LG L Bello και L Fino, επίσημα τα δυο νέα προσιτά smartphones

H LG ανακοίνωσε δύο νέες συσκευές από την προσιτή σειρά L, τα 3G-only LG L Fino και LG L Bello τα οποία θα τα δείξει στην IFA 2014 στο Βερολίνο όπου θα είναι και το Techblog. Σύμφωνα με τη γραμμή που ακολουθεί η εταιρεία, και οι δυο συσκευές θα έρθουν με Android 4.4.2 KitKat και το UX interface της LG.

To LG L Bello έχει 5 ιντσών FWVGA (854 x 480 pixels) IPS οθόνη, 1.3 GHz quad-core CPU, 8MP εξωτερική κάμερα και 1MP μπροστινή, 21Mbps HSPA+, 1GB RAM, 8GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.

Οι διαστάσεις του LG L Bello είναι 138.2x 70.6x 10.7mm και έχει 2,540mAh μπαταρία. Θα διατίθεται σε μαύρο, λευκό και χρυσό χρώμα.

lg l bello and l fino, LG L Bello και L Fino, επίσημα τα δυο νέα προσιτά smartphones

Το LG L Fino έχει 4.5 ιντσών WVGA οθόνη και 1.2GHz quad-core CPU. Η πίσω κάμερα είναι στα 8MP και VGA μπροσινή, 1GB RAM, 4GB επεκτάσιμη μνήμη, HSPA+ συνδεσιμότητα και 1,900mAh μπαταρία.

Έχει διαστάσεις 127.5 x 67.9 x 11.9mm και θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, μαύρο, χρυσό, κόκκινο και πράσινο.

lg l bello and l fino, LG L Bello και L Fino, επίσημα τα δυο νέα προσιτά smartphones

Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει από Λατινική Αμερική μέσα στον μήνα και αργότερα θα ακολουθήσει η Ευρώπη. Οι τιμές θα ανακοινωθούν ανάλογα με την περιοχή αλλά αναμένονται αρκετά προσιτές.

lg l bello and l fino, LG L Bello και L Fino, επίσημα τα δυο νέα προσιτά smartphones

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος

Κάποιο από τα 2,έχει 3 mpx κάμερα εμπρός!!!!!!

RigoMS

Τσιμεντόλιθοι οχι απλά τούβλα

Georgos

Όταν είδα οθόνη 854 x 480 pixels , σταμάτησα να διαβάζω παρακάτω , δεν είμαι fan του να φαίνονται όλα λες και παίζω minecraft.

πατερας

Μα τρολλαρει η lg 5 ιντσες 854χ480 εν ετη 2014 ποιος ο λογος

JohnWave

Το σαφώς καλύτερο L9 II πωλείται αυτή την εποχή στα μεγάλα καταστήματα στα 180 ευρώ. Η λογική λέει ότι τα δύο παραπάνω κινητά θα πρέπει να έχουν ως αρχική τιμή τα 120-150 ευρώ στα μεγάλα καταστήματα και κάτω από τα 100 ευρώ στο skroutz.

ΚωσταςD.

Χρειαζονταν αυτα τα κινητα απο lg; l9 2 και δεν ζηλευεις τιποτα απο πολυ ακριβοτερα κινητα οχι τωρα να παρουμε αυτα τα “ακυρα”;

Δημήτρης Κ.

@Johnwave Μακράν η καλύτερη επιλογή το L9 ii,υπερήφανος κάτοχος του εδώ κ μισό μήνα,στα 149 απο kaizer!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.