LG KF700 | Με νέο browser και οθόνη αφής 3 ιντσών

, LG KF700 | Με νέο browser και οθόνη αφής 3 ιντσώνΤο LG KF700, το νέο multimedia τηλέφωνο που συνδυάζει τρεις μεθόδους εισαγωγής δεδομένων με στόχο τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού interface που παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, έρχεται στα τέλη Απριλίου και στη χώρα μας. To LG KF700, με την τριών ιντσών οθόνη αφής που διαθέτει, εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, ενώ η αναλογία των διαστάσεών της το καθιστά ιδανικό για να βλέπει κανείς ταινίες ή να σερφάρει στο Internet.

Από την κύρια οθόνη του τηλεφώνου οι χρήστες μπορούν να επεξεργάζονται εύκολα, με το άγγιγμα του δακτύλου, λειτουργίες όπως ημερολόγιο, ατζέντα και σημειωματάριο. Η μεγάλη οθόνη αφής εξασφαλίζει ένα ευπροσάρμοστο on-screen interface και απαλλάσσει του χρήστες από τα προκαθορισμένα πλήκτρα.

Ο πλοηγός (ρόδα συντομεύσεων) στην πίσω πλευρά του τηλεφώνου επιτρέπει την ταχεία πλοήγηση ανάμεσα σε 6 επιλεγμένες από το χρήστη λειτουργίες, μέσω ενός εικονικού πλήκτρου στην οθόνη, εξοικονομώντας χρόνο από την «περιήγηση» στο μενού. Αυτό μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, από οποιαδήποτε εφαρμογή, όχι μόνο όταν το τηλέφωνο είναι σε αναμονή. Ο πλοηγός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για περιήγηση σε ιστοσελίδες ή e-mail, για αναπροσαρμογή του ήχου και για κάθε άλλη λειτουργία στην οποία αποδίδει καλύτερα.

techblogTV | LG KF700

Τα περισσότερα νέα τηλέφωνα αφής που κυκλοφορούν, δε διαθέτουν πλέον παλαιότερες λειτουργίες όπως το αναλογικό πληκτρολόγιο. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τους καταναλωτές της LG, οι χρήστες εξακολουθούν να θέλουν αυτή τη λειτουργία, όχι μόνο επειδή είναι εξοικειωμένοι με αυτή, αλλά κυρίως επειδή απλοποιεί τη διαδικασία κλήσης και είναι ιδανικό για την πληκτρολόγηση κειμένου. Για το λόγο αυτό, η LG ενσωμάτωσε στο LG KF700 ένα slide-down αναλογικό πληκτρολόγιο.

Χρησιμοποιούμενες σε συνδυασμό, οι μέθοδοι εισαγωγής δεδομένων του LG KF700 γίνονται ακόμη πιο αποτελεσματικές. Η πλοήγηση στο Internet με τη μεγάλη οθόνη αφής, γίνεται πιο αποτελεσματική καθώς υπάρχει δυνατότητα μεγέθυνσης της ιστοσελίδας μέσω του πλοηγού (ρόδα συντομεύσεων). Κατά την αποστολή γραπτών μηνυμάτων, το αναλογικό πληκτρολόγιο διαθέτει όλα τα γράμματα, ενώ τα συχνότερα χρησιμοποιούμενα σύμβολα αλλάζουν ανάλογα με τις συνήθειες των χρηστών.

Μία από τις πιο «δυνατές» multimedia υπηρεσίες του LG KF700 είναι ο απόλυτα ενημερωμένος πλοηγός Ιντερνετ που παρέχει πλήρη πρόσβαση σε Google, Blogs, Gmail, Χάρτες και YouTube. Η υποστήριξη δικτύων HSDPA 3G επιταχύνει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και εξασφαλίζει τη δυνατότητα βιντεοκλήσης. Οι υπόλοιπες λειτουργίες περιλαμβάνουν MP3 player, MPEG4 video player, κάμερα 3 megapixel, δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth και πολλές άλλες. Όλες αυτές οι multimedia υπηρεσίες παρέχονται σε μία λεπτή και κομψή συσκευή με καθαρές, μινιμαλιστικές γραμμές.

LG KF700
RF band: GSM 900/ 1800/ 1900 UMTS 2100
Φωτογραφική μηχανή: 3.2 MP, Auto focus, Digital x 4, Φλας
Οθόνη: 240 x 480 pixels, 3.00″, 262K color
Διαθέσιμη μνήμη: 120MB (TBD)
Εξωτερική μνήμη: Micro SD
Δυνατότητα επέκτασης μνήμης έως: 4GB
Πρόσβαση σε Google, Blogs, Gmail, Χάρτες και YouTube
MP3 player, MPEG4 video player, FM Radio
Συνδεσιμότητα: USB V2.0 – PC Sync, Bluetooth V1.2 – A2DP
Μπαταρία: Li-Ion 800 mAh
Διαστάσεις: 102mm (Μ) x 51mm (Π) x 14.5mm (Π)
Βάρος: 107g

Το LG KF700 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη Απριλίου.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostask11

Μέτριο κατά την γνώμη μου!Δεν πολύ εμπιστεύομαι την LG στα κινητά!Ακόμα έχει bluetooth version 1.2(έλεος),δηλαδή όχι και τόσο γρήγορη η μεταφορά δεδομένων με bluetooth.Ακόμα τα LG δεν φημίζονται για την καλή τους καμέρα…η οποία είναι και 3.2 ΜΡ!
Γενική γνώμη:μέτριο

giannis k.

Δηλαδή, αν εξαιρέσεις τα περί internet, ποιό θεωρείται πιό καλό…
LG KU990-Viewty ή LG KF700 ??

tasosvel

Τα δύο τηλέφωνα μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους τόσο σε χαρακτηριστικά όσο και σε εξωτερική εμφάνιση. Τώρα εγώ προτιμώ το viewty που έχει και καλύτερη κάμερα. Είναι κυρίως θέμα γούστου και κατα πόσο σε ενδιαφέρει το πληκτρολόγιο ή όχι. Οι τιμές τους είναι περίπου ίδιες απ ότι είδα .

giannis k.

Ναι έχουν μικρή διαφορά στην τιμή, με λίγο πιο ακριβό το Viewty, φαντάζομαι λόγω κάμερας.
Το θέμα ειναι -κυρίως- αν είναι ικανοποιητική η κάμερα του KF700 για τα 3 Megapixels που δίνει.. Γιατί από μενού και κυρίως περιήγηση, το KF700 είναι πιο ανανεωμένο με κάποιες δυνατότητες-επιλογές παραπάνω και ευκολότερη-γρηγορότερη κύλιση πχ. στις επαφές, στις επιλογές του μενού, κλπ..

Επίσης από κατασκευή να είναι καλό άραγε? Από την άποψη αν θα αντέξει σαν slide συσκευή που είναι.. ή θα αρχίσει μετά από κάποια χρήση να “παίζει” όταν το σύρεις.?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.