LG G6: Νέα εικόνα το παρουσιάζει σε τρία χρώματα

Απομένουν μόλις μερικές ώρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση του LG G6 και μέχρι στιγμής έχουμε δει πολλές φωτογραφίες που το αφορούν. Μέσα στην εβδομάδα η πολυαναμενόμενη συσκευή “πόζαρε” δίπλα στο G5, ενώ ο γνωστός @evleaks δημοσίευσε μια εικόνα η οποία παρουσίαζε το κινητό από όλες τις πλευρές και γωνίες, εκτός των κατακόρυφων Πριν λίγο ο διάσημος leaker επανήλθε στο προσκήνιο, με άλλη μια ανάρτηση που αφορά το νέο smartphone της LG.

Ο Evan Blass λοιπόν έδωσε στην δημοσιότητα μια εικόνα του LG G6 σε τρία διαφορετικά χρώματα. Εκείνα είναι το άσπρο (Mystic White), μαύρο (Astro Black) και πλατινέ (Ice Platinum). Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει έως τώρα ήθελαν το κινητό να κυκλοφορεί σε τρία χρώματα παρόμοια με τα προαναφερθέντα, πράγμα που σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα ο @evleaks θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά έγκυρος. Είναι άγνωστο το αν η LG θα παρουσιάσει το smartphone σε επιπλέον χρώμα(τα), άρα οι καταναλωτές θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από (τουλάχιστον) τρία.

Μέσα από την ανάρτηση του Evan Blass παρατηρούμε για άλλη μια φορά το υπέροχο design της φετινής ναυαρχίδας του Κορεάτη κατασκευαστή. Η οθόνη μεγέθους 5.7 ιντσών κατέχει φυσικά το μεγαλύτερο μέρος του εμπρόσθιου κομματιού, με τις γωνίες της να είναι στρογγυλεμένες. Η ύπαρξη διπλής κάμερας υπόσχεται εξαιρετικές φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, ενώ τέλος ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται λίγο κάτω από τον dual φακό θα καθιστά απλό και εύκολο το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Πλέον είμαστε στην τελική ευθεία για την παρουσίαση του νέου G6. Η LG αναμένεται να συγκεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον στο event της που θα λάβει χώρα εξαιρετικά σύντομα, στο φετινό Mobile World Congress. Ας ελπίσουμε το νέο smartphone να ικανοποιήσει τις προσδοκίες και να αποτελέσει έναν άξιο εκπρόσωπο της εταιρείας στην high-end κατηγορία.

lg g6 colors, LG G6: Νέα εικόνα το παρουσιάζει σε τρία χρώματα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Πολυ βελτιωμενο απο το επικο σαπακι G5 ναι! Υπεροχο οχι!! με τιποτα….

Τα πλαινα μπεζελ παραμενουν πολυ πολυ μεγαλα, τα πισω πληκτρα που για τα οποια μας επρηζε η lg ποσο εργονομικα ηταν …φυγαν για παντα …. και η πλατη μοιαζει αδιαφορη -αν οχι ασχημουλα

Βαλε σε αυτα το στανταρακι μπουτλουπ (v20 το πιο προσφατο…), κακο σερβις ,προβληματα που σιγουρα θα εχει η οθονη (gflex 2, g4, v10) ….. και μετρια μπαταρια (μολις 3200mah για 5,7 με τον snapdragon 821) … τοτε προβλεπεται συνεπης σε αλλο ενα ναυαγιο απο αυτα που μας εχει συνηθισει τοσα χρονια !!!

Παπαροκας tiamat

Συν οτι αν κρινουμε και απο τα ρεντερς του s8 ,η νεα ηλιθια μοδα των καμπυλων στις 4 γωνιες της οθονης τρωει ιντσες!

Galaxy S8 είναι 5.8 ιντσών (full rectangle)/ 5.6 ιντσών (rounded corners) QHD

Αρα και το lg δε θα ναι 5,7 που θα μπορουσε λογω μικρων μπεζελ αλλα 5,6 …

Σταυρος Χρι

Κάθε φορα που το βλεπω μου φαινεται ακομα και πιο όμορφο…. Βέβαια ειναι φωτογραφιες, την τελική αποψη θα την εχω μολις το δω απο κοντα !!

wipeout

Καλό αλλά συνηθισμένος στα κουμπιά πίσω, θα περιμενω να βάλει μυαλό και να ξαναβάλει τα ξουμπια στη πλάτη στα flagship της.

Nio

Wipeout σωστός. Και εγώ το ίδιο.

ΦΝ

Ωραίο & δυνατό ειναι σαν τηλέφωνο με μικρά μπεζελ και τη δυνατότητα να εχεις σε ιδιο μέγεθος μεγαλυτερη οθονη. Όμως, πρακτικα δεν έχει χρώματα …περίμενα να προβλέπεται καποιοι χρωματισμοί οπως κοκκινο, πράσινο, μεταλλικό χρυσό. Το γκρι του φαινεται άσχημο ενω το λευκό πίσω ωραιο.
Παντως φαινετα οι εταιριες προσπαθούν στην σχεδόν χωρις μπεζελ εποχή ….να ζουμε αν ειναι εφικτό και πρακτικό.

Asos206

Παιδιά ας περιμένουμε να το πιάσουμε στα χέρια μας πρώτα. Ας μη το θάβουμε πριν την ώρα του. Εκ πρώτης φαίνεται πολύ ωραίο. Πάντως εγώ που το έχει δικός μου άνθρωποςτο G4 κωλύματα… Δεν είχα.. Και σε γενικές γραμμές δουλεύει πολύ καλά.

Δημήτρης......

Πιστεύω είναι ο αντικατάστατης του g2…Έχω δύο g2 στην κατοχή μου και δε συγκρίνονται με κανένα ακόμη και τώρα…ελπίζω να πάει και αυτό τόσο καλά…..

Vasilist

Ωραίο φαίνετε και αν έχει και την ίδια απόδοση με το G5 θα πετάει το τηλέφωνο.
Κρίμα που έβγαλε τα πίσω κουμπιά και την αφαιρούμενη μπαταρία.
Υπάρχει ένα troll σε όλα τα άρθρα της lg χαχα.

Konstantine

Πολλοί από ‘δω μέσα βλέπω πως το έχουν καταθάψει επειδή π.χ. έχει snapdragon 821. O Δημήτρης…… πιο πάνω αναφέρθηκε στο G2 το οποίο με το G3 δεν είχε διαφορά στην ισχύ του επεξεργαστή (snapdragon 800 & 801 αντίστοιχα). Το αποτέλεσμα έβγαλε το G3 το πιο επιτυχημένο της κινητό. Ναι μεν είχε μεγάλη ανάλυση στην οθόνη για την εποχή του αλλά στο antutu έβγαινε λίγο πιο αδύναμο από το G2. Απλά το G3 συνδύαζε πολλά προτερήματα μαζί & ας μην ήταν τόσο ισχυρό. Το βλέπουμε από κοντά & κρίνουμε…!

Dim46

Παπαασκετος εισαι επειδη εχω το g5 θα πω δυο λόγια χωρίς νά παιρνουν αμφισβητήση ..1..σχεδιασμο 7/10 ταχύτητα 10/10 οθονη 8;5/10 μπαταρία 7/10 κάμερα 10/10 ++RAM 4 ++Radio ++++δακτυλικό αποτυπωμα σφαίρα..μαπα για μενα είναι το flex 2 που είχα αγοράσει και βγήκε προβληματικό

σακης

Konstantine ε πως να μην το καταθαψει το g3 δεν ηταν και το απροβληματιστο κινητο που δεν λειτουργουσαν οι οθονες στα ξαφνηκα. To g2 που ειχα με καμμενα πιξελ και κιτρινες γραμμες στην οθονη , το g4 που πολλοι παραπονιουνται για bootloop . Μονο για το g5 δεν ξερουμε πολλα γιατι μετα απο αυτα προφανως και δεν πουλησε οποτε δεν ειχε κανενας την εμπειρια μαζι του.

σακης

Υ.Γ. Θα συμφωνησω με τον Παπαροκα και ας πεσετε να με φατε χαχα 😀 Πιστευω τα πλαϊνα θα μπεζελ θα μπορουσαν να ειναι πιο μικρα. Και αυτη η στρογγυλοποιηση στις γωνιες της οθονης δεν ειναι και τοσο καλο τρωνε απο τις ιντσες. Το βλεπω το ξαναβλεπω παλι αδιαφορο μου φαινεται αυτο το κινητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.