LG G4 vs Galaxy S6 vs One M9: Mega video test

Το Mega video test που όλοι περιμένατε. Ποιο είναι καλύτερο; Το LG G4 με super camera; Το Samsung Galaxy S6 με super οθόνη ή το HTC One M9 με super ήχο. Και τα τρία τούμπανα προσφέρουν πολλά περισσότερα από τα παραπάνω. Μάθετε ποιο είναι καλύτερο σε οθόνη, κάμερα, μπαταρία, ταχύτητα, επεξεργαστή και τεχνικά χαρακτηριστικά. Δείτε το Mega video test του Techblog.

LG G4 vs Galaxy S6 vs One M9: Mega video test, LG G4 vs Galaxy S6 vs One M9: Mega video test

LG G4 vs Galaxy S6 vs One M9: Mega video test, LG G4 vs Galaxy S6 vs One M9: Mega video test

LG G4 vs Galaxy S6 vs One M9: Mega video test, LG G4 vs Galaxy S6 vs One M9: Mega video test

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NICKTHEGRREK

Κωστα το htc έχει ασθητηρα T4KA7 Toshiba.

Johntsia84

Πολύ καλά και αναλυτικά video είμαι ανάμεσα στα S6 και G4 εκεί που με κερδίζει το ένα χάνο από το άλλο.
Tο S6 είναι λεπτό και έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής στο θέμα επεξεργαστή και γενικά επιδόσεων είναι ότι καλύτερο και με gorilla glass 4 αλλά με μικρότερη οθόνη με σχέση με το G4 και αφαίρεση κάποιον δυνατοτήτων όπως ραδιόφωνο.

Tο G4 ωραία μεγάλη οθόνη με καλές διαστάσεις αλλά χοντρό στο κέντρο του τηλ… αν το βάλεις σε θήκη πιστεύω θα φαίνεται άσχημα, πλαστική κατασκευή για το δέρμα δεν τρελαίνομαι κιόλας με gorilla glass 3 για 5,5 οθόνη έπρεπε να βάλει 4 και με χαμηλότερα specs από τον ανταγωνισμό αν και δεν θα έχει μεγάλες διάφορές σε καθημερινή χρήση.

Tι θα με προτείνατε να πάρω από τα δυο τώρα έχω το Ζ1 και είμαι ευχαριστημένος αλλά το βαρέθηκα, η τιμή του g4 στο expansys λέει 640 P.. και 680 L.. τι τιμές είναι αυτές που βάλανε εδώ Ελλάδα.

Στυλιανός Βασίλης

καλημέρα Κώστα UNBOXING HANS ON REVIEW LG G4 πώτε θα κάνεις περιμένω. το LG G4 είναι τέλειο. τα έχει όλα μαμά camera LG οθόνη LG μόνο ο CPU που είναι QUALCOMM SNAPDRAGON δεν έχει μαμά LG. τα GALAXY S6 S6 enge δεν ξέρω για camera και οθονη CPU φοράει μαμά SAMSUNG.η APLLE με τα IPHONE τα πανάκριβα κινητά, που έχει οθόνη LG η IPS είναι τεχνολογία της LG η LG έχει φοβερά κινητά οθόνες .SAMSUNG CPU IPHONE είναι και 3 4 χρόνια πίσω η APPLE μην με κράξετε δεν έχει ελευθερία οπος έχει το android και επεισης καπια android ναυαρχιδες που δεν έχουν αποσπώμενη μπαταρία και δεν δέχονται κάρτες μνήμης μην γίνουνε σαν την APPLE και η LG LG OPTIMUS G KAI LG G2 τα είχε unibody κατασκευη.Πιστεύω όχι μονο σε εμένα αλλά και σε άλλους να θέλουνε να έχει αποσπωμενη μπαταρία να δέχονται κάρτες μνήμης.ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΗΝ LG ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΠΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟ LG G4 NΑΥΑΡΧΙΔΑ 2015, περιμενω UNBOXING HANS ON REVIEW LG G4 ΚΏΣΤΑ ,το καλύτερο κινητό για εμένα LG LG G4.

Gabriel

Κώστα άσε στην άκρη το HTC και δώσε στον φίλο σου (PTTL) τα αλλά 2 να τα συγκρίνει με το Nokia 1020.

steve

6:37 το μεση οχι ο μεσσι χαχαχα

παναγιωτης

Καταρχην κωστα μπραβο για το μαραθωνιο comparison,εξαιρετικη η δουλεια σου.μονο καποιες παρατ εχω να κανω.το g4 δεν εχει ασυρματη φορτ out of the box παρα μονο με την αγορα επισιμης η οχι wirless charging battery cover.το s6 εχει ποιο φωτεινη οθονη και μετραει 521 nits εναντι του g4 που μετραει 396 nits.σου παραθετω και μια σελιδα https://www.tomsguide.com/us/lg-g4-vs-galaxy-s6,review-2802.html οσο αφορα την δικη μου επιλογη θα παω προς s6 γιατι πιστευω πως ειναι η ποιο ολοκληρωμενη προταση για φετος και απ την στιγμη που και ο ανταγωνισμος παιζει στην ιδια κατηγορια χρηματων.και παλι μπραβο για την καλη δουλεια.

φίλιππος

Kωστα πιο θα επέλεγες από τα 3 για βασικό σου τηλέφωνο αφού τα δοκίμασες όλα τόσο καιρό?

thanoik34

@Κώστας Βλαχάκης στο notification bar του HTC m9 δεν χρειάζεται να το τραβήξεις με δύο δάχτυλα προς τα κάτω 👇 για να σου εμφανίσει όλες τις ειδοποιήσεις απλά κάνεις ένα touch μόλις το έχεις τραβήξει και στις δείχνει όλες
τις ειδοποιήσεις,όπως στο stock android lollipop 🍭 κάτι που δεν το ξέρουν πολλοί

Δημήτρης

@Johntsia
ακριβως το ιδιο και εγω φιλε!!κατοχος z1 και αναμεσα σε αυτα τα 2 😛 στο μονο που με προβληματιζει ειναι η μπαταρια του s6 που δεν κραταει πολυ,ενω του g4 ακομα και να μην κραταει μπορεις να την αλλαξεις…:/ κωστα τι λες?

KostasB

Κώστα νομίζω πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι το s6 δεν είναι s5 και note 4. Το δάχτυλο το ακουμπάς για να ξεκλειδώσει δεν το κυλάς πάνω στο κουμπί 😛 . Στο θέμα μας τώρα, συγχαρητήρια για το συγκριτικό. Θεωρώ πως έτσι πρέπει να γίνεται. Ανάλυση σε βάθος. Πολύ καλό το htc αλλά ένα κλικ πίσω από τον ανταγωνισμό για φέτος. Πολύ καλή οθόνη το lg, πραγματικά για φέτος ίσως είναι η μόνη χρονιά που λέω ότι υπάρχει καλύτερη οθόνη από της samsung. Γενικά από τα τρία θα προτιμούσα όμως το s6 σαν σύνολο.

gt-i9506

οσο με ξενερωσε στο g2 η μη αποσπομενη μπαταρια αλλο τοσο με ξενερωνει και στο s6
αν και ειμαι φουλ ευχαριστημενος χρηστης ενος s4+ gt-Ι9506 νομιζω οταν ερθει η ωρα να το αλλαξω θα παω σε lg g4 οχι οτι δεν μου αρεσε το samsung s6 απλα λιγο η μπαταρια που δεν βγαινει λιγοτο μενου με τη lollipop παραπεμπει και σε s4 ε καπως με χαλαει πως να το κανουμε οταν αλλαζεις κινητο θελεις να δεις κατι διαφορετικο να χανεσαι λιγο μες το μενου που λεμε και οχι να ξερεις πανω κατω τι παιζει απο την προηγουμενη συσκευη σου.

christos

Εγω αν ειχα τοσα λεφτα νομιζω θα τα εδινα στο samsung. Πραγματικα εντυπωσιακο κινητο.

Το lg μου φαινεται καπως στασιμο, το δερματινο καπακι δε μου αρεσε.

Το htc με απογοητευσε.

Ακρως επαγγελματικο και ποιοτικο crash test, με σωστα σχολια και αντικειμενικο χωρις να επηρεαζουν πολυ τους υποψηφιους αγοραστες. Θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον να βαλεις και το iphone στη συγκριση, αλλα μη ζηταμε πολλα!

Αλεξικακος

Κωστα μια παρατηρηση απο τα βιντεο. Ενω και τα 3 κινητα ξεκινανε απο 100% μπαταρια στο τελος του δοκιμαστικου βλεπουμε οτι το G4 και μετα απο κοντα το S6 εχουν καταναλωσει λιγοτερη ενεργεια αν και εχουν χρησιμοποιηθει λιγο παραπανω στο βιντεο απο το Μ9. Οποτε ερωτηση: Γυρισες το βιντεο χωρις να χρησιμοποιησεις καποιο περισσοτερο στα διαλλειματα ή το γυρισες με την μια και το χωρισες σε μερη οποτε απο την χρηση προκυπτει οτι το G4 εχει την καλυτερη μπαταρια αλλα το S6 με βαση την μικροτερη χωρητικοτητα απο ολα εχει την καλυτερη διαχειριση?

Αρης

Το s6 και το g4 δεν ειναι ιδιες Κατηγορίες

George pap

Αν είχε αποσπωμενη το s6 θα ήταν η καλύτερη συσκευή που βγήκε ποτε.Ειναι μεγαλο φαουλΤο λέω γιατί αν κάνεις σκληρή χρήση σε ένα κινητό ,τότε αναγκάζεσαι σε 1 χρόνο ή με μέτρια χρήση σε -2χρονια να αλλάξεις κινητό ή να σκάσεις 80ρα στο service. Στα συν του g4 το ραδιόφωνο κ η αποσπωμενη.Οσο για το m9 μια από τα ίδια, ενα m7 η ένα m8.

Γιάννης σε λέω

Κατά τη γνώμη μου το τεστ έπρεπε να γίνει αφού κυκλοφορούσε πρώτα και το Z3+. Επίσης καλό θα ήταν να συμπεριληφθεί και το Huawei P8.

Πάντως από τα τρία αυτά smartphone, παρατηρώ ότι τελικά μάλλον ο Κώστας έχει δίκιο σε πολλά πράγματα. Εμπιστεύομαι την κριτική του όσον αφορά το HTC M9 και την κριτική του ως προς την οθόνη του LG G4.

Πάντως κρίμα για την HTC. Είχα όλη την καλή διάθεση να την στηρίξω, αλλά όταν σε επίπεδο κάμερας και σε κάποια άλλα, υστερεί συγκριτικά με τα υπόλοιπα, αν μη τι άλλο θα έπρεπε να πουλούσε φθηνότερα το M9, γύρω στα 650 € για παράδειγμα.

dim-7

Κωστα πολυ καλη δουλεια,αναλυτικοτατα και ποιοτικα τα βιντεο αλλα καλο θα ηταν να προσεχεις με το μικροφωνο γιατι ακουγεται μεχρι και οταν καταπινεις!

sin

Καλό review Κώστα, όσο γίνετε πιο αντικειμενικό σωστός. Πάντως το ότι δεν έχει αποσπόμενη μπαταρία μια συσκευή δεν είναι και τόσο τραγικό για μένα, ούτε έρχεται το τέλος του κόσμου, και φυσικά δεν αλλάζεις κινητό 500+ euro επειδή έφτασε η ώρα να την αλλάξεις. Από όσο είδα για το s6 η τιμή που δίνει η samsung είναι 49$.

Sokos

@Κώστας Βλαχάκης συγχαρητήρια, εξαιρετικη η δουλεια. Κατατοπιστικότατο comparison!!

Θανος

Χαχαχαχαχα έκλαψα στο πρώτο βίντεο(8:16)…Κώστα ναυΑρχιδάρα το m9 δεν είναι ούτε κατ εμε για κανέναν λόγο πάντως! 😛

vladimiros

καταπληκτικα ολα τα βιντεο σου κωστα συνεχισε εισαι ο καλυτερος,προσφερεις και γελιο..και εγω γελασα με εναν φιλο μου στο πρωτο βιντεο ( ναυαρχιδαρα χαχαχα ) νωμιζω το G4 κοντραρει στα ισα το S6,απλα το S6 εχει καλη κατασκευη..στα αλλα πανω κατω τουμπανα και τα 2..οσο για το M9 μονο αν εισαι φαν της το παιρνεις με τετεια τιμη που εχει…

Andreas

Με λίγα λόγια το M9 θα έπρεπε να είναι τουλάχιστο 100 ευρώ φθηνότερο !

Βαγγος

Κωστα καταρχας συγχαρητηρια για το comparison video!εχεις πολυ πλακα και ταυτοχρονα κατατοπιστικος και αναλυτικοτατος!Στο θεμα μας τωρα.Κατα την γνωμη μου εδω εχουμε κοντρα αναμεσα στο g4 και s6 μοναχα.Το m9 θα συμφωνησω οπως ειπες και συ μοιαζει σε μερικα πραματα προηγουμενης γενιας και δεν φανταζομαι καποιος να δωσει τοσα πολλα λεφτα απ το να αγορασει καποιο απ τ αλλα 2 κινητα.εκτος αν ειναι πιστος στην htc και σε μερικα μοναδικα χαρακτηριστικα οπως τα ηχεια boomsound.Τωρα τα πλην και τα συν των 2 κινητων να ξερουμε αυτο πιυ θα θελα να πω ειναι πως σιγουρα ξεχωριζει η καμερα στο g4 και αυτος θα ηταν ο λογος για μενα που θα το προτιμουσα εναντι του s6.Οπως ειδαμε και οι 2 εταιριες εκαναν καταπλητικη δουλεια σ αυτο το θεμα αλλα η lg σιυ δινει την δυνατοτητα να παρεις την κατασταση στα χερια σου και να δημιουργησεις!Εμενα με.εντυπωσιασε η αλλαγη της samsung αλλα το g4 πιστευω ειναι μια ολοκληρωμενη προταση.Αντιθετα το s6 edge τα αφηνει ολα πισω σε εμφανιση και σε specs που ξερουνε ολοι τα γνωστα,..Συγγνωμη αν σας ζαλισα.Τελος και τα 3 κινητα ειναι ταχυτατα και δεβ υφισταται πλεον ζητημα ποιο ειναι πιο γρηγορο και τετοια.Δεν υπαρχει λογος να κοιταμε τα νανοσεκοντ.Αυτα απο… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση (απο αυτά τα τρία) αν μπορούμε να την πούμε είναι το g4.. και λέω αν γιατί ολοκληρωμένη πρόταση δε τη λες με τίποτα!! Λοιπον κατ αρχάς κανένα απο τα τρία smartphones δεν έχει αντοχή σε σκόνη και νερό πράγμα που εν έτη 2015 δεν το βρίσκω σωστό!!!!!! Τα δυο έχουν qhd ανάλυση οθόνης πράγμα πρώτα απ όλα μη πρακτικό και χωρίς λόγο!!!! Ειδικότερα για το s6 το οποίο είναι και μόλις 5 ίντσες κινητό!!!!!! Samsung δείξε λίγο έλεος φτάνει δεν αντέχω άλλο κάρβουνο απο τη συγκεκριμένη εταιρία!!!!!!!! Δλδ αν του βάζαν fhd ανάλυση και ήταν δυο φορές πιο άνετη η gpu και κράταγε μια μέρα παραπάνω η μπαταρία τη τους πείραζε????????? Ποιος ψαγμένος θα προτιμήσει κάτι τέτοιο ήθελα να ήξερα! μετά βγαίνουν οι samsung fans και τη λένε στους iphonakides.. μα όποιος προτιμήσει s6 είναι χειρότερος απο τον iphonakia κάνει μπαμ ότι το παίρνει μόνο και μόνο επειδή είναι galaxy!!!! Καμερα καλή έχουν και τα δύο εντάξει τους το αναγνωρίζουμε. Αλλά η μια να προεξέχει απο πίσω και η άλλη να έχει τόσο τεράστιο διάφραγμα είναι λες και παίζουν αντικανονικά την ώρα που η κορυφαία sony την ενσωματώνει μέσα στην συσκευή και είναι σε λογικές διαστάσεις!!!!… Συνέχεια »

Nick

Εγώ ως φαν της Sony (ποτέ δεν το εκρυψα) θα προτιμούσα το Z3+ φυσικά που πέρα από θέμα ομορφιάς κατ’εμέ δεν έχει αντίπαλο, είναι καθαρά το καλύτερο all-round κινητό για όσους καταλαβαίνουν τι εννοώ. Αν έπρεπε να διαλέξω αυστηρά ανάμεσα σε αυτά τα 3 βέβαια θα πήγαινα και πάλι στο πιο όμορφο που δεν είναι άλλο από το M9, ενώ έχει και το ωραιότερο ui για μένα. Κάμερα βέβαια τρώει την σκόνη των άλλων δύο, είναι καθαρά θέμα τι προτεραιότητα βάζει ο καθένας σε όλα τα χαρακτηριστικά ενός κινητού, δεν γίνεται ένα κινητό να υπερτερεί σε όλους τους τομείς έναντι των υπολοίπων, για αυτό είπα προηγουμένως πως για μένα το Z3+ είναι το καλύτερο all-round τηλέφωνο.

Ιωάννης jb

Ρε συ κώστα πως κουνιεται έτσι το g4??
Πωωωω tragic.. κουνια μπέλα.. καλά και το s6 στη πάνω μεριά δε πάει πίσω ότι να ναι!!!
Τελικά m9 κι εγώ… χίλιες φορές μέτρια κάμερα που τουλάχιστον μου αρέσει το ui τις και περιθώρια… παρά κορεάτες με κουμπιά απο πίσω που κάνουν κούνια μπελα και απομιμήσεις iphone..
Με z2 είμαι και κάτι τέτοια να βλέπω να γελάω

Nick

18:50, αυτή είναι η περίφημη εξέλιξη των Super Amoled που τις λιβανιζουνε τόσα χρόνια; Δηλαδή δεν μας φτάνει να έχουμε ρεαλιστική απεικόνιση φυσική, και αν θέλουμε ενεργοποιουμε και ρυθμίσεις που κάνουν και ένα κλικ πιο έντονα τα χρώματα στις τόσο καλές IPS LCD που φοράνε τα G4 & M9; Επίσης το iPhone 6 και το Z3(+) τα οποία είναι και τα δύο κορυφαία για μένα, το δε τελευταίο έχει ως συνήθως και την πιο “κινηματογραφική” οθόνη από όλα που σε συνδυασμό και με τα διπλά στέρεο ηχεία μπροστά το κάνει το πιο must τηλέφωνο για multimedia απόλαυση. Αλλά πάλι, γούστα είναι αυτά.

JohnWave

>Εμφάνιση : Δεν μου αρέσει κανένα από τα 3.Τελευταίο θα έβαζα το G4 γιατί δεν μου αρέσει το σχήμα του, το δέρμα του και η κούρμπα του. Κερδίζει σε screen/body ratio που με ενδιαφέρει πολύ αλλά τι να το κάνω όταν όλα τα άλλα πάνω του δεν μου αρέσουν.
>Oθόνη : S6 γιατί είμαι οπαδός του μαύρου. Δεύτερο το G4.
>Kάμερα : δεν μπορώ να κρίνω αν δεν δω samples και σε πλήρη ανάλυση.
>Επεξεργαστική δύναμη : Σαφώς 1o το S6 , 2ο το M9, τρίτο το G4.
>Mπαταρία : Είμαι light user, δεν με απασχολεί.Αν με απασχολούσε πολύ τότε θα αγόραζα ένα G2 και τελείωσε η υπόθεση.
>Ήχος : Δεν με απασχολεί ο ήχος από τα εξωτερικά ηχεία. Aν με απασχολούσε τότε σαφώς Μ9.

Συμπέρασμα : Ανάμεσα στα 3, προτιμώ το S6 χωρίς όμως να με τρελαίνει στην εμφάνιση. ( τα μόνα smartphones που μου άρεσαν για τη χρονιά 2014-2015 ήταν στα phablets το Mate 7, στα 5-5.5΄΄ το S6 edge και στα compact το Alpha ).

Storm

Κώστα όσον αφορά τη μπαταρία έχω την εντύπωση ότι το G4 διαρκεί περισσότερο και δεν το λέω επειδή είμαι κάτοχος του G2 αλλά είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας από τα 3 κι αν προσέξεις το βίντεο που τράβηξες με τη σύγκριση οθονών των συγκεκριμένων κινητών θα δεις ότι μέχρι το τέλος του βίντεο των 27 λεπτών το G4 ήταν κολλημένο στο 100% ενώ τα άλλα είχαν πάει 95%….καλο;;

Enki

Το m9 το αφηνω στην ακρη..Δεν ξερω για το M9 plus τι παιζει..οσο για τα αλλα δυο φετος η samsung εχει ξανει τρομερη δουλεια..
g4 ειναι μεγαλο..εγω βλεπω δυο πανελ οθονης..το g4 μπλεδιζει(ψυχρο)s6 θερμο..και φετος κοιταξε να δωσει ποιο πολυ ασπρο!!!τα ppi σε μικρη αναλυση ειναι τρομερα οσο κανεις zoom..φωτογραφια και τα δυο πολυ καλα..η samsung μειωσε τα πολλα settings που ειχε!!

Johntsia84

Παιδιά κάτι άλλο που δεν το αναφέραμε καθόλου σαν χαρακτηριστικό στα τηλέφωνα, με γάντια μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε? Για το s6 νομίζω ότι το υποστηρίζει αν δεν κάνω λάθος.

George

Δύο καλοπροαίρετες παρατηρήσεις:
1. Βλέποντας τα video, ειδικά το πρώτο, θα έλεγα ότι είσαι λίγο εμπαθής με το HTC
2. Και λίγο προσοχή με την ελληνική γλώσσα, σε ένα κατά τα άλλα πολύ προσεγμένο site

Σταθης

Πολυ ωραια βιντεο Κωστα!!!και τα 3 κινητα πολυ ωραια βεβαια θα συμφωνησω στο οτι το Μ9 ειναι λιγο πισω σε σχεση με τα g4 s6
Πιστευω πως καλυτερο ειναι το g4 oθοναρα,καμεραρα πολυ ωραιο design αρκετα γρηγορο !Ειμαι Πρώην κατοχος του g3 και τα κουμπια πισω και το διπλο κλικ ανοιγματος της οθονης με βολεψε και με αρεσε πολυ …και αποσπωμενη μπαταρια δεν αλλαζω με τιποτα παντα LG!!!(για την μπαταρια του G3 EΧΩ ΝΑ ΠΩ Πως ειναι μια χαρα κανενα προβλημα δεν ειχα και φορτωνει παρα πολυ γρηγορα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.