LG L70 έρχεται στα $160 τον Απρίλιο

Η LG αναμένεται να προτείνει το LG L70 στα $163 στην Ταιβάν όπου θα διατεθεί στην αγορά την πρώτη μέρα του Απριλίου. Η συσκευή είναι και στη λίστα του Amazon στη Γερμανία αλλά αρκετά πιο ακριβή, στα $246 (€179).

Ωστόσο η Amazon δεν έχει διευκρινίσει για το πότε θα είναι διαθέσιμο προς πώληση το LG L70 αλλά πληροφορίες λένε ότι και στη Γερμανία η πώληση του θα αρχίσει την 1η Απριλίου όπως και στην Ταιβάν.

Το LG L70 θα τρέχει με Android 4.4 KitKat και Knock Code και φαίνεται πως είναι αρκετά εντυπωσιακό κινητό. Στα χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνονται η 4.5-ιντσών WVGA (480 x 800) οθόνη, dual-core 1.2GHz επεξεργαστής, 5MP εξωτερική κάμερα, 1GB RAM, 4GB εσωτερική μνήμη με δυνατότητα επέκτασης και 2,100 mAh μπαταρία.

, LG L70 έρχεται στα $160 τον Απρίλιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Μπροστινή κάμερα δεν έχει??

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Πολύ καλό κινητό με γλυκά χαρακτηριστικά!
Πράγματι τσέκαρα την τιμή στο Amazon.de.Στο Mediamarkt.de, γράφει σαν ημερομηνία παραλαβής την 31.3.2014, μαζί με το Lg L90.
Τέλος, το site της LG στην Γερμανία αναφέρει όλη την σειρά Liii!!!

Ventura07

Πολύ καλή πρόταση για κάτω από τα 200 και με κάρτα sd Μια καλή αντιπρόταση στο Motorola g

Ακης

Το θεωρω αρκετα ακριβο , την στιγμη που το motorola moto g κοστιζει 190 ευρω,και εχει και καλυτερο επεξεργαστη και οθονη καλυτερης αναλυσης

Μανος

@Ακης Το LG αυτο αξιζει πολυ περισσοτερο γιατι και καρτες sd παιρνει(και η εσωτερικη διαθεσιμη προς τον χρηστη ειναι περισσοτερη), και μπαταρια καλυτερη εχει, καθως και εχει και 1gb ram και καλο διπυρηνο.

Tom

Μανο το moto g εχει απο τις καλυτερες μπαταριες στην κατηγορια του οσο για την καρτα sd νομιζω οπως υπαρχουν πολλου που δινουν πολη σημασια σε αυτην υπαρχουν και αλλη τοση που δεν δινουν.

Επισης το Moto g εχει τετραπυρηνο και 100 φορες καλυτερο UI. Αρα ειναι πολυ καλυτερο.

Και για να δειτε οτι καποιοι εχετσε τσακωθει ασχημα με την αντικειμενικοτητα το moto g εχει 16gb εσωτερικη μνημη οχι εξωτερικη. Το LG εχει 4gb εσωτερικη πραγμα που σημαινει οτι πολλα παιχνιδια και εφαρμογες την ιδια στιγμη ξεχαστε τα.

Αλλα δεν βλεπω κανενα να παραπονιεται για αυτα, αν ηταν καποιο κινητο που δεν θα θελατε να το αγορασετε θα βγαζατε χαρακα να μετρησετε τα bezel για να πειτε ποσο βλακεια ειναι.

Σορρυ για το ξεσπασμα αλλα ρε παιδια 90 στα 100 σχολια ειναι οτι να ναι.

Makis

την αναλυση οθονης την ειδες????

sakis

που παει με 800χ480;ασε μας ρε LG.

Takis

1η μέρα του Απριλίου; ,μήπως είναι κάνα πρωταπριλιάτικο αστείο;;

Μανος

@Tom Ειπα αντικειμενικοτατα την αποψη μ. Εξαλλου δεν εχω λογο να υπερασπιζομαι κινητα, μιας και εχω LG Optimus G e975 με Cyanogenmod 10.2 custom rom και προς το παρον δεν ζηλευει τιποτα απο τις ναυαρχιδες π βγαινουν ακομα κ τωρα. Φιλικα παντα! 😉

Τομ

Οχι το optimus G οντως δεν εχει να ζηλεψει κατι κινηταρα ειναι. Ειδικα με περασμενη rom γιατι το lg UI ειναι για τα μπαζα.

Στα υπολοιπα πιστευω οτι το moto G αντικειμενικοτατα εινια καλυτερο αλλα σε δευτερη σκεψη ειναι αναλογα και ποσο θα κανει το LG. Γιατι το moto g δεν εχει ακουστικα και φορτιστη μεσα (fail) που θα προσθετουν στο κοστος εκτος αν καποιος εχει ηδη απο καποια αλλη συσκευη.

Το σχολιο μου υπερβολικο, ουσιαστικα μονο οι πρωτες δυο παραγραφοι απευθυνονται σε σενα, και μιας και απαντησες σωστα απο μερους σου οφειλω να πω πως εσφαλα 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.