LG Gentle: Τετραπύρηνο flip phone με Android 5.1 Lollipop

Μετά το LG Max που είδαμε πρόσφατα, η τελευταία ανακοίνωση της εταιρείας είναι το LG Gentle, ένα flip phone που τρέχει Android 5.1 Lollipop. Το LG Gentle έρχεται με οθόνη αφής 3.2 ιντσών HVGA, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 210 1.1GHz, μνήμη RAM 1GB και Adreno 304 GPU.

Yποστηρίζει LTE δίκτυα, έχει κάμερα 3 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 4GB, μπαταρία 1700mAh και συνθετικό δέρμα στην εξωτερική πλευρά.

Θα ξεκινήσει να διατίθεται από 29 Ιουλίου στην Κορέα με τιμή γύρω στα 150 ευρώ ενώ λογικά δεν το περιμένουμε στις υπόλοιπες αγορές.

LG Gentle: Τετραπύρηνο flip phone με Android 5.1 Lollipop, LG Gentle: Τετραπύρηνο flip phone με Android 5.1 Lollipop
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
silentb0b

I’m guessing this flip phone will be a flop.

panos

I strongly agree with you silentn0b.

Κώστας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Τι ακριβώς δεν καταλάβατε από όλη την πρόταση;;
μόδα και καλά, μιλούμε στα αγγλικά ε;;

tony

@ κώστας ποιος μίλησε με greeklish? η τόσο πολύ σε ενοχλεί η αγγλική γλώσσα? προτιμάς τα γερμανικά?

silentb0b

Ρε φιλε. Δεν ειναι greeklish. Επισης, πως θα κανεις λογοπαίγνιο με το flip και με το flop στα Ελληνικά?
Και το flip phone πως να το γραψω με ελληνικους πεζους?

Κώστας

Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις να γράφεις greeklish.
Καταστρέφετε την ιστορία μας.

Πάνος

@Κωστας το flop phone oπως και οι προτάσεις που εγραψαν ο Panos και ο Silientb0b δεν είναι greeklish αλλά αγγλικά, μα βάζω στοίχημα ότι ξέρεις κάποια γλώσσα εκτός των αγγλικών (γερμανικά , ισπανικά , ιταλικά γαλλικά κλπ)

Φιλικά
Πάνος

alxgiann

@Kώστας
I apologize in advance for any use of English language in the text here below.

Η Ιστορία …δεν μπορεί προφανώς να “καταστραφεί” από κανέναν. Να αλλοιωθεί η πολιτιστική κληρονομιά των Ελλήνων, έν καιρώ μπορεί και να συμβεί. Αλλά όμως όχι από την χρήση της Αγγλικής γλώσσας. Υπάρχουν πάρα πολλές άλλες αιτίες που μπορούν να το προκαλέσουν αυτό. Αυτά, σε σωστά Ελληνικά (που νομίζεις ότι χρησιμοποιείς). Φιλικά…

Για την συσκευή, δεν πιστεύω ότι έχει βλέψεις για μεγάλες πωλήσεις ειδικά εκτός Ασίας. Και ειδικά εκεί, τα flip/clamshell phones είχαν και έχουν ακόμα ένα κοινό που τα προτιμά. ΄Αρα με αυτά τα δεδομένα δεν θα είναι flop μάλλον η κίνηση αυτή της LG …αν και βρήκα το λογοπαίγνιο του φίλου silentb0b quite amusing.

Κώστας

Για να ξεκαθαρίσω. Επειδή και κάποιος άλλος έγραψε με το όνομα “Κώστας”. Μόνο το 1ο μήνυμα είναι δικό μου και στάλθηκε από μένα. (Ο/Η Κώστας λέει:
Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 στο 0:59
Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Τι ακριβώς δεν καταλάβατε από όλη την πρόταση;;
μόδα και καλά, μιλούμε στα αγγλικά ε;;)

Το πρόβλημα – απορία μου είναι γιατί γράψατε, επικοινωνήσατε στα αγγλικά ενώ μπορούσατε να μιλήσετε στα ελληνικά χρησιμοποιώντας αγγλικές λέξεις όπου χρειάζεται, στην προκειμένη περίπτωση “flip flop”.
Εάν κάποιος διάβαζε τα σχόλιά σας θα νόμιζε ότι μπήκε σε ξένο blog.
Το ότι αγαπάω τη μητρική μου γλώσσα για σένα σημαίνει ότι μισώ τα αγγλικά και αγαπάω τα γερμανικά, σπίρτο είσαι ρε μπαγάσα.

alxgiann

Kώστα, άλλο είναι να αγαπάς την χώρα και την γλώσσα σου, και άλλο να “απαγορεύεις” την χρήση κάποιας άλλης γλώσσας χωρίς την οποία το σχόλιο δεν θα είχε νόημα. Και τι σημαίνει ότι αυτό είναι ελληνικό Blog, vα κλείσουμε τα σύνορα και να γίνουμε Βόρεια Κορέα, για να σώσουμε τον Ελληνικό πολιτισμό, τότε. Και εγώ θυμώνω όταν βλέπω την χρήση greeklish χωρίς λόγο αλλά αυτή είναι μια εντελώς άλλη περίπτωση. Το κάθε αγγλικό λογοπαίγνιο δεν μπορεί να αποδοθεί στα ελληνικά (όπως και αντίθετο βέβαια). Στο εξήγησε αυτό σε προηγούμενο σχόλιο και ο silentb0b, εκτός και αν δεν διαβάζεις τα σχόλια των άλλων. Θα σταματήσω το θέμα εδώ, ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές και τον κ. Βλαχάκη για το offtopic.

Κώστας

Όχι φίλε μου κάνεις λάθος. Εγώ είμαι ο σωστός και θα μιλάς όπως σου πω εγώ.
Είμαι φιλοσοφημένο άτομο.

nikos

Αγορασα απο το egay ιταλίας αυτό το κινητό για τον πατέρα μου ο οποίος δεν την πάλευε με τις οθόνες αφής για να έρθει ομαλά και αυτός στο σύγχρονο κόσμο.
Του άρεσε πολύ. Μπορεί να καλέσει απευθείας όποιο τηλέφωνο θέλει χωρίς να χάνεται στα μενου, ειναι σχετικά μαζεμένο, και όχι παντόφλα, έχει όλα τα πλεονεκτήματα του android, του κρατάει κανα 3ήμερο με τη χρήση που του κάνει.

Μόνο που αντί για gentle, το ονόμαζαν wine smart.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.