LG G4: Ανάμεσα σε Samsung Galaxy S6 και S6 Edge η τιμή του;

Για το LG G4 έχουμε μάθει σχεδόν τα πάντα εν όψει της επίσημης ανακοίνωσης την ερχόμενη Τρίτη, από την οθόνη, την κάμερα, τα υλικά κατασκευής και το design. Οι leakers δεν χρειάστηκε να κάνουν πολλά καθώς η ίδια η LG για να τραβήξει την προσοχή μας έχει δώσει αρκετό υλικό.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζουμε για το LG G4 είναι η τιμή στην οποία θα κυμανθεί. Οι σημερινές αναφορές από την Κορέα κάνουν λόγο για τιμή που θα κυμαίνεται ανάμεσα στις τιμές των Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge στην Κορέα, δηλαδή μεταξύ 795 δολαρίων και 910 δολαρίων.

Στην Ν.Κορέα το LG G4 είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στην SK Telecom, KT και LG U+ με τιμή στα 825 δολάρια, δηλαδή πιο ακριβό από το Samsung Galaxy S6 32GB.

Σύμφωνα με την Korea Economic Times, εκπρόσωπος της LG φέρεται να δήλωσε ότι η LG δεν έχει καθορίσει ακριβώς την τιμή αυτή, αλλά το LG G4 πράγματι θα είναι ανάμεσα σε Samsung Galaxy S6 και S6 Edge. Αυτό συμβαίνει διότι θεωρείται περισσότερο ανταγωνιστής του Samsung Galaxy S6 Edge λόγω της βελτιωμένης κάμερας και της υψηλής ποιότητας με τη χρήση δέρματος στην πίσω πλευρά.

Το LG G4 αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440x2560p που σημαίνει 534ppi, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, Adreno 418 GPU, μνήμη RAM 3GB, μπαταρία 3000mAh, κάμερα 16 Megapixel με άνοιγμα φακού f/1.8 για καλές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και δεύτερη κάμερα 8 Megapixel.

lg g4 price, LG G4: Ανάμεσα σε Samsung Galaxy S6 και S6 Edge η τιμή του;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Με αυτή την τιμή RIP LG G4!!

j

Με τετοια τιμή άπατο θα παει μαλλον. Φέτος θα ειναι για την lg οτι ηταν η περσινη χρόνια για την samsung

peristeri

Ανταγωνιστης του s6 θα ηταν αμα ειχε μια τιμη πιο κατω απ’αυτο γιατι απλα οι φιλοι της samsung και οχι μονο δυσκολευονται να πανε στην lg παρ’οτι εχει πολυ καλα κινητα. Αλλα μην λεμε πολλα γιατι ο χρονος μονο θα δειξει..

Στυλιανός Βασίλης

καινουριο ακριβο οι τιμες της LG πεφτουν γρηγορα

NIKOS90

Καλα με αυτη την τιμη και με αυτα τα specs δεν παει πουθενα οπως με αυτη την τιμη δεν πανε πουθενα και τα s6/s6 edge. Τωρα αν μεχρι τον δεκεμβρη εχουν πεσει στα 400ε τοτε οκ.
ΥΓ. Ευτυχισμενος κατοχος g2 και g3 αλλα το g4 δεν με συγκινει αντιθετως μου ειναι αδιαφορο

Fanis

Ωχ η LG καβαλησε καλάμι!!! Ευτυχής κάτοχος g2… Δε πάνε καλά με αυτές τις τιμές… Μαύρο σε όλους!

Georgio Diamantidis

Δεν βρίσκω λόγο από το G3 (χρυσό) 2 Gram να πάω στο G4…

JohnWave

A ρε LG…ακόμα και το ίδιο κόστος παραγωγής να έχεις με αυτό που έχει η Samsung για τα S6 και S6 edge , ε δεν πας και βάζεις ίδια τιμή. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω το λόγο. Τέλος πάντων όλα αυτά με τις τιμές μικρό ρόλο παίζουν για εμάς καθώς ξέρουμε την πτώση που ακολουθεί μετά στα σκρουτζομάγαζα. Αν αγόραζα τώρα κινητό τηλέφωνο LG, ε δεν τίθεται ερώτημα ποιο θα έπαιρνα. G2 δαγκωτό.

john

605 euro το s6 στα σκρουτζομαγαζα!!!!

nikos7

λογικο το σ6 32GB να εχει πεσει κατω απο τα 600 ευρω.. ποιος παλαβος θα αγορασει κινητο με τοσα λευτα με 20GB εκμεταλευσιμο χωρο..το 32αρι πιστευω τελος του μηνα να εχει φτασει χαλαρα 550 ευρω…και σε κανα μηνα στις λαΐκές, ελα παρε παρε σ6 32αριιι 😛

diegito

Δεν υπάρχει αυτή η τιμη.. μην ξεχνάτε ότι μπορείς να πάρεις πλαστικό και όχι δερμάτινο καπάκι. Λιγότερο ισχυρο το SOC…οπότε η τιμη χαμηλότερη σίγουρα… 400€ σε 4-6 μήνες . Μετα τα καπάκια ίσα πέσουν ως ανταλλακτικά

Miko

Καλά κρασιά… για καινούργιο ούτε σκέψη… σε κανα εξάμηνο μπορεί αλλά γιατί να μην πάει κάποιος σε ένα εξάμηνο για το s6 και να πάει για το G4…
Αν έχει αυτή την τιμή, μέγα σφάλμα.

Παύλος

Σαν κάτοχος του LG G2 έχω να πω τα καλύτερα για την LG κυριως λογω της πολύ καλής ποιότητας των προϊόντων της σε συνδυασμό με φυσιολογικές τιμές… Αν όμως ισχύει αυτή η τιμή (πραγμα που δεν θέλω) τότε όχι μόνο θα δει μείωση στις πωλήσεις της αλλά, στο σύνολο, το g4 όσο πρωτοποριακό και αν θα είναι, δεν θα πιάσει, μιας και η sammy με το s6 έκανε πολύ θόρυβο και όπως και να το κάνουμε το brand της είναι ισχυρότερο από της LG…

Manuelo

Εγω θα το παρω αμεσως για να το βγαζω στα τραπεζια στις καφετεριες πρωτος και να σας τρεχουν τα σαλια!!!!
Υ.Γ. (Μελλοντικος) Υπερηφανος κατοχος LG G4

chris

Xωρις μεταλλικη κατασκευη(ειτε με πλαστικη,ειτε με ”δερματινη”),με χειροτερο και λιγοτερο εξελιγμενο επεξεργαστη απο τις αλλες ναυαρχιδες(συν γραφικα),αναρωτιεμαι πως θα βγει τετοια τιμη…..Απατο θα παει γιατι με τα ιδια λεφτα θα αγοραζεις τα πολυ καλυτερα s6 και s6 edge..

Sotiris

Manuelo, το μόνο που θα πετύχεις είναι να σε κοροϊδεύουν όσοι γνωρίζουν από τεχνολογία. Ποιός να ζηλέψει το G4; Ούτε οι κάτοχοι προηγούμενων συσκευών Lg.

apostolos

αντε ρε παιδια βγαλτε κανενα τηλεφωνο της προκοπης, φοβαμαι οτι θα πεθανω με το g2

PAP

@apostolos
χαχαχαχαχα.!εκλαψα.!το ιδιο θα περασω και γω μου φαινεται.! 🙂

LeoG3

Ένας από τους λόγους που πούλησε το G3 ήταν η χαμηλή τιμή σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες , τώρα που έπεσε το S6 στα 580 (έστω και αν είναι branded της Ιταλικής TIM στην τιμή αυτή όπως διάβασα) προβλέπω να πατώνει το G4 γιατί δεν μπορεί να κοντράρει στα ίσα τo Samsung.

koutsis

Άσχετο με την είδηση αλλά πιστεύω θα ενδιαφέρει πολλούς.
Μόλις έγινε διαθέσιμη η αναβάθμιση σε lollipop 5.0.2 για το G2 !
Γίνεται ΜΟΝΟ μεσω Lg PC suite και όχι OTA.
Αντε καλό update!

παπαροκας tiamat

ΝΟμιζω αυριο παρουσιαζεται ε??? για να δουμε τι θα δουμε!!!!!!!

koutsis

Εγώ μόλις την έβαλα με το LG support tool (με το pc suite έβγαζε κάποιο πρόβλημα)

Μιιμης

Για το g2mini μάνα νέο για αναβάθμιση θα έχουμε;;

Darth

προφανώς σε αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται να περπατήσει ………… lg πέρα απο τα προβλήματα του τα αγόραζαν γιατί ηταν vfm………. τώρα ουτε καν………

apostolos

Βγήκε lollipop για το ευρωπαϊκό g2? Ωραία πάω να δω αν έβγαλε ο cloudyfa rom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.