LG G4: Επαγγελματίας φωτογράφος τεστάρει την κάμερα [video]

Το LG G4 ανακοινώνεται σε περίπου μια εβδομάδα, στις 28 Απριλίου στο Λονδίνο και μαζί με όλα τα χαρακτηριστικά που έχουμε μάθει από την ίδια την LG, σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι η ναυαρχίδα θα βγει στα ράφια 31 Μαΐου. Αυτό ισχύει τουλάχιστον για την Κορέα.

Επιπλέον κυκλοφόρησε σήμερα και ένα video όπου ο επαγγελματίας φωτογράφος Colby Brown δοκιμάζει την κάμερα του LG G4. Να υπενθυμίσουμε ότι η κάμερα είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό που έχει ήδη αποκαλύψει η LG, έχει αισθητήρα 16 Megapixel και φακό με διάφραγμα f/1.8.

Ο φωτογράφος Colby Brown αναφέρει ότι ακόμη και το 0.1 στο άνοιγμα φακού έχει μεγάλη σημασία, συγκρίνει την κάμερα του LG G4 με f/1.8 με την επαγγελματική του κάμερα και αναφέρει ότι τραβά “εκπληκτικές φωτογραφίες σε σκοτεινό περιβάλλον, με λιγότερο θόρυβο”.

Αποκαλύπτεται ότι ένας αισθητήρας θα ειδοποιεί την κάμερα αν ο χρήστης θα τραβήξει φωτογραφίες σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο για να μπορεί να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις και να απεικονίσει τα χρώματα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια. Επιπλέον, όσοι γνωρίζουν από φωτογραφία μπορούν να κάνουν χειροκίνητες ρυθμίσεις σε ταχύτητα κλείστρου, ISO και ισορροπία λευκού.

Το LG G4 έχει εμφανιστεί σε διάφορα press renders πριν γίνει η επίσημη ανακοίνωση και από τεχνικά χαρακτηριστικά γνωρίζουμε ότι θα έρθει με οθόνη 5.5 ιντσών True HD IPS QHD, λογικά Snapdragon 808 αντί του Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB και το νέο LG UX 4.0 που βασίζεται σε Android Lollipop.

Περισσότερα θα μάθουμε την ερχόμενη Τρίτη και θα βρείτε όλες τις πληροφορίες στο Techblog.

lg g4 δείγματα κάμερας, LG G4: Επαγγελματίας φωτογράφος τεστάρει την κάμερα [video]

lg g4 δείγματα κάμερας, LG G4: Επαγγελματίας φωτογράφος τεστάρει την κάμερα [video]

lg g4 δείγματα κάμερας, LG G4: Επαγγελματίας φωτογράφος τεστάρει την κάμερα [video]

lg g4 δείγματα κάμερας, LG G4: Επαγγελματίας φωτογράφος τεστάρει την κάμερα [video]

lg g4 δείγματα κάμερας, LG G4: Επαγγελματίας φωτογράφος τεστάρει την κάμερα [video]

lg g4 δείγματα κάμερας, LG G4: Επαγγελματίας φωτογράφος τεστάρει την κάμερα [video]

lg g4 δείγματα κάμερας, LG G4: Επαγγελματίας φωτογράφος τεστάρει την κάμερα [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
peristeri

Απλα omg!!!! Απ’το video και τα samples τουλαχιστον!!!!

Χρήστος

πιστεύω Θα Ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει σε καμερα Κινητού!!!

Θεολόγος

ISO 50 ;;;; ωραίο!!!

kokour

@Θεολόγος γιατί σου κάνει εντύπωση το ISO 50?Πολλές κάμερες με φακό σταθερού διαφράγματος χρησιμοποιούν τόσο χαμηλή ευαισθησία.π.χ GoPro.Αλλά και σε DSLR συναντάμε πλέον τόσο χαμηλές τιμές ISO.Η D810 που έχω μπορεί να κατέβει 64 και 32(Ισοδύναμο) αυτό σε βοηθάει να τραβάς τη μέρα με πολύ ανοιχτούς φακούς F1.8 για παράδειγμα χωρίς να πρέπει να δουλεύεις με υπερβολικά γρήγορες ταχύτητες κλείστρου.

alexis touba

Και γω πηστευω οτι θα ειναι ισαξια του galaxy6 αλλα ρε συ τι τον θελουν τον εξαπηρινο με τοσα πραματα που ειναι φωρτομενο το κηνητο.Θα ειναι βλακεια να μη βαλουν οχταπηρινο.Και μη μας πουνε οτι τοσο καιρο δε μπορουσαν να βρουν τσιπακι οχταπηρινο γιατι θα τρελαθουμε.Απο μπαταρια επισης θαταν καλο 3200

Στυλιανός Βασίλης

το επομενο μου κινητο ΤΕΛΕΙΟ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟ LG OPTIMUS G PRO ΤΕΛΕΙΟ LG G2 LG G3 LG G4 TOP 1 SMARPTHONE 2015 ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ 2015 LGLG G4 ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΝΟΚΙΑ 808 PURE VIEW ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ χρειαζομαστε φοτογραφικες αρκει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ LG G4 ΜΠΡΑΒΟ LG

Στυλιανός Βασίλης

το καινουριο μου κινητο LG G4 τελεια καμερα πιστευω να κυκλοφορησει σε 2 εκδοσεις να εχει 810 RAM DDR4 4GB ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ SMARTHPHONE 2015 LG G4

keysmith

με οθόνη 5.5!!! (Ταμπλέτες θα έχουμε σε λίγο και θα τις λέμε ακόμα κινητά) που πας;;
Δεν είναι καν φορητό, να χωράει στην τσέπη παντελονιού. Θέλεις τσάντα να το κουβαλάς. Ακόμα και παραδοσιακή μπανάνα μέσης (πχ polo) δεν το χωράει. Θέλει κάτι σε τσαντάκι για να βολευτεί.
Αναμένω το sony compact Z4 να είναι κάτι πιο λογικό και με καλή κάμερα..

giannis13

τι ειναι αυτα που λες βρε φιλε keysmith ..τι τσαντακι …το g2 που εχω kai to g3 που εχει φιλος και ειναι 5.5″ μια χαρα χωρανε σε τσεπη jean … κανονικου jean !

GiannisMix

παιδιά.. μην υπερβάλουμε.. βγήκε το P8 με νέα τεχνολογία κάμερας. μένει να δουμε τα πρώτα αυθεντικά και αξιόπιστα δείγματα. έπειτα περιμένουμε τη κάμερα του g4 να τη δουμε με δείγματα αξιόπιστα κ όχι βίντεο της εταιρείας για προώθηση. μη ξεχνάμε το lumia 920 τρομερή μεν κάμερα αλλα μεγα fail στο διαφημιστικό. υπάρχουν ακομα στην αγορά lumia 930, 1520 και το κορυφαίο 1020. οποτε μην υπερβάλουμε για το θέμα καλύτερης κάμερας.. απο Σεπτέμβρη λένε για τον αντικαταστάτη του 1020…γενικο συμπέρασμα; πολλές καλές κάμερες αλλα οποιος θέλει βραδινές να παει κάπου με xenon και pureview..αντικειμενικότατα αυτα!

JohnWave

Απορώ πως δίνετε σημασία ορισμένοι στα samples ( του photoshop το κάγκελο) ενός φωτογράφου που συνεργάστηκε με μια εταιρία για το προμοτάρισμα του προϊόντος της. Κάντε υπομονή και όταν κυκλοφορήσει το κινητό θα υπάρξουν πολλά sites που θα κάνουν συγκριτικά tests ώστε να βγει σωστό συμπέρασμα.

GiannisMix

συγγνώμη για το διπλό ποστ..
επιπλέον βραδινές με χαμηλή ταχύτητα κλείστρου χρειάζονται το θέμα ακίνητο καθώς και το κινητό σε τρίποδο διαφορετικα ακουμπισμένο καπου πρόχειρα.. το σχήμα των κινητών δε βολεύει για να ακουμπήσει πέραν του 930 που εχει ευθεία επίπεδη πλευρά χωρίς κουμπιά..
η λύση ειναι xenon και η νύχτα μέρα με υψηλή ταχύτητα κλείστρου!

Γιώργος Α.

Αν όντως είναι φωτογράφος, θα πρέπει να πήρε το πτυχίο από το πανεπιστήμιο της ζωής, γιατί για να τελείωσε το λύκειο δεν τον έχω ικανό.

… the quality of my images are incredibly important
… the camera and lenses are bright enough
… a difference of a 0.1 aperture becomes incredibly important
… sensor is able to recognize if you are shooting indoors or outdoors

sannad

Το ότι ένα κινητό στον επαγγελματία φωτογράφο αντικαθιστά όλους τους φακούς που έχει απλά με κάνει να γελάω…οκ G3 έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά και αυτές τις υπερβολές δε τις μπορώ!

στεφ

εχω το 1020 νοκια που βγαζει και καλα φοβερες φωτο …παρτε την sony rx100 να καταλαβετε δυναμη φωτογραφικης μηχανης σε κομπακτ σχεδιαση τα κινητα δεν κανουν για τιποτα μονο να μπαινεις σε καμια σελιδα να βλεπεις τι γινετε τιποτα αλλο

SyrioForel

Πρέπει να περιμένουμε πρώτα να δούμε τα Real Life Samples, χωρίς επεξεργασία, και μετά να κρίνουμε.

Τα δείγματα που παρουσιάζονται στο teaser είναι μεν τραβηγμένα από την κάμερα του G4 αλλά είναι full επεξεργασμένα στο lightroom (το οποίο το δείχνει ότι το δουλεύει κι’ολας..)

Καμμιά φωτογραφία κινητού, compact ψηφιακής, mirrorless ή DSLR ακόμα και με τους καλύτερους φακούς δεν παράγει τέτοιο Dynamic Range απ’ευθείας (ακόμα και με HDR) από την κάμερα χωρίς επεξεργασία.

Με το lightroom λοιπόν, κάνω φωτογραφίες τραβηγμένες με το ταπεινό μου moto g των 5mp να σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!!!

ΓιαννηςΡ

Αν δεν μπει raw αρχειο εγω δεν περιμενω τιποτα!Το 1020 ειναι αξεπεραστο

Georgio Diamantidis

Παιδιά αν οι 5.5 ίντσες σας φαίνονται πολλές πάρτε με πιο μικρή οθόνη. Δεν έχουν όλοι μικρά χέρια. Ιάπωνες ήσαστε; καταντάει κουραστικό αυτό.

Χάρης

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ !! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ LG ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ.

Gabriel

πάντως ακόμα πολύ θεωρούν το nokia 1020 το καλυτερο κινητό κάμερα, και ας έχει περάσει 3 χρόνια από τότε που πρώτο βγήκε.ρωτήστε ανεξάρτητους φωτογράφους ,όχι τους φωτογράφους marketing…που πληρώνονται από εταιρείες να πούνε αυτό που πρέπει να πούνε.

beowolf ahates

1) Άκυρος ο τίτλος του θέματος . Διαφημίζει, είναι το ορθόν.

2) Γιώργος Α. Θαμπς απ.

3) Παρακαλούνται οι ανέπαφοι με την φωτογραφία αναγνώστες, να μην σχολιάζουν. Μόλις έρθει η ώρα να γελάσουμε, θα τους καλέσουμε.

Μερσί. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.