LG G5: Οι θήκες αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την dual-camera

Στις 21 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί το αναμενόμενο LG G5 όπως επιβεβαίωσε και επίσημα σήμερα η LG. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του θα είναι η dual-camera στη πλάτη, αλλά και οι αλλαγές στο σχεδιασμό, όπως η τοποθέτηση των volume buttons στο πλάι.

Ως συνήθως, πριν γίνει η επίσημη ανακοίνωση των ναυαρχίδων, οι καλύτεροι leakers είναι οι κατασκευαστές θηκών, σους οποίους αποκαλύπτονται κάποια βασικά χαρακτηριστικά για να έχουν έτοιμα τα αξεσουάρ, όταν ανακοινωθεί το κινητό. Το ίδιο συνέβη και με το LG G5, για το οποίο υπάρχουν ήδη διαθέσιμες θήκες στο Amazon και οι οποίες μας δίνουν μια αρχική εικόνα της μιας εκ των δυο ναυαρχίδων που θα ανακοινώσει φέτος η LG.

Τα νέα renders δείχνουν την dual-camera στην πίσω πλευρά του LG G5, μαζί με dual-LED flash, αλλά παραδόξως και οι δυο δίοδοι είναι ίδιου χρώματος (ίσως επειδή η κατασκευάστρια θηκών δεν είχε περισσότερες λεπτομέρειες από την LG). Κάτω από το flash φαίνεται να υπάρχει laser autofocus, κάτι που είναι λογικό αν σκεφτούμε ότι το ίδιο είχε κάνει στα LG G3, LG G4 και LG V10.

Επιπλέον, τα volume buttons έχουν μετακινηθεί στο πλάι και το στρογγυλό power button που λειτουργεί και ως αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, παραμένει στην πλάτη.

Οι περισσότερες θήκες που είναι διαθέσιμες στο Amazon έχουν ημερομηνία παράδοσης 28 Μαρτίου, έναν μήνα μετά την ανακοίνωση του LG G5.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, το LG G5 θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, με οθόνη 5.5 ή 5.6 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels και ελάχιστα bezel. Αναμένουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 3 ή 4GB.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει 21 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της MWC 2016 στη Βαρκελώνη, την ίδια μέρα με τα Samsung Galaxy S7.

lg g5 cases dual camera, LG G5: Οι θήκες αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την dual-camera

lg g5 cases dual camera, LG G5: Οι θήκες αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την dual-camera

lg g5 cases dual camera, LG G5: Οι θήκες αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την dual-camera

lg g5 cases dual camera, LG G5: Οι θήκες αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την dual-camera

lg g5 cases dual camera, LG G5: Οι θήκες αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την dual-camera

lg g5 cases dual camera, LG G5: Οι θήκες αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την dual-camera

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος μπλάτσαρας

Το καλύτεροθα ήταν να πατήσουν στη συνταγή του lgv10…

One

Θα προεξέχουν οι κάμερες και δεν θα φαινεται ωραίο από πισω αλλα πιστευω θα βγαζει καλες φωτογραφίες.

Kassandros

To G5 νομίζω θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη φέτος και οι αντίπαλοι του θα τρέχουν!

Stelios

Εύχομαι να μην είναι αυτό δείχνει κακασχημο χοντροκομενο δεν πιστεύω να κάνει η LG τέτοιο σχεδιαστικό φάουλ

Αποστολος

Δαχτυλιδακι αλλα apple απο πισω το home button?

Perseus

Που ειναι η συρταρωτη απο κατω μπαταρία οεο?

Chris

@Αποστολος αυτοκτωνα απλά..

Αποστολος

δεν σου μοιαζει δηλαδη? @chris

Costas

@Chris
+1

Costas

@Αποστολος
Δέν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω απο την Apple αγόρι μου.

Αποστολος

δεν παυει να ειναι ολοιδιο το δαχτυλιδακι της apple και απορω γιατι διαφωνειτε αληθεια που εινΑι το κακο?

ChrisG

@Αποστολος τέτοιο δαχτυλίδι είχε η Samsung απο το πρώτο Note i στο home button μέχρι και η κάμερα.ψάξε φωτογραφίες του note i και δές…όταν η apple δεν ήξερε κάν και δεν είχε ούτε στο 3gs.τυπικά το λέω απλά επειδή όπως είπε και ο Costas ρε φίλε ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω απο την apple.αυτή και αν έχει κάνει αντιγραφές μάλιστα…οπότε χαλάρωσε και μην συσχετίζεις όλο τον κόσμο με μια εταιρεία.

Srsly

@Αποστολος επισης εχει και οθονη και πληκτρα για τον ηχο και ηχεια! Μαλλον αντιγραφει την apple γιατι και το iphone τα εχει αυτα

Costas

@Απόστολος
Δέν είναι κακό απλός δεν μας απασχολούνε όλους οι δικιές σου ανησυχίες!
Να στο πώ πιό απλά, μας αφήνει παγερά αδιάφορους άν είναι ορθογώνιο και έχει “δαχτυλιδάκι” και πίσω φλάς όπως ένα αλλο κινητό μίας ΧΨ εταιρίας, που τυχαίνει να έχει τον αισθητήρα δακτυλικων αποτυπωματων στην προσωψη του τηλεφώνου!

NLS

Προσωπικά δεν μου αρέσει οπτικά.
Κρίμα γιατί το V10 είναι πολύ ωραίο.
Ακόμα και το G4.

Minas

Για να δούμε, θα κάνει τη διαφορά και με το G5 η LG; Προσωπικά θα ήθελα να παραμείνει πιστή στα κουμπιά στο πίσω μέρος, αλλά οκ θέλει να βγει με πιο λεπτό κινητό.

Panos

Θα μου άρεσε πολύ να δω μεταλλική κατασκευή στο G5. Επίσης πιστεύω είναι η ευκαιρία της να κάνει τη διαφορά με μια πολύ καλή μπαταρία,γιατί σε όλα τα υπόλοιπα δεν υστερεί από τον ανταγωνισμό.

BioHack3r

Απόστολος κρατήσου όσο μπορείς πιο μακριά από τα comments το site είναι γεμάτο με android fanboys και apple haters. Δεν έχει σημασία αν έχεις δίκιο κάθε φορά κάποια μπούρδα θα βρουν να σου πούνε, μην μπλέκεις χωρίς λόγο με κομπλεξικούς.

παπαροκας tiamat

Ρε ρε τους κωλοτουμπες….
Μας τα πρηζανε τοσα χρονια για τα πισω πληκτρα και τη χρησιμοτητα,πρακτικοτητα,εργονομια τους και τα βγαλανε!!!!

HastaLaVista

Μίλησε και το fan appleboy.Ο μή κομπλεξικός.

Αποστολος

Biohach3r Μα για αυτο δεν ξαναπαντησα.. Εγω απλα ειπα ειπα και σχολιασα οτι βαλανε ιδιο το home button της apple και ξεκινησαν και ειπαν οτι να ναι για να μου αποδειξουν οτι η apple ειναι αυτη που αντογραφει και οτι να ναι

ChrisG

το home button είναι στο πίσω μέρος της συσκευής,κάτι που δεν βρίσκεται στην apple και το σχήμα του στρόγγυλου δεν ξέραμε ρε Απόστολε οτι είναι πατέντα της apple.να της δώσουμε μερικά εκατομμύρια έτσι για να βρίσκονται;και η Huawei είχε(όπως και το άλλαξε τώρα σε τετραγωνοειδές) και άλλες εταιρείες.συνεχίζεις ένα ανούσιο σχόλιο που δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη και ως παρατήρηση που αποσκοπεί.κινητό είναι και όπως είπαν και τα παιδιά θα έχει οθόνη,πλήκτρα διαφορετικού σχεδίου,κάμερα,ηχεία κλπ…ο κύκλος εχει πατενταριστεί απο την apple και δεν το γνωρίζουμε ή μήπως και το δαχτυλίδι-πλαστικό το έβαλε πρώτη αυτή;κάνεις πως καταλαβαίνεις με έναν τρόπο να μην πω πώς…

Biohacker

HastaLaVista δεν είμαι fanboy κανενός, μου αρέσουν και τα android λόγο του ότι είμαι Linux fan χρόνια τώρα και λατρεύω την ελευθερία που μου δίνουν αλλά και τα iphone για την κομψότητα και απλότητά τους, και το γενονώς ότι αφού κάνεις jailbreak είναι εξίσου το ίδιο ελεύθερα με τα rooted android. Απλά με κούρασε το υφάκι των υποτιθέμενων δέλτων εδώ μέσα που νομίζουν ότι επειδή έχουν android είναι ξαφνικά power users και πιο έξυπνοι από τα “πρόβατα” που αγοράζουν apple αλλά και μόνο από το γεγονώς ότι το πήρες προσωπικά κατευθείαν φένεται ότι είσαι ένας από αυτούς!

vasilist

Τα κουμπιά πίσω είναι πολύ πρακτικά, δεν τα πατάς καταλάθος όταν πατάς όταν κρατάς την συσκευή πλάγια για βίντεο η φωτό.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα έβγαλαν, ίσως για την dual camera και το fingerprint scanner.

AppleLover1992

Κατι πρεπει να γινει με τα fanboys εδω μεσα..

tsakias

λοιπον θα πω κατι εντελως αντικειμενικαi ipone δεν ειχα ποτε ουτε lg εχω σχεδον ολα τα τηλεφωνα μου ηταν οι ναυαρχιδες της samsung τωρα με αυτο το δαχτυλιδι που λετε δεν παιζει ρε φιλε ηρεμα τι παει να πει το αντεγραψε δηλαδη οποις βαζει στρογγυλο σε σχημα κουμπι αντιγραφη την apple?
Η lg ειναι μια εταιρια η οποια εχει καταβαλει μια πολυ καλη προσπαθεια τα τελευταια χρονια και απορω ρε @ΑΠΟΣΤΟΛΕ πως αφου το αρθρο λεει για καμερα και για specs πως εσυ πετας αυτο που ειπες ελεος ρε φιλε μπες σε μπλογκ της apple και να λετε με ολους εκει μεσα πως ολες οι υπολοιπες εταιριες την αντιγραφουνε και απλα σε ενημερωση και σε κατι το τεχνολογικα καινουργιο καλο να το αμφισβητητε αλλα θελω να δω αν η apple του χρονου βαλει δυο καμερες τι θα λετε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.