LG KF300 | Υπέροχο στυλ, εργονομικός σχεδιασμός

, LG KF300 | Υπέροχο στυλ, εργονομικός σχεδιασμόςΗ LG Electronics ανακοίνωσε την κυκλοφορία του LG KF300, του νέου λειτουργικού και εύχρηστου κινητού της. Το εφέ λάμψης laser στην μπροστινή όψη του KF300 δημιουργεί μία εντυπωσιακή οπτική «αυταπάτη» δίνοντας την αίσθηση ότι η επιφάνεια του κινητού εκπέμπει μία λεπτή ακτίνα φωτός. Η ελκυστική του εμφάνιση ολοκληρώνεται με την εξωτερική κρυμμένη LCD οθόνη του, ενώ το διακοσμημένο φινίρισμα με τις ασημί λεπτομέρειες προσθέτει μία λεία όψη στο πρωτότυπο design του.

H LG ενισχύει τις βασικές λειτουργίες ενός κινητού, εξαλείφοντας τις εντελώς περιττές. Το KF300 ικανοποιεί εύκολα και άνετα τις κύριες επικοινωνιακές ανάγκες των χρηστών όπως κλήση, μήνυμα, συνδεσιμότητα. Επιπλέον, χάρη στην LCD οθόνη 2.2 ιντσών και στο διπλάσιο σε μέγεθος γραμμάτων που διαθέτει – σε αντίθεση με αυτό των συμβατικών κινητών – υποστηρίζει απόλυτα τον Easy to View χαρακτήρα του. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πέντε διαφορετικών μεγεθών γραμμάτων, ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις τους. Η LG μεγάλωσε επίσης και τα πλήκτρα κατά 30% δίνοντάς τους κυρτό σχήμα για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

, LG KF300 | Υπέροχο στυλ, εργονομικός σχεδιασμόςΗ άνεση που προσφέρει το KF300 απογειώνεται χάρη στα τέσσερα hot keys που είναι τοποθετημένα κάτω ακριβώς από την LCD οθόνη. Με ένα και μόνο πλήκτρο οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στη λειτουργία αφύπνισης, το ημερολόγιο, τον τηλεφωνητή και το βασικό μενού, δηλαδή στις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες ενός κινητού τηλεφώνου. Η απλότητα που παρέχει το KF300 κάνει την καθημερινότητα των χρηστών ακόμα πιο εύκολη και ευχάριστη.

Οι επιπλέον πρακτικές λειτουργίες που υποστηρίζει το LG KF300, το καθιστούν ακόμη πιο ελκυστικό, αφού εξασφαλίζει άριστη ποιότητα ήχου μέσω του άψογα σχεδιασμένου ηχείου του, ενώ η εξωτερική LCD οθόνη με τις έξυπνες ενδείξεις ώρας και μηνύματος κρατά πάντα ενήμερους του χρήστες.

LG KF300
Διαστάσεις (m/m): 99.8 x 49.5 x 16.2
Βάρος (gr): 96.5
Μπαταρία: Li-Ion 800 m Ah
Εξωτερική οθόνη (pixel): 2.2’’ QVGA, 240 x 320
Χρώματα εξωτερικής οθόνης: 262k
Εσωτερική οθόνη (pixel): 1.3, 128 x 160 TFT
Χρώματα εσωτερικής οθόνης: 262k
SMS/MMS
USB V2.0/ PC Sync
Bluetooth V2.0 EDR
Ανάλυση μηχανής 2.0 MP, Fixed Focus, Flash UI
Εγγραφή βίντεο
64 Πολυφωνικοί ήχοι
Διαθέσιμη μνήμη 14 ΜΒ
Εξωτερική μνήμη Micro SD
FM Radio
MP3 Player

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.