LG G4, leak δείχνει ότι θα έχει 3K οθόνη

Μόλις πέρσι οι κατασκευαστές ξεκίνησαν να σπάνε το φράγμα των 1080p στις οθόνες των smartphones φέρνοντας τις QHD οθόνες και μάλιστα η LG ήταν το πρώτο ηχηρό όνομα που το έκανε με το LG G3. Και ενώ η συζήτηση για το εάν οι QHD οθόνες είναι απαραίτητες για τόσο μικρές συσκευές και αν τελικά αξίζει να θυσιάζουμε τη διάρκεια της μπαταρίας για μια καλύτερη οθόνη, η LG μοιάζει έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα.

Οι νέες πληροφορίες που διέρρευσαν δείχνουν ένα user agent profile από μια συσκευή της LG με ονομασία μοντέλου LG-VS999 και το ότι προορίζεται για την αμερικάνικη Verizon γεννά πολλές υποψίες ότι πρόκειται για το LG G4 και βλέπουμε ότι έχει ανάλυση οθόνης 1620×2880 pixels. Το LG G3 για την Verizon έχει κωδική ονομασία μοντέλου LG-VS985 γι αυτό οι φήμες ότι πρόκειται για το G4 γίνονται ακόμη πιο έντονες.

Το user agent profile δεν μας δίνει τις διαστάσεις της συσκευής οπότε δεν μπορούμε να δούμε την πυκνότητα των pixels. Κατά τα άλλα σύμφωνα με τα όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα το LG G4 αναμένεται μέσα στο δεύτερο τρίμηνο με καλύτερη κάμερα και νέο design.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για ότι διαρρέει, αλλά η LG έχει δείξει από το LG G3 ότι τολμά να πάει ένα βήμα μπροστά και αυτό της έχει βγει σε καλό όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα των πωλήσεων που ανακοίνωσε. Περιμένουμε να δούμε τι έχει να παρουσιάσει σε λίγο καιρό.

lg g4 3k display, LG G4, leak δείχνει ότι θα έχει 3K οθόνη

lg g4 3k display, LG G4, leak δείχνει ότι θα έχει 3K οθόνη
Concept

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas

Απλα πανεμορφο !!! Μπραβο στην LG

Φώτης

Να τονίσω οτι δεν ειναι μονο η ανάλυση σε μια οθονη κινητού για να θεωρηθεί φοβερη κ κορυφαία..Η οθονη του lg3 περα απο την ανάλυση που ειχε σαν πρωτο κινητο με 2Κ στα αλλα ηταν μέτρια..Δηλαδη στο lg4 πρέπει να βελτιώσει το μαυρο κ τα χρωματα..Τα htc m8 κ lumia 930 κ μπορει να ηταν fullhd οι οθόνες τους αλλα ηταν φοβερες..Με φοβερα μαύρα κ χρωματα..Κ οι oled του flex ηταν γ@μ@τη!!!Μονο του note 4 στα 2Κ ηταν εξαιρετική η οθονη του..Κ βελτιωμένη σε όλους τους τομείς η amoled του αν κ πάλι τα χρωματα ηταν λιγάκι πιο έντονα..

Byron

Πολυ υπερβολικο μου ακουγεται. Στο g3 που εχω ακομα δεν εχω δει την αξιοποιηση της qhd..

Tom

Το δεν προσφερει τιποτα ειναι επιεικο. Ισα ισα αφαιρει κιολας. Αφαιρει διαρκεια μπαταριας και βαζει παραπανω φορτο στην CPU και ολα αυτα χωρις κανενα απολυτως οφελος.

Παύλος

Εδώ δεν έχουμε συνηθισει την 2k παμε για 3k; νομιζω οτι αυτα ακουγονται απλως για εντυπωσιασμο πριν την επισημη ανακοινωση του, καλυτερα η lg να μεινει στην 2k και να την τελειωποιησει ωστε να μην υπερθερμενεται το κινητο και να μην καταναλωνεται η μπαταρια αμεσα… ασχετο αλλα το υποτιθέμενο g4 στην εικονα δειχνει πολυ ωραιο!

mitsaras

Αυτό με τις οθόνες δεν καταλαβαίνω καθόλου. Αντί να εστιάσουν όλοι στη μεγαλύτερη μπαταρία!

wrangler10

Συμφωνώ και επαυξάνω με τους προλαλήσαντες…fhd είναι αρκετό..κάτοχος g3

Knight Rider

Ας εστιασουν σε θεμα CPU,GPU και μπαταρια ,μια χαρα και πολυ ειναι το QHD (1440 x 2560).
Ας βγει καλυτερα κινητο πολυ θυριο πχ με Adreno 550,4πυρηνο στα 4GHz και μπαταρια 5000mAh ωστε πχ να βαλουμε PS2 Emulator να παιζουμε παιχνιδια του Playstation 2 😛 παρα να βγει κινητο με 4K οθονη που θα κολλαει λιγο και θα τρωει μπαταρια

Darth

@Knight Rider για να εχεις 5,000 mha μπαταρία δυο λύσεις υπάρχουν
1. θα είναι ποιο χοντρό απο το τούβλο
2. θα ει ναι 6+ ιντσες………

και τα δυο ειναι fail…………

vasilis

εγω παιδια που εχω παιξει με ενα g3 λαγκαρει πολυ δηλαδη διπλα στο g2 το δευτερο νομιζεις οτι ειναι το καινουριο σε θεμα ταχυτητας(μην παρεξηγηθω ειναι παρα πολυ καλο κινητο) πατας να ανοιξει εφαρμογη και αργη παρα πολυ, επισης η καμερα συγκρινοντας μεσα στην παρεα με i5,i6,g2,gs5, ειδικα σε χαμηλο φωτισμο ηταν απογοητευτικη κ το νικαγε κ το i5.ελπιζω το g4 να συνεχισει την πορεια το g2 που για μενα ειναι οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει εκεινη την περιοδο σε android. cheers

Knight Rider

@Darth
Εδω η Huawei καταφερε να βγαλει κινητο με 4100mAh (Ascend Mate7) ,ειναι 6 inches οντως μεγαλο αλλα χοντρο δεν ειναι

Anima mundi

@Darth
Είσαι λάθος.
Ψάξε το THL 5000,μάλιστα το πουλάνε και στο skroutz.
Το Motorola DROID Turbo εχει 3900mah και μάλιστα είναι και 23 γραμάρια πιο βαρύ και διαφέρουν ελάχιστα σε πάχος.

Ιωάννης jb

Πλάκα έχει να βλέπουμε κάθε λίγο και λιγάκι όλο και πιο μεγάλες αναλύσεις σε smartphones!!!!
Ζούμε στην εποχή της επανάστασης των αναλύσεων!!!!
Αυτό για μεγαλύτερη κατανάλωση πόρων δεν είναι και σίγουρο μιας και οι επεξεργαστές και οι κάρτες γραφικών έχουν φτιαχτεί για να υποστηρίζουν τέτοιες αλλά και ακόμη μεγαλύτερες αναλύσεις!!!!! πχ. ο snap 810 μαζί με την adreno 430 υποστηρίζει έως και 4k ανάλυση!!!!
Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που o 810 άργησε τόσο πολύ να κυκλοφορήσει και θερμαινόταν και άλλα διάφορα που λέγαν…
Βέβαια η λογική λέει ότι μικρότερες αναλύσεις θα έχουν και μικρότερη κατανάλωση αλλά από την άλλη υπάρχουν και λύσεις όπως μεγαλύτερη μπαταρία…
Για μένα όπως και για πολλούς άλλους, πιστεύω πως για ένα 5 ίντσες κινητό η fhd είναι το maximum παραπάνω είναι υπερβολή!!!!
Από τις 5 ίντσες και πάνω να μπαίνει ανάλυση μεγαλύτερη από 1080p
Μας βλέπω σε λίγα χρόνια να κυκλοφορούμε με 6ιντσα φαμπλετόφωνα που θα έχουν 4k έτσι στο χαλαρό!!!!! Αλλά απο ποιότητα εικόνας τα περισσότερα θα είναι μάπα το καρπούζι

Darth

@Anima mundi το εχω δει και το εχω δουλεψει…………. ναι μεν πάει καλά οτι αφορά την μπαταρία αλλα σε καμία περίπτωση σαν να είναι 5,000
δες και ενα review και screentimes
https://www.gizchina.com/2014/09/17/thl-5000-review/

@Knight Rider αλλο 4,000 και αλλο 5……. και εδώ που τα λεμε το mate 7 ειναι 6 ιντσο (το ανέφερα εξαλου η θα είναι σε μεγέθους tablet η θα είναι χοντρό,.,,, ουτε tablet θέλουμε ουτε χοντρό να είναι)

για να παει το mate 5.000 πρεπει να πάει 6,5 7 ίντσες……….. εκει μιλάμε για ΚΑΘΑΡΑ tablet……. οκ όποιος γουστάρει τσάντα για το κινιτο του πάω πάσο…………

Miko

Νομίζω οτι αρχίζουν και ξεφεύγουν τα πράγματα χωρίς λόγο… γιατί πάνω απο 1080 σε εως και 5,5 ίντσες κινητό πραγματικά δεν βλέπεις την διαφορά… πάντα με το σκεπτικό οτι η οθόνη είναι καλή.
Απλά στο βωμό του να δείξουν ποιος την έχει μεγαλύτερη, μας βάζουν και εμάς τους καταναλωτές στο τρυπάκι να θέλουμε όλο και παραπάνω…
Πάντως η ανάλυση 4Κ σε μια κυρτή οθόνη ενός φίλου μου είναι πολύ γαμάτη… μόνο που η οθόνη είναι 52 ίντσες.

Sot11

Νομιζω το ξεφτιλισαμε!

Σταύρος

Πολύ καλό, αλλα μακάρι να μην ειναι πολύ μεγάλο τουλάχιστον μέχρι 5 ίντσες .

Νικος

Ωραιο θα ηταν να εβαζαν μια oled 2Κ

GeoChios

Αυτό με τις αναλύσεις έχει ξεφυγει. Έχω τo P7 που έχει 1080p αλλά και επιλογή για 720p. Eιλικρινα δεν μπορω να διακρινω καμια διαφορά.

Νιγκα

αυτη η ταση του να πηγαινουν σε μεγαλες αναλυσει στα κινητα ειναι εξωφρενικη. Το ματι δεν βλεπει καμια διαφορα μεταξυ 1080 και 2Κ σε αυτα τα μεγεθη οθονης. Ισα ισα που χαλας πολυ περισσοτερη μπαταρια χωρις λογο.

Picard

AMOLED και ξερό ψωμί , αν είναι IPS με την χαμηλή αντίθεση και τα ξεβαμμένα χρώματα τι να το κάνεις ακόμη και αν είναι 4Κ.

αλιάκμων

Άντε και σε 8k.. ότι να ΄ναι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.