LG Optimus, Η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich θα πιάσει καλοκαίρι 2012

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις για την αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich σε μια σειρά μοντέλων smartphones η LG έδωσε πιο συγκεκριμένα τη χρονική περίοδο που θα ξεκινήσουν αυτές. Το τρίμηνο Απρίλιος-Μάιος-Ιούνιος 2012 θα ξεκινήσει σταδιακά η αναβάθμιση στα LG Optimus 2X και LG Prada 3.0.

Από καλοκαίρι μεριά Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2012 θα ξεκινήση η αναβάθμιση των μοντέλων LG Optimus 3D και LG Optimus Black. Πάντως παιδιά μην αρχίσετε να φωνάζετε και να γκρινιάζετε, να είστε σίγουροι ότι όσα κινητά αναβαθμιστούν από οποιαδήποτε εταιρεία προς τα εκεί θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

, LG Optimus, Η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich θα πιάσει καλοκαίρι 2012

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bec

Ε τοτε isc στο 2x μου τον Ιουνιο και αν υπαρξει βελτιοποιηση στα πριβληματα του. Μπραβο για την ειδηση παντως! :- )

gianis

Ακόμα περιμένω την αναβάθμιση σε 2.3 για το LG Optimus black.
Μάλλον μας δουλεύουνε.

αλεξανδρος

κωστα γνωριζεις αν εδωσε τους drivers η nvidia και θα αλλαξει επιτελους και ο kernel?

leonidas

νομιζω τους εδωσε τους drivers πριν λιγο καιρο

O gadgetakias

Xaxaxaaxaxa..σαν τον τσάκα με τους άραβες έχει γίνει το θέμα..!
Το θέμα ανάθεμα πιαα..!

The PokerGosh

Παιδιά μιας που ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 2x εσείς που το έχετε, έχετε όντως προβλήματα ?
Μήπως να πάω σε Samsung Nexus S και ας είναι και μονοπύρηνο ?

Spyros

καλα ενταξει τωρα…εκεινη την αναβάθμιση σε 2.3 για το LG Optimus black ακομα την περιμενουμε και η LG σου λεει πως την αποσυραν γιατι ειχε προβληματα και θα την εχουν ελεγχει μεχρι τελος του μηνα…για να δουμε τι θα δουμε

Αγγελος!

ευτιχως που πηρα το iPhone 4s 😉 και εδωσα το optimus 2x!

Νικόλας

Βιαζονται να ανακοινωσουν την καθε εκδοση και σε συνδυασμό με το οτι το υπαρχον λειτουργικο δεν ειναι το καλυτερο που θα μπορουσε για τις συσκευες μας, μας αναστατώνει.
Δεν λογικο να πουλανε διπυρινα μοντέλα και το λειτουργικο να μην τα υποστηριζει. Τωρα που θα βγουν τα τετραπυρινα θα έχουμε το ιδιο σκηνικό?
Στα 2x ειναι χειροτερα τα πραγματα γιατί μας εκαψε η intel.

pk

@Νικολας
τι σχεση εχει η intel?μηπως εννοεις nvidia?

lefterakas

οσο υπαρχουν οι xda developers,ας κανει και η lg και η ericsson και η samsung οτι θελουν. το optimus με cyanogenmod 7.2 πεταει πραγματικα , καμια σχεσγ με το στοκ. και εκτος αυτου, το γεναρη μας εχουν υποσχεθει “επίσημα” cyanogenmod 9!! οταν δωσει και η nvidia τα kernel sources το κινητο θα ειναι πιο ισχυρο απο τα περισσοτερα παραφουσκωμενα και πολυπενεμενα κουβαδακια 🙂

metanasteush

Είναι πολύ γρήγορη η LG

Γεωργιος Κουτος

ice cream και καλοκαιρι οτι πρεπει!!!!!!!!

Λευτέρης

Nexus s και τέλος…. ΙCS όταν οι άλλοι ψάχνονται με android 2.3…..

jimdem

“Λευτέρης” +1000. Και όλα αυτά με 249Ε 😉 Το πήρα και είναι σούπερ.

Αλεξόπουλος Τρύφωνας

Jimdem..ήθελα να το πάρω αλλά δεν το πήρα γιατί τράβαγε 480p βίντεο….

Kostas Hatzidakis

κωλοτούμπας και η εταιρεία που την εμπιστευτήκαμε…
Μπορεί να μου πει ένας φίλος που να ξέρει, σε τι θα συνίσταται ακριβώς αυτή η περίφημη αναβάθμιση, για να δούμε αν αξίζει να περιμένουμε;
Μήπως το κόλπο είναι για να πουλάει και ελπίδες;…

A.A.

Καλά όλα αυτά που λέτε για cyanogen κτλ. αλλά εγώ δε θα δεχόμουν τέτοια πολιτική απο εταιρία που της έχω ”σκάσει” τόσα χρήματα. Τα 249 ευρώ που αναφέρετε είναι τωρινή προσφορά-τιμή, μην ξεχνάτε πως η μεγαλύτερη ίσως μερίδα κατόχων έχει δώσει πολύ παραπάνω χρήματα.
Το ”φτιάξτο μόνος σου” έχει παραγίνει με τις android συσκευές. Έχουν επαναπαφθεί οι εταιρίες στις unofficial rom και παίζουν σε replay. Εγώ με το black θα ένιωθα πολύ μ@λ@κ@ς αν με αντιμετώπιζε έτσι μια εταιρία και δεν είχα ούτε την 2.3 ενώ έχει βγεί ICS , όπως είχα νιώσει τότε με το milestone και τη motorola.
Πήρε πόδι και ποτέ ξανα motorola.

Χρηστος

Εγω αντιμετοπιζω προβλημα με την αναβαθμιση του lg optimus 3D απο 2,2 σε 2,3…ενω βγαζει στον υπολογιστη οτι εγινε το κινητο δεν αναβαθμιζεται..αντε να δουμε τι θα γινει και με το ice cream..Α ρε LG

Kostas

Δεν φταιει τοσο η Lg για την αργοπορια παντως οσο η nvidia με τα κλειδωματα της..

Kostas

@ Α.Α τωρα που η Motorolla ανοικει στην Google…ξανασκεψου το!!!

nick

Χρήστο το 2.3.5 στο Optimus 3D το έχω από αρχές Δεκεμβρίου και έχω αναβαθμίσει και άλλα 5 κομμάτια πελατών μου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ψάξε λίγο στο internet.

Stefan

Τελικά αν θέλεις να έχεις ενημερωμένο και απροβλημάτιστο τηλέφωνο με android , πρέπει να μάθεις να το rootάρεις και να περνάς custom rom . Πήγα από galaxy S σε LG optimus 2X και τα ίδια χάλια . Η ROM της εταιρίας για πέταμα , και μόλις περάσεις κάτι σε custom γίνεται αστέρι . Πάρτε το σοβαρά υπόψιν σας , το android , όχι σε όλες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις θέλει custom rom . HTC Hero , ZTE Blade , GALAXY S9000 , LG Optimus 2X , όλα μεταμορφώθηκαν σε άλλες συσκευές με μια custom ROM . Απορώ τι στο διάολο κάνουν οι εταιρίες , και τα καταφέρνουν καλύτερα χομπίστες από αυτούς ….

Χρηστος

nick εχω κατεβασει απο την επισημη σελιδα της lg το προγραμμα για την αναβαθμιση του κινητου και οποτε παω να ξαναδοκιμασω να το κανω update μου βγαζει οτι το κινητο εχει την τελευταια εκδοση λογισμικου ενω οταν μπαινω στις πληροφοριες τ κινητου μου εμφανιζει για λογισμικο το android 2.2.2..Εχεις να μου προτεινεις καμια αλλη σελιδα η προγραμμα;

Νικοs183

Το optimus 2x θα αναβαθμιστεί σε ics μονο αν εχεις vodafone?

Χρηστος

Μίλησα με ένα τεχνικο της lg και μου ειπε πως υπαρχει καθυστερηση στην αναβαθμιση του lg optimus 3D. Ξέρει κανείς αν ισχύει στα αλήθεια; γνωρίζει κάτι παραπανω;

Dimitris

Παιδιά εγώ είμαι ακόμη με 2.2.2 στο 3D…Λέτε να φταίει που είναι παραεισαγωγής?

Jimmie

Καλησπέρα παιδία πειρα ενα optimus 3d και προσπαθω να το κανω update απο 2.2.2 σε 2.3 αλλα τιποτα αντιμετοπιζω το ιδιο προβλημα με τον χρηστο..

Χρηστος

Ισως ειναι προιον παραεμποριου για αυτο δεν γινεται…εμενα απο την lg hellas αυτο μου ειπανε..τελικα την εκανε την αναβαθμιση ενας φιλος μου αλλα δεν θυμαμαι πως..

Γιωργος

Παιδια εγω το σαββατο αγορασα το lg optimus 3d…. πρωτον ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο τις επιδοσεις του κινητου… ειναι υπεργρηγορο…. δευτερον λιγες ωρες απο την αγορα του κινητου κατεβασα στο pc το προγραμμα της lg για την αναβαθμιση του κινητου…. εκανα την αναβαθμυση κατευθειαν και απροβληματηστα οταν συνδεσετε το κινητο στον υπολογιστη αφηστε το ενα λεπτο να το διαβασει…. το 2.3 μεγαλη διαφορα απο το 2.2… οσο για την μπαταρια μου κραταει μιαμιση μερα με αρκετη χρηση στο browsing….

Νικόλας

Τελικά ICS στο Ο2Χ θα δούμε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.