LG: Παραδέχεται τη Samsung και υπόσχεται ριζική αλλαγή στο LG G4

Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι η LG δεν θα παρουσιάσει ναυαρχίδα στην MWC 2015 όπως έκαναν Samsung και HTC. Αν και η HTC ήταν αρκετά άτυχη να κάνει την αποκάλυψη του HTC One M9 με τα νέα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge τα οποία πρωταγωνίστησαν με τα premium υλικά,το πρωτότυπο καμπυλωτό design και αλλαγές όπως μη αποσπώμενη μπαταρία και απουσία κάρτας microSD.

Ριζική αλλαγή στο LG G4
Η LG αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από την MWC και να έχει το δικό της press event όπου θα παρουσιάσει το LG G4 λογικά τον Απρίλιο. Ο Cho Juno, επικεφαλής του τμήματος mobile μίλησε για το LG G4 και είπε ότι θα είναι ριζικά διαφορετικό από το LG G3 και θα μπορεί πλέον να ανταγωνιστεί τεράστια ονόματα στα ίσα. Οπότε, λογικά περιμένουμε από την LG να χρησιμοποιήσει μέταλλο για το G4.

Επιπλέον, η LG αναμένεται να είναι η επόμενη που δεν θα εξαρτάται πλήρως από την Qualcomm και θα χρησιμοποιήσει δικό της chipset. O Juno ανακοίνωσε επίσης ότι το LG G4 θα ανακοινωθεί μετά το LG UX 4.0
“We will announce LG UX 4.0 before announcing the LG G4. I think it is simply the best and the issue is how to best fit the new UX system into the G4 smartphone”.

Εντυπωσιασμένη από τη Samsung
Όσο για τη Samsung η οποία μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες, ο Juno αποκάλυψε ότι η LG είναι εντυπωσιασμένη από τη νέα της ναυαρχίδα και ελπίζει ότι η LG θα κάνει μια εξίσου εντυπωσιακή συσκευή.

“Samsung did a very good job with the Galaxy S6 smartphone. I believe our G4 will also be good. With higher expectations, LG put huge resources into the LG G4”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η LG θα επιχειρήσει να κατακτήσει την τρίτη θέση ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone.

Νέο smartphone πιο ακριβό από τη ναυαρχίδα
Στην ίδια συνέντευξη στην Korea Herald, ο CEO της LG έβγαλε κι άλλη είδηση. Είπε ότι στο δεύτερο μισό του 2015 μετά την ανακοίνωση του LG G4 μπορεί να δούμε νέο smartphone το οποίο θα είναι πιο πάνω από το LG G4. Με αναμενόμενη τιμή πάνω από 819 δολάρια, το νέο κινητό προφανώς θα επιχειρήσει να ανταγωνιστεί τα Samsung Galaxy Note 4 και Samsung Galaxy Note Edge.

Ερχόμενη από τα πολύ δυνατά LG G2 και LG G3 η LG έχει θέσει στόχο να αυξήσει κατά 20% τις πωλήσεις της το 2015.

Concept
lg g4 ριζική αλλαγή, LG: Παραδέχεται τη Samsung και υπόσχεται ριζική αλλαγή στο LG G4

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Max91

Και μονο που παραδεχεται προιον αλλης εταιριας οτι ειναι καλο, απο μενα μπραβο στην LG επειδη εχω πηξει απο τις διαφορες εταιριες (ονοματα δεν λεμε) να μας πυθουν οτι το προιον τους ειναι καλυτερο και ας ειναι μαπα. Αναμενω λοιπον το G4.

wrangler10

Ωχ…..αντιο sd card και αποσπωμενη μπαταρια στο G4.

Sot11

Αν η ριζική αλλαγή της lg ειναι σαν της Samsung τότε να περιμένουμε παλι iPhone! Πλάκα κάνω η lg έχει αποδείξει ότι έχει πολυ καλό τμήμα design και G3 ηταν το καλύτερο σχεδιαστικά τηλεφωνο του 2014 για εμένα! Όποτε περιμένω κάτι ανάλογο αλλα ελπίζω με μικρότερη οθόνη και μέταλλο.

Φωτης

Εγώ βλέπω να γινεται σφαγή γενικα κ αυτο μονο κακο δεν ειναι..Κ το lg g4 θα ειναι λογικα τούμπανο κ τα νεα Samsung ειναι φοβερα κ ειδικα το s6 edge..Αυτα περί iPhone ειναι μπούρδες..Εφηγε απο το πλαστικό κ πάλι γκρίνια..Κ για μενα πολυ καλυτερο απο iPhone..Τα βαρέθηκα Ασε που τα galaxy s6 έχουν κ οθοναρες..Εγω Παντος με βλεπω να τσιμπαω το καλοκαιράκι note 4 edge..Γαματο το εργαλείο!!!!

vaskor

Η LG έχει κερδίσει το σεβασμό του κοινού νομίζω. Η γενικότερη στάση της απέναντι στις εξελίξεις και η εμφανέστατη προσπάθεια να παρουσιάζει προιόντα αιχμής, έχει αποδώσει καρπούς και κατακτά εμπιστοσύνη με το σπαθί της κυριολεκτικά.
Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ειδικά μετά το ανέβασμα του πήχυ από τη Samsung.
Η συνέχεια πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, πάνω που νομίσαμε πως το θέμα με ταν κινητή τείνει να βαλτώσει.
Κάτοχος LG G3 και πολύ ικανοποιημένος!

Ιωάννης jb

Ριζική αλλαγή??? Μα όταν βγαίνω και κράζω την lg εγώ κάτι ξέρω!!!! Είναι δυνατόν μια σοβαρή εταιρία να λέει ότι θα φέρει ριζική αλλαγή στον απόγονο του πιο επιτυχημένου κινητού τις (g3)
Θυμάμαι τα άρθρα εδώ στο techblog σε μια περίοδο να πέφτουν βροχή και να λένε για τις τρελές πωλήσεις που κάνει τι να πω ότι να ναι!!!!!!!
Προσωπικά ποτέ δε μου άρεσε (ούτε το g2, ούτε το g3) οπότε άντε να δούμε

Aντρεας

Ελπίζω όχι σε ενσωματωμενες μπαταρίες και μα..κι..ς, προσωπικά ο μόνος λόγος απόρριψης του galaxy s6 είναι αυτός για μένα (1) πάντα έχω μια δεύτερη μαζί μου,2) και οχι δεν γουστάρω όταν τα φτύσει η μπαταριά να θέλω servise , λες και δεν μπορεί κάποια εταιρεία να βγάλει premium συσκευή που να μην είναι unibody, τρανό παράδειγμα το θρυλικό HTC HD 2 και premium υλικά είχε και αποσπομενη μπαταριά. οποταν LG μην κάνεις το ίδιο λάθος με την Samsung( sd card και αποσπωμενη μπαταρια)

NIKOS90

Ναι και μετα θα την κραζετε παλι οπως και την samsung για πλαστικουρες και κακης ποιοτητας υλικα. Δυστυχως οταν θελεις premium συσκευη πρεπει να χασεις καποια πλεονεκτηματα

JohnWave

Όπως είχα γράψει και στο παρελθόν η LG είχε ένα πολύ εύκολο πράγμα να κάνει μετά το G2, δεν το έκανε και έχασε. Τι κάνει περισσότερο μπαμ στο μάτι ; Η μετάβαση από 1080X1920 σε 1440Χ2560 σε 5.5 ίντσες οθόνη ή αντικατάσταση του πλαστικού με μέταλλο; Νομίζω η απάντηση είναι πανεύκολη.

Με το G2 η LG απέκτησε συγκριτικό πλεονέκτημα σε μπαταρία και bezels κι έχασε στην κατασκευή και στα 16GB μνήμης χωρίς επέκταση. Με το G3 απέκτησε συγκριτικό πλεονέκτημα σε οθόνη και bezels κι έχασε στην κατασκευή και τη μπαταρία. Με το G4 πρέπει να κάνει απλά το εξής : Να φτιάξει ένα μεταλλικό G2 με είτε μεγάλη ενσωματωμένη μνήμη είτε με δυνατότητα επέκτασης. Τίποτα παραπάνω. Το συγκριτικό πλεονέκτημα ποιο θα είναι σε σχέση με το S6 ή με το iphone 6 ; Mα φυσικά τα εξαιρετικά περιθώρια που μειώνουν δραματικά το συνολικό μέγεθος της συσκευής προσφέροντας στον χρήστη ευκολία χειρισμού και εντυπωσιακή πρόσοψη.

Pit

Μπράβο στην LG. Χρειάζεται κότσια για να παραδεχτείς δημόσια τον αντίπαλο σου. Respekt.

georgeunipi

Αναμένουμε LG

pericjames

Κατα τη γνωμη μου η lg θα πρεπει να φτιαξει τουλαχιστον 5.9 ιντσες και ενα πιο.ισχυρο συστημα για την καμερα (19-20) μεγκαπιξελ και κατι καλυτερο στο ui

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.