LG KC780, Με κάμερα 8 Megapixels και Smile Detection

, LG KC780, Με κάμερα 8 Megapixels και Smile DetectionΗ LG Electronics ανακοίνωσε το KC780, ένα νέο λεπτό κινητό με κάμερα 8Megapixels και χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για την φωτογράφηση πορτραίτων. Ο σχεδιασμός του είναι slider με μικρό πάχος 13,9 χλστ. και διαθέτει μεγάλη οθόνη 2,4 ινστών. Το KC780 Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε τα χαρακτηριστικά της κάμεράς του να είναι απλά και εύχρηστα, ενώ ο φακός Schneider-Kreuznach διασφαλίζει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

Πολλές από τις έξυπνες τεχνολογίες του LG KC780 επικεντρώνονται στο πιο εκφραστικό σημείο ενός ατόμου, το πρόσωπο. Η λειτουργία Face Detection εστιάζει αυτομάτως στο πρόσωπο, επιτρέποντας μας να τραβήξουμε καθαρότερες φωτογραφίες. Μέρος αυτής της λειτουργίας βασίζεται στην τεχνολογία Smile Detection της LG, η οποία μπορεί να αναγνωρίσει τη γωνία του στόματος και να προσαρμόσει το focus ανάλογα.

, LG KC780, Με κάμερα 8 Megapixels και Smile DetectionΆλλα χαρακτηριστικά του LG KC780 περιλαμβάνουν λειτουργικές και απλές εντολές που κάνουν τα πρόσωπα να φαίνονται καλύτερα, όπως το Smile Shot που ενεργοποιεί αυτόματα το κλείστρο όταν εντοπίζει κάποιο χαμόγελο, αλλά και το Beauty Mode με το οποίο οι χρήστες μπορούν να αφαιρούν τα σημάδια και τις ατέλειες από τα πρόσωπα, μετατρέποντάς τα σε πιο καθαρά και φωτεινά.

Το LG KC780 διαθέτει μια πληθώρα χαρακτηριστικών που διασφαλίζουν ακαταμάχητες φωτογραφίες επαγγελματικής προσέγγισης, οπουδήποτε κι αν τραβηχτούν. Το LG KC780 μπορεί να δει μέσα στο σκοτάδι με προσαρμοζόμενο αισθητήρα φωτός μέχρι τα ISO 1600. Αν μια εικόνα είναι πολύ φωτεινή, η ρύθμιση SmartLight™ της LG τη διορθώνει αυτόματα, ενώ ο ενσωματωμένος σταθεροποιητής εικόνας εξασφαλίζει την καθαρότητα και σταθερότητα των φωτογραφιών.

, LG KC780, Με κάμερα 8 Megapixels και Smile DetectionTo LG KC780 αποτελεί ένα πλήρες κινητό τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου και του Smart Bluetooth, το οποίο ανοίγει το δρόμο σε νέες εφαρμογές όταν συνδεθεί σε ένα PC επιτρέποντας τη μεταφορά φωτογραφιών 8 megapixel πολύ πιο γρήγορα. Παράλληλα, οι λειτουργίες που υποστηρίζει διευκολύνουν την ανάγνωση και αποστολή μηνυμάτων, επιτρέποντας την δημιουργία και ανάγνωσή τους μέσω υπολογιστή. Η κάμερα του κινητού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν webcam στις online συζητήσεις και σε αντίθεση με τις USB webcams, μπορεί να κινείται ταυτόχρονα μαζί με το χρήστη, αρκεί το τηλέφωνο να είναι σε ακτίνα Bluetooth.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aritoni

8 ΜegaPixels! Που θα φτασουν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.