LG G4: Διέρρευσε η τιμή στην Γερμανία και το κουτί του

Η μεγάλη μέρα για την παρουσίαση του LG G4 έφτασε καθώς σήμερα το απόγευμα θα αποκαλυφθεί και επίσημα από την LG η οποία εδώ και καιρό μας τροφοδοτεί με teasers. Πριν ανακοινωθεί επίσημα όμως, έχουμε κάποιες τελευταίες πληροφορίες.

Το LG G4 είχε ακουστεί ότι θα έχει τιμή ανάμεσα σε Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge. Η τιμή που διέρρευσε από γερμανικά καταστήματα λιανικής είναι από 679 ευρώ μέχρι 689 ευρώ τα 32GB, που σημαίνει ότι είναι πιο οικονομικό από το Samsung Galaxy S6. Πρέπει όμως να τονίσουμε ότι αυτό είναι το βασικό μοντέλο χωρίς το δερμάτινο καπάκι που χρειάζεται τετραπλάσιο χρόνο για να κατασκευαστεί.

Το μοντέλο με το δερμάτινο καπάκι θα έχει τιμή από 729 ευρώ μέχρι 739 ευρώ, άρα πιο οικονομικό από το Samsung Galaxy S6 Edge, αλλά πιο ακριβό από το Galaxy S6. Δεδομένων των πληροφοριών ότι το LG G4 θα φοράει Snapdragon 808 αντί του 810, είναι λογικό να είναι πιο φθηνό.

Επιπλέον, μαζί με την τιμή διέρρευσε και το κουτί του LG G4 το οποίο επιβεβαιώνει κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως μπαταρία, 3000mAh, κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel, Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή και οθόνη 5.5 ιντσών QHD.

Περισσότερα θα μάθουμε σε λίγες ώρες, μείνετε συντονισμένοι στο Techblog.

lg g4 τιμή, LG G4: Διέρρευσε η τιμή στην Γερμανία και το κουτί του

lg g4 τιμή, LG G4: Διέρρευσε η τιμή στην Γερμανία και το κουτί του

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

τα 3GB RAM που φαίνονται στο κουτί είπαμε;

Στυλιανός Βασίλης

ακριβο ειναι αλλα η τιμη θα πεσει γρηγορα στα LG καινουρια ακουστικα quad beat 3 μακαρι να το βγαλει με 2 εκδοσεις οπος εκανε και με το LG G3 που εβγαλε για το LG G3 32GB 3GB RAM στο LG G4 να εχει SNAPDRAGON 810 RAM DDR4 4GB το δερματινο που εμενα με αρεσει ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ… ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ή ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ οταν θα ερθει ΕΛΛΑΔΑ handon review να κανεις Κωστα

Jim

Τι ωρα θα παρουσιαστει σημερα? Θα υπαρχει καποιο σχετικο live stream η οχι.. ?

krikntin

Που θα δουμε την παρουσιαση παιδια? Και τι ωρα ειναι

χαρης

Εχει δυο μπαταριες στο κουτι; γιατι γραφει μια 3000mAh και μια τον 2900mAh

Pkten

Περιμένουμε με ανυπομονησία το Hands on Κωστα!

Γιώργος Γκ.

Χθές έκανα αναβάθμιση το G2 σε lollipop 5.0.1 μέσω LG PC SUITE και δεν δουλεύει το 3g-4g γνωρίζει κάποιος κάτι συγκεκριμένο; Σκέφτομαι μήπως έχουν χαθεί οι ρυθμίσεις για το δίκτυο!!

Γιώργος Γκ.

Οι ρυθμίσεις ήταν τελικά,χάθηκαν με την αναβάθμιση και έπρεπε να τις εισάγω χειροκίνητα,όλα ΟΚ, με συγχωρείτε για την ενόχληση 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.