LG G4: Μπορεί να θεωρηθεί καλύτερο από Galaxy S6;

Τo LG G4 είναι πλέον επίσημο καθώς ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα και ετοιμάζεται να μπει στην “αρένα” με τους ανταγωνιστές. Εν καιρώ θα ακολουθήσουν διάφορες συγκρίσεις, ειδικά με τις Android ναυαρχίδες, αλλά προς το παρόν μπορούμε να κάνουμε μια αρχική σύγκριση με τον βασικό αντίπαλο Samsung Galaxy S6.

Λόγω του ότι το LG G4 φοράει τον Snapdragon 808 αντί για την ναυαρχίδα της Qualcomm, Snapdragon 810, αυτό μπορεί να μην το καθιστά απόλυτα ανταγωνιστικό στα μάτια πολλών χρηστών. Η LG φέτος έχει επιλέξει να παίξει με το design και την κάμερα του LG G4 το οποίο δεν εντυπωσιάζει όσο το περσινό LG G3 με την QHD οθόνη και τα λεπτά του περιθώρια.

Μπορεί όμως το LG G4 να θεωρηθεί καλύτερο του Samsung Galaxy S6 το οποίο ομολογουμένως εντυπωσίασε όταν παρουσιάστηκε τον Μάρτιο; Η απάντηση για τον καθένα είναι διαφορετική, αλλά εμείς θα επισημάνουμε 6 σημεία στα οποία το LG G4 ξεχωρίζει.

1. Καλύτερη αναλογία οθόνης-συσκευής
Αν και είναι μεγαλύτερο, το LG G4 έχει καλύτερη αναλογία οθόνης συσκευής στο 75.97% ενώ το Samsung Galaxy S6 70.48% και το Samsung Galaxy S6 Edge 71.75%. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιεί τον χώρο στην μπροστινή πλευρά καλύτερα από την Samsung.

lg g4 vs galaxy s6, LG G4: Μπορεί να θεωρηθεί καλύτερο από Galaxy S6;

2. Υποδοχή για κάρτες microSD
Για πολλούς το γεγονός ότι η Samsung ακολούθησε το μονοπάτι που χάραξε η Apple και δεν δίνει την δυνατότητα επέκτασης μνήμης στα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge, είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα. Η LG επιτρέπει την επέκταση μνήμης στην ναυαρχίδα της, διότι όπως ανέφερε στην επίσημη παρουσίαση θέλει “να προσφέρει ελευθερία στους χρήστες”.

lg g4 vs galaxy s6, LG G4: Μπορεί να θεωρηθεί καλύτερο από Galaxy S6;

3. Αποσπώμενη μπαταρία
Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του LG G4 είναι ότι το καπάκι και η μπαταρία είναι αποσπώμενα, που σημαίνει ότι η μπαταρία μπορεί να την αλλάξει όποτε θέλει ο χρήστης. Όπως με το LG G3, έτσι και με το G4 η LG αντιστέκεται στην unibody κατασκευή, κάτι που δεν έκανε η Samsung.

lg g4 vs galaxy s6, LG G4: Μπορεί να θεωρηθεί καλύτερο από Galaxy S6;

4. Μεγαλύτερη μπαταρία
Εκτός του ότι είναι “user-replaceable” η μπαταρία του G4 είναι μεγαλύτερη από την 2550 mAh μπαταρία του Galaxy S6, στα 3000mAh. Αν και πρέπει να δούμε τα benchmark test πόση αντοχή έχει.

lg g4 vs galaxy s6, LG G4: Μπορεί να θεωρηθεί καλύτερο από Galaxy S6;

5. Μεγαλύτερο άνοιγμα φακού
Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του LG G4 που τονίζει η LG είναι η 16 Megapixel κάμερα. Η κάμερα του G4 έχει άνοιγμα φακού f/1.8 ενώ των Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge f/1.9, που βεβαίως σημαίνει ότι δίνει πολύ καλό αποτέλεσμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά όπως είχε πει και η LG “ακόμη και το 0.1 μετράει”.

lg g4 vs galaxy s6, LG G4: Μπορεί να θεωρηθεί καλύτερο από Galaxy S6;

6. 8 Megapixel μπροστά κάμερα
Το LG G4 έχει 8 Megapixel δεύτερη κάμερα ενώ τα Galaxy S6/S6 είναι στα 5 Megapixel.

lg g4 vs galaxy s6, LG G4: Μπορεί να θεωρηθεί καλύτερο από Galaxy S6;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φώτης

Η καμερα μαλλον ειναι ξεκάθαρο με τέτοια χαρακτηριστικά οτι θα ειναι κορυφαία κ καλυτερη απο του s6..Η αυτονομία μπορει αν κ δεν ειναι σίγουρο οι θα ειναι καλυτερη του s6..Τωρα ο επεξεργαστής στο s6 σίγουρα ειναι καλύτερος αλλα αν δείτε βιντεακια στο YouTube το G4 τρέχει βούτυρο..δεν παει να εχει το flex 2 τον 810;Εχει lag..Η οθονη Τωρα στο s6 ειναι καλυτερη αλλα κ στο G4 ειναι φοβερη με πλούσια χρωματα κ μαύρα κ φωτεινότητα καλυτερη μαλλον του s6..Απο εμφάνιση περί ορεξεως..

Χάρης Τσαγγαλίδης

ΤΟ LG G4 ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LG. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ S6/S6 EDGE ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Λευτέρης

Πιστεύω πως δεν μπορούμε να βγάλουμε ακόμη ασφαλή συμπεράσματα…ο Exynos είναι δεδομένα πιο ισχυρός από τον snap 808 …επιπλέον η μπαταρία πιστεύω εξισορροπειται με τη διαφορά που υπάρχει στις ίντσες…Επίσης αφού το μικρότερο σε χωρητικότητα μοντέλο του s6/edge είναι 32GB (γύρω στα 23-24 ελεύθερα για το χρήστη) νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα…Κατά τα άλλα προτιμώ σίγουρα το αλουμίνιο από το πλαστικό σε τόσα χρήματα που δίνεις…και οι δύο πολύ καλές προτάσεις

Φώτης

Καλυτερο κινητο δεν υπαρχει..Το κάθε ενα εχει τα θετικά του κ τα αρνητικά του..Τωρα το G4 νομιζω θα ειναι καλυτερο του S6 στην καμερα(μαλλον θα ειναι κορυφαία με τέτοια χαρακτηριστικά κ τις manual ρυθμίσεις που θα εχει)..Βιντεο στο YouTube που εχω δει το κινητο τρέχει βούτυρο..Η οθονη αν κ καλυτερη του s6 κ του g4 ειναι φοβερη κ με καλυτερη φωτεινότητα απο του s6..Κ τα δυο ειναι πολυ καλές προτάσεις..Απο εμφάνιση περί ορεξεως..Η ναυαρχίδα Παντος του 2015 θα ειναι οπως πάντα το Note 5..Εγω Παντος ζαχαρωνω το G4!!!

Chaos

Aν κάνουμε μια εξαίρεση στην κάμερα στα υπόλοιπα το Galaxy

gio

σε αυτη τη κατηγορια χρηματων καλυτερο ειναι απο το iphone και ισως απο sony z4 ενω τον βασιλια της κατηγοριας s6 δε τον αγγιζει καν
ασε που με λιγοτερα χρηματα παιρνεις note4 με ιδιο μεγεθος-sd-αποσπωμενη μπαταρια και σαφως καλυτερα specs

Wolf

Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν ίσως…!!

Sotiris

Λευκή πετσέτα από την Lg. Τουλάχιστον θα ρίξει την τιμή του.

Μιχάλης Μπαρναμπά

Ε όχι ρε παιδιά από το κακό στο χειρότερο πάτε, τι άρθρο είναι αυτό; γελάει ο κόσμος χαχα.. 1ον Αναλογία οθόνης λογικό είναι να έχει καλύτερη το G4 γιατί έχει 5,5 ιντσών οθόνη σε σχέση με το S6 που έχει 5,1 ίντσες (βλέπε Note 3). 2ον Η ελευθερία στον χρήστη δεν εξαρτάται αν έχει micro sd ή όχι, ήδη υπάρχουν θήκες κινητών τηλεφώνων που διαθέτουν κάτι σαν usb stick. 3ον Μπορεί οι περισσότεροι να δυσαρεστήθηκαν που δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία, αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει αν το καταλάβατε, υπάρχουν τα power bank που είναι πολύ εύχρηστα στην μεταφορά και σου φορτίζουν το κινητό περισσότερο και από 3-4 φορές, και δεν χρειάζεται να αλλάζεις συνέχεια την μπαταρία στο κινητό για να φορτίσεις την επόμενη. 😉 4ον Η μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία δεν σημαίνει πως το κινητό θα έχει καλύτερη αυτονομία! 5ον Όσο για την κάμερα, δεν έχει σημασία μόνο το πόσο θα είναι το διάφραγμα του φακού και πόσα MP θα είναι η κάμερα, άλλα παίζει και μεγάλο ρόλο το software στην κάμερα! 😉 6ον Και το Lumia 1020 έχει 41mp, όμως κινητά με 13mp βγάζουν καλύτερες. Τα Mp δεν είναι το μόνο που κοιτάμε σε μία κάμερα! Υποτίθεται πως είστε… Συνέχεια »

Nick

Δεν είμαι από αυτούς που έχουν ψύχωση με το (ανύπαρκτο) πάχος των τηλεφώνων, αλλά για άλλη μια φορά δεν είδαμε ναυαρχίδα ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην σειρά Z της Sony με πολύ λεπτά περιθώρια, μικρό πάχος και συνάμα IP certified σε νερό και σκόνη. Κατά τα άλλα αν και δεν μου πολυαρέσει εμφανισιακά εύχομαι να πάει καλά σε πωλήσεις, όσο περισσότερο μοιράζεται η πίτα των πωλήσεων τόσο το καλύτερο για τον καταναλωτή.

Νικος

Το galaxy που ειναι αντιγραφή του iPhone και εχει λιγο καλύτερα cpu ειναι καλύτερο σε τι? μονο τα cpu κοιτάμε? υπέρτερη παντου η lg

nikos

Μιχάλης Μπαρναμπάς, έγραψες τόσα λάθη και ανακρίβειες που παίρνεις το βραβείο

Doc77

Το καλύτερο;αυτό που μας ικανοποιεί ….που μας ταιριάζει που στην καθημερινότητα μας ειναι εργαλείο και …..και…και …….και!!! Και στα 600 plus όλα θα έπρεπε να ειναι το καλύτερο !!!!!!!!samsung s6 η άποψη μου.

Μιχάλης Μπαρναμπά

@nikos Πες μου την δική σου γνώμη αν θες, και να μου πεις τα λάθη που έγραψα! 😉

Ιωάννης jb

Nick +1
Οπως μ εχουν αποκαλέσει κάποιοι ότι επειδή προτιμάω sony είμαι κολλημένος στα 90s
Ολοι αυτοί που βρισκονται στο 2015 και πέρνουν αυτό το κακάσχημο πράγμα ή τα samsung που κατάλαβαν φέτος ότι ζούμε στο 2015 και καλό είναι να βάζουμε και κάτι καλό σε θέμα υλικών στις ναυαρχίδες.. Ενώ η sony στο z2 έχει κυριολεκτικά τα πάντα απο πέρισυ + αδιαβροχοποίηση, stereo ηχεία και πόσα ακόμη…
Τι να διαλέξω εδώ τη σκύλα ή τη χάρυβδη??

peristeri

@Μιχάλης Μπαρναμπάς.. χαχαχα!!! θεουλης απλα!!! ματια κλειστα και παμε γιατι απλα ειχα καποτε galaxy και πρεπει να το υπερασπιστω!!! ομως οσοι δεν εχουν τα ματια τους κλειστα καλλιστα θα μπορουσαν να πουν οτι ειναι ενας παρα πολυ αξιως αντιπαλος. Η επιλογη να βαλουν τον 808 σιγουρα εγινε μετα απο δοκιμες, το g3 ειχε θεματα υπερθερμανσης, ο 810 απλα εκανε τα πραγματα χειροτερα οποτε ο 808 ηταν η καλυτερη επιλογη. Το s6 σιγουρα ειναι ποιο ομορφο(αποψη μου), σιγουρα βελτιωσανε το λογισμικο του (αφερεσανε το περιττο bloatware) και σιγουρα εχει μια πανεμορφη οθονη (το συνηθιζει η samsung) αλλα επιτρεψτε μου να πω οτι κανεις δεν μπορει να αμφισβητισει την προσπαθεια της lg. Και οχι, δεν τα λεω αυτα επειδη ειμαι με κασκολ lg, για το p8 κατευθυνομαι φετος

nikos

Μιχάλης Μπαρναμπάς απάντησα σ αυτό που έγραψες επειδή είπες παραπληροφορείτε τον κόσμο
Και εξηγούμαι
1. Η αναλογία οθόνης δεν έχει σχέση με τις ίντσες κάθε συσκευής αλλά της ίδιας συσκευής σε σχέση με το κάδρο της.
2. Με το Samsung s5 η καραμέλα των Samsung fan ήταν η ελευθερία που δίνει η εταιρία και κακολογούσαν την HTC.
3. Το ίδιο με το 2.
4. Η μεγαλύτερη χωρητικότητα σε mA σίγουρα συνεπάγεται καλύτερη αυτονομία,εκτός και χρήστης με λιγότερα mA το έχει μόνιμα. σε airplane mode.
5. Δεν παίζει ρόλο το διάφραγμα δεν παίζουν τα mp αλλά το software, τι να πει και η Nokia με το καλύτερο software το pure view και βρήκες σαν παράδειγμα το 1020, που ρίχνει ακόμα και σε compact cameres.

Αυτά και φιλικά

πανος

Παντως στο android authority που ειδα,παει μπαλα το g4 κ ριχνει σε ταχυτητες στο s6! Benchmarks κ κολοκυθια..

LeoG3

Τραγικό το G4 , πολύ πίσω σε επεξεργαστή (έπρεπε να είχε τον 810) , δεν έχει και DDR4 , είναι και άσχημο (το δέρμα στην πλάτη το θεωρώ γυφτιά). Αν και κάτοχος G3 θα διάλεγα το S6 γιατί είναι το καλύτερο κινητό του 2015 (σαφώς ανώτερο από G4 , M9 , Z4).

Φώτης

Πάνος @ το είδα κ γω..Το κινητο σκοτώνει κ ασε άλλους να λενε..Φοβερη οθονη κ καμερα που δεν υπαρχει αλλου σε αλλο κινητο..Το κόκκινο με την δερμάτινη πλάτη τα σπάει!!!Αν εχει κ πολυ καλή αυτονομία θα ειναι μαζι με το s6 κορυφαία συσκευή..Κ ξεκολατε με τον 808 που εχει το G4..Το flex2 που εχει τον 810 νομίζεις οτι ειναι περσινό το κινητο σε σχεση με το τόσο smooth που τρέχει το G4..Δείτε εχει αρκετα βιντεο στο YouTube..

Theo

Ρε παιδιά σταματήστε να φανατίζεστε. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσπάθεια της lg με το g4. Εμφανησιακά ούτε εμένα μου λέει πολλά, αλλά όντως με αυτόν τον επεξεργαστή και αυτή την μνήμη ddr3 ram τρέχει μπάλα και καλύτερα από το s6. Πότε θα το καταλάβουμε αυτό; Δεν έχουν σημασία τα benchmarks αλλά το optimization του λογισμικού. Ένα μπράβο από μένα στην LG αν και δεν νομίζω να δει ούτε τις μισές πωλήσεις του galaxy γιατί μην ξεχνάτε η σάμσουνγκ ξόδεψε χρήμα για να γίνει brand το galaxy.

Βαγγέλας

Δεν νομίζω οτι τίθεται θέμα για το ποιο ειναι το καλυτερο και ας μην ειδαμε επιδοσεις του G4 (Που ειναι κατωτερες και απτο περσινο M8/s5/iphone6) σε ολα τα bench gsmarena τα εχει αναλυτικα…

1)fingerprint scanner
2)faster ram
3)faster cpu
4)faster storage
5)wireless charge
6)Design
7)32/64/128 storage

όσο αναφορα την κάμερα θα δειξει τις επομενες μερες με τα blind test comparison….Δεν νομιζω οτι το 0.1 διαφραγμα θα φανει σε ολους τους “φωτογραφους” του κοσμου που βγαζουν ασχετες φωτο….

Αυτά απο εμένα Φιλικα παντα…
Μετα το G2 η κατηφορα ειναι μεγαλη για την Lg…Περαστικά.

TechnewzGR

Και τα 2 είναι τούμπανο, καθαρά από θέμα design θα διάλεγα το S6.

j

@nikos πολλα +++
Κυρίως για το τελευταίο. Η lg δεν εχει καλυτερη κάμερα λόγου των παραπάνω mp αλλα εξ αιτίας του άνοιγμα φακού του g4

fotis lgg3

Νομιζω κερδιζει συνολικα ξεκαθαρα το s6 λογω του τρομερου επεξεργαστη κ δυναμης γενικοτερα.Το g4 απο την αλλη υπερεχει σε αποσπωμενη ,sd κ δεν ξερω στη μπαταρια,σαν παθων με τη χαλια μπαταρια του g3.

Enzo

Είναι εξαιρετικό το G4 αφού διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα που έχει μέχρι το S5 η σαμσουνγκ (αποσπώμενη μπαταρία, επεκτάσιμη sd).

Αυτό που δεν έχει ειναι slim κατασκευή και premium υλικά (η δερμάτινη θήκη δεν θωρώ ότι σώνει την κατάσταση).

Επίσης θεωρώ ότι μέχρι 5-5,2 ίντσες κρατιέται στην κατηγορία του τηλεφώνου. Από εκεί και πάνω μιλάμε για phablet. Όπότε το G4 θα το έβαζα σε σύγκριση με το Note 4 και όχι με το S6.

Παρόλο που αναγνωρίζω την σειρά G της LG ώς κορυφαία και πάλι προτιμώ S6 & Note 4. Αν βέβαια το G4 σε 3-6 μήνες πέσει στα 300 ευρώ (όπως το G3) τότε σίγουρα θα πουλήσει καλά.

S.M.E.N

Mεταξυ των δυο,αν και sammσουνγκακιας, θα διαλεγα το G3!! Το s6 εινα εαν πολυς κακης πιοιτητας IPhone 6 αντιγραφης!!!
Καννενα απο τα τρια δεν θα επερνα,εγω αν αγοραζα τωρα,το μονο που θα επερνα ειναι το…….ΝΟΤΕ 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inblx

Αυτή η καραμέλα με τους επεξεργαστές πρέπει να σταματήσει. Έχει πιο δυνατό επεξεργαστη, πιο δυνατή GPU και LP-DDR4 αντί για LP-DDR3. Σιγά τα ωά. Αν σας έδιναν και τα δυο κινητά χωρίς να σας έλεγαν τι φοράνε, θα βρίσκετε πιο είναι δυνατότερο? Όχι, γιατί πολύ απλα και τα δυο ρολαρουν εξαίσια, χωρίς lag και delay. Έχω παρατηρήσει πια, πως απο snapdragon 800-801και άνω δεν καταλαβαίνεις μεγάλη διάφορα. Αν υπάρχει διάφορα. Και εκτός αυτου, το να τρέξει το UI ομαλά, ακόμα και σε 2Κ ανάλυση είναι πολύ απλή διεργασία πλέον. Ποσο μάλλον με τους νέους επεξεργαστές 808-810. Αλλά το θέμα είναι πως δεν υπαρχουν και εφαρμογές που να εκμεταλλεύονται εναν επεξεργαστή τέτοιας ισχύος. Ας κάνω και εγώ με την σειρα μου.μια λίστα: 1) Αν το κινητό ρολάρει έτσι, δεν πα να’χει και Snapdragon 400…. 2) Απ’ότι είδα (αν και απο το YouTube δεν μπορείς να δεις πολλά) το κινητό έχει μια απο τις καλύτερες οθόνες. Αν όχι την καλύτερη μέχρι στιγμής. 3) microSD. Αυτό. 4) Η κάμερες και των δύο κινητών είναι πολύ καλές, όμως κάτι μου λέει πως αυτη του G4 είναι λίγο πιο μπροστά. 5) Με 2 πυρήνες λιγότερους, και χαμηλότερο ρολόι επεξεργαστή, με 20nm GPU με χαμηλότερο ρολόι… Συνέχεια »

Στυλιανός Βασίλης

LG G4

θΑΝΑΣΗΣ

Το lg g 4 κατά την γνώμη μου είναι καλύτερο από το s6 και σε design και σε σε χαρακτηριστικά

Konstantine

Πώς κάνετε έτσι όλοι. Τόοοοοοοοοοοοοσες επιλογές υπάρχουν. Όλα έχουν τα θετικά τους, όπως επίσης & τα αρνητικά τους. Έμένα & το galaxy alpha να μου έδιναν πάλι χαρούμενος θα ήμουν. Στο θέμα μας ομως όσον αφορά την αναλογία οθόνης…

LG G2 – 75,9%
LG G3 – 75,3%
LG G4 – 72,5%

Samsung Galaxy S6 – 70,7%
Samsung Galaxy S6 edge – 71,7%

Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με, αλλά η αναλογία 75,9 ανήκει στο G2 & όχι στο G4, όπως αναφέρετε στο πρώτο σημείο…!

Marduk

Και απο καμερα το s6 θα υπερτερει,παντα μας συνηθιζε η samsung για τις καλυτερες φωτο..τωρα στην αναλογια με την καλυτερη οθονη το ενα χρησιμοποιει ips lcd ποιο φυσικα χρωματα ενω το s6 εχει υπερκορεσμενα χρωματα που το κανουν φοβερο και 577 ppi..εχω την τιμη να ςιμαι κατοχος του s5 g906s lte-a korean edition..
snap 805
3gb ram
577 ppi
qhd display 2,540×1.440
Μπαταρια καλυτερη απο του απλου s5
Πηγα απο περιεργεια σε 4 πολυκαταστηματα να το συγκρινω με το δικο μου
αποτελςσμα:αν και αυτα που πετυχα ειχαν ολα το θερμο ασπρο το δικο μου εχει ψυχρο λευκο,πολυ ελαχιστα το απλο s6 να ηταν λιγο ποιο φωτεινο παραπανω με τερμα φωτειινοτητα απο το δικο μου ενω με το s6 edge το ετρωγα στην φωτεινοτητα.εχουν τα ιδια ppi 577 και ιδια αναλογια οθονης…διαφορα δεν ειδα πολυ στο ui,φορτωμα browser το δικο μου ποιο ταχυτερο μου φανηκε,τωρα απο μπαταρια δεν ξερω το s6 τι αυτονομια εχει..εκει που ειδα διαφορα ηταν στην φωτο..ποιο καθαρα ακομα στο s6..εχουν κανει τρομερη δουλεια στην issocell..ισως λογου το ανοιγμα φακου..παντως η αγορα αξιζει αλλα οχι σε αυτην την τιμη!!

Κώστας Ν.

Ο/Η inblx λέει: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 στο 10:01 Αυτή η καραμέλα με τους επεξεργαστές πρέπει να σταματήσει. Έχει πιο δυνατό επεξεργαστη, πιο δυνατή GPU και LP-DDR4 αντί για LP-DDR3. Σιγά τα ωά. Αν σας έδιναν και τα δυο κινητά χωρίς να σας έλεγαν τι φοράνε, θα βρίσκετε πιο είναι δυνατότερο? Όχι, γιατί πολύ απλα και τα δυο ρολαρουν εξαίσια, χωρίς lag και delay. Έχω παρατηρήσει πια, πως απο snapdragon 800-801και άνω δεν καταλαβαίνεις μεγάλη διάφορα. Αν υπάρχει διάφορα. Και εκτός αυτου, το να τρέξει το UI ομαλά, ακόμα και σε 2Κ ανάλυση είναι πολύ απλή διεργασία πλέον. Ποσο μάλλον με τους νέους επεξεργαστές 808-810. Αλλά το θέμα είναι πως δεν υπαρχουν και εφαρμογές που να εκμεταλλεύονται εναν επεξεργαστή τέτοιας ισχύος. Ας κάνω και εγώ με την σειρα μου.μια λίστα: 1) Αν το κινητό ρολάρει έτσι, δεν πα να’χει και Snapdragon 400…. 2) Απ’ότι είδα (αν και απο το YouTube δεν μπορείς να δεις πολλά) το κινητό έχει μια απο τις καλύτερες οθόνες. Αν όχι την καλύτερη μέχρι στιγμής. 3) microSD. Αυτό. 4) Η κάμερες και των δύο κινητών είναι πολύ καλές, όμως κάτι μου λέει πως αυτη του G4 είναι λίγο πιο μπροστά. 5) Με 2 πυρήνες λιγότερους, και… Συνέχεια »

inblx

@Κώστας Ν.

Τραβά δες 2-3 βιντεακια στο YouTube και θα καταλάβεις.
Χρόνια πειραματίζομαι με high end κινητά, ξεκινώντας απο το Nexus One και φτάνοντας στο Z3, αλλά ποτε δεν μου άρεσε η LG. Ιδικά μετα το G3 με το τρομερό Lag λόγο ανάλυσης και τρισαθλιοτατη κάμερα, για να μην μιλήσω για την υπερθέρμανση. Αλλά πλέον, με το G4 αλλάζει τα δεδομένα φίλε.

Μπορεί η LP-DDR4 του Samsung να έχει το διπλάσιο bandwidth, ο επεξεργαστής να έχει την διπλάσια δυναμη και η GPU (αν και δεν ξέρουμε τα specs την Adreno 418) να είναι δυνατότερη, όμως όταν δουλεψα το S6 δεν τα είδα αυτά. Είδα πως το κινητό έχει μερικά θέματα με το Lag εδώ κι εκεί, και οτι εφαρμογές κρασαρουν αρκετά συχνα, ίδια όταν βάλεις κάποιο θέμα. Άσε που η μπαταρία φεύγει νερό.
Δεν λεω, πιο δυνατό είναι, όμως δεν βλέπεις την δύναμη.
Όπως και το Nexus 6. Δες, ιδικά μετα τα updates, πως τρέχει και μετά σφύρα μου.
Λοιπόν, απ’ότι φαίνεται εσύ δεν ξέρεις τίποτα από τεχνολογία, και τραβά διάβασε σε κανένα forum να καταλάβεις.

Wolf

Με όλο το σεβασμό στους προηγούμενους, αυτός που δεν έχει χρησιμοποιήσει HTC, ..δε δικαιούται δια να ομιλεί!
Η εταιρεία είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ (η εδώ αντιπροσωπεία …χάλια), τα χαρακτηριστικά του Μ9 κορυφαία, η ποιότητα κατασκευής ασύγκριτη, κι όποιος παίρνει HTC, μετά 2-3 χρόνια Α Π Ρ Ο Β Λ Η Μ Α Τ Ι Σ Τ Η Σ λειτουργίας, το αλλάζει απλά για να το αλλάξει…

Νικόλαος Καρακούτης

Μολις ειδα αναλυτικο Review με το LG G4 .
ομορφο τηλεφωνο μοιαζει λιγο με oneplusone φοβερη κάμερα οπως και το S6/edge αν και αργό σε σχεση με το s6 στο θεμα καμερας.
Επισης το τηλεφωνο ειναι πολυ πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο στα bench και οχι μονο.η μπαταρια του ειναι χειροτερη απτου περσινου G3 (δειτα τα και μονοι σας τα αποτελεσματα γνωστων ξενων σαιτ) και η οθονη του μόνο Poor σε σχεση με τον ανταγωνισμο πάντα..Brightness – colours etC ..
Δεν τα λέω εγώ αναλύτικα τα λένε ατομα που εχουν κανει 1000αδες reviews όπως και εσύ κώστα !περιμενουμε αναλυτικο review απο τα χεράκια σου!
τελικά το G4 ειναι MiD ranger τηλέφωνο οπως αποδείχτηκε και ειναι πολύ λίγο για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό σε πωλήσεις και επιδόσεις!! HTC M9 / S6/edge / iphone 6 plus ανώτερες κατα πολύ!

Μιχάλης Μπαρναμπά

@nikos Δεν αρχίζεις να το ξανά σκέφτεσαι για όσα λες! 😉

https://techblog.gr/mobile/lg-g4-batetry-life-benchmark-6748/

και από κάμερα δεν συγκρίνεται αυτή του S6

https://www.youtube.com/watch?v=PsAt_o8zxGw&utm_source=spot.im&utm_content=embed

Πάντως έχεις πλάκα!

κυριακος

περασα απο την σειρα note ( 1,2,3) στο lg g3 (2 gb)…περα απο καλυτερο, ισως, ηχο δεν ειχε τιποτα καλυτερο απο την σειρα samsung και δεν μιλαω καν για το 4…lag,κολληματα,υπερθερμανσεις ειναι θεματα που εχω σχεδον καθημερινα χωρις απαιτητικη χρηση…βλεπω συντομα να γυρνω σε note 4 or s6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.