LG G4: Διατηρεί πλαστική κατασκευή ενώ το G4 Note θα είναι μεταλλικό;

Η LG έχει υποσχεθεί ότι το LG G4 θα είναι ριζικά αλλαγμένο από την προηγούμενη ναυαρχίδα LG G3 αλλά δεν μας έχει δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες. Μιας και οι σημερινές ναυαρχίδες κάνουν στροφή προς το premium design, με κατασκευή από μέταλλο, είναι λογικό να περιμένουμε μεταλλική κατασκευή.

Οι πληροφορίες από την Κορέα αναφέρουν ότι σύντομα η LG θα ακολουθήσει τη Samsung που έκανε την μετάβαση πρόσφατα στα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge, και θα χρησιμοποιήσει μέταλλο για την κατασκευή των high-end κινητών. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να συναγωνιστεί ονόματα όπως Samsung, Apple αλλά και Xiaomi.

Ωστόσο, λέγεται ότι μάλλον δεν θα προλάβει να χρησιμοποιήσει μέταλλο στο LG G4 διότι για να δημιουργηθεί μεταλλικό σασί και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες, χρειάζεται χρόνος. Το θετικό όμως είναι – σύμφωνα με τις πηγές – ότι προλαβαίνει να χρησιμοποιήσει μέταλλο στο LG G4 Note το οποίο θα γίνει η πρώτη μεταλλική ναυαρχίδα.

Το LG G4 αναμένεται να ανακοινωθεί Απρίλιο με Μάιο, ενώ το LG G4 Note μετά το τέλος του καλοκαιριού, μπορεί δηλαδή στην IFA 2015.

lg g4 όχι μέταλλο, LG G4: Διατηρεί πλαστική κατασκευή ενώ το G4 Note θα είναι μεταλλικό;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στυλιανός Βασίλης

Το LG G4 να εχει αποσπώμενο καπακι αποσπωμενη μπαταρια υποδοχη για καρτα μνημης μεγαλη μπαταρια 5000 Mah. Στερεοφωνικα ηχεια, QUALCOOM SNAPDRAGON 810 ή QUALCOMM SNAPDRAGON 820 να συχρονιζονται και οι 8 πυρινες μαζι, 4GB RAM DDR4, χαμηλη ακτινοβολια για κεφαλι και σωμα αλλα πο χαμηλη ακτινοβολια SAR να εχει στο κεφαλι.

Xαμηλη τιμη που μας συνηθησει η LG να υποστηριζει οπως εμεις την υποστηριζουμε να υποστηριζει η μαμα LG με UPDATES, να μην εχει σαρωτη δακτυλικου αποτυπωματος, να αφησει τα μαμα KNOCK ON KNOCK KODE, προσωπικα εμενα με αρεσει το κινητο να εχει υποδοχη για καρτες μνημης, να εχει αφαιρουμενη μπαταρια, να ειναι γρηγορο.

Αν δεν το κανει αυτο η LG λυπαμαι δεν θα παρω ναυαρχιδα LG G4 που ειμαι fan tis LG.

Enzo

@ Στυλιανός Βασίλης

Το καλό είναι ότι είσαι ολιγαρκής και δεν ζητάς πολλά! Χεχε

Κώστας

@ Στυλιανός Βασίλης – Ρε καρντάσι γύρνατο το γοπιασες.

Φώτης

Εντάξει το lg g4 αλλα το g4 note που λενε δεν νομιζω να ειναι κ καλή ιδέα..Που πας να τα βάλεις με το τέρας θηρίο που θα λέγεται NOTE 5!!!!!!!!!

cocous

Ναι αλλα εγω ξερω περιπτωσεις που δινανε τα note3 για gflex.
Προσωπικα δεν μου αρεσουν τα note και τα εχω δουλεψει αρκετα.
Ασε που αυτο το κουμπι που χργ\ησιμοποιει η samsung για home σε ολα τα κινητα της το βλεπω και μου σπαει τα νευρα.

kostasmpl

@cocous το Νοτε 4 ειναι μια απο τις καλυτερρες υλοποιησεις μεχρι τωρα τις σαμη! ολα ολοκληρομενα σε ενα πακετο! και το αλουμινιο εχει την αποσπομενη μπαταρια εχει και την καρτα SD εχει και οθοναρα εχει και το πενακι εχει νομιζω δεν του λυπετε τπτ! το Νοτε 5 δεν ξερουμε πως θα παει με τις τουμπες της σαμη (Sd unibody ) αλλα οπως και να το κανεις δεν νομιζω να μπορεσει καποια εταιρια να ανταγωνιστη (LG G4 Note) την σειρα νοτε η οποια υπαρχει τοσα χρονια και τελειωπειται συνεχως! αλλα και παλι μενει να δουμε δεν ειμαι απολυτος! μακαρι να ανεβει ο ανταγωνισμος να βλεπουμε συνεχεια καλυτερα πραγματα!

Man

Η lg ειναι χαλια,οπως παντα..ολο προβληματιξα κινητα που απο τ ζεστη χαλανε και σου λενε μετα οτι το εβρεξες..ειναι τραγικη σαν εταιρια σχεδον σε ολα τα προιοντα που διαθετει..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.