LG isai FL, 5.5 ιντσών LCD οθόνη, Snapdragon 801, αδιάβροχο και 3000mAh μπαταρία

Σήμερα διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του LG isai FL μαζί με μια φωτογραφία που το απεικονίζει σε ροζ χρώμα. Αν και η συσκευή θα διατίθεται αποκλειστικά στην Ιαπωνία, αυτό ωστόσο που μας κάνει να τη θεωρούμε σημαντική είναι το γεγονός ότι θεωρείται πως το επερχόμενο LG G3 θα βασίζεται σε αυτή τη συσσκευή.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά της φημολογείται ότι θα έχει quad-core Snapdragon 801 SoC χρονισμένο στα 2.5GHz, 5.5 ιντσών LCD οθόνη ανάλυσης 2560×1440, 2GB RAM, 32GB εσωτερική μνήμη, δέχεται microSD και έχει μπαταρία 3000mAh.

Τέλος το LG isai FL έχει IPX7 που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη και τρέχει με Android 4.4 KitKat.

Στο παρελθόν, το LG isai FL έχει εμφανιστεί σε λευκό και μπλε χρώμα από τον γνωστό μας evleaks.

, LG isai FL, 5.5 ιντσών LCD οθόνη, Snapdragon 801, αδιάβροχο και 3000mAh μπαταρία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Ενδιαφέρον συσκευή!

nikos

Αν όντως είναι αδιάβροχο και έχει τόσο μικρά bezels τότε θα βάλει για άλλη μια φορά τα γυαλιά στους υπόλοιπους ανταγωνιστές.Το μόνο που με χαλάει είναι η μπαταρία για την οποία έχω τις αμφιβολίες μου ότι θα είναι μόνο 3000mah,πιστέυω πως είτε θα μείνει στα 3200mah αλλά με καλύτερη διαχείρηση είτε θα ανέβει στα 3500mah.

nikos

Συγνώμη για το διπλό σχόλιο.Επίσης πιστεύω οτι θα έχει 3gb ram και snapdragon 805…

Costas

Ότι συσκευή και να βγει ότι και να φοράει πάντα θα βρεθεί κάποιος να την σχολιάσει αρνητικά. Γίνανε όλοι ξαφνικά ειδικοί. Μόνο 1 τηλέφωνο μπορεί να τους ικανοποιήσει το project Ara.
Μπράβο στην LG.

princegr

προσωπικά δεν μου αρέσει η σχεδίαση, ειδικά το πολύ μικρό πάνω bezel σε σχέση με το κάτω. Αποκρουστικό σχεδιαστικά!!!!

Ventura07

Αν η μπαταρία μείνει στις 3000 μέγα φάουλ

Από την άλλη ανθεκτικό σε νερό και σκόνη με τόσο μικρα μπεζελ θα κλείσει στόματα σε σονυ αλλά και σαμσουνγκ μεριά.

Η ram θα είναι σίγουρα 3Gb

Manosp3

Ειναι λίγο άσχημο …

Τομ

Ωραιο ειναι αλλα τα λεπτα bezels χαλανε ολη την εργονομια και επισης κανουν το τηλεφωνο πολυ ευπαθες.

Λευτέρης

σχετικά καλά specs άσχημη σχεδίαση.Για να δούμε στη πραγματικότητα.

minas

Η LG έχει βρει τη συνταγή για πολύ μικρά περιθώρια οπότε δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε ένα κινητό-οθόνη για το LGG3. Ενδιαφέρον!

wrangler10

Σε προηγούμενο post του techblog που αφορούσε το LG G3 έγραψα ότι υπάρχουν φήμες το G3 να είναι αδιαβροχο.Αυτή η είδηση έρχεται να ενισχυση αυτές τις φήμες και ίσως δούμε το G3 τελικά αδιαβροχο.Δυστυχώς το techblog.gr διέγραψε το αρχικό μου σχόλιο μην ξέροντας για πιο λόγο. Ίσως αγαπητέ Κώστα να μου εξηγούσες γιατί.

Darth

ίδια μπαταρια με το g2 και ανάλυση 2560×1440 και ναι μαγική αυτονομία του g2 παει περίπατο

sosimple

Ρε παιδια, το πανω bezel εφυγε για να μειωθει το μέγεθος.. Μειον το ειδατε και αυτό? Επισης τι κακο κανει να μειωθει το πανω bezel στην εργονομια που γραφει ο Τομ παραπανω? Αν εννοεί γενικα τα μικρα bezel, διαφωνω πληρως μιας και εχω το g2 και δε μου χαλαει καθολου την εργονομία. Πολυ θα γουσταρα τοσο μικρο πανω bezel και στο g2 γιατι θα μειωνε και αλλο το μεγεθος με την ιδια οθονη. Επισης δε μου φαινεται καθολου ασχημο σχεδιαστηκα αυτο, αλλα οκ τα γουστα ειναι σχετικα. Προσωπικά θα χαιρομουν να μειονοταν και το κατω bezel.
Για τη μπαταρία συμφωνω . θα προτιμουσα 2 χιλ παχύτερο και μεγαλυτερη μπαταρία.

sosimple

… Επισης τωρα που τραβηξα 7.5 χιλιοστα τη διαγωνιο του g2 (τοσο μεγαλυτερο θα ειναι 0.3 της ιντσας για να βγει 5.5) βλεπω οτι σε υψος θα φτανει η οθονη του g3 εκει που τελειωνει το g2. Οποτε περίπου το g3 θα ειναι μεγαλύτερο οσο το bezel που βλεπουμε.. Αυτη ειναι η διαφορα σε μεγεθος απο το g2 δηλαδή λιγο. Σε πλατος ομως ειναι αρκετα. + μισο εκατοστο απο οτι το g2.. Προσωπικα το καλοβλεπω ετσι, αν και δεν σχεδιαζα να το πάρω. Γιατι η οθονη μεγαλωνει αρκετα.. Ενα note 3 σε νορμαλ μεγεθος.. 🙂

Πάνος

Μετά βλέπω τα “ευρωπαικά” αντ́ίστοιχα χωρίς sd (βάζω και το αναμενόμενο g3 μέσα) και βγάζω αφρούς…Πραγματικά δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για την μη ενσωμάτωση κάρτας σε οποιαδήποτε συσκευή. Ελπίζω το g3 να έχει βέβαια, αλλά έχω τις αμφιβολίες μου…

spirios

Darth και λοιποί…απότι διαβαζω δε βλεπω τα higher resolutions να τρωνει πιο πολυ τη μπαταρια…
(π.χ. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2175850, https://www.droidforums.net/forum/liberty-rom-d2/140629-will-changing-lcd-density-effect-performance-battery-life.html)

μηνας

Από την μία πλευρά κάποιους τους ενοχλεί το μεγαλύτερο μέγεθος και παρακαλανε για μικρά κινητά από την άλλη αν έχει μικρά bezel δεν είναι εργονομικό.. Μέση λύση δεν υπάρχει με τα θέλω του καθενός… Σε αυτό το μέγεθος με το όσο μικρότερα bezel είναι ότι καλύτερο.. Εργονομικό είναι από τα κουμπιά στην πίσω μεριά, εργονομικό είναι όταν θα μπορείς να μεταφέρεις τα τα πλήκτρα όπου θες και σε βολεύουν ανάλογα με το χέρι σου.. Εγώ βλέπω μόνο την LG να κάνει διάφορα για δεύτερη χρονιά και σε λίγα χρόνια αν συνεχίσει έτσι θα μιλάμε για πρώτο όνομα.. Καλώς ή κακώς υπάρχει ακόμα η πιπίλα από κάποιους και θέλει χρόνο μέχρι να ξεκολλήσουν

Κώστας Βλαχάκης

Καλημερα παιδια και χρονια πολλα! Οι δικες μας πληροφοριες κανουν λογο για υποδοχη microSD. Για να δουμε… 🙂

Dimitris547

Απλα φανταστικο, με μια πολυ καλη τιμη θα ειναι SUPER!!!!!!!!
Και παρεπιπτοντως χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη!!!!!

dark_master

Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη!
@spirios το άρθρο που παραθέτεις δεν έχει άμεση σχέση με την ανάλυση Αφού το κινητό που χρησιμοποιούν κάνει downscaling την ανάλυση και όχι upscaling. Οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμο συμπέρασμα.

Για μένα το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ίδια μπαταρία σε σχέση με ίδια ποσότητα Ram και μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης είναι ένας γρίφος που θα πρέπει οι μηχανικοι της LG να επιλύσουν. Στο G2 μετά από λίγη ώρα χρήσης μένουν ελεύθερα 800MB από τα 2 GB της RAM. Δεδομένου ότι η ανάλυση της οθόνης θα τραβάει από την κάρτα γραφικών, τότε η διάρκεια της μπαταρίας θα αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα. Για να μη παρεξηγηθω, η σύγκριση που κάνω είναι σε σχέση με το G2 και τη διάρκεια μπαταρίας που έχει.
Όσον αφορά το σχήμα του δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Ναι μεν θα είναι ωραίο που θα έχουν χωρέσει τόσο μεγάλη οθόνη σε τόσο μικρό μέγεθος αλλά σαν σχήμα δεν μ’αρέσει αφού τετραγωνιζει. Μου θυμίζει ένα μεγαλύτερο Sony Ericsson X8. Βέβαια γούστα είναι αυτά και αυτό που εμένα δε μου αρέσει ίσως να αρέσει στους άλλους.

Ventura07

Η μπαταρία Στο l22 το αντίστοιχο isai Του g2 Η μπαταρία ήταν μόλις 2500 οπότε μην αγχώνεστε για το θέμα μπαταρία

spirios

@Ventura07 η μπαταρια του g2 ειναι κ αυτη 3000mah…

@dark_master δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχει σχεση, εφοσον με διαφορετικες αναλυσεις συμπαιρενουν οτι η διαρκεια ζωης της μπαταριας δεν επηρεαζεται..

Johnny

Σωστός ο Ventura07.

Το περσινό LG isai LGL22 (https://www.youtube.com/watch?v=vLP3KBG8IOo) και το LG G2 είχαν τα ίδια specs εκτός από την μπαταρία όπου το isai είχε 2500 mAh και το g2 είχε 3000 mAh (επίσης το περσινό isai ΔΕΝ είχε πίσω πλήκτρο και είχε λίγο μεγαλύτερα bezels αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία)
Άρα είναι πολύ πιθανό κάποια specs μεταξύ του LG isai FL και LG G3 να διαφέρουν όπως διέφεραν στην μπαταρία το περσινό LG isai LGL22 και το LG G2.

Και επειδή μερικοί σίγουρα έχουν μπερδευτεί να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό στη φωτογραφία ΔΕΝ είναι το LG G3. Αυτό στη φωτογραφία είναι το LG isai που κυκλοφορεί αποκλειστικά από τον ιαπωνικό πάροχο ΚDDI και θα έχει σχεδόν ίδια specs με το LG G3.Η εξωτερική εμφάνιση μεταξύ G3 και Isai θα έχει και αυτή κάποιες μικρές διαφορές.
Και το ui που βλέπουμε στη φωτογραφία είναι αυτό που βάζει ο πάροχος (KDDI) στις συσκευές του, δεν είναι το ui που θα έχει το κανονικό G3.

dark_master

Γιατί σε μια οθόνη που βγήκε από το εργοστάσιο στα 720p δοκιμάζουν μικρότερες αναλύσεις.
Δεν συγκρίνουν δλδ διαφορετικές αναλύσεις σε διαφορετικές οθόνες για να έχουμε ένα σαφές αποτέλεσμα. Είναι σαν να δοκιμάζεις στην οθόνη του laptop σου να χαμηλωσεις την ανάλυση. Όπως όμως καταλαβαίνεις δεν πρόκειται να δεις σημαντικές διαφορές. Αν όμως πάρεις δύο ίδια laptop με ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά και διαφορετικά πάνελ στην οθόνη με διαφορετικές αναλύσεις εκεί θα δεις τη διαφορά. Ειδικότερα σε games όπου η διαφορά στην απόδοση μιας οθόνης με ανάλυση QHD με μια οθόνη HHD θα είναι εμφανής.

spirios

Αλλο η αποδοση σε παιχνιδια και αλλο η διαρκεια ζωης της μπαταριας…. εδω για τη μπαρια μιλησαμε.. παντως ναι σε διαφορετικα πανελ μπορει να υπαρξει διαφορα στη μπαταρια – μπορει και οχι. ιδωμεν

Mimis

Κουκλί είναι!
Παιδιά, σε όσους δεν αρέσει,δεν πειράζει..
Πάρτε Samsung καλύτερα. Χαχα!
Αν και δε θα έπαιρνα νέο κινητό μέχρι να βγει ο 805/810,αυτό θα το σκεφτόμουν.
Μπράβο LG!
Χριστός Ανέστη!!

Nio

To G2 μου αρεσει καλυτερα σχεδιαστικα. Αυτο εδω θα το θελα με πιο ισσοροπημενη σχεδιαση στα πλαισια πανω και κατω. Τωρα απο specs πανω κατω ολοι τα ιδια βαζουν. Η σχεδιαση κ η ποιοτητα ειναι αυτα που θα παιξουν πρωταγωνιστικο ρολο.

alxgiann

Με όλο τον σεβασμό, επειδή κάποιοι δεν διαβάζουν ούτε όλο το άρθρο ούτε τα σχόλια:
1: Αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ G3
2: Το G3 θα έχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ χαρακτηριστικά
3: Αυτό θα κυκλοφορήσει μόνο ΙΑΠΩΝΙΑ

Τώρα, αν το κανονικό G3 βρίσκεται στην ίδια φιλοσοφία με το Ιαπωνικό και στις ίδιες διαστάσεις με πιο καλή ποιότητα κατασκευής (και με SD), δεν βλέπω γιατί να μην πάει καλύτερα από το G2. Όπως έγραψε και ένας φίλος νωρίτερα, θα μοιάζει με ένα note σε μικρότερο μέγεθος. Για να δούμε…

nick

Χριστος Ανεστη και Χρονια Πολλα σε ολους καταρχην..!!!!
πολυ ωραιο το κινητακι αλλα δεν το βλεπω να ειναι το G3…!!!προσωπικα σαν κατοχος G2 βλεπω να αλλαζω κινητο οταν με το καλο βγουν 808/810.δλδ σε κανα 2 χρονια.
αλλα μου κανει εντυπωση που κανεις δεν σχολιασε το μαυρο πλαισιακι αριστερια στα κοκουμπια…μην ειναι καρδιακος αναγνωστης,μην ειναι διακτυλικο αποτυπωμα,μην ειναι και τα δυο..!?!?!?!?!?!? ;)))))))

CSt90

Το πίσω πλήκτρο όπως φαίνεται στην εικόνα δείχνει κάπως άβολο..

Ventura07

Το μαύρο πλαίσιο αριστερά από τα κουμπιά είναι υπέρυθρες για τηλεκοντρόλ

nick

@Ventura07@ αποκλειεται να ειναι υθρα υπερυθρων γιατι πρωτον ειναι σε λαθος θεση (σκεψου λιγο τηλεκοντρολ,g2) και δευτερον ειναι πολυ μεγαλη….
μαλλον εγω λεω οτι πρεπει να ειναι δακτυλ/αποτυπ ή μετρι/καρδ/παλμων..!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Nougat LG LG Android Smartphones

LG G3: Ετοιμάζεται για αναβάθμιση σε Android Nougat;

Το LG G3 είναι μια από τις πιο δυνατές συσκευές που έχει κυκλοφορήσει η LG, ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2014 ως ο διάδοχος του επίσης δυνατού LG G2. Κυκλοφόρησε με Android 4.4.2, στη συνέχεια αναβαθμίστηκε σε Android 5.0, Android 5.1 και Android 6.0.

News Android Marshmallow LG LG Android Smartphones

LG G3: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Marshmallow

Υπήρχαν πολλές αναφορές που έλεγαν ότι αναβάθμιση του LG G3 σε Android Marshmallow θα ξεκινήσει στα μέσα Δεκεμβρίου. Τελικά πριν μας αφήσει το 2015 το update ξεκίνησε να δίνεται από την Πολωνία. Η Πολωνία είναι από τις χώρες που επιλέγει η LG να λανσάρει πρώτα τα updates της και στη συνέχεια ακολουθούν οι υπόλοιπες.

News Android Marshmallow LG LG Android smarpthones

LG G3: Πολύ σύντομα η αναβάθμιση σε Marshmallow

Στα μέσα Νοεμβρίου οι πληροφορίες από την Πολωνία έλεγαν ότι μέσα στον Δεκέμβριο θα ξεκινήσει να αναβαθμίζεται το LG G3 σε Android 6.0 Marshmallow, και συγκεκριμένα μεταξύ 16 και 18 Δεκεμβρίου. Φαίνεται ότι τελικά οι πληροφορίες μπορεί να είναι σωστές καθώς η LG βρίσκεται σε φάση δοκιμών και έδωσε το open source code.

News Android Marshmallow LG LG Android Smartphones

LG G3: Μέσα Δεκεμβρίου η αναβάθμιση σε Android Marshmallow

Μετά το LG G4 που ξεκίνησε να αναβαθμίζεται αρχές Νοεμβρίου, σειρά παίρνει το LG G3. Οι νέες πληροφορίες που έρχονται από την Πολωνία λένε ότι η αναβάθμιση σε Android Marshmallow θα ξεκινήσει μέσα του άλλου μήνα, μεταξύ 16 και 18 Δεκεμβρίου. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το update βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο δοκιμών.