεων. Μπορεί να μου πεις ότι αυτό που σου λέω είναι υποκειμενικό, και δε θα διαφωνήσω, αλλά δε βολεύουν μόνο εμένα τα πλήκτρα στην πίσω πλευρά, αλλά και πάρα πολλούς άλλους. Άρα, μόνο χαζομάρα δεν το λες.

alexis touba

Τι να πω ρε συ.Το κηνητο εχει πανω της παναγιας τα ματια και υπαρχουν ανθρωποι που γκρινιαζουν….Κρατησε μεγαλη οθονη πολυ καλο με μικρα μπεζελς.Και λιγο πιο μεγαλη να ηταν δε θα με χαλουσε.Βελτιωσε κατα πολυ την οθονη φωτεινοτητα και χρωματα κατι που το g3 χρειαζοτανε.Μπαταρια καλη 64bit 6core επεξεργαστη που αποτι φενεται ειναι σφεντονα πολυ καλυτερη καμερα.Πηστευω οτι παιτηχαν το ζητουμενο.Αναβαθμησαν το κηνητο εκει που εμπαζε το προηγουμενο μοντελο.Αποτι φενεται τουλαχηστον.Μπραβο

John

Τοπ επεξεργαστή δεν έχει , DDR4 δεν έχει , από εμφάνιση χειρότερο από το G2 και το G3 , έχει και κιτς/γυφτέ δέρμα στην πλάτη , δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Μόνο η κάμερα αξίζει.

Georgio Diamantidis

Δεν βλέπω λόγο για να δώσω το G3….

giannis13

Ιωαννη κατσε με το αιφον και μην παρεις G4 … τραγικη εταιρεια ειναι η απλ και οχι η LG … οκ , μετα το G2 δεν εχει κανει πολλα αλλα το G2 ειναι ενα απο τα καλυτερα κινητα εβερ .. οκ , οσοι ειχαν G2 kai G3 να λενε για μπεζελς αλλα να μιλανε κι αυτοι που εχουν αιφον ; σε λιγο θα βγουν να την πουν στην LG και οι της σονυ ! χαχαχαχα οσο για τα κουμπια στο πισω μερος ειναι ο,τι καλυτερο εχουν σκεφτει ..ετσι για πλακα , δες πως δουλευει μια φορα και μετα ελα και πες μας …ειδικα τωρα που τα κινητα ειναι μεγαλα , ειναι δυσκολο να πατας το on/off kai volume up/down αν ειναι στα πλαγια ή στο πανω μερος ! καλα το knock on/knock off θα το ανακαλυψουν σε 10 χρονια στην απλ …. τα θετικα του G4 ειναι η καμερα του , που παιζει να ειναι καλυτερη απο αυτη του S6 που βγηκε το καλυτερο μεχρι στιγμης απο το Dxo ..η οθονη του που ειναι πιο φωτεινη και ο,τι δεχεται sd καρτες … για μενα επρεπε να εχεi μεγαλυτερη μπαταρια , να μην εχει την ραφη στη μεση στη πισω πλευρα… Συνέχεια »

PAP

@giannis13

Αν και παναθηναικος συμφωνω μαζι σου.!(πλακιτσα κανω γτ τα εχουμε παρει ολα πολυ στα σοβαρα 🙂 )

ειμαι κατοχος lg g2
τα κουμπια πισω δεν υπαρχουν…δεν λεω κατι αλλο…αν δεν τα εχεις κοκιμασει απλα δεν ξερεις.!αραγε μπορουν και οι αλλες εταιριεσ να το κανουν αυτο?δεν θεωρειτε πατεντα?(βλακια πρεπει να ειπα….πατεντα πρεπει να το knock on/knock off?ή ουτε αυτο? 😛 )

Y.Γ αν και δεν ειναι αυτο το καταλληλο ποστ …θα ηθελα να μου σχολιασεις το P8 της Ηuawei.!

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, για το Huawei P8 μπορείτε να συνεχίσετε τη συζήτηση εδώ:
https://techblog.gr/mobile/huawei-p8-officially-announced-6932

Ιωάννης jb

giannis13 sony z2 έχω και στη λέω ανετότατα…
αντε που μάθατε όλοι lg και νομίζετε ότι κάτι κάνατε!!
Οταν βγάλει η lg αδιαβροχο κινητό με πάχος 7mm. ανοιχτά όλα τα καπάκια, ποιότητα κατασκευής και μπαταριάρα ελάτε να με βρείτε, άκυροι ε άκυροι.. που θα μας πειτε πως έχετε και καλύτερα κινητά..
Κουμπιά στη πίσω πλευρά είναι η μεγαλύτερη χαζομάρα!!!
η πίσω πλευρά είναι για να ακουμπας τη συσκευή σου στο τραπέζι!!!! πως λέμε 1+1=2 κατάλαβες τώρα?? Η κουμπιά στα πλάγια ή καθόλου κουμπια.
Ασυνέσθητα σκέψου όταν πιάνεις μια συσκευή οι ακρες των δαχτύλων που βρίσκονται??

PAP

@κωστας
εχεις δικιο.!ζηταω συγνωμη.!περιμενουμε hands on παντως για G4 και P8.! 🙂

Αποστόλης Ρόδος

Ως προς το Design δεν μου αρέσει καθόλου…. Μου άρεσε μόνο η ιδέα του δερμάτινου πίσω μέρους.
Πλέον η μοναδική ναυαρχίδα με αποσπώμενη μπαταρία που είναι αρκετά ικανοποιητική και φανταστική κάμερα.
Δεν είναι στις επιλογές μου λόγω design περισσότερο.
Εμφανισιακά αν δε σου κάνει κλικ και παπάδες να κάνει δεν πρόκειται ποτέ να το ευχαριστηθείς…. (Σαν τη γυναίκα ένα πράγμα 😛 )

TwoFaCe

Πολύ καλά έκανε και δεν έβαλε τον 810 που έχει πρόβλημα !!

HTC Z4 βράζουν απο την θερμοκρασία και αμέσως ρίχνει τα GHz που φτάνει μέχρι και τα 600GHz….

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η Qualcomm ξεκίνησε αμέσως την ανάπτυξη του 820

giannis13

Ιωαννη , επειδη σε βλεπω πορωμενο με την σονυ παρε οσα περισσοτερα κινητα μπορεις γιατι οπου να ναι κλεινει ! χαχαχαχ

γιατι το θες αδιαβροχο ; πατε για μπανιο μαζι ; τα μπεζελς καλα ειναι ; σε λιγο μονο με τα μπεζελς θα φτιαχνεις 2ο κινητο ! οσο για την μπαταριαρα εδω γελαμε …μιλας για μπαταριαρα ενω εχω το G2 , σοβαρα ;

παντα στο τραπεζι το εχεις το κινητο σου ; στα χερια δεν το εχεις ποτε ; μπας και καταλαβεις σε τι χρησιμευουν τα πισω κουμπια … προσπαθησε ενω μιλας στο τηλεφωνο να αυξησεις τον ηχο να σε δω …

οταν ειναι 14-15 εκ το κινητο , τα δαχτυλα σου δεν ειναι παντου …δεν ειναι αιφον των 4″ …
ασε που οταν το εχεις στο τραπεζι το ανοιγεις με double tap !

οσο για την καμερα , η σονυ προμηθευει τους παντες με τις καταπληκτικες καμερες της ενω τα ιδια της τα κινητα βγαζουν φωτογραφιες χαμηλοτερης ποιοτητας !!

χαχαχα δεν μπορω να ξεπερασω αυτο που λες για μπαταριαρα ..χαχαχ την λεει sto G2 gia tin mpataria ! xaxaxaxaxa αξιος

Γιώργος

Το δέρμα και μένα δεν μ’αρέσει, αλλά θα πάρω την έκδοση με το πλαστικό. Κατά τα άλλα είναι ίδιο με το g3 οπτικά που μου αρέσει η απλότητα και μη αντιγραφή από άλλη εταιρία (βλ. glalaxy s6 που είναι σαν ένα iphone6 με android). Χαίρομαι που δεν είναι μέταλλο, γιατί για μένα που είχα galaxy s2, s3, s4, lg g3, είναι υπερβολικά σημαντικό να έχω 3 μπαταρίες, να μπορώ να τις αλλάζω, και να μην είμαι wall-hugger. Λίγο απογοητεύτηκα που δεν χρησιμοποίησαν τον 810, αλλά στην τελική αν όντως κατάφεραν να βγάλουν το υπερβολικό lag του g3 με το software, θα το δούμε στην πράξη. Για μένα στο κινητό έχει τεράστια σημασία η κάμερα, και το g3 είχε φανταστική ποιότητα και σταθεροποιητή στα video, οπότε είμαι σίγουρος με 16megapixels, τόσο μικρό f-stop, μεγαλύτερο image sensor, καινούριο σταθεροποιητή με 1 μοίρα παραπάνω από το g3 και πρόσθεση 3ης διαστασης σταθεροποίησης (x-y-z axes αντί μόνο x-y) θα ανταγωνίζεται το s6 που όλες οι κριτικές λένε πως διαθέτει την καλύτερη κάμερα. Και μην ξεχνάμε 8mp μπροστινή κάμερα (ευελπιστώ καλύτερη από του g3 που είναι μάπα, αν και ξέρω ότι τα megapixels είναι μόνο ένας από τους πολλούς παράγοντες για μια ποιοτική κάμερα). Τώρα… Συνέχεια »

CSt90

Από design μόνο το μαύρο δέρμα λέει, όλα τα άλλα αδιάφορα για μένα.
Η κάμερα φαίνεται αρκετά καλή, μένει να δοκιμαστεί εις βάθος. Όμως το κιν γενικά δεν έκανε το μπαμ κ αν κοστίζει παραπάνω απ το S6 άντε γεια

Ιωάννης jb

giannis13.. Κοίταξε να δεις γελίε που δε σταματάς να ειρωνευεσαι στα post σου ούτε για μια στιγμή!!!
Πρώτος κατηγόρησες εταιρίες όπως aplle, sony στο σχόλιο 41 και απλά σου λέω χωρίς να σε ειρωνευτω οτι η εταιρία που υποστηρίζεις δεν είναι καλύτερη σε τίποτα!!!!!
Στο g2 σου που το έχεις για θεο..
Εγώ τα έχω όλα και με το παραπάνω στο z2!!!!
Επιπλέον έχω επέκταση μνήμης, καλύτερη μπαταρία, design, αδιαβροχοποίηση (την οποία σταμάτα να είρωνευεσαι ρε πανίβλακα είναι σημαντικότατο πράγμα) + stereo ηχεία…
Το μόνο που δεν έχει το z2 είναι το ir αλλά έχει screen mirroring πράγμα που δεν έχει το g2
Αν μου αρχίζεις το ίδιο τροπάριο που όλοι οι ιλίθιοι εδω μέσα λένε για τα περιθώρια και με αυτό το ειρωνικό υφος για μια εταιρία που τυχαίνει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο να πουλάει μονο 20 εκατομύρια συσκευες το χρόνο λιγότερες απο την lg..
καταλαβαίνει κανεις το πόσο γελίος είσαι…
δλδ η σαμυ που πουλάει στο τρίμηνο όσες πουλάει η lg σε ενα χρόνο τι πάει να πει??
Α και που σαι όταν μιλάω στο τηλ (όπως και όλος ο κόσμος με κινητά που έχουν στο πλάι τα κουμπιά έντασης) είναι πολύ καλύτερα.

Deductive Reasoning

Παιδιά, όσοι δεν έχουν δοκιμάσει τα πίσω πλήκτρα καλύτερα να μην εκφέρουν άποψη! Είχα το G2 και τα πίσω πλήκτρα είναι ότι καλύτερο υπάρχει! Μόνο στην αρχή σου φαίνεται περίεργο, αλλά μόλις τα συνηθίσεις δεν θέλεις να τα αλλάξεις.
Όσον αφορά το G4, αν και δεν με ενδιαφέρει αν έχει τον 808 και τα σχετικά, απορρίπτεται από μένα λόγω μεγέθους. Εύχομαι να τα πάει καλά όμως, γιατί ο ανταγωνισμός των εταιρειών μόνο καλό κάνει σε εμάς τους καταναλωτές.

tech21man

Αηδια σε design, με εμφαση στο γυναικειο φυλλο. Ναι ξερω ολα ειναι υποκειμενικα. Σαμπως δημοσιογραφος ειμαι? Αν οντως στοχευουν ειδικα εκει, τοτε και το αδυναμο (συγκριτικα με exynos που το εκανε σκονη στα πρωτα τεστ αλλα και στο 810) chip δεν πειραζει.

Ουτε ενα δεν μαρεσε. Το βασικο πλαστικο ειναι το χειροτερο. Σαν αποτυχημενο κινεζικο που ελιωσε και λιγο.

Πραγματικα προσελαβαν ατομο για ολα αυτα?

Και μετα κραζα(με) τις αλλες εταιρειες.

Εχω να δω τοσο αποτυχια στο design απο την εποχη της BMW-bangle εποχης.

Στο ερεβος!!!

Χάρης Τσαγγαλίδης

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Η SAMSUNG ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΞΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.

john

μπορει να μου πει καποιος αν η οθονη του G4 ειναι πιο φωτεινη απο το G2?

Dennis_Papad

Δεν ξερω τι λέτε ρε παιδιά παντως εμένα μου άρεσε δεν με νοιάζει καθόλου αν εχει 808 και οχι 810 με νοιάζει να μην κολλάει και να μην λαγκαρει με νοιάζει το software να συνεργάζεται τέλεια με το hardware οτι και αν ειναι αυτο πχ το iPhone μου εχει διπύρηνο αλλα πάει σφαίρα χωρις Λαγκ και χωρις κολλήματα (ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ!)

Dennis_Papad

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην LG από εμενα γιατί δεν είναι σαν την παλιοsamsung επιτέλους σκέφτηκε ότι ρε παιδιά μήπως να φτιάξουμε καλύτερο το UX ώστε να μην χρειαζετε 8 πηρυνους σονι και ντε για να λειτουργείσει;;;;; Ε ναι το έκανε και τώρα πάει σφαίρα με τον 808 παρακαλώ δεν είναι όλα θέμα χαρακτηριστικών ΕΛΕΟΣ πια τι να πει το iPhone και το iOS που με διπύρηνο 1γιγα ραμ πάει απλά θαυμάσια!!!
Τέλος θα ήθελα να πω ότι μην ενθουσιαζεστε από τις βλακείες της Samsung η Samsung λέει έχουμε την μαλάκια touchwiz μήπως να το κάνουμε καλύτερο ΤΙ;;; ούτε καν!!!! Βάλε έναν οχταπυρηνο εκεί και μια ddr4 για να μην γίνουμε ρόμπα στα benchmark και στην καθημερινή χρήση αφού θα κολλάει κάθε τρεις και πέντε και έτσι λύθηκε το πρόβλημα!! ΑΗΔΙΕΣ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ 800€
Τέλος θα ήθελα να πω ότι είμαι iphonakias και θέλω να δώσω ένα μπράβο στην LG για την σοφή αυτή κίνηση που θα κάνει το G4 την πιο φθηνη ναυαρχιδα και θα δίνει μπάτσες στα Samsung

prankster100

@Dennis_papad πωπω ποσο μισος για την σαμσουνγκ. Γνωριζα οτι οι iphoneakides ειναι ημιμαθεις αλλα οχι και ετσι. Εχεις ξεφυγει φιλε απιστευτα. Πρωτον για την οργη αυτην σε οχι τοσο σημαντικα θεματα αλλα και τις βλακειες που τσαμπουνας. Διαβασε τι εγραψες διαβασσ τι ισχυει και αν ακομα δεν βρηκες τον γριφο(τρελο αγορι) θα σε διαφωτησω. Πω οτι ποιο ακυρο ποστ εχω δει. Τραβα παλαμακια στην lg τον μικρο αδερφο της σαμσουνγκ ΗΜΑΡΤΟΝ.

Dennis_Papad

οι της samsung ειστε ημιμαθεις @prankster100 και δεν μισω την samsung το αντιθετο μαλιστα! απλα δεν μου αρεσει που ολοι νομιζουν οτι με τον 808 δεν θα παει καλα και δεν θα παει γρηγορα και τετοια μονο και μονο επειδη δεν ειναι ο κορυφαιος το κραζουν χωρις να το εχουν δει καν! γιατι ολοι συνηθησαν απο την samsung κατι 8πυρηνους και τωρα τους κακοφανικε ο 808
Γενικα δεν εχω προβλημα με κανενα τηλεφωνο ουτε με την samsung ειχα samsung απλα δεν μου αρεσε αυτη η προκαταληψη που ειχαν για το lg και ξεσπασα στη samsung για αυτο το λογο οτι ολοι εχουν συνηθησει ετσι και τωρα λενε οτι να ναι… (ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ !!!! 😉 )

Dennis_Papad

@prankster100 το επομενο μου τηλεφωνο δεν θα ειναι iphone θα ειναι ή S6 ή G4 ή ναυαρχιδα android παντως 😉

prankster100

@Dennis_papad δεν σε ρωτησα τι θα αγορασεις δεν σε ρωτησα τι ειχες. Αλλο σου ειπα διαβασε τι γραφεις. Πρωτον σναπδρακοι δεν ειναι της σαμσουνγκ αλλα της qualcomm τι δουλεια εχει η σαμσουνγκ και αναφερεις την σαμσουνγκ σε αυτο και δεν λες γενικα. Η της σαμσουνγκ ο επεξεργαστης ειναι ο exynos. Τελος οτι εγραψες ειναι λιγο τρομαχτικο δεν εχει νοημα οτιδηποτε λες παραδειγμα…. “Τέλος θα ήθελα να πω ότι είμαι iphonakias και θέλω να δώσω ένα μπράβο στην LG για την σοφή αυτή κίνηση που θα κάνει το G4 την πιο φθηνη ναυαρχιδα και θα δίνει μπάτσες στα Samsung” κατι δεν παει καλα εδω σοβαρα δεν το λεω με προκαταληψη.

Dennis_Papad

Τεσπα @prankster100 λάθος δικό μου δεν το έθεσα σωστά και δεν είχα επιχειρήματα 😉

chrisx44

Αν κρατούσαν το design του optimus g και βελτίωναν τους άλλους τομείς θα ήταν καλύτερα.Όπως και να’χει σε αυτή την τιμή και αυτά τα specs δεν νομιζω να κάνει και πολλά.

prankster100

@Dennis_Papad απλα αυτο που λεω δεν αξιζει το ολο πραγμα τοσο πολυ απλα σου αρεσει μ ια ετερεια δεν σου αρεσει η αλλη αλλα για καποιους λογους. και συν οτι παραδεχεσαι αν μια ετερεαι που εστω δεν σου αρεσει ειναι καλυτερη απλα αυτο θελω να καταληξω υγιειης συγκρουση αποψεων με επιχειρηματα οχι πωπω εχω αυτο γαμαει φιλε αλλα οταν σε ρωτανε γιατι απλα εισι στο οτι γαμαει :p καταλαβες? καλο σου απογευμα

Στυλιανός Βασίλης

μπραβο LG συγχαρητηρια θελω θδεν ξερω λογικα και ολοι θα θελουνε αποσπωμενη μπαταρια μην πληρωνεις 80 ευρω για αλλαγη κι να μην αναγκαζζεις να περνεις το ακριβο μοντελο για να εχεις μνημη καλα κανει και βαζει υποδοχη για καρτεες μνημης εχει αποσπωμενη μπαταρια πληρωνουμε για sim να τις μικραινουμε micro nano ενταξει γινετε με ανταπτορας μην πληρουνουμεγια μπαταριες και για υποδοχη καρτς μνημης

GiannisMix

Όμορφο είναι αλλα φοβάμαι για τον ανταγωνισμό οχι τόσο των galaxy, όσο του Huawei P8 που θα ειναι ακομα φθηνότερο (και ταυτόχρονα ιδιας κατηγορίας) και θα κλεψει καταναλωτές.. δε νομίζω να παει καλα εμπορικά ανάμεσα σε P8 και S6..

naxxxman

Πραγματικα, δεν περίμενα να βγει ποτε ενα κινητό τόσο τέλειο. Έχει, τουλάχιστον για μένα, τα παντα που θέλω.
Απ’οτι βλεπω, θα έχει μακράν την καλύτερη κάμερα, με επιλογή για RAW, manual modes κτλ, με πολύ καλό φακό λογικά κιόλας, απ’οτι βλέπω απο τις φωτογραφίες. Όχι lumia 1020 με overexposed φωτογραφιες.
Η μπαταρία θα ειναι πολύ καλη. Γιατί? Γιατί έχει 3000mAb μπαταρία, την ίδια με αυτήν του G3 (το οποίο είχε καλη μπαταρία), με την ίδια ανάλυση οθόνης, όμως με μικρότερη κατανάλωση και νεο επεξεργαστή στα 20nm (vs 28 του G3) με πολύ μικρότερη κατανάλωση, λογο νεας αρχιτεκτονικής, και πολύ μικρότερου ρολογιού. 1.8GHz+1.2GHz vs 2.5GHz…..
Η οθόνη ειναι μια απο τις καλύτερες, με τα πιο φυσικά χρώματα.
Αποσπώμενη μπαταρία, και microSD.

Το κινητό ειναι απλα τέλειο.

παπαροκας tiamat

ενα ιδιαιτερως διαφωτιστικο αρθρο του techblog.gr δινει απλετο φως γιατι βλεπουμε τον 808 και οχι τον 810 .. (κατω στα σχολια ξεχωριζει βεβαιως -βεβαιως το σχολιο του πιο ενθερμου υποστηρικτη της LG στυλιανου βασιλη)

https://techblog.gr/mobile/lg-admits-snapdragon-810-issues-9876/

Γιάννης

Tiamat αυτό είναι το άρθρο που εξηγεί τα προβλήματα υπερθερμανσης του 810 , μετά απο κάποιο διάστημα η απόδοση του πέφτει κάτω απο τον 808:

https://arstechnica.com/gadgets/2015/04/23/in-depth-with-the-snapdragon-810s-heat-problems/

Ευτυχώς που η Samsung στο S6 έβαλε το δικό της τσιπ ,όλα τα κινητά με τον 810 θα έχουν θέμα.

παπαροκας tiamat

thx γιαννης πολυ καλο τεστ!!!
το snap810 στη πραξη λοιπον εχει υπαρκτα προβληματα εντονης ασταθους αποδοσης, οποτε η lg δεν ειχε αλλη επιλογη απ’το να μην τον χρησιμοποιησει…

radiohead

Μπόλικη πλαστικούρα για ναυαρχίδα, αισθητική μπανάνας με την κυρτή οθόνη που ποτέ δεν κατάλαβα την χρησιμότητά της, μπαταρία που τελειώνει αμέσως εξαιτίας της υπερβολικής για κινητό quadHD ανάλυσης και μοναδικό ουσιαστικό προσόν η εξαιρετική κάμερα. Κρίμα, το περίμενα καιρό γιατί δέν μου πολυάρεσε το G3, αλλά τελικά φαίνεται οτι θα παραμείνω με το επικό G2.

vaggelis

Παιδιά το ξέρω οτι δεν είναι το σωστό άρθρο..
αλλά είμαι ανάμεσα στο ascend p7 moto g 2014, και g3
Θέλω ένα κινητό που να κάνει οτι του ζητάω γρήγορα, να παίζω και κανένα παιχνιδάκι, μια καλή κάμερα και μια σχετικά καλή μπαταρία, με καλύπτει το moto g 2014 αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα ή οχι;

δημήτρης

δηλαδη αμα δεν δινανε βαση στο design πως θα ηταν? γελαει ο κοσμος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i