LG G4 VS Samsung Galaxy S6 Edge: Speed test video

Στην αρένα των Android Samsung και LG μπορούν να θεωρηθούν μεγάλοι αντίπαλοι και αυτή τη στιγμή ανταγωνίζονται με τα Samsung Galaxy S6 και LG G4 αντίστοιχα. Οι δυο ναυαρχίδες μπαίνουν δίπλα δίπλα και συγκρίνονται ποια έχει την καλύτερη απόδοση. Το Galaxy S6 Edge με τον Exynos 7240 ή το LG G4 με τον Snapdragon 808;

Το test έγινε από το PhoneBuff που πριν από λίγο καιρό είχε κάνει το ίδιο με Samsung Galaxy S6 και iPhone 6, με το Galaxy S6 να ξεπερνά το iPhone κατά 8 δευτερόλεπτα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση και τα δυο smartphones έχουν μνήμη RAM 3GB, φάνηκε όμως ότι το Samsung Galaxy S6 είναι πιο γρήγορο όσον αφορά στην έναρξη των εφαρμογών κερδίζοντας το LG G4 με 2 εφαρμογές διαφορά.

Όσον αφορά όμως στην επαναφορά των ήδη ανοιχτών εφαρμογών το Galaxy S6 Edge δεν πάει το ίδιο καλά. Το LG G4 κρατάει τις εφαρμογές ενεργές στο background ενώ το Galaxy S6 χρειάζεται να τις ξαναφορτώσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το LG G4 να έχει χρόνο 1 λεπτό και 29 δευτερόλεπτα σε σχέση με το 1 λεπτό και 44 δευτερόλεπτα του Galaxy S6.

Ωστόσο πρέπει να πούμε ότι στην καθημερινότητα, οι διαφορές αυτές στην ταχύτητα είναι αμελητέες.

Διαβάστε επίσης: LG G4 vs Galaxy S6 vs One M9: Mega video test

LG G4 VS Samsung Galaxy S6 Edge: Speed test video, LG G4 VS Samsung Galaxy S6 Edge: Speed test video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
peristeri

Οντως αμελητέες οι διαφορες αλλα γιατι το s6 κλεινει τις εφαρμογες του background?

andreas

δεν εχει πραγματικό multitasking το S6…. ακομα και σε αυτό αντιγράφει το iphone !? :p

chris g

κάνει καλύτερη διαχείριση ram το g4 από ότι φαίνεται και δεν τις στέλνει κατευθείαν στην cache

Μιχάλης

Ενας απο τους κυριοτερους λογους που εχω βαλει στο νοτε 4 cm12.1 . Δεν αντεχα αλλο να φορτωνει συνεχεια τις εφαρμογες

pazzo

Άρα πραγματικο multitasking δεν υπάρχει στο s6;; είναι τελικά θέμα επεξεργαστή πιο πολύ παρα software;

Αλέξανδρος

Ρε παιδιά το πρόβλημα λύνεται με ένα ram manager και root φυσικά. Συμφωνώ ότι αυτό είναι πρόβλημα και πρέπει να το λύσει η Samsung γιατί αλλιώς παίρνεις ένα iphone ( το οποίο έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με παιλαιότερα πάνω στο θέμα ) ή wp.
Πάντως εργαλεία και τα δύο.

theo

μπορεί να λύνεται και απο developer options. απο κει μπορείς να του πεις εσύ πόσες εφαρμογές να κρατά στο προσκήνιο. το θέμα είναι ότι η sammy έκανε μεγάλη πατάτα ή το bloatware της γεμίζει την ραμ και έχει υψηλότερη προτεραιότητα απο τα υπόλοιπα apps του user.

forneverarrow

Το S6 Edge το θεωρώ ως το καλύτερο smartphone μέχρι σήμερα. Αλλά με την εμπειρία μου από LG τώρα που έχω το G3, δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο και είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι ότι τα 300€ που έδωσα για να το πάρω, είναι πραγματικά λίγα για όσα μου προσφέρει.

Γιάννης σε λέω

Περιμένω τα γνωστά παπαγαλάκια να σχολιάσουν και όσους ανόητους βασίζουν τις αγορές τους στο Antutu.

Το G4 με snapdragon 810 έχει τελικό αποτέλεσμα καλύτερο από το Galaxy S6 που φοράει τον exynos.

Ξέρω τι θα βγείτε να πείτε κάποιοι… Μα γι αυτό μάλλον τελικά ο snapdragon 810 υπερθερμαίνεται…

Χαχαχαχα

Γιάννης σε λέω

Sorry παιδιά, χίλια sorry..!!!
To G4 φοράει τον εξαπύρηνο snapdragon 808, ο οποίος στα χαρτιά φαίνεται χειρότερος από τον 810, αλλά και από τον exynos του Galaxy S6.

Οι πράξεις όμως άλλα δείχνουν συγκριτικά με τον exynos… Που και να φορούσε τον 810 δηλαδή, που μπερδεύτηκα πιο πάνω.

Η ουσία δεν αλλάζει… Δεν μπορείς να βασίζεις τις αγορές σου τελικά ούτε στα χαρτιά, ούτε στην προπαγάνδα της κάθε εταιρίας, αλλά ούτε και σε σκορ στο Antutu!

Μάνος

@forneverarrow εσύ το G3 το έχεις ρουτάρει και δεν lagάρει;Γιατί σκέφτομαι να το ρουτάρω;

forneverarrow

@Μάνος: ποτέ δεν έχω κάνει root σε συσκευή και ούτε πρόκειται. Τα όσα ακούω για lag στο G3 με κάνουν και απορώ πραγματικά. Όσο και να το έχω ζορίζει δουλεύει άψογα. Με Qslide συνέχεια ανοιχτό, με 500mb ελεύθερα στη συσκευή και με gps μόνιμα σχεδόν ενεργό, δεν μου έκανε ποτέ κόλλημα ή lag. Το μόνο που παρατηρώ είναι μερικά stutters στο scrolling της home screen σε τυχαίες στιγμές, ακόμα και με καμία εφαρμογή ανοιχτή. Πιστεύω όμως ότι φταίει το android γιατί το ίδιο είδα και σε S6. Α, και μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με live wallpaper, όμως ποτέ δεν μου άρεσε και δεν βάζω.

Darth

@peristeri επειδι το tw ξεσκίζει την μνήμη και αναγκαστικά της κλίνει ώστε να παραμένει σβέλτο στα βασικά

θανασης

Εχω το lg g flex και εχει πολυ πιο γρηγορο multitasking δλδ ανοιγουν πιο γρηγορα οι εφαρμογες που ειναι στο backround. Η lg εκανε πολυ καλη προσπαθεια στα τελευταια τις κινητα

Leoangel

Η samsung εχει παρει το προβαδισμα σε cpu απο την qualcomm τουλαχιστον μεχρι οκτωβρη νοεμβρη που θα παρουσιασει τον 820 με custom cores.Οπως κ να το κανουμε εχει κ την πιτα κ το μαχαιρι στο hardware καθως cpu,ram k ssd ειναι mady by samsung.Τα 14nm vs 20nm δεν καλυπτονται με ψηλοτερα ρολογια στα κινητα οπως τα γινεται στα pc λογω καταναλωσης-μπαταρια.Φαντοζομαι τη throttling κανει ο 810 για να αποφασησει η lg να βαλει στην ναυαρχιδα της τον 808.Οσον αφορα το sw της samsung βαλτε απλα ενα nexus 6 ,με cpu armv7 προηγουμενης γενιας , κ ενα s6 κ θα καταλαβετε γιατι τον παιζει η samsung

Μάνος

@forneverarrow έμενα μου κολάει σε 2 μόνο πράγματα και μου το κάνει ΠΑΝΤΑ!Στο άνοιγμα του app drower και στο άνοιγμα του άλμπουμ.Σε καμία άλλη διεργασία (παιχνίδια,gps,2k videos στο youtube,browsing).Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις;

Νικος Z1

Για όσους λοιπόν παίρνουν κάποια συσκευή με βάση τα benchmark score ΤΟΜΠΟΥΛΟ. Σημασία έχει πόσο καλά δομημένο είναι το software. Τι να κάνω εγώ που το s6 ανοίγει τις εφαρμογές λίγο πιο γρήγορα και μετά τις κλείνει. Δώρο αδωρο. Αυτό δεν είναι multitasking multiμπούρδα είναι.

Λευτέρης

Δε συγκρίνεται ο Exynos με τον 808 ούτε καν με τον 810 μη λέμε ότι θέλουμε. Τώρα για το αν θα ξαναφορτωσει την εφαρμογή και θα χάσει 1 δευτερόλεπτο λίγη σημασία έχει για εμένα σε σχέση με τη δύναμη του επεξεργαστή.

Μάνος

@Νίκος Z1 συμφωνώ!Όλοι με το που βγήκε τα πρώτα bechmarks του S6 το έβγαλαν καλύτερο τηλέφωνο του 2015,χωρίς να έχουν δώσει την απάντησή τους άλλες εταιρίες (π.χ. Apple, LG, Microsoft).
Με αυτά τα αποτελέσματα βλέπουμε ότι δεν μετράνε τα “φανταχτερά” specs,όχι τόσο πολύ,όσο το software.Έτσι βλέπουμε για ΑΛΛΗ μια χρόνια πως η samsung δεν έκανε κάλη δουλειά με τον καινούργιο touchwiz,σαφώς και τα πράγματα είναι καλύτερα από παλιά αλλά και πάλι δεν έκανε καλή δουλειά.Αντίθετα η Apple με τα όχι και τόσο καλά specs,τα specs των iphone τα βλέπουμε σε low-end android,έχει πολύ υψηλές επιδόσεις!Γιατί;Γιατί η Apple κάνει κάθε χρόνο ΑΨΟΓΗ δουλεία με το iOS έτσι το software δένει άψογα με το hardware.Η LG φέτος φαίνεται να έκανε καλή δουλειά με το UX4.Μακάρι να πάρει το UX4 το G3 μου!!

kostasmpl

Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς! Το σ6 έχει την προβληματική απαράδεκτη 5.0.2 ενώ το G4 έχει την 5.1

kostasb16b

Σε άλλο τεστ της ιδια σελίδα με m9 – iPhone 6 Kai gs6 βγαινε κατά σειρά πρώτο το m9 και τελευταίο το gs6

jimbach

Παιδιά θα τρελαθούμε!!!Σε λίγο θα μας πείτε οτι ο 808 είναι καλύτερος από τον Exynos…ναί έχει θέμα που θα διορθωθεί τον Ιούνιο με την αναβάθμιση σε 5.1.1.

piko

Αλλη μια φορα φαινεται η τραγικη δουλεια της sammy στο software…. Εχει το καλυτερο hardware σε τηλεφωνο και το χαντακωνει ετσι… Τι να πεις…

Επισης γραφετε στο αρθρο:
”’Το test έγινε από το PhoneBuff που πριν από λίγο καιρό είχε κάνει το ίδιο με Samsung Galaxy S6 και iPhone 6, με το Galaxy S6 να ξεπερνά το iPhone κατά 8 δευτερόλεπτα.”’

Αυτο το τεστ δεν το βρισκω καν… Το μονο που βρηκα ειναι αυτο:
https://www.youtube.com/watch?v=hUw9PUlFUF0

Στο οποιο φαινεται ξεκαθαρα οτι το s6 ειναι πισω απ το iphone και το m9 να τα σβηνει και τα δυο…

Ξερω οτι θα αρχισουν ορισμενοι να γραφουν για την οθονη του s6 που εχει να σπρωξει παραπανω πιξελς αλλα ολα αυτα πια λιγο μετρανε κ πλεον ειναι περισσοτερο δικαιολογιες… Και στο m8 vs s5 που ηταν ιδιες οι οθονες παλι το ιδιο και χειροτερο αποτελεσμα ειχαμε για το s5. Aλλωστε και το lg στο συγκεκριμενο βιντεο εχει κατωτερο επεξεργαστη, πιο αργη ραμ και πιο αργη μνημη και παλι παει καλυτερα κ ας εχει ιδιας αναλυσης οθονη ( και με περισσοτερα subpixels αν σκεφτει κανεις οτι το s6 εχει την pentile amoled)…

Kost...

Λέτε να φταίει η 5.1?τότε γιατί και από το HTC m9 πάλι στο multitasking τα τρώει με ποίο μικρή διαφορά και δεν φοράει την 5.1αλλά την 5.0 εδώ το ερώτημα τώρα!!η LG μαζί με την Qualcom λένε ότι έχουν καλύτερο multitasking και ταχύτερη καθημερινή χρήση η snapdragon από τον exynos σε αυτό το κομμάτι λέτε να έχει δίκιο ?

Nikos Stefanopoulos

Δεν ειναι κι ουτε εχει σημασια. Κι απ οτι καταλαβα κι εσυ jimbach, βασιζεσαι στα benchmarks. Επιασε υψηλα σκορ το S6. Δες το βιντεο και καμαρωσε το. Αυτα που γραφονται και προβαλονται εδω δε λεγονται μπροστα στις καμερες, γιατι δεν τους συμφερει, λεγονται αφοτου κλεισουν. Νεο κινητο και παλι φορτωμενο με περιττες εφαρμογες. Τωρα για το UI λεγεται οτι ναι ελαφρυτερο απ την τελευταια εκδοση του. Τωτα τι σοι UI ειναι, μονο οι χρηστες του το ξερουν. Δε το κραζω, αληθειες λεω, μπας τα δει κανας Χριστιανος και ξεστραβωθει. Απο παρουσιασεις η Samsung παιρνει αριστα. Αλλα δε μας τα λει καθολου καλα τωρα τελευταια με τα κινητα της. Επιτρεπεται, ξαναλεω νεο κινητο και να βγαζει προβληματα; Να πεις οτι ναι κανα φθηνιαρικο, παει στα κομματια. Εδω μιλαμε για κινητο αξιας ενος μηνιατικου και λιγα λεω. Το G4, μπορει να χει κατωτερη CPU απ του S6, αλλα αυτο, δεν εμποδιζει στο να τρεχει απροβληματιστα εφαρμογες. Διαβασε κι αλλη μια το αρθρο γιατι προφανως δε καταλαβες τι γραφει. Α και που σαι, ριξε και μια ματια ξανα στα σχολιο αριθμος 12,13 που μιλαει για το G3. @forneverarrow, αν εξαιρεσεις το facebook και το messenger for android τα οποια ειναι κακογραμενα και καταλωνουν… Συνέχεια »

b16bkostas

Βέβαια το θέμα είναι ότι το λογισσσσμικο από το samsung μπορεί να βελτιωθεί αλλά ο επεξεργαστής από το LG οχι

fotislgg3

Περιμένω το note5 μιας και το s6 δεν έχει αποσπωμενη μπαταρία. Όσο για το lgg3 η άνάίμίκή μπάτάρίά του, η ξέθώρίάσμένή οθόνη κ το ζόρι στο άνοιγμα της συλλογής με κούράσαν

Miko

Διαβάζω και το μόνο που βλέπω είναι συγκρίσεις για CPU… που στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει τόση σημασία. Το τεστ είναι καθαρά για την διαχείριση της RAM που σε αυτό το θέμα γενικά το Lollipop έχει προβλήματα… σε μερικές εταιρίες περισσότερο απο άλλες…
Με λίγα λόγα τα specs δεν έχουν σημασία εδώ. Το software έχει. Στα specs όσο και να μην σας αρέσει (φανς της LG/Qcomm) αυτήν την στιγμή ο Exynos είναι πιο δυνατός απο τον 810. Στο software όσο και να μην σας αρέσει (φανς της Samsung) πάντα παρουσίαζε προβλήματα ή ήταν βαρύ χωρίς λόγο.
Το πρόβλημα λύνεται άνετα με αλλαγή της ROM ή με αναβάθμιση που ελπίζω να κάνουν σύντομα σε 5.1 (αν δεν είναι ήδη).

n3

Τα τεστ αυτα,ειδικα το συγκεκριμενο,ειναι τα μονα που μπορουν να δεχτουν απολυτη παραποιηση στην εκτελεση κ συρραφη.Ψαξτε λιγο διαδικτυο κ θα δειτε.
Καταρχήν να τονισω οτι εχω htc m7.Καλη συσκευη γενικα με καποια ελαττωματακια οπως καμερα κ μπαταρια.Ειδικα η μη αποσπωμενη μπαταρια ειναι ενας λόγος που θα με κανει να αλλαξω συσκευη.Παλιωσε κ δε θελω να παω στην αρβατο το κινητο για 20 μερες κ να σκασω καμμια 80αρια ευρω.Εξαξα πολυ αναμεσα σε note4 κ lgg4 που τωρα βγαινει.Δεν κοιταξα καθολου αυτα τα χαζα τεστ αλλα τα δυο πραγματα που ειπα κ καποια βασικα.Αυτα πρεπει να κοιταμε κ την ακτινοβολια sar.Tα αλλα…

james

ο επεξεργαστης της Samsung ειναι καλυτερος ασχετως αν ξαναφορτωνει τις εφαρμογες.

inblx

Παιδιά, το Galaxy S6 έχει σοβαρά θέματα με τη RAM. Το εχει παραδεχτεί και η Samsung άλλωστε. Το κινητό αφήνει περίπου 550ΜΒ ελεύθερη μνήμη, γιαυτό κανει reload τις εφαρμογές τόσο συχνά. Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι λένε οτι το Android 5.0-5.1 φταίει για την κακή διαχείρηση της RAM μόλις ακούν για το reloading του Galaxy, όμως δεν ρίχνουν μια ματια και τα υπόλοιπα κινητά.
Τρανό παράδειγμα το G4, με χαμηλότερο Bandwidth μνήμης κιόλας και πιο ‘φουσκωμένη’ ROM απο αυτή του Galaxy, τρέχει πολύ καλυτερα. Όπως και το HTC One M9, αργεί λίγο να ανοίξει εφαρμογές, σχετικα με τα υπολοιπα, όμως τις κρατάει ανοικτές το παρασκήνιο. Ακόμα και το Ζ3 μου κανει καλύτερη δουλειά…. ( Που λένε ορισμένοι για βαριά ROM των Xperia )

Ακόμα ενα Fail της Samsung. Και μας έλεγε αν θυμάμαι καλά για μια ελαφρότερη ROM χωρίς Bloatware…

Link, η Samsung έκανε Confirm το θέμα με την RAM: https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2015/05/01/samsung-galaxy-s6-memory-problem/

Αλέξανδρος

Ρε παιδιά άλλο βίντεο βλέπετε και επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια. Όπως είπα και πιο πάνω το πρόβλημα είναι στη ram, αν προσέξετε ο τύπος τρέχει τις εφαρμογές δύο φορές με αποτέλεσμα το s6 edge να είναι πιο γρήγορο κατά δύο εφαρμογές ( και να τερματίζει στο 1 κάτι ) αλλά όταν κάνουν τον δεύτερο γύρο το g4 επειδή τις έχεις κρατημένες στη ram δεν τις ξανά φορτώνει με αποτέλεσμα στον δεύτερο γύρο να τερματίζει πρώτο. Τι δεν καταλαβαίνετε; Το πρόβλημα είναι ο Ram manager ( lmk driver του android ) του android, ή ξεμένει από ram και κάνει kill τις εφαρμογές ο LMK ή έχει βάλει το χεράκι της η Samsung στο λογισμικό ΜΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για γρηγοράδα ( περισσότερες εφαρμογές στο παρασκήνιο = περισσότερες διεργασίες ). Αυτό φαίνεται όπως λέει και ο φίλος παραπάνω στα options for devs ( επιλογές προγραμματιστή στις ρυθμίσεις ). Το πρόβλημα λύνεται με root και με ένα ram manager που του λες εσύ πότε θα κάνει kill τις εφαρμογές είτε αυτές είναι cashed είτε αυτές είναι ενεργές στο παρασκήνιο. Ψάξτε στο greeceandroid το: Πώς λειτουργεί ο Low Memory Killer στο Android, και γενικά περί RAM Αν και… Συνέχεια »

θανασης

Μαλον τους ετσουξε τους φαν της σαμσουνγκ…..

jimbach

@Nikos Stefanopoulos δεν βλέπω μόνο τα benchmarks αλλά και την εμπειρία χρήσης και πίστεψε με το σ6 δεν κολλάει πουθενά!Δεν είμαι καμίας εταιρείσς fun όλες έχουν τα συν και τα πλην τους απλά μην είμαστε και ισοπεδωτικοί.το g4 είναι και αυτο πολύ καλό κινητό αλλά λακάγκαρει αρκετά!

Η SAMSUNG ελεγε θα εχω νεο update SAMSUNG GALAXY S6 S6 enge Η LG εδωσε 5.1 LOLLIPOP ειναι πιο ελαφρυ το UI UX 4.0 LG G4 δεν το εχω φοκιμασει η SAMSUNG εχει βαρυ UI TOUCHWIZ εχει βλακιες εφαρμογες που βαρενουν το συστημα LG εχει ελαφρυ UI γιατι ολοι κανουνε ROOT TA SAMSUNG για να εχουνε πιο ελαφριες τος συσκευες η LG δεν χρειαζετε ROOT ελαφρυ UI UX 4.0 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΧΑΚΗ UNBOXING HANS ON REVIEW LG G4

Nikos Stefanopoulos

Απ τη στιγμη που κατασκευαζεται απ τη Samsung, εχει την επιβλεψη 24/7 απ το R&D, μεχρι τη σχεδιαση και τη κατασκευη του Exynos και την τοποθετηση του στις συσκευες της. Επομενο ειναι να ναι καλυτερος απ τον Snapdragon. Τωρα τι παιχτηκε με το συγκεκριμενο και παρουσιαζε προβλημα υπερθεμανσης, δε γνωριζω κατι. Οποιος γνωριζει, ας με διαφωτισει πανω στο θεμα αυτο. Ουτε γω ειμαι φαν της LG jimbach. Επελεξα αυτο το κινητο γιατι αυτο με καλυπτε σα συσκευη. Ειναι καλο και δυνατο κινητο. Μπορει να μην ειναι το απολυτο κινητο, αλλα μια φορα τη δουλεια του τη κανει απροβληματιστα. Αλεξανδρε πιστευω διαβασες το σχολιο αριθμος 31, ετσι δεν ειναι; Και το δικο σου σχολιο καλα τα λεει. Εχω διαβασει σχετικα με το πως κανει διαχειριση μνημης το Android. Εδω εχουμε να κανουμε με Lollipop bug 100% κι ισως και με Blotware ή με το UI της.

Ιωάννης jb

inblx.. Νομίζω επι του θέματος θα ήταν καλό να μιλήσει και ο Κύριος Βλαχάκης…
Γιατί αν έχεις δίκιο είναι τραγικότατο και νομίζω πως μιλάμε για τη χειρότερη γκάφα απο τότε που κυκλοφόρησαν τα smartphones!!!!
Δεν είναι κανένα φτηνιάρικο μοντέλο το s6 για να πεις άντε το τρώμε!!
Εδώ μιλάμε για την ακριβότερη android συσκευή (τουλάχιστον για Ελλάδα είναι σίγουρο) που έχει κυκλοφορήσει και είναι ανεπίτρεπτο!!!!
Πάντως θυμάμαι είχε ένα θεματάκι το galaxy που δοκίμαζε προχθες (στη σύγκριση με m9 και g4) εκεί με ένα πρόγραμμα που του έβγαζε πολύ μικρό σκορ ίσως και γι αυτό να εξηγείτε το μικρό σκορ..

giannisanag

Αυτο που δεν καταλαβαινετε ορισμενοι ειναι οτι δεν κριτικαρουμε τα γουστα σας αλλα επιλογες των εταιρειων σε θεμα σχεδιασης δυνατοτητων specs και φυσικα τιμης των προιοντων τους. Εχουμε το απολυτο δικαιωμα να το κανουνε ως τελικοι καταναλωτες και υποψηφιοι αγοραστες. Τι να κανουμε το z3+ υστερει σε σχεση με τον αντςγωνισμο και δεν ειναι εκεινη η κορυφαια προταση που ηταν το Ζ1 οταν πρωτοβγηκε η τα ακομα και τωρα υπεροχα z1 και Z3 compact

Nikos Stefanopoulos

@ giannisanag, Σχεδον ολες οι εταιρειες δινουν βαση στην αποδοση του επεξεργαστη κι οχι στο να φτιαξουν ενα καλο κινητο. Πλεον το κριτηριο για την αγορα ειναι τα σκορ που εχει στα διαφορα Benchmarks κι οχι επειδη τους βολευει και τους αρεσει ως συσκευη. Σα να μου λενε τωρα ν αφησω το G3 για να παρω το S6/Edge για το παραπανω λογο που ανεφερα, ασχετως αν μ αρεσει/δε μ αρεσει ως συκευη. Δεν ειδες τι ειχε γινει με το S6; Χαμος. Στα benchmarks επιασε υψηλα σκορ κι ολοι μιλαγανε με υπεροβολες για το S6. Ακομη και σ ενα review, υπαρχει ο τιτλος, “Ο Βασιλιας επεστρεψε”. Κοιτα ομως τι βγαινει τωρα στη φορα. Προβλημα με τη μνημη, βαρυ touchwiz, bloatware. Κοιτα δεν αντιλεγω, ειναι ενα πολυ καλο κινητο. Βλεπεις τα κακα νεα, μαθαινονται πολυ αργοτερα. To G4 μπορει να μην τοσο δυνατο οσο περιμεναμε, λογω των φημων οτι θα παιρνε τον 810 κι ανταυτου, βαλανε τον 808. Στη τελικη μια χαρα τα παει και στα benchmarks και στο συγκριτικο τεστ με το S6. Εγω προσωπικα, θα το προτεινα για αγορα.

araifun

Ωραία σκουπίδια και τα δυο. Τι σημασία έχει ποιο είναι ταχύτερο. Σε δυο μήνες θα αξίζουν τα μισά χρήματα από την αγορά τους. Στο G4 αγοράζεις ένα κομμάτι δέρμα και στο s6 πυρήνες. Το G3 που έχω αναγκάστικα να το γυρίσω σε 4.4.2 από 5 για να μπορώ τουλάχιστον να παίρνω τηλέφωνο και να μπαίνω στο internet. Για lag δεν μιλάμε. Θα τη βγάλω με ένα iPhone 6 μέχρι να βγει το 6s.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.