LG G6: Νέες leaked φωτογραφίες αποκαλύπτουν με λεπτομέρειες την ναυαρχίδα

Μέχρι σήμερα έχουμε δει αρκετά leak για την νέα ναυαρχίδα της LG, με το πιο πρόσφατο να μας δείχνει το πίσω μέρος μιας γυαλιστερής έκδοσης. Ωστόσο σήμερα νέες leaked φωτογραφίες αποκαλύπτουν με λεπτομέρειες την ναυαρχίδα, δείχνοντας πως θα είναι από όλες τις πλευρές της.

Σε αντίθεση με το γυαλιστερό πίσω μέρος που είδαμε χθες, οι σημερινές φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα είναι λογικά η έκδοση με το brushed metal design. Σίγουρα πρόκειται για μια αρκετά όμορφη συσκευή, με ωραίες γραμμές. Σε αυτό το leak μπορούμε να διακρίνουμε τις 2 κάμερες, τον αισθητήρα αποτυπωμάτων, την USB Type-C θύρα, τα πλήκτρα για την ένταση του ήχου και τις τρύπες για τον ηχείο στο κάτω μέρος.

Το LG G6 αναμένεται να παρουσιαστεί αυτό τον μήνα στην MWC στην Βαρκελώνη. Θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών με ανάλυση 1440×2880. Στο εσωτερικό θα έχει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821 και Adreno 530 GPU. Λογικά θα δούμε και κάποιο IP πιστοποίηση, ενώ δεν φαίνεται να συνεχίζεται το modular design που δοκίμασε η LG με το G5. Πως σας φαίνεται;

LG G6 leaked photos multiple angles, LG G6: Νέες leaked φωτογραφίες αποκαλύπτουν με λεπτομέρειες την ναυαρχίδα

LG G6 leaked photos multiple angles, LG G6: Νέες leaked φωτογραφίες αποκαλύπτουν με λεπτομέρειες την ναυαρχίδα

LG G6 leaked photos multiple angles, LG G6: Νέες leaked φωτογραφίες αποκαλύπτουν με λεπτομέρειες την ναυαρχίδα

LG G6 leaked photos multiple angles, LG G6: Νέες leaked φωτογραφίες αποκαλύπτουν με λεπτομέρειες την ναυαρχίδα

LG G6 leaked photos multiple angles, LG G6: Νέες leaked φωτογραφίες αποκαλύπτουν με λεπτομέρειες την ναυαρχίδα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνίδας

Μου θυμίζει το LG Arena! Για όσους θυμούνται…-Πάρα πολύ όμορφο κατά τη γνώμη μου!

stelios

Για ετη 2017 μια σχεδιαστική πατατα

radiohead

Πανέμορφο, στυλάτο και πανίσχυρο. Εννοείται ότι είναι το επόμενο μου κινητό. Πολύ χαίρομαι που η LG δεν ακολούθησε την ηλίθια μόδα με τις curved edge οθόνες

bezilys

Από μπροστά θυμίζει samsung. πάντως σχεδιαστικά δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό αλλά ούτε και άσχημο σαν το προηγούμενο μοντέλο,πιστεύω πάει σε καλό δρόμο η LG….

Fanis

Θα το πω για 2η φορά σε θέμα που αφορά το g6. Αν θέλει η lg να πάει καλά πρέπει να χτυπήσει τις τιμές. Όμορφο είναι δυνατό είναι αλλά αν έχει τιμή galaxy θα πάει ακλαφτο…

χρηστος

Λυπαμαι που θα το πω, αλλα με οθονη 5,7 και τετοια bezzels, θα ειναι πολυ μεγαλη συσκευη για την πλειονοτητα του κοινου. Εδω η Samsung που θα εχει 5,7 με μικροτερα bezzel θα εχει σχεδον το μεγεθος του σημερινου s7 edge με 5.5 οθονη.
Παλι εμπορικα λαθη αυτη η LG..

VasiliS7Edge

Fanis γι’αυτό δεν πάει καλά η LG, γιατί χτυπάει τις τιμές. Η αξία των συσκευών της πέφτει τόσο που στο τέλος δεν βγάζει κέρδη. Οι μονές που σεβονται τον εαυτό τους είναι η Sony, Apple και σιγά σιγά και η Samsung.

Σταυρος Χρι

Έχουμε και λέμε…. Lg ειναι απο τους πρώτους στο θέμα updates στα android. Αν λοιπόν έχουμε μια καλή μπαταρία και μια καλή οθόνη τοπ κάμερα τοτε θα κερδίσει κόσμο… Λίγους θα νοιάξει αν έχει 4 ή 6 gb ram! Ή αν φοράει τον 821 ή τον 835. Τουλάχιστον η εμπειρία ετσι δείχνει καθώς πολύς κόσμος παιρνει τις πατάτες που βγάζει η Samsung στην σειρά Α οι οποιες έχουν χαμηλοτερα σκορ σε antutu απο κινητα των 150 ευρω. Αυτο δείχνει οτι ο κόσμος (οι πλειοψηφία) δεν δίνει σημασία τόσο πολυ στα χαρακτηριστικά… Άρα η lg πρέπει να συνεχίσει την καλή παραδοση που έχει στις κάμερες να βάλει μια αμολεντ και μια μπαταρία που να σου βγάζει την μερα τουλάχιστον και θα κανει το comeback ! Θετικό στοιχείο ειναι οτι δεν επιρεαστηκε απο την αχρηση μόδα των edge οθονών που μόνο δυσκολεύουν απο όλες τις απόψεις και δεν μπορείς να τις προφυλάξεις με κάποιο γυαλί…

tester

@ Σταύρο νομίζω οτι κάνεις λάθος στο εξής: Αυτοί που θα δώσουν 200-300 ευρώ για να πάρουν κινητο, με επιδότηση οι περισσότεροι, δεν θα κοιτάξουν όντως αν φοράει τον 821 ή τον 835. θα κοιτάξουν να είναι όμορφο, να έχει μια καλή κάμερα και να τους κάνει στο μάτι και στο χέρι. Αυτοί όμως που θα δώσουν 600-800 ευρώ για κινητό είναι ή fashion victims που θα πάνε μονοκούκι αναμεσα σε Apple και Samsung ή γνώστες που θα πάνε στις προηγουμένες μάρκες και 3-4 ακόμα κοιτώντας τα χαρακτηριστικά και το τι παραπάνω τους προσφέρουν τεχνολογικά.

Σταυρος Χρι

Ναι συμφωνώ απόλυτα… Γιαυτο δεν είπα όλοι και ειπα οι πλειοψηφία… Αλλα και παλι.. Όταν μπορείς να πάρεις ένα πχ oneplus 3t το οποιο ειναι 2σκαλια πάνω απο το s7 και κάποιος πάει και δίνει το 500ρικο νομίζοντας οτι έχει πάρει κατι καλύτερο τοτε αυτο δείχνει οτι οι πλειοψηφία των χρηστών δεν νοιάζονται για την ταχύτητα και τα specs! Τέλος πάντων βγήκαμε off topic… Η αληθεια ειναι οτι πρώτη φορα φαινεται να υπάρχει τόσο ενδιαφέρον για το LG G series και αυτο δείχνει οτι η lg έχει σκοπό να εντυπωσιάσει!

Γιώργος

Οι υπέρυθρες που πήγαν;

Vasilis

Διάβασα όλα τα σχόλια και ούτε ένα δεν αναφέρεται στην θήρα ακουστικών που είναι στο πάνω μέρος… Έλεος δλδ με την LG…

Δημήτρης Hotel

Κι όμως η LG είχε δικιά της όμορφη σχεδιαστική ταυτότητα με το LG G4 αλλά για ανεξήγητο λόγο την παράτησε για χάρη ενός τετράγωνου σχήματος!!! Κρίμα αν το εξέλισσε θα είχε ένα δικό της ρεύμα πελατών λόγω ντιζάιν και μόνο.

Φάνης

Επειδή διάβασα πολλές σαχλαμάρες ( ότι το one+3t είναι 2 σκαλιά πάνω από το s7, ότι οι γνώστες δεν αγοράζουν apple και samsung) και επειδή δεν μου έχουν μείνει πολλά μαλλιά ακόμα στο κεφάλι για να τραβήξω.
Εγώ θα πω ότι η μόνη περίπτωση για να πάει καλά είναι να έχει χαμηλή τιμή, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.
Το one+3 πάει καλά γιατί ενώ έχει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας πολύ χαμηλότερη τιμή.

Νt. Ζa

Ωραίο μπροστά, άσχημο πίσω. Ελπίζω να μην είναι unibody και να έχει καλύτερη οθόνη, γιατί από τιμή γενικά λέει.

Αντώνης

@Φάνης Δεν χρειαζεται να σου πεσουν τα μαλλια ειδικα αν εχεις λιγα. Απο εμπειρια χρησης και των 2 εγω μπορω να σου πω 5 τομεις που ειναι καλυτερο το oneplus. Εσυ μπορεις να μου πεις αλλα 5 για το S7 να τα βγαλουμε ισοπαλα?

Andreas

πηρανε οι ανθρωποι το Xiaomi Mi5s plus και βαλανε τις καμερες οριζοντια! χαχαχα . θα ναι δυνατο παντως και ευτυχως με Snapdragon και οχι Midiatek

Σταυρος Χρι

Μιας και το έθεσες @Andreas…. Και εγω προτιμώ τους SD (αλλάζω συχνά κινητά, και μονο ενα εχω πάρει με Midiatek) ομως κατα την γνωμη μου θα πρέπει κάποια στιγμη θεωρώ να δώσουμε μερικές ευκαιρίες σε άλλους επεξεργαστές… Έχει γίνει μονοπώλιο η Qualcomm και αυτο δεν ειναι προς όφελος μας…

tarif16

@Φάνης
έχει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας.δηλαδή δεν είναι?..κι ο λόγος?..το όνομα?…η αν δεν σκάσεις 700 ευρώ θεωρείται midrange?
μάντεψε ποιος λέει σαχλαμάρες…και δεν χρειάζετε να μαντέψω τι έχεις…και δεν είναι κακό να χαίρεται κάποιος εξίσου με λιγότερα χρήματα.
…και δεν έχω oneplus

ποποτλιβιτσα

πολύ καλό.. ελπίζω να μην το κάψει και το βγαλει με 821.

γιατί πολλοί που τώρα λένε δεν πειράζει μολις βγει ο ανταγωνισμος με 835 και μεινει η LG πισω στις πωλησεις θα φωναζουν παλι..

Στράτος

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εμένα μου φαίνεται μια όμορφη και στιβαρή κατασκευή.Τώρα μένει να δούμε και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Συμφωνώ πάντως με το σχόλιο του Fanis ως προς τη τιμή. Άν έχει παραπλήσια τιμή με το Galaxy,τότε δυστυχώς θα έχει πρόβλημα με τις πωλήσεις.

Νικος

Ο/Η ποποτλιβιτσα Μαλλον δεν διαβασες καλα το αρθρο, οπου λεει πως θα βγει με τον 821, και αυτο γιατι τον 835 τον εχει παρει για αρχη η sammy οπου εχει και τα δικαιωματα για την συνεργασια με την qualcomm.Οποτε απο θεμα επεξεργαστη εχει τελειωσει το θεμα.

johntsian84

Εντάξει ωραίο φαίνεται άλλα φοβάμαι ότι θα ειναι πολύ στενόμακρο με αυτήν την αναλογία οθόνης να μην είχε συμπαθητικό αν και είμαι κάτοχος g4 και πολύ απογοητευμένος με τα γνωστά προβλήματα του και φοβάμαι να την εμπιστευτώ ξανά.

vaggos

μετα προβλήματα που εχει βγάλει ειδικά στο G4 φυγαν και οι τελευταίοι πιστοι

Γιάννης1992

Μπαταρία να φτιάξει η lg το κινητό θα πετάει.Εμένα δε με ενοχλεί αν θα εχει το sd821 ή το sd835.Ένα αδύνατο σημείο έχει και αυτό είναι η μπαταρία.Ας φτιάξει τη μπαταρία και ας είναι μη αποσπώμενη!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ

απορω γιατι γινεται τοσο θεμα αν θα κανει πωλησεις η οχι..απλα τ πραγματα οπως ειπαν κ τ παιδια απο πανω αν το βγαλει με τιμη αρκετα ανταγωνιστικη σε σχεση ακομα και με την αυξημενη του s8 τοτε ναι εχει πιθανοτητες για καλες πωλησεις… αμα η τιμη του ξεφυγει,πολυ απλα δεν θ το κοιταξει κανενας και θα εχουμε την αποτυχια του περσινου…Αυτη τη στιγμη ο μονος τομεας που μπορει ν παιξει μπαλα η LG ειναι η τιμη…Εδω θα μαστε την ανοιξη ν δουμε τι θα γινει..

dimitris

ναι ρε Λεωνίδα… το είχα.. όμορφο και πολύ καλό κινητό. μεταλλικό και με αποσπόμενη μπαταρία… χεχεχε..

καλή τυχη στην LG

Ιωάννης jb

Εγώ διαφωνω η lg θα πρέπει να φτιάξει πολλά πράγματα για να κάνει όχι μόνο πωλήσεις, αλλά κ ένα καλό smart…
Αυτό με την τιμή είναι χαζομαρα όσο κ να το βάλει όσο είναι να πουλήσει θα πουλήσει!!!
Ούτως ή άλλως η τιμή πέφτει…
Αν εστιάσει σε πράγματα που μετράνε όπως μπαταρία, ποιότητα κατασκευής, απροβληματιστη λειτουργία και μερικά ακόμη θα πάει καλά κ φυσικά θα είναι καλό!!!
Αν συνεχίσει το βιολί της με bootloop, χαζές καινοτομίες τύπου πίσω κουμπιά, διπλές οθόνες κ modular αστο

Νικ

Πρέπει να πάρει χαμπάρι και η LG αλλά και οι άλλες εταιρίες να πάψουν να είναι guest star στην αγορα γιατί Αν δεν κάνουν καινοτομίες έτσι θα πηγαίνουν τα κινιτα μπιρ μπάρα και απάτα σαν το πολύ αναμενόμενο και πολυδιαφιμιζομενο g5 (ποιο πολύ αβαντα και διαφημίσει πάρα πωλήσεις) η τιμές Μάρτηρουν ότι δεν είναι θέμα χρημάτων gia tis hi end συσκευές αλλα καθαρα θέμα σχεδιασμού καινοτομίας αξιοπιστίας και πάνω απ όλα χωρίς droop loop από τα παραπάνω που είπα μόνοπωλουν μήλο και Σάμμυ εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες ξεκινώντας από lg αλλά δυστυχώς δεν μπορω να ρισκάρω τα 6-7 κατομπαλα και δεν έχει κάνει ακόμα το κλικ για αυτό το ρισκο ούτε να μείνω κάγκελο απο σχεδιασμο και καινοτομια

SteliosGr

Κακα τα ψεμματα, εαν ενα κινητο ειναι ομορφο, εχει κερδισει ηδη κατ’ευθειαν μια υποψηφιοτητα στο μυαλο ενος αγοραστη. Εαν εχει προβλεψει ο κατασκευαστης και για μια εντυπωσιακη οθονη, καλη καμερα και γερή μπαταρια, εχει πετυχει ενα μεγαλο ποσοστο αγοραστικου κοινου.
Το εν λογω κινητο οντως μου θυμιζει ενα παλιο LG, το αρενα, σε συνδυασμο με Galaxy. Παρολ’αυτα, μου φαινεται εντελως ουδετερο-αχρωμο-αοσμο..

Enki

Ωραιο φαινεται,αλλα να βαλει sanp 835

Σταύρος Χρι

Δεν μπορεί να βάλει sd 835 αυτήν την στιγμή γιατί δεν διατίθεται ! Μέχρι σήμερα ο καλύτερος της QM είναι ο 821 !

forneverarrow

Μιλούν οι περισσότεροι για σχεδιασμό εν έτι 2017 και το ότι δεν έχει 2,5D glass δεν πείραξε κανένα!! Απλά για γέλια… θυμίζει Galaxy Alpha με εξαίρεση τα bezels. Για εμένα αδιάφορο μιας και στα flagships το μόνο που μετράει σαν κριτήριο αγοράς είναι η εμφάνιση πλέον. Τα specs όπως και να έχουν θα πηγαίνει μπάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.